Zaloguj się

View Full Version : Event point

Pierwszy Boonek
03-10-2014, 13:18
Moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego jest otwarty raz na 100 lat? po co te tp sa tam skoro nie mozna z nich korzystac?

Wydaje mi się, że powód jest jeden - i tak nikt nie będzie korzystać z wykupywania tp/przemiotów więc jest zamknięty póki ceny nie zostaną ogarnięte

Ceny sa ogarniete, placisz tylko raz.. robiac temat z placzem myslalem ze trzeba za kazdym razem placic ale chocby 20k pkt JEDNORAZOWO oplaca sie to kupic, lepsze to niz marnowac pkt na to by je tylko miec c'nie?

13:32 Aktualnie posiadasz 17590 punktow eventowych

na co mi to skoro nie moge tego w zaden sposob zmaterializowac

#Hokage
No jesli bym kupil to bym uzywal, a co mi tam i tak nie ma co zrobic z tymi pkt, wg ciebie lepiej zamknac? to po co wgl to robili

zii_twardziel
03-10-2014, 13:23
Wydaje mi się, że powód jest jeden - i tak nikt nie będzie korzystać z wykupywania tp/przemiotów więc jest zamknięty póki ceny nie zostaną ogarnięte

Sasha Rookslayer
03-10-2014, 13:23
Również nie rozumiem dlaczego raz kraty są otworzone, a później cały czas są zamknięte..

Jestem również ciekaw, kiedy zostanie wprowadzony taki sam room z nagrodami albo innymi rzeczami na Rookgardzie. :confused:

Hokage
03-10-2014, 15:00
Za nic tam nie płacisz tylko raz. Za te pkt zrobił byś tp w jedno miejsce i tyle, co dalej? Cny są przesadzone i nikt nie będzie z tego korzystał/

Rinson
03-10-2014, 15:20
Dzieje się tak ponieważ domyślnie na mapie kraty są wstawione. Zapewne przy aktualizacji zostanie to poprawione.
Pozdrawiam