Zaloguj się

View Full Version : [Forum] Nowa kategoria w userze roku 2014

Azbestowy Człowiek
03-10-2014, 19:59
Dobrze, że mnie olśniło (znaczy zostałem olśniony przez cb) 2,5 miecha przed całym tym cyrkiem. Otóż tak sobie pomyślałem, że ludzie liczący w słynnym temacie pt. 'liczymy do miliona' robią to kompletnie bezcelowo. Każdy wie, że tego miliona w życiu nie osiągną. 20 tysięcy - jasne. 30 tysięcy - z pewnością. 50 tysięcy - no nie wiem. Konkluzja jest prosta. Aby osiągnąć sześć zer forumowicze musieli by pisać tu przez całe życie, a przy aktualnym tempie odpływu ludzi może by to zajęło nawet dwa pokolenia.

Tu przechodzę do rzeczy, bo za dużo zacząłem biadolić. Chciałbym, żeby ci ludzie otrzymali jakąś nagrodę za swoją manię. Kto najwięcej razy w ciągu tego roku policzył, ten wygrywa fanfary w temacie podsumowywującym, szacunek liczników i rangę. Np 'milion' albo '17893'. Specjalnie zaproponowałem taką, która jest ściśle powiązana z tą materią, bo to po prostu pasuje.

Pozdrawiam, anty-licznik (nigdy nie zrozumiem radochy płynącej z tego liczenia xD zawsze muszą mi strącać moje mądrości z głównej)

Domcio Old
03-10-2014, 20:39
No azbest Twoja najlepsza propozycja, która oczywiście ja Ci podsunąłem ;D. Policz razem ze mną, Dementorem i hunterkulą to zobaczysz jaka to radocha ;OO

Co do propozycji jestem oczywiście na tak. Chcę mieć range "127121"- ironia;/

@hokage
Ty już nie liczysz;/ Zacznij znów ;D

Hokage
03-10-2014, 21:39
Domcio zapomniałeś dodać mnie:|

NIc z tego nie miałem i przestałem liczyć bo po co :) raz nawet warna dostałem za double posta bo ktoś w środku usunął xd

Jestem na tak xd fajna propozycja :D

gwnstopro
04-10-2014, 00:11
Dobrze że Cie olśniło. Również jestem na tak, przynajmniej może zacznę liczyć i wygram coś zajebistego. Pozderki

Demon
04-10-2014, 04:51
proponuję range 1000000. sam w sobie pomysł nie jest zły, ale znając realia APO teraz zacząłby się wyścig o posty...

co by nie było, jestem na tak :cool:

Sasha Rookslayer
05-10-2014, 00:44
Bardzo dobra propozycja, ja od razu dałbym nawet VIP konto za to!
Może to będzie motywacja do częstszego wpisywania liczb i może w końcu doszlibyśmy do tego miliona, kto wie!

Zarexoholik?
07-10-2014, 07:23
I po co to komu? Przecież temat o liczeniu do miliona to żadna rozrywka. Lepiej jak w rocznym podsumowaniu znajdą się statystyki z ilością zbanowanych osób za wypisywanie głupot. _/

Równie dobrze może niech powstaną statystyki, kto napisał najwięcej tematów albo postów w danym roku, co? :confused: