View Full Version : Trudne sprawy
Nie chce mi sie isc jutro do pracy wam tez?
Ziomeros
01-09-2014, 22:08
Do pracy? Dziwnie jest nazywać pracą gimnazjum, no ale jak wolisz. A po co szkoła? Lepiej grać na APO i expić.
Sasha Rookslayer
01-09-2014, 22:50
Do pracy? Dziwnie jest nazywać pracą gimnazjum, no ale jak wolisz. A po co szkoła? Lepiej grać na APO i expić.
x2.
Tak czy siak nie pójdziesz do gimby, a będziesz expił..
PS.
Nie jesteś drugim ownerem Deadsa, zmień opis.
Byłem dzisiaj, żałuje w ....bo mogłem mieć wolne. Za to że dziś poszedłem, pokłóciłem się z jednym krulem świata i jestem -800zł (premia) na sierpniowej wypłacie, heh. :cool:
BYŁEM odjebałem wróciłem XDDD sto piendziesiont złotych zarobione. Jutro nie chce mi sie isc a wam?
Przede mną jeszcze 4 nocki... :/ Ale pocieszam się tym, że zostały mi 3 tygodnie pracy w Polsce, a potem wyjazd do Londynu :D
Azbestowy Człowiek
02-09-2014, 19:38
ja to myślę tak
cieszcie się, że macie pracę i celebrujcie każde wstanie rano
wiem, że to cholernie trudne, jednak odpowiednia ilość kawy na czczo potrafi zdziałać cuda
wiem, że to cholernie trudne, jednak odpowiednia ilość kawy na czczo potrafi zdziałać cuda
A nie lepiej kokaina z kawą lub redbullem? Wtedy to 3 nocki pod rząd bez spania :)
Przede mną jeszcze 4 nocki... :/ Ale pocieszam się tym, że zostały mi 3 tygodnie pracy w Polsce, a potem wyjazd do Londynu :D
ja 4 miesiące na nocki robiłem, smutne ale prawdziwe. XD
zgarnąłem 250zł dzisiaj, jutro mogę wziąć wolne (czwartek i piątek roboczy niestety, kolejny tydzień również zarobiony), także udam pieniążki na szczytne cele :cool:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.