Zaloguj się

View Full Version : Balans!? czyli kolejne słowa rzucane na wiatr

Sabziro
15-09-2014, 09:22
Santano ponad dwa tygodnie temu pisałeś, że balans będzie do 2 tygodni, kilka dni temu jednak napisałeś, ze do końca ubiegłego tygodnia, teraz jest poniedziałek i jak widać dalej nic nie ma. Po co te kłamstwa? Nie lepiej napisać, że będzie za rok albo dwa, a nie oszukiwać i zwodzić graczy, zresztą jak zwykle..

Goldi
15-09-2014, 10:07
Proponuje przekształcić wszystkie profesje na apo w jedną czyli na eliternego rycesza wtedy nie będzie problemów z balansem ;_;

kobusznik
15-09-2014, 10:38
Nic nowego na tym serwerze, jak mówią ze up będzie jutro to trzeba się przygotować ze będzie za 3 miesiące, ani 3 tez miało być i du.a.

Sasha Rookslayer
15-09-2014, 10:53
Również się trochę zawiodłem. Nie spodziewałem się, że sam Santano zawiedzie. Miał być balans, dodany anni III oraz coś na Rookgard, a jak widać - nic nie ma.

Zarexoholik?
15-09-2014, 11:24
Podał termin, ale się nie wyrobił/wyrobili. Ogarnij, że to też są ludzie i też mają swoje prywatne życie, nie każdy będzie siedział całe dnie przed komputerem tak jak ty.

Nullo
15-09-2014, 11:47
Podał termin, ale się nie wyrobił/wyrobili. Ogarnij, że to też są ludzie i też mają swoje prywatne życie, nie każdy będzie siedział całe dnie przed komputerem tak jak ty.

W 100% masz racje, ale po co mowic kiedy cos bedzie jesli i tak sie tego nie dotrzyma?

gwnstopro
15-09-2014, 11:57
Już ani 3 miało być wprowadzone tydzień po wyspie piratów, skoro tego jeszcze nie dodali , to się nie dziwie że balansu nie ma.

#Lordzik#
15-09-2014, 12:31
Jak nie zdążył to trudno. Dostałem jednak info, że powinno już coś być w tym tygodniu.
Poczekajcie cierpliwie i polecam poćwiczyć pvp, ehehe?

Sabziro
15-09-2014, 14:37
@up "coś w tym tygodniu" - rozbawiasz mnie, na rooku ciężko poćwiczyć pvp ;D
@Nullo - dokładnie o to mi chodzi :) bo gdzieś mam ten balans bo nie wydaje mi się żeby coś udało im się zrobić, jedynie tak jak ktoś wyżej napisał, wszyscy ek i po problemie xD na rooku przynajmniej jest spokój :P

Tak, rozumiem, że to też są ludzie ale skoro nigdy się nie wyrabiają i zawsze im "coś" wypada to po co w ogóle zapowiadają coś skoro i tak nic z tego nie ma..

"Week - Idiota i oszust" <- to mówi samo za siebie.

Pierwsze.. co mnie obchodzi z czyjej strony<i temat nie dotyczy tylko SANTANO ale OGÓLNIE OBIECANEK EKIPY WZGLĘDEM GRACZY, przecież dobrze wiedzą, że ostatnio tu nic nie jest na czas wiec po co obiecują coś czego nie ma, poza tym ekipa to ekpia, a nie że rozdzielacie teraz na każdego z osobna że ten sie spóźniał ale ten nie to teraz on może - no jprdl kpiny sobie robicie xD

Week
15-09-2014, 15:33
Tak, rozumiem, że to też są ludzie ale skoro nigdy się nie wyrabiają i zawsze im "coś" wypada to po co w ogóle zapowiadają coś skoro i tak nic z tego nie ma..

Jakbyś to rozumiał, to byś nie płakał o tym na forum.
Zapowiedział, ale mu się nie udało, poczekaj 2-3 dni dłużej i bez płaczu już :v

nie rozumiem jednej rzeczy: dlaczego oni nie przygarniają osób, które znają się na programowaniu i mapach i innych pierdołach aby ten serwer jako tako chodził ...

Może dlatego, że takich osób na APO nie ma? A jak były, to dostali już szansę na bycie w ekipie i albo odeszli, albo zostali wywaleni. :)

Ero Senin
15-09-2014, 15:47

Ze strony Santano jest to PIERWSZE opóźnienie więc nie wiem dlaczego używasz liczby mnogiej oraz słowa "nigdy" :confused:

Erken GMD
15-09-2014, 16:00
#up
myślę, że ze strony Santano to pierwsze i nieostatnie opóźnienie, ale oni także mają swoje życie

nie rozumiem jednej rzeczy: dlaczego oni nie przygarniają osób, które znają się na programowaniu i mapach i innych pierdołach aby ten serwer jako tako chodził ...

Domcio Old
15-09-2014, 18:03
Takie jest już APO;o Nie przyzwyczailiście się do tego jeszcze, że najpierw piszą tak, a później tego nie robią?? Zapewne zrobią jak all dopracują, a takich tematów o balans było tysiące, więc wątpię, że ten temat coś da. Pozdro :)

Vexvv
15-09-2014, 19:17
Można powiedzieć że na balans ludzie czekają już od stycznia : D

Azielu$
15-09-2014, 19:47
#up
Pierwsze pogłoski o balansie były jakieś 2 lata temu, ale dopiero teraz coś się ruszyło. Parę dni nikogo nie zbawi, ale przydałoby się jakieś oficjalne info o opóźnieniach, bo jak narazie jest cisza.

Sokol from West
15-09-2014, 21:23
Jak nie zdążył to trudno. Dostałem jednak info, że powinno już coś być w tym tygodniu.
Poczekajcie cierpliwie i polecam poćwiczyć pvp, ehehe?

Proszę Cię, ja już ile razy słyszałem, że "w tym tygodniu" XD Takie gadanie tylko.

Można powiedzieć że na balans ludzie czekają już od stycznia : D

Dokładnie :D

#up
Pierwsze pogłoski o balansie były jakieś 2 lata temu, ale dopiero teraz coś się ruszyło. Parę dni nikogo nie zbawi, ale przydałoby się jakieś oficjalne info o opóźnieniach, bo jak narazie jest cisza.

Info jak zawsze nie ma, lepiej nic nie pisać ;) Później zdziwienie, że są jakieś pretensje do nich, a przecież mogli poinformować.

@t
Poczekamy jeszcze trochę pewnie. Zresztą nie wiem jak administracja ma zamiar zrobić ten balans, bez udziału kilku osób. Chyba, że się mylę i kogoś wzięli ;)