Zaloguj się

View Full Version : Lagi crashe wku*wienie moje.

Mehh
30-09-2014, 21:54
Cześć, mam pytanie skoro płacimy za pacc który przyczynia się do opłat servera itp. to chyba oczekujemy jakiejś jakości grania ? . Nie da rady się grać co parę dni w godzinach wieczornych są tragiczne lagi trwające parę godzin + kicki, aż odechciewa się grać. Może w końcu byście to ku*wa ogarneli? widziałem jak wbiły z 3 osoby nowe do gry, trafiły akruat na te lagi automatycznie "podziękowały" lekko mówiąc, i jak wy chcecie zachęcić do gry osoby.. loteria loterią, reklamy mówicie że będą ale co z reklam skoro od paru tygodni te lagi się powtarzają i kicki.

Po prostu mam pytanie kiedy do kur*y nędzy to naprawicie?

Rekrut
30-09-2014, 22:11
Dokładnie. Kupujemy pacc i chcemy grać a się nie da. Ciągle lagi, kicki i krasze. Niech ktoś w końcu wypowie się dlaczego tak jest. Może by się dało to naprawić i było by całkiem lepiej... Dziś 3x kick i temple. Porażka

Domcio Old
30-09-2014, 22:34
Nie martwcie się ja na rl dziś też miałem lagi i kicki :<. Co z tego, że kupujesz pacc ? Pacc to jest dobrowolna opłata na rzecz serva i nikt Cię nie zmusza do kupna premiowanego konta :O. Może coś się działo w serverowni, a może to przez Twój net ? Ja przed chwilą zalogowałem na APO i zero lagów;/.

zii_twardziel
30-09-2014, 22:44
Jak się Wam nie podoba to przenieście się na inny serwer, proste... Boże, ale to straszne! Raz na jakiś czas zdarzy się kilka crashów i od razu wielki ból dupy bo kupiłem pacc, ale wiecie co? Chuj mnie to interesuje, proponuje zapoznać się z regulaminem i dopiero wtedy zacząć płakać cebulaki :s

Okey
30-09-2014, 22:51
Pacc nie jest czymś co musisz kupować. Przypominam, pacc to dobrowolna darowizna na rzecz serwera. Lagi ma każdy a to nie jest wina administratorów.

Pozdrawiam.

Mehh
30-09-2014, 22:57
Widzę, że chłopaki nie rozumiecie mnie zbytnio. Może i dobrowolny ale wysyła się dobrowolnie ze względu na korzyści, a w wypadku lagów nikt nie będzie robił przelewów.

Domcio Old- lagi się pojawiają od 5-15min są nadal teraz od godziny 20.30 odpaliłem speeda i straciłem go przez te lagi i to nie dzieje się 1 raz tylko już tak mam 3 dlatego jestem zły i chciałbym dostać wytłumaczenie co się dzieje i kiedy to ustanie by się nie denerwować że coś utraciłem itp.

Zii- jak zwykle odpowiedź godna 15 levelów gadających cały czas na G-CH przerażając swoim sepcjalnym pismem i inteligencją w zdaniach, ehh że ktoś wgl czasme się z tego śmieje to ja naprawdę nie rozumiem.

Splaxor
30-09-2014, 23:13
Zalety PACC

Dostęp do Miast Premium
Możliwość wykupienia promocji.
Dostęp do czarów premium.
Depo powiększone do 2000 miejsc.
Możliwość zakupu domu i spania w łóżkach.
Możliwość założenia gildii i zakupienie guildhalla lub dołączenie do już istniejącej jako vice lider.
Lista VIP powiększona do 100 miejsc.
Możliwość zdobycia innych strojów i dodatków.
Maksymalny limit Soul Points zwiększony do 200.
Przez pierwsze dwie godziny staminy otrzymuje się 50% więcej doświadczenia.
Możliwość stworzenia postaci i grania na świecie premiowym - Premii.
Dostęp do nowych, innych questów.

Nie wiem jak Mehh, ale ja nie widzę wzmianki o grze bez lagów. Zalety na rl Tibii różnią się troszkę od naszych, ale większość jest takich samych.