Zaloguj się

View Full Version : Po?egnanie

Grom
14-09-2007, 17:58
Witam,
Niestety ta chwila musiała nadejść i to właśnie teraz jest jej czas.
Musze odejść z APO z powodów osobistych, takich jak np: przygotowanie do matury. Cieszę się jednak, że byłem z wami taki kawał czasu, że wam pomagałem, a może czasem karałem (zbyt srogo) :)
Przepraszam tych którym nie pomogłem, lub tych których źle oceniłem. Moje odejście nie znaczy jednak, że dla APO przestanę pomagać, jeśli będę miał dłuższą chwilę na pewno przyszykuję dla Was coś nowego na stronę.
Musze powiedzieć, że społeczność APO jest jednym z lepszych - wiele osób pomagało dla mnie i za to im dziękuję. Naprawdę ciężko jest mi z Wami się rozstać :(

Żeby nie przedłużać życzę miłej gry na najlepszym serwerze OTS w Polsce a nawet i na świecie.

Pozdrawiam wszystkich (bez wyjątku) !

Alet Mort
14-09-2007, 18:02
Nieee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
TYlko Nie Groooom,!!!!!!!!!

Chloppppiiee!!
Nie prosze ;((((

Tak naprawde....
Zycze Ci z calego serca powodzenia przy maturze
Tez keidys , kazdy z nas skonczy z Tibia
Na mnie tez przyjdzie pora :)

Trzymaj Sie Chlopie!
Nie zapomnimy o Tobie!!

Pozdrawiam ;*** :)
Maciek!

BaXiCzEk
14-09-2007, 18:02
Ehh zal mam nadzieje ze kiedys jeszcze zagramy w cs'a :)
Powodzenia w rl zyciu...

Dementis 2.0
14-09-2007, 18:03
Szkoda, wielka szkoda. Byłeś naprawdę w porządku i jako jeden z nielicznych Game Masterów byłeś bezstronny. Powodzenia na maturze i w życiu. Trzymaj sie ciepło.

Pozdrawiam
Dementis

Guest
14-09-2007, 18:04
No i ostatni porządny gm sobie .. poszedł :p
Powodzenia na maturze.
Pozdrawiam, Anty ;)

Fiszuulek
14-09-2007, 18:05
Szkoda naprawde wielka szkoda :( Bedziemy za toba tesknic odwiedzaj czasem forum :) Pozdrawiam trzymaj sie :)

WcaleNieCineQ
14-09-2007, 18:06
Czemu ty. Nie może taki Mortiis odejsc?;d Lognij sie od czas do czasu. ;< Byłes chyba najnormalniejszy i najmniej dales mi banow. ;<
Wybacze ci juz wbijanie tych slimów.
Pa ;***

Shadow Elementalist
Szkoda że odchodzisz byłej jednym z best GM tak samo jak Amedain :(((( z wami mozna było pogadac normalnie a ne jak taki Exod;/BAN!!!...Zycze powodzenia na maturze :)

Johnny Knoxville
Uuuuuu :/ Najlepszy GM odchodzi? Coś jest nie tak ... Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie. Dziękuję za wszystko. Życzę napisania matury pozytywnie ;> Zastanów się czy to nie pochopna decyzja? Może zostawisz sobie postać i po zdaniu matury wrócisz?

Pozdrawiam Ninja ^^

Bart
14-09-2007, 18:07
:( Szkoda , ze odchodzisz ... ale to jest twoja decyzja ,jezeli czasem bedziesz mial czas to wchodz na armie i na forum :>

I na koniec Powodzenia na maturze !!!

Zegnaj. :( :( :(

pitek knight
14-09-2007, 18:12
Szkoda ze odchodzisz kolejny Gm odchodzi mam nadzieje ze zdasz bardzo dobrze mature i ze po zdaniu do nas wrocisz no i Powodzenia w Rl zyciu
ps. kurcze teraz bedzie trzeba dlugo czekac na opisanie na raport bo juz zostal exod coguar czasem jest mortiis no i nefre

Tajfunek
14-09-2007, 18:14
Dzieki za wszystko co dla nas zrobiles Grom mam nadzieje ze zdasz ta mature :) i powrocisz do nas bo wszyscy tego chcemy :D 3maj sie :) i wogole be happy :D

Arhadus
14-09-2007, 18:15
Wiedziałem, wolna sobota i niedziela to nie rozwiązanie dla apo. Życzyć nie będę Ci niczego, ponieważ rozmawiamy prawie codziennie i ze mną się nie rozstajesz ;).

Zafero
14-09-2007, 18:16
Szkoda Ciebie,czemu nie był to ktoś inny tylko ty??Ale rozumiem.Życze Ci powodzenia w życiu RL.Pozdro od Zafero :(( Bye Bye

Budzok1
14-09-2007, 18:17
Bez Obrazy dla innch ALE TO BYL JEDEN Z POWAZNIEJSZYCH GM-ow wg najlepszy i szkoda ze odchodzisz a nie taki "Coguar" ktury tylko szuka banow dla ludzi bo dostaje od mortisa punkciki ciekawe do czego mu to...tak w krutkim podsumowaniu GRom byl jeszcze najbardziej ludzkim Gm-em.NO NIe Mowie O Mortisie bo to spoko koles najprawde RESPECT FOR YOu No i dla ciebie Grom rownierz narq ;[

Czarny Lucyfer
14-09-2007, 18:31
Zegnam cie ziomek. Fajnie sie z toba rozmawiało ja tez nien bede gral juz od poniedziałku. Po 1 uczyc sie trzeba. oby spelnily sie twoje marzenia.

