PDA

View Full Version : Menu kontekstowe - Follow.

Sasha Rookslayer
28-08-2014, 22:39
Witam.
Chciałbym złożyć propozycję dotyczącą podstawowych walorów tibii.
Chodzi dokładnie o opcje follow http://i59.tinypic.com/11t7wuc.png, czyli podążanie za zaznaczonym potworem, bądź graczem.
Owy tryb od początku serwera jest niedopracowany, dlatego chciałbym, aby system follow został naprawiony.

Jakby działało tak jak powinno to by znacznie ułatwiło grę i w aspekcie pvp, a także polowań.

Tak więc czekam na hejty i propsy. :cool:

Rekrut
28-08-2014, 22:42
Nieźle to zamula powiem i denerwuje bardzo jak postać już jest za ekranem a to dopiero trybi :D

Jestem za dopracowaniem tej funkcji

Ziomeros
28-08-2014, 22:47
Jestem bezstronny. Dla potworów by było dobre, ale według mnie to by trochę popsuło pvp. Uciekanie fajne jest, a tak to by wystarczyło zaznaczyć tę ikonkę i ni kija, nie uciekniesz graczu (chyba, że zmienisz piętro, ale zaznaczenie i tak zostaje). A tak to możesz latać po całym mieście.

gwnstopro
28-08-2014, 22:49
Jestem na nie, są ważniejsze rzeczy do wprowadzenia w najbliższym czasie niż jakiś follow.

Domcio Old
28-08-2014, 23:41
Niech poprawią party i follow system. Znacznie zmieni to grę na lepsze;) jestem na TAK!.

Azielu$
29-08-2014, 00:26
http://pl.wikipedia.org/wiki/Menu_kontekstowe

Na przyszłość.

#topic
Nie wszystko musi być idealne. Na nie.

KaZeK
29-08-2014, 07:34
Follow można poprawić, jednakże w chwili obecnej nie jest to jakimś priorytetem i można do odłożyć na bok (NIE LEKCEWAŻYĆ). Jestem na tak, przyda się na niektórych graczy którzy uciekają przed wymiarem sprawiedliwości.

Koneksja
29-08-2014, 11:22
Mogliby to poprawić, chodź wolałbym najpierw ujrzeć balans i respy dla ms/ed

Yoohi
29-08-2014, 11:33
Niby taka błahostka ale denerwuje, zwłaszcza na tych nowych potworkach jeżeli dam follow za potworem podbiegnie dwa razy stanie na jakiś czas i dopiero znowu poleci...
#Jestem na tak.

Capitan von Rooker
31-08-2014, 02:21
Bardzo dobra propozycja nie raz z niej bym skorzystał jakby to było poprawione TAK

Mopsu_Lechista
31-08-2014, 11:54
Skoro każdy teraz nowo dodany potwór ucieka na red hp to follow powinno być obowiązkowo naprawione... tym bardziej to przydatne na rooku gdzie my nie mamy żadnych czarów utani hur/utani gran hur... a niektóre potwory na prawdę szybko biegają...