PDA

View Full Version : Czy zna ktoś nazwe tej gry?

jestemvipem
06-09-2014, 14:35
Gra na płycie, chodziło w niej o to że zakladalo sie jakas restauracje/bar wybieralo lokalizacje, dobierało pracowników, i mozna bylo ulepszać, jak brakowało pieniędzy mozna bylo pojsc po haracz, robilo sie zakupy (produkty spozywcze, sprzęty do kuchni), mozna bylo ubierać pracowników. Mozna bylo miec wiecej tych lokali. nie pamietam dalej szczegolow

Azielu$
06-09-2014, 14:47
Pizza Connection? Tylko to mi przychodzi do głowy x d

Erken GMD
06-09-2014, 18:19
hmm, czy to jest Restaurant Empire 2?

Ferrum
07-09-2014, 23:15
Może niekoniecznie można tu robić same restauracje lub bary, ale może to też być gra Hotel Giant, starawa dość, ale idzie się pobawić jeżeli kogoś to interesuję ;)

Salik Shoter
08-09-2014, 12:48
jeżeli już jesteśmy przy odgadywaniu gierek to też mam pytanie. Była kiedyś taka gra, w której prowadziło się swoje imperium i podbijało się inne nacje. zamiast żołnierzy krzyżowało się zwierzęta (latające rekiny) jakieś foki rzucające kamieniami itp. zna ktoś może? d;

Azielu$
08-09-2014, 17:16
jeżeli już jesteśmy przy odgadywaniu gierek to też mam pytanie. Była kiedyś taka gra, w której prowadziło się swoje imperium i podbijało się inne nacje. zamiast żołnierzy krzyżowało się zwierzęta (latające rekiny) jakieś foki rzucające kamieniami itp. zna ktoś może? d;

Black & White?

Salik Shoter
13-09-2014, 16:19
Black & White?

no niestety to nie to. to byla gra bardziej podobna do Settlersow, age of empire czy cos takiego d;
a jeszcze zapytam w ktorej czesci settlersow byla nacja "amazonek" bo tylko to kojarze

Crayon
27-09-2014, 13:56
a jeszcze zapytam w ktorej czesci settlersow byla nacja "amazonek" bo tylko to kojarze
Settlers III: Misja Amazonek

Była jeszcze taka ciekawa gra, nazywała się Alien Nations (http://www.gry-online.pl/gra.asp?ID=7535)

Shabus.
04-10-2014, 21:25
To ja też się zapytam.
Gra w stylu Pedal to the Metal, tylko że jeździło się po europie, a nie po USA.

Zapewne chodzi o grę 'Hard Truck'. Jeżeli nie to są też inne opcje: Euro Truck Simulator/Euro Truck Simulator 2, ew. Scania Truck Simulator też może być :)
Swoją drogą, dobre gry - wciągają :)

Euro Truck Simulator 2 to jest to xd
Szkoda tylko, że nie ma Rzeszowa, ale i tak będę grał :D
Dzięki ;)

Ferrum
04-10-2014, 22:00
Zapewne chodzi o grę 'Hard Truck'. Jeżeli nie to są też inne opcje: Euro Truck Simulator/Euro Truck Simulator 2, ew. Scania Truck Simulator też może być :)
Swoją drogą, dobre gry - wciągają :)