PDA

View Full Version : Potwory

Yoohi
28-08-2014, 18:22
Witam.

Chciałbym zaproponować now± przydatn± rzecz na naszym serwerze, a mianowicie chodzi mi o to, że jak bijemy kilka potworków i ucieknie jaki¶ nam za ekran, to tak żeby wracał na swoje miejsce respawnu, a nie zostawał 1sqm za naszym ekranem, dlaczego? Ułatwi to nam życie jak i bugowanie sie potworów. Nie będzie w jednym miejscu np 2 devil atomów albo 30 wise manów

#
Własnie o to chodzi, nie będzie bugowania potworów i jaki¶ ¶mieciowych akcji. Dokładnie jak na real tibii.

G_R_U_L_I_X
28-08-2014, 18:31
Jestem na nie, bo wtedy nie będzie można lurować stworów.

gwnstopro
28-08-2014, 18:45
Mi to nigdy nie przeszkadzało, a zreszt± nie ma tak dużo tych potworów które uciekaj±. Jestem na nie

KaZeK
28-08-2014, 20:11
Wardy s± zrobione specjalnie pod lurowanie, większo¶ć respawnów jest takich. Twoja propozycja nie wejdzie w życie, nawet za setki lat. Jestem na nie.

Sasha Rookslayer
28-08-2014, 20:18
To nie real tibia tylko alternatywny serwer. Po drugie, nie ma potrzeby, aby wprowadzać dan± propozycje, ponieważ tylko garstka potworów ucieka.. Rozumiem, jakby ponad 80% było takich potworów, a nie kilka.. Bez przesady.

Niech lepiej się zajm± innymi propozycjami, które s± napisane w tym dziale, a nie takimi, którymi nie trzeba. Sorry, ale jestem na nie.

Ziomeros
28-08-2014, 20:41
#Sasha
Wydaję mi się, że chodziło mu o sytuację, w której biegniesz i potwory zostaj± w tyle, a nie że same uciekaj±.
#Temat
Według mnie jest to niepotrzebne. Już lepsz± propozycj± byłoby wprowadzenie inteligentniejszych potworów, bo te tutaj s± naprawdę tępe.

Yoohi
28-08-2014, 21:50
APO to nie real tibia, ale po co robić z ots nie dopracowany syf? Po co potwory maja się bugowac? Nic na tym nie stracicie a zyskacie ale to juz wasze zdanie, jak będziecie wykonywać nowe misje z update zobaczycie jak te potwory nowe strasznie się buguja, zwłaszcza gdy biega się za szukaniem flag i nie wybija się wszystkiego, bo tyle tego jest ze się nie nad±ża wybijać. Wiele screenow zapewne widzieliscie JK potwory s± zbugowane , a to wył±cznie przez to ze biegaj±c zostawiamy ich kilka a po pewnym czasie respia się kolejne? A żeby potwór wracał na swój respawn nie byłoby takich akcji. Może nie zrozumieliscie przesłania, tu nie chodzi o to ze potwór który cie bije wraca na spawn, tylko ten który zostawiamy go z 4 3 sam za sob± i po pewnym czasie dajmy na to po 2,3 sekundach.

# potwory nie s± za bardzo dopracowane, bo jak patrzę z każdego pirata leci prawie to samo i wszystko jest strasznie chaotycznie. A powinno to być jako¶ rozmy¶lanie ułożone, a nie jaki¶ jeden wielki pierdolnik.

#rekrut.
Akurat twardy s± dobrze dopracowane chociaż tez gdy kto¶ padnie z 8mioma to nowe się zrespia z nie i gdy dobiegniesz masz kolejne 8 zarówno jest tak z tonami jak i innymi potworami każdy na pewno to zaobserwowal

Rekrut
28-08-2014, 21:54
Ogólnie wkurza mnie to jak wardy uciekaj±. Nie s± one do lurowania tylko były daawniej jak nie było tinów i nilów gdy expiło tam po 10 osób.

Jestem na tak ;)