Zaloguj się

View Full Version : Myślące Potwory

Yoohi
29-08-2014, 11:36
Witam. Chciałbym zaproponować zastosować i dodać trochę bardziej inteligentniejsze potwory, bo te na prawdę są bardzo tumanowate. A dokładniej chodzi mi tutaj aby potwór jeżeli stoi zablokowany a ma możliwość ucieczki na ukos, to żeby skorzystał z tej opcji. Niby nic a poprawi estetykę gry.

Erken
29-08-2014, 11:46
jestem na nie, jest tak od poczatku gry i jest dobrze, da sie tak trapnac potworka dzieki czemu jego bicie nie jest trudne

Goatee
29-08-2014, 11:48
Na 7.6 chyba nie da się tego zrobić aby potwory chodziły po skosie. Od zawsze tak było więc nie ma potrzeby tego zmieniać. Jestem na nie!

Żeipap Polak
29-08-2014, 11:53
Na 7.6 chyba nie da się tego zrobić aby potwory chodziły po skosie. Od zawsze tak było więc nie ma potrzeby tego zmieniać. Jestem na nie!

Da się :)

#Topic

Jestem na nie, wtedy blokowanie jakichkolwiek bossów byłoby o wiele trudniejsze i zacząłby się płacz :)
Niech zostanie tak jak jest, od początków serwera nikomu to nie przeszkadzało.

Sasha Rookslayer
29-08-2014, 11:58
Powiedz mi szczerze. Na co Ci to? :D Estetyka gry? Proszę Cię.

Nie wiem jak na Main'ie.. Ale na Rooku specjalnie się blokuje tak bossy, aby nie uciekały na ukos. To samo tyczy się zwykłych potworów, które na red hp chcą uciekać.. Chciałoby Ci się ganiać za takim potworem, który jest szybszy od Ciebie i looruje przy okazji inne moby? Jakby uciekały ukosem to byłaby męczarnia.
Dla mnie jest dobrze, nic nie trzeba zmieniać. Sorry, ale nie.

Rekrut
29-08-2014, 12:27
Też kiedyś o tym myślałem. Utrudniło by to np. czasem bicie jakiegoś bossa ;)

#T

Jestem na tak!

'Prorok'
29-08-2014, 12:29
To jest tibia 7.6 -.-
#T
Na nie.

gwnstopro
29-08-2014, 12:50
Jestem na nie, bicie bosów byłoby ciężkie, jeszcze przy tych nobach którzy wpisują exete..