Pozdrawiam ;]

Kavvsonek
14-09-2007, 18:33
Szkoda że następny gm odchodzi:/ Chociasz nigdy z tobą niegadałem to ci życze wszystkiego dobrego w rl życiu oraz zdania matury:)

Angelusion
14-09-2007, 18:39
nie nie nie tylko nie to :( byłeś wraz z Exodem najfajniejszym GM :( tylko nie tooo nie odchodź ;) Prosze

-^Demon^-
14-09-2007, 18:39
Najpierw Scorpion i Amedain Potem Slave i Teraz Ty O.O :(

Trzymaj się powodzenia w RL.

Byles Najlepszym Skypterem..

SYmOXon
14-09-2007, 18:49
Lol... to chyba jakiś żart, to nie możliwe żeby najlepszy Gm odchodził z Ots'a :<

Grom weź zrób tak, żeby Ci już ta matura mineła, i wróć do Nas x(

Potwierdzenia mojego posta

Nie ma Grom'a - Masakra x/

No dobra no wkońcu kiedyś było trzeba ... :/

Powodzenia w maturze, życze Ci wszystko co najlepsze.

P.S

Szczerze, to dobrze, że odchodzisz, wkońcu matura jest ważniejsza od Tibi. Z tego się ciesze, że wybrałeś tą lepszą droge.

Nigdy o Tobie nie zapone. (Pamiętasz jak mi pomagałeś w odzyskiwaniu chara? x)) )

Iakovlev
14-09-2007, 19:00
Odszedł najlepszy GM, szkoda. Z resztą co tu dużo mówić APO się sypie - najlepsi gracze odchodzą, w stosunkowo krótkich odstępach czasu także trzej GM'i zakończyli tutaj swoją karierę, ilość osób online jest co chwilę zmniejszana, coraz więcej crashy i noobów. Taka smutna prawda.

Mejger
14-09-2007, 19:16
Grom nie pierdol że odchodzisz bo rodzinę powiększysz, a chyba tego nie chcesz ;s Nie *****, tak nie może być, proszę? ***** MAĆ! Ej, i kto niby zostanie GM? Nefre? o_0 no to super ...

BTW. Przeczytaj chociaż PW odemnie, musisz przeczytać, i przyjmij moją propozycje (^^,)

Qlers
14-09-2007, 19:28
Mówiłem że Ty będziesz następny...
Ty co robisz coś dla tego OTSa,
Ty którego prace widać... (Nie licząc Mortiisa i Tygrysa)...
Ty z którym miałem okazje niestety tylko raz porozmawiać :( ..
Bez Ciebie kończy się jakaś epoka tego OTSa...
Zresztą myślę że nie długo Go nie będzie...
To co się dzieje patrząc na listę zbanowanych..

Pozdrawia Cię i życzę powodzenia.
Mam nadzieję że będziesz sprawdzał PW, bo może ktoś jakieś fajne pomysły wyśle i wykonasz je :D

Druidowy Druid
14-09-2007, 19:43
;( szkoda! jeden z nielicznych wypas gm'ow odszedl ;( coz powodzenia w maturze ;]
Exod idz stad!!

deadheal
14-09-2007, 21:10
O nie!APO sie sypie juz coraz szybciej,grom spoko ziomek chcial mi dac wywiad o 4:00 ale nie moglem,niedlugo Tygrys odejdzie z APO,i po nim Mortiis i jeszcze Nefre zostali tylko Nefre,Mortiis,Tygrys.Zegnam cie ze smutkiem Grom.

Mr Cookie
14-09-2007, 21:17
Szczerze?

Nie znałem Cię i nie miałem przyjemności pogadać..

Ale z tego co widze (wszystkie te pozytywne posty)... No cóż , szkoda. :/

Żegnam i życze powodzenia na maturze i w "rl life" ;)

Pozdrawiam ,

Mr Cookie

Grom
14-09-2007, 21:17
Dzięki za posty :) Miło mi sie je czyta.
Jednocześnie informuję aby nie pisać do mnie w sprawach przyklejenia tematu czy sprawy związanej z APO - ja odszedłem.

Dziękuje za wszystkie teksty pożegnalne.

Avek
14-09-2007, 21:46
Szkoda, że odchodzisz :( BĘDZIEMY TĘSKNIĆ!!

Zawsze będziesz w naszych serduszkach!

Winiakus
14-09-2007, 21:58
Hujowo ze odchodzisz xP
Ale pierdolic all.
Wypijmy browary i pierdolic apo

Spy Massive
14-09-2007, 22:56
Szkoda ze odchodzisz ale twoj wybor jak bedzie juz po maturze to moze wrocisz??nieznalem Cie zadobrze ale uwazam Cie za dobrego GM

Sebolek-Zawisza
15-09-2007, 01:17
nie no cholera następny dobry gm odszedł teraz to jak się nie mylę to tylko Mortiis i Coguar został FUCK FUCK teraz to już wogóle będzie przewalone.GRRRR

Manix
15-09-2007, 08:23
Trzymaj się Grom ;)

Żebyś miał najlepszy wynik na maturze ;)