View Full Version : Propozycja na komende ( !sellkonto )
danio3235
30-08-2014, 10:56
Witam.
Chciałbym wam przedstawić komendę, która może wejsć w życie Armii. :)
Komenda ta, służyła by do Sprzedawania/kupywania postaci, za wybraną cene ;).
A więc tak, komenda by wyglądala tak ---> !sellkonto Monsta, xxx ( !sellkonto [nick z którym chcemy handlowac ], [ postać, którą chcemy sprzedać ]
Jezeli chcecie taką komendę, to porszę sie wypowiadać, Oczywiscie zależy tez to od Wlaścicela serwera, oraz Ekipy.
Pozdrawiam, Monsta.
gwnstopro
30-08-2014, 11:00
Jestem na nie, od wymieniania/sprzedawania kont są wymiennicy.
Lepiej już jak by wprowadzili specjalny kanał w grze do sprzedawania lub kupowania postaci i za to nie banowali.
Ale pomysł nawet spoko, tak
Sasha Rookslayer
30-08-2014, 12:24
To nie Mazurski gościu..
I jak wtedy recovery key podałbyś? Chuechue, denna propozycja z mazura.
Niech wprowadzą w grze specjalny kanał Ogłoszenia i nie będzie problemu. Po drugie, po co wtedy byliby wymiennicy?
Sorry, ale nie.
Sokol from West
30-08-2014, 13:27
Nie wiem skąd bierzecie te wszystkie propozycję, ale chyba musicie sporo ćpać xD
Oczywiście, że jestem na NIE. Przecież nikt by nawet tak nie wymieniał, dalej każdy by korzystał z wymienników. Lepiej dodać ten cały kanał, gdzie będzie możliwość sprzedawania/kupowania postaci - przecież i tak ciągle ktoś coś kupuje, więc nie wiem dlaczego jeszcze nie ma takiego kanału(jest intergaming, ale mało osób tam wchodzi jak widać ;]).
@down
Goldi, ale to nie jest mazurek, tylko APO :p
To nie Mazurski gościu..
I jak wtedy recovery key podałbyś? Chuechue, denna propozycja z mazura.
Niech wprowadzą w grze specjalny kanał Ogłoszenia i nie będzie problemu. Po drugie, po co wtedy byliby wymiennicy?
Sorry, ale nie.
Mogło by to działac na takiej samej zasadzie jak na mazurku w dodatku można wymienić postać szybko, sprawnie i bezpiecznie bez ingerencji osób trzecich, ja tam widze same +
Pikej v69
30-08-2014, 14:37
Jestem na nie, od tego mamy wymienników, wymiana jest równie szybka.
Domcio Old
30-08-2014, 15:23
Jestem na nie. Od x lat są wymiennicy i jest dobrze. Taka komenda by jeszcze bardziej zniszczyła APO :O.
hunterkula
30-08-2014, 16:21
Wymiennicy się bardzo dobrze sprawdzaja. Myślę, że jest to zbędne. Mam również rozumieć, że ta postac byłaby przepisywana na moje konto? Jeśli tak to byłby to gwoźdz do trumny dla serwera, gdyż niektóre osoby kupują pacc na kilka kont. Nie podoba mi się ta propozycja ściągnięta z konkurencyjnego ots więc jestem na nie.
A ja jestem na nie. Czasami taki automat mógłby się popsuć i co w takiej sytuacji? :D
Colinovsky
30-08-2014, 19:09
Komenda nie ma najmniejszego sensu, na nie. Szkoda roboty na to, wymiennicy są od tego, po prostu możecie pomyśleć nad kanałem do tego. :)
Mogło by to działac na takiej samej zasadzie jak na mazurku w dodatku można wymienić postać szybko, sprawnie i bezpiecznie bez ingerencji osób trzecich, ja tam widze same +
Są i minusy...
1. Zyski z pacca by spadły (w końcu wszystkie postacie można by było mieć na jednym koncie)
2. Ludzie mieliby po kilka h lvli na jednym acc (nic trudnego, wystarczy mieć trochę kasy)
Ogólnie to jestem na nie. Nie tylko dlatego, że jestem wymiennikiem. Również dlatego, że jakoś nie jestem zwolennikiem wprowadzania na apo 'innowacji' z mazurka. No i przez wyżej wymienione 'minusy'.
Po to są wymiennicy, wzmianka w regulaminie coś oznacza i wątpie aby admini teraz byli skorzy ten regulamin zmienić po to aby wprowadzić nowe zasady, komendy itd. Byłoby z tym więcej roboty niż dotychczas (kradzieże kont, zapomniane hasła..), a wymiennicy to na tyle pewne osoby, że jednak wolałbym pozostać przy tej opcji wymiany/sprzedaży konta. Zreszta.. i tak samo ogłaszanie jest zabronione, więc.. gdzie, z czym tu do ludzi.. :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.