View Full Version : #Hot16Challenge
Zarexoholik?
11-09-2014, 23:07
Ktoś coś konkretnego nawinął?
d-Zpzd8YB-8
xI_36tkwxMg
kEhVAlvERD0
Erken GMD
12-09-2014, 06:21
Najlepiej Tau, a te co dałeś wyżej to tylko adam i kę, diogz wack.
zii_twardziel
12-09-2014, 06:41
Diogz, propsuje, zaskoczył mnie bardzo mocno i pozytywnie... Po prostu zjadł solarowi bit, beka
Bambucha Rook
12-09-2014, 11:16
Czekam na odp Sensiego i Sariusa z mojego miasta ^^
#T
Ostr & Diox miazga
Sasha Rookslayer
12-09-2014, 11:58
W tym momencie OSTR zakończył hot16challenge, lepszej zwrotki nie będzie.
Bardzo podoba mi sie akcja, mozna zobaczyc jak kto sobie radzi z w miare szybkim napisaniu tekstu :D
Prawda, Adam wczoraj pozamiatal, ale podoba mi sie tez pelno innych! Tedunio bardzo chwytliwie + bit, Tau, Kęki, Cywil, Flint, Bialas :D
Kaziu Extreme
13-09-2014, 15:04
Tede, Ostry, Flint, moja prywatna topka. Dla tau bit od hajpu nie pasowal wgl
imo Diox (jestem antydiox, ale zrobił to bardzo fajnie), Tede, Medium, GUZIOR (polecam) no i największe zaskoczenie - NERWUS
0sdcAXAQ2AY
Erken GMD
16-09-2014, 06:35
h5ubIVf_foQ&feature=youtu.be
zjadł każdego ...
zii_twardziel
16-09-2014, 23:44
Miało to być tylko nominowanie do nagrania 16, a te wielkie Tedeefy, Dioxy, że nawijają ch** wie co :o
Miała być jedna zwrotka i jedno podejście, a nie walą w studiu cholera wie ile prób, ładują później klip do tego :c
Wydaje mi się, że to tylko i wyłącznie własna inicjatywa, a tdf, diox nagrali po 16stce to ostry się rozpędził, więc nie pierdol Panie Wimpex aka znawca rapu i jebaczu wiepsza. A 16stka miała być nagrana w całości, nie było nic wspominane o ogarniczonej ilości podejść, ani nic w ten desen : / TDF rozjebał jak za każdym razem, a wy biedaki bez piniendzy i z bólem dupy do Goździkowej, sorka! :o
@week
NA RAZ, czaisz? NA RAZ *****! Nawinąć szesnastkę na raz, a nie raz!
Nie rozumiem czym tu się jarać. Miało to być tylko nominowanie do nagrania 16, a te wielkie Tedeefy, Dioxy, że nawijają ch** wie co :o
Miała być jedna zwrotka i jedno podejście, a nie walą w studiu cholera wie ile prób, ładują później klip do tego :c
Wydaje mi się, że to tylko i wyłącznie własna inicjatywa, a tdf, diox nagrali po 16stce to ostry się rozpędził, więc nie pierdol Panie Wimpex aka znawca rapu i jebaczu wiepsza. A 16stka miała być nagrana w całości, nie było nic wspominane o ogarniczonej ilości podejść, ani nic w ten desen : / TDF rozjebał jak za każdym razem, a wy biedaki bez piniendzy i z bólem dupy do Goździkowej, sorka! :o
Nie słucham rapu, ale o tej akcji chyba słyszałem bardziej niż Ty :C
Zapraszam tutaj (https://www.youtube.com/watch?v=CNCbskx2L7U), do Solara który zapoczątkował tą akcje i przewiń sobie do 20 sekundy, gdzie wyraźnie mówi 'nawinąć na raz do kamerki' biedaku umysłowy :)
Jeżeli te 100 prób innych tedeefów, dioxów to jest 'na raz', to ja jestem conchita. Żegnam napinaczu internetowy :D
Erken GMD
17-09-2014, 15:52
XjZ0vPjrgDU&feature=youtu.be
bit zajebisty, nawijka od kaczki tez
Zarexoholik?
17-09-2014, 17:29
bit zajebisty, nawijka od kaczki tez
Jak dla mnie marne.
#topic
AykSSiwkzIk
Paluch też bez rewelacji, a tak męczył na facebooku.
co sądzisz o hot16czelendz szada akrobaty? odpowiedz w temacie, to ważne
Na +
Erken GMD
17-09-2014, 20:11
EVusCcWRwXg&feature=youtu.be
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.