PDA

View Full Version : [ ROOK ] Nagrody / Punkty eventowe .

Zdenio
29-09-2014, 23:29
Siema

Pytanie leci w stronę administracji , kiedy będzie można zobaczyć wyspę na której się znajdują nagrody za pkt eventowe ( tak jak na mainie ) jeśli zostanie zrobiona owa wyspa to do kiedy ona będzie otwarta ( do kiedy będzie można wziąć nagrode za pkt eventowe ) .

Zrobiłem temat ponieważ powoli kończy się loteria i zaczyna coraz więcej pytań padać kiedy powstanie wyspa na rooku z nagrodami za pkt .

Dzięki .

[KaZeK] Punkty eventowe na stałe będą przypisane do Twojej postaci, będziesz mógł je wykorzystać nawet za 10 lat.

#up

Ok. Ale moje pytanie brzmi kiedy ta wyspa zostanie otwarta na rooku z tymi nagrodami za pkt.

Sasha Rookslayer
29-09-2014, 23:58
Również chciałbym się dowiedzieć, kiedy będzie można odebrać nagrody i jakie z tych eventowych punktów na Rookgardzie. Jestem również ciekaw, kiedy zostaną rozdane punkty eventowe z propozycji Santano - Teleporty eventowe (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=125209).

Santano pisał, że we wrześniu doda jakieś tam anni III oraz jakieś respy na Rookgardzie to może wtedy coś doda odnośnie tych epoints.

Pewnie się zastanawiacie, dlaczego nie wprowadziliśmy jeszcze questa Annihilator III - oto odpowiedź: pracujemy aktualnie nad nowym mini-update (dokończenie !quest), a przedmioty z Annihilatora III mogą być przydatne przy nowych misjach. Jeszcze we wrześniu zostanie wprowadzony ten Update. A niedługo po nim - nowy długi quest przypominający POI (lecz inny i o wiele bardziej rozbudowany). Pracujemy też nad nowymi terenami dla mniejszych poziomów oraz nad questem i respami dla graczy z Wyspy Początkujących.

Zdenio
04-10-2014, 15:24
ODŚWIEŻAM !!

Czy naprawde nikt z administracji nie może odpowiedzieć na dwa proste pytania które wymieniłem wyżej , oraz które zadał sasha ?? :confused:

Pierwszy Boonek
04-10-2014, 18:55
Mogliscie sobie kupic na main, albo na postaci ktora mozna wyjsc na main

Ja jestem za nie wprowadzaniem czegokolwiek za pkt eventowe na rooku, z tego wzgledu, ze to rookgard ;[

Hokage
04-10-2014, 21:05
Napisał Rinson
"Dzieje się tak ponieważ domyślnie na mapie kraty są wstawione. Zapewne przy aktualizacji zostanie to poprawione."

Więc czekamy niecierpliwie bo jak zrobią na mainie to i na rooku :) Sam chciał bym w końcu coś kupić XD