Zaloguj się

View Full Version : Zmiana w regulaminie forum!

Rinson
04-10-2014, 10:52
Witamy.
W dniu dzisiejszym wprowadzona została zmiana w Regulaminie forum. Dodany został nowy podpunkt w punkcie "Zakazy". Bardzo prosimy o zapoznanie się z nim. Aby to zrobić można kliknąć TUTAJ (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=82656). Ekipa forum zacznie egzekwować ten punkt regulaminu od dnia jutrzejszego, tj. 05.10.2014 r. Nieznajomość tego punktu nie będzie usprawiedliwiać użytkownika w przypadku zbanowania jednego z kont. Prosimy zdecydować, którego konta będziecie używać i logować się tylko na nie.

Pozdrawiamy!
Ekipa APO

Τettmeier
04-10-2014, 11:06
W sumie mi obojętne którego używam, tylko po prostu jakieś ostrzeżenie by się przydało przed banem, bo czasem człowiek z przyzwyczajenia inny nick wpisze. A każdy mi tu działa. :cool:

Domcio Old
04-10-2014, 11:21
Dobrze, że w końcu to wprowadziliście, chociaż powinniście to wprowadzić już dawno ;O. W sumie jest mi obojętny ten nowy punkt, bo i tak mam jedno konto:). Mały plus dla ekipy.

Week
04-10-2014, 12:01
Pewnie było to spowodowane głosowaniem w sondach z kilku kont.
Dobrze, że tak zrobiliście, nie będzie teraz tekstów 'Azbest dał 3 głosy na nie, co to ma być xD'

Dużo ludzi jest którzy mają po 2 konta na forum. Kiedyś sam napisałem temat w opiniach czy propozycjach żeby zrobić z tym porządek ale nic nie pomogło./

Dobre posunięcie ;)

Jeżeli ta Twoja propozycja by przeszła, to pewnie byłbyś pierwszy do zbanowania, a zaraz za Tobą Sasha XD

Sasha Rookslayer
04-10-2014, 12:54
Dobra opcja, sam używam dwóch kont, ale to tylko w nagłych przypadkach (ban na ChatBox). :D

Nie będzie głosowania na nie z kilku kont.

[KaZeK] Ban na ChatBox'a nie upoważnia Cię na logowanie z drugiego konta :P

Sabziro
04-10-2014, 14:13
Zabrania się korzystania przez użytkownika forum z dwóch niezbanowanych kont. W przypadku wykrycia multi-konta Ekipa APO ma prawo zbanować jedno z kont.

Co najmniej połowa ekipy powinna dostać bana :)

Zamiast robić głupie zakazy zajmijcie się lagami i upami bo padanie na rooku przez te lagi jest wkurzające i odechciewa się grać.

Okey
04-10-2014, 15:19
Cieszę się, że przyczyniłem sie do jakiejś sensownej zmiany, punkt o multi kontach był już dawno temu ale i tak nikt się nie stosował. :D Czas najwyższy pokazać kto tu rządzi co. XD

Azielu$
04-10-2014, 15:32
Dobra opcja, sam używam dwóch kont, ale to tylko w nagłych przypadkach (ban na ChatBox). :D

Nie będzie głosowania na nie z kilku kont.

[KaZeK] Ban na ChatBox'a nie upoważnia Cię na logowanie z drugiego konta :P

Właśnie o to chodzi, żeby ban był odczuwalny, bo co to za kara skoro możesz wbić na drugie konto i znowu bez problemu pisać na chat-boxie?

#topic
Czyli w przypadku bana na jedno konto, każde kolejne będzie banowane?

[KaZeK] Przeczytaj dokładnie co jest napisane w regulaminie: "Zabrania się korzystania przez użytkownika forum z dwóch niezbanowanych kont"

drako12
04-10-2014, 16:48
Fajnie ze tutaj sie cos dzieje bo w grze to lipa :(
A tak po za tym Wkoncu bedzie jakis porzadek na 4um z ktorego korzysta kilka osob xD

Hokage
04-10-2014, 18:34
Dużo ludzi jest którzy mają po 2 konta na forum. Kiedyś sam napisałem temat w opiniach czy propozycjach żeby zrobić z tym porządek ale nic nie pomogło./

Dobre posunięcie ;)

Pagon
05-10-2014, 12:16
Co najmniej połowa ekipy powinna dostać bana :)
x2

@topic
Anyway dobre posunięcie. Sam używam jednego i tego samego konta od września 2007 roku.

Dementor
06-10-2014, 22:22
Bardzo dobrze, że ten podpunkt został dodany. Czasami zdarzało się, że użytkownicy pisali z dwóch kont praktycznie takie same wypowiedzi dotyczące jednego tematu. Miejmy nadzieję, że teraz nie będzie takich sytuacji, a czerwone kartki będą więcej znaczyć. :) Oby było to egzekwowane. ;)

Zarexoholik?
07-10-2014, 07:19
"Zabrania się korzystania przez użytkownika forum z dwóch niezbanowanych kont" - czyli jeśli będę miał dwa konta, na jedno dostanę bana to mogę bez problemu korzystać z drugiego. [KaZeK] Tak. Czyli to praktycznie nic nie zmienia, chyba że w pisaniu na chatboxie [KaZeK] przy zmianie konta jedynie co Ci się zmieni na ChatBoxie to nazwa użytkownika