Zaloguj się

View Full Version : Lotter Ticket

Yoohi
30-08-2014, 23:19
Witajcie. Jak pewnie zauważyliście wiele osób początkujących często pisze na Game-Chat coś takiego.

Zabijając tego potwora pomściłeś człowieka, który kiedyś był jego ofiara! W prezencie od bogów otrzymujesz lottery ticket!

Bla bla bla. A więc wychodzę z propozycją. Aby zachęcić młodzież do gry, a jak wiadomo kończą się wakacje i trzeba zrobić coś nowego i aby w ten okres nauki ich zachęcić do ponownego i częstego wchodzenia, loterie z tymi lotter ticketami załatwiła by sprawę, ale tym razem zrobić to w inny sposób, że można je zdobyć na PVP Eventowych z bossów które są na najazdach itd. Propozycje są do waszej dyspozycji i administracji :)

PS: Stare tickety zostałyby usuniete ze wszystkich postaci, a zbieranie ich zaczelibyśmy od nowa

Sasha Rookslayer
30-08-2014, 23:29
Jestem na tak. Te tickety to dobra opcja.. Wiele osób je posiada z wcześniejszej loterii, ponieważ nie wyłączono skryptu na ich zdobywanie.

Sam posiadam kilka w depo, więc chciałbym ujrzeć jeszcze jedną loterię. Można wymyślić kolejne misje na zdobycie owych biletów i każdy byłby zadowolony..

Santano coś wspomniał o loterii z jakimiś premium loterry ticket.. Więc zobaczymy.. Ale te wcześniejsze tickety również mogłyby służyć do oddawania głosów.

Domcio Old
30-08-2014, 23:52
W sumie by mogli coś zrobić, bo trochę tego mam w depo i nie wiem co z tym robić. Jestem na tak. :)

Colinovsky
31-08-2014, 00:29
W sumie by mogli coś zrobić, bo trochę tego mam w depo i nie wiem co z tym robić. Jestem na tak. :)

Przeczytaj jeszcze raz pierwszy post w tym temacie. ^.-

Na tak, zawsze zachęci to nowych do gry, zwłaszcza jeśli coś wygrają. :)