Zaloguj się

View Full Version : Rekrutacja na stanowisko Cleanera.

Eklerq
09-09-2014, 23:24
W dniu dzisiejszym, tj. 9 września 2014 roku rozpoczyna się rekrutacja Cleanera, na forum naszego OTS. Osoba ta będzie posiadała bardzo ograniczone możliwości, co oczywiście z czasem może się zmienić.

Cleaner będzie miał do dyspozycji następujące opcje:

Kasowanie tematów,
zamykanie tematów,
otwieranie tematów,
przenoszenie tematów.

Cleaner będzie mógł pracować na tylko jednym dziale (ARMIA 7.6 - GRA (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=11) lub Forum Wielotematyczne (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=23)).

Osoba, która chce zostać Cleanerem musi posiadać:

Niezbanowane konto na forum oraz brak nagminnego łamania zasad regulaminu na innych kontach,
minimum 50 postów napisanych w działach z licznikiem (posty w działach bez licznika nie będą brane pod uwagę),
znajomość wszystkich punktów regulaminu forum,
brak ostrzeżeń za obrazę Administracji,
cierpliwość oraz umiejętność pracy w grupie.

Każda osoba, która jest zainteresowana wzięciem udziału w rekrutacji - musi utworzyć temat w tym dziale - Odwołania i Zgłoszenia - Forum (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=116)

Temat powinien wyglądać tak (przykład):

Nazwa tematu:
[Nazwa użytkownika] Rekrutacja na Cleanera forum.toproste.pl
Treść:
Liczba i nazwy poprzednich kont: 1, Eklerq
Imię: Mateusz
Data urodzenia: 20,01,1410
Jaki dział chciałbyś moderować: ARMIA 7.6 - GRA (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=11) lub Forum Wielotematyczne (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=23)
Ile możesz poświęcić czasu na moderowanie: Mogę poświęcić...
Dlaczego chcesz zostać Cleanerem: Chcę zostać Cleanerem, ponieważ...
Dlaczego mamy wybrać Ciebie: Macie wybrać mnie, ponieważ...

Tematy możecie zakładać do 20 września. Osoby, które według Ekipy APO zostaną uznane za dobrych kandydatów - dostaną prywatną wiadomość z dalszymi instrukcjami.

Sasha Rookslayer
09-09-2014, 23:41
Na forum i tak panuje duży porządek.. Sam Splaxor/ KaZeK wystarczyłby na tym forum, aby wszystko było dopięte na ostatni guzik..

Niedługo podeślę temat, lecz wątpię, że mam jakieś szanse. :D

Powodzenia innym życzę. :)

Week
09-09-2014, 23:55
Jako że nie mam ostrzeżenia za obrazę administracji, <ironia> to wyślę swoje podanie, a nóż widelec się uda!</ironia>

Sherlock
10-09-2014, 01:38
Na tym forum aktualnie jest więcej osób online z "ekipy" niż zwykłych użytkowników, po co ta rekrutacja? 9 osób z uprawnieniami moderowania forum to za mało aby zaprowadzić porządek na forum, gdzie powstaje 1 temat na tydzień? :)

Zarexoholik?
10-09-2014, 02:51
Zrozumiałbym jakby na forum udzielało się mnóstwo osób i cleanerzy byliby potrzebni, ale przy obecnym stanie? Przecież na forum jest tyle osób z opcjami moderowania, więc po co jeszcze cleanerzy? Może zróbcie nabór na nowych graczy, co? :v

Rekrut
10-09-2014, 09:18
Też nie wiem po co ta rekrutacja. Przecież często jest Kazek, wieczorami Splaxor i jesteś Ty to nie dajecie sobie rady czy się wam znudziło i chcecie nowych ludzi?

Xienus o.O
10-09-2014, 09:47
ciekawe ze osoby które krytykują rekrutacje to takie, które nie mają szans na posadę...
skoro ekipa chce nowego cleanera to znaczy ze jest potrzebny. elo

RevolutioN
10-09-2014, 14:40
Jest rok szkolny, więc aktywność raczej się zmniejszy niektórych osób i może właśnie dlatego jest potrzebny ktoś nowy na owe stanowisko. Z pewnością nie bez powodu ogłoszono taką rekrutację, dlatego nie ma co narzekać, tylko składać swoje podania, dopóki macie taką możliwość.

