View Full Version : Wyniki loterii
Lottery Main Premium:
1. Kosa Sorcerer
2. Dark Bartek
3. Abdurahman
4. Don Ja
5. Tru
6. Finarfina
7. Lord Boonek
8. Vulpes
9. Szymek knight
10. Dynamiczny Kaloryfer
Najwięcej losów: Don Ja
Lottery Main:
1. Dongurall
2. Don Ja
3. Dementis
4. Sokoleq
5. Dark Shooter
6. Rodowity Destero
7. Saion Thor
8. Fiszek
9. Narox
10. Moto Speed
Najwięcej losów: Don Ja
Lottery Rook Premium:
1. Eboo
2. Zdenislaw
3. Rasalghul
4. Sasha Rookslayer
5. First Lukas
6. Catalaya
7. Man Rookgard
8. Palldinorook
9. Trzynastak
10. Taui
Najwięcej losów: Zdenislaw
Lottery Rook:
1. Palldinorook
2. King Apo Ordon First
3. Tytan Macik
4. Kornelrook
5. Krystianroki
6. Sasha Rookslayