View Full Version : Kwota doładowań kont
witajcie
mam taką rozkmine (a bardziej pytanie)
za ile złociszy ładujecie swoje konto w telefonie komórkowym? (miesięcznie)
dodaję sondę
// edit
niech ktoś z wyższych sfer doda "nie mam telefonu"
dziękuję
/Demon
dodałę
Palldino
28-09-2014, 01:27
ni mam telefonu to i ni ma karty :mad: BRAKUJE OPCJI WES FOH
Abonament 29 złociszy
P.S. Może sam zagłosowałbyś autorze tematu?!
Pierwszy Boonek
28-09-2014, 04:55
10 funtow - nie ma w sondzie
Erken GMD
28-09-2014, 07:47
doładowanie za dyche co miesiac i robie tak:
wykupuje pakiet internetowy za 7 zl, pobieram apke na androida smsoid i pisze sms bez ograniczen
Azbestowy Człowiek
28-09-2014, 08:42
abonament chyba trochę przez to przegrywam
N-series
28-09-2014, 08:46
abonament play europa bez limitów 100zł
wykupuje pakiet internetowy za 7 zl, pobieram apke na androida smsoid i pisze sms bez ograniczen
przetestuję
Abonament 29 złociszy
P.S. Może sam zagłosowałbyś autorze tematu?!
no więc
ładuję za mniej niz 50zł (25zł)
więcej nie potrzebuję
#
głosować nie bać się
Tzn. że robiąc coś takiego mogę pobrać tą apkę i wysłać sms na kinomana nawet za 25zł i ja nic nie płacę tylko ta apka? :D:D
N-series
28-09-2014, 14:27
Tzn. że robiąc coś takiego mogę pobrać tą apkę i wysłać sms na kinomana nawet za 25zł i ja nic nie płacę tylko ta apka? :D:D
Ja jebie , co za pytanie , tak doładowania wraz z kontem premium na brazzes da sie wykupić , ciezko ruszyć mózgiem ?w necie jak amsz bramki sms do różhych sieci to myślisz ze wykupisz usługe premium z darmowej bramki? w jaki sposób usługodawca rozliczyłby się z operatorem :eek: i kto by za to zapłacił
a co do apki , nie mam jej bo nie potrzebuje zapewne działa to na zasadzie połaczenia z serwerem jakimś bramki sms darmowej do paru sieci , a dzięki pakietowi internetu możesz te sms wysyłać , zapewne jest jakiś podpis czy coś aby odbiorca wiedział iż ty piszesz do niego z bramki sms
gwnstopro
28-09-2014, 22:58
jestem zajebisty bo u mnie sam sie hajs wplaca na konto co miesiac heheszki tyle ze co miesiac mamusia zapierdala do najblizszego punktu z przelewami i placi im grube hajsy za moj telefon, jest to 30zl a mialobyc 50 ale ze jestem 5 lat w orendz to zpuscili cene . sciskam serdecznie
Azbestowy Człowiek
29-09-2014, 03:31
w jaki sposób usługodawca rozliczyłby się z operatorem :eek: i kto by za to zapłacił
a kogo to obchodzi XD
Erken GMD
29-09-2014, 06:41
nie no doladowuje za 10 zl, pobierasz apke smsoid i wysylasz smsy z bramki internetowej, wtedy masz i pakiet internetowy i smsy xD
N-series
29-09-2014, 22:38
w jaki sposób usługodawca rozliczyłby się z operatorem i kto by za to zapłaciła kogo to obchodzi XD
Chciałem koledze wyjaśnić ,iż z powietrza kasa się nie bierze ( a w tym przypadku tak by było ):eek::eek:
to tak jakby robić zakupy na allegro placąc paypal XD nie mając srodków na koncie w banku :mad::o:p:confused:
Sorc Aka Siochacz
08-10-2014, 09:15
39 zł w PLAY ;) .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.