Domcio Old
10-09-2014, 17:28
Też nie wiem po co nowy cleaner na forum.;/ Mi by się raczej nie chciało ogarniać tego forum, więc podania też nie złoże, ale pozostałym użytkownikom życzę powodzenia :)

rumun
10-09-2014, 17:55
Podesłałbym zgłoszenie, ale po co mi taki Cleaner skoro jest wystarczająco dużo osób.

Erken GMD
10-09-2014, 18:32
zrozumiałbym to, że w grze jest mało gm'ów - to można zrobić jakąś rekrutację na tutorów, ale na cleanerów na to śmieszne forum? przecież osób jest coraz mniej i nikt prawie nie pisze

zii_twardziel
11-09-2014, 07:34
brak ostrzeżeń za obrazę Administracji,

To chyba wynik Twojego prywatnego angażu? Straszne :(

@top
Skoro chcą cleanera to powinniście pisać podania, a nie rozbijać się czy jest potrzebny czy nie, gówno macie do gadania pazie XD Ja niestety podania nawet pisać nie będę bo przez rudego mam na koncie obrazę administracji, ale w sumie jaka z niego administracja? I tak mam wystarczająco obowiązków, więc płakać nie będę o bycie sługusem modków...

Sokol from West
11-09-2014, 15:18
W sumie może któryś z nich rezygnuje i dlatego taka rekrutacja?:confused::confused:

Mam nadzieję, że dokonają dobrego wyboru. Widocznie ktoś nowy jest potrzebny, a skoro idzie zima - zapewne będzie więcej osób grających/korzystających z forum ;)

Demon
11-09-2014, 15:24
Nie wiem czemu tak dużo ludzi się dziwi tą decyzją. Dla przykładu, widzicie mnie tak często jak wcześniej? Zwyczajnie troche czas np. mnie ograniczył (nie wypowiem się za innych) więc dlaczego ktoś miałby nam nie pomóc? :p

Doktor Szypki Wonsz
11-09-2014, 22:25
CZEŚĆ

Z okazji że sobie przypomniałem o apo to j*bne posta xD w którym napisze co tym myślę

Sugerując się liczbą osób na forum mam wrażenie ze konkurujecie w proporcjach wladza/człek z posłami, proponuje poczekać z rekrutacja do wybudowania nowego sejmu bo to takie nie fer.
I zastanawia mnie jeszcze jedno, dlaczego nie napisaliście najważniejszego? JAKI HAJS? Bo znalezienie takiej osoby spełniającą wymagania to jak znaleźć dziewice w burdelu.
I tak na koniec napisze że nie skorzystam, jeleni to w zoo bym poszukał

NOCDOBRY

Mr Fsza
14-09-2014, 10:27
Na tak słabą pozycje szkoda mi się wysilać, rozumiem stanowisko na admina to coś:) 50 gamemasterów, 50 tutorów i 50 innych w ekipie z czego aktywnych 5 gm, 1 tutor i tam innych tych na forum z 5 .

Z czego najwięcej w hiostrii w jednym czasie adminów było 3 może 4 maksymalnie i reszta na forum.

Gdyby ktoś pisał o bajkach

http://intergaming.info/bany/statystyki-gamemasterow/

Swoją drogą nie upadłem tak nisko by marnować tutaj czas,za nic ?

Choć wiadomo od zawsze, że admini tutaj ładnie bajeczki piszą .

Azielu$
14-09-2014, 22:47
Swoją drogą nie upadłem tak nisko by marnować tutaj czas,za nic ?

Ogólny czas online: 5198h 24min
300zł.

#topic
Kiedyś może i bym się zgłosił, teraz nie widzę większego sensu. Na forum niewiele się dzieje, a jest 3 sm i jeden mod....