Zaloguj się

View Full Version : premium lotter ticky

Rekrut
25-09-2014, 14:56
Super, że to wprowadziliście! Dzięki temu sasza na roku expi jak pojebany i w ogóle nie można teraz kupić sobie pacca bo każdy woli kupić smsy na lotter ticky. Jak np nowi gracze mają zacząć grać? jak dzięki wam pacc kosztuje teraz 150kcc a od 300 lvla pacc już trzeba mieć. Jak taki lvl ma uzbierać sobie na pacca? Akurat to jest nie przemyślane i bezsensowne. Super pomysł.

Prosze przestac plakac arkadiuszu.
Nie kazdemu szkoda pixelowej kasy na losy.
Premium losy sa za zl, wiec dobrze ze za kazdy los dostaje sie okolo 10%.. Cos za cos, nie sadzisz?
Po loterii cena pacc bedzie normalna.

Chyba czegoś nie zrozumiałeś. Pacc runy i kody pacc za zł więc twoim zdaniem też powinny dodawać lvl tak? Nie pisze o pixelowej kasie i o tych beznadziejnych losach tyko o tym, że przez to nie można teraz kupić pacca! Dzięki administracji właśnie ;] Pacc na pewno nie stanieje jak skończy się loteria tylko wtedy będzie można go kupić

Hio
25-09-2014, 15:02
Rekrut, przeciez sam sobie mozesz zakupic premium account a jak nie to nie proste. Tez przeciez mozesz expic nikt ci nie zabrania.

Sasha Rookslayer
25-09-2014, 16:02
Premium losy sa za zl, wiec dobrze ze za kazdy los dostaje sie okolo 10%.. Cos za cos, nie sadzisz?

Azielu$
25-09-2014, 16:16

Nie będzie normalna.

#topic
Jak 300 lvl ma zarobić na pacc? A kto powiedział, że każdy musi kupować pacc za kasę w grze? Zresztą sami do tego doprowadziliście skupując losy po 3-4uc. ^^

Domcio Old
25-09-2014, 17:01
To gracze ustalają ceny przedmiotów nie administracja, to gracze sprzedają itemy w grze nie administracja, więc nie wiem po co ten temat? Pretensje mniej do graczy, że nie sprzedają akurat teraz pacc run, bo wolą sie więcej dorobić na lottery ticketach. Jeśli chcesz kupić sobie pacc to wyślij sms lub zrób przelew.:)

gwnstopro
25-09-2014, 17:19
Prawda.. Po co jeszcze exp za te tickety.. Nie wystarczy ze nagrody są przesadzone ?

Sokol from West
25-09-2014, 20:06
W sumie z tym expem to racja, bo nie powinno go być w ogóle. Cena pacc runy/kodu pacc wzrosła i ciężko nawet kupić teraz jedno lub drugie.

Jednak z drugiej strony, taki 1 premium ticket sporo kosztuje i niektórzy wydali już na to bardzo dużo kasy, a nie oszukujmy się - wygląda to teraz tak, że za zł można wbijać lvl xD Trochę śmieszne jak dla mnie. Nie zapominajmy również o płaczu osób, które z tego nie skorzystały, a mają zamiar skorzystać - będzie tak, że jedni wbili sobie lvl'e, a drudzy już nie, bo to usunięto.

Nic z tym nie zrobisz, mogli pomyśleć wcześniej. Teraz jak dla mnie, sprawa jest przegrana, bo został ponad tydzień loterii i nie ma po co tego usuwać. Na przyszłość pozostaje nie robić więcej takich loterii z expem XD Nagrody i tak są bardzo dobre, więc ten exp jest zbędny xD

Witalik
25-09-2014, 20:13
Zastanawia mnie jedna rzecz, o co Ci chodzi z tym 300lvl i pacc'em...
Ty masz jakis 3000+ więc nad czym tu płakać że pacc teraz kosztuje 150kcc, stać Cię, a jak nie to kup za pln, zrozumiałbym gdyby jakiś lov lvl miał z tym problem, ale Ty? Jesteś śmieszny, nie masz co robić to szukasz dziury w całym, mi się pomysł podoba bo dzięki temu zarabiam ;) i stać mnie by kupić sobie pacc za 150kcc na 20lvl :[

Ktoś II
25-09-2014, 20:58
Super, że to wprowadziliście! Dzięki temu sasza na roku expi jak pojebany i w ogóle nie można teraz kupić sobie pacca bo każdy woli kupić smsy na lotter ticky. Jak np nowi gracze mają zacząć grać? jak dzięki wam pacc kosztuje teraz 150kcc a od 300 lvla pacc już trzeba mieć. Jak taki lvl ma uzbierać sobie na pacca? Akurat to jest nie przemyślane i bezsensowne. Super pomysł.

Chyba czegoś nie zrozumiałeś. Pacc runy i kody pacc za zł więc twoim zdaniem też powinny dodawać lvl tak? Nie pisze o pixelowej kasie i o tych beznadziejnych losach tyko o tym, że przez to nie można teraz kupić pacca! Dzięki administracji właśnie ;] Pacc na pewno nie stanieje jak skończy się loteria tylko wtedy będzie można go kupić

Haha! Co za płacz! Nie wierze :D Co Cię to obchodzi w jakim tempie expi Sasha? I co z tego, że pacc teraz 150kcc? Ja pierdole. :D

Jest dobrze i niech tak zostanie, loteria przecież nie trwa wiecznie ;)

Sabziro
25-09-2014, 23:24
O co wam chodzi z tym expem przecież z tego co wiem to nie ma dodatkowych bonusów za kupowanie w zł tylko bonus jest za wygranie w loterii jako nagroda.

[Dementor]Przy samym użyciu premium lottery ticket dostajemy kilka procent do kolejnego poziomu doświadczenia. :)
a to sory :p nie miałem zaszczytu używać :P ale z tego co wiem to sasha dostaje 10% to i tak 10 musi mieć na lvl więc sporo :p

a ceny? każdy kupuje za tyle ile chce ;D nie stać cię to kupuj za zł proste xD

PokerowyKoc
26-09-2014, 00:15
Rekrut sory ale co ty pieprzysz. Ja na przykład pracuje i na pacc 12 złotych mi nie szkoda bo to jest tańsze niż jedna paczka fajek. A to że Sasha ma kase na apo żeby kupować lottery ticket to już niczyja winna :P. Bardziej czepiaj się ludzi którzy mu sprzedają tickety bo to oni daja mu expic. A co jak chłopak nazbierał kcc na apo niech coś ma z życia na apo jakieś małe przyjemności :)

Pierwszy Boonek
26-09-2014, 08:42
Podstawa powinien byc mniejszy exp za tickety na rooku w stosunku do main..

#co do cen jesli ci nie pasuje, wyslij sms .. / jak dla mnie loteria spoko

btw. za uc ktore rownie dobrze mozesz kupic na allegro (zl) mozesz miec motyle, ktore takze daja expa... do tego to juz nie placzesz?

Pewniacha
26-09-2014, 17:37
Nie bądź śmieszny taki sms kosztuje raptem 11zł także osoba która pracuje w polsce zarobi na niego w godzinę ? XD a jak nie pracujesz to powodzenia w lootowaniu kccków :) twój wybór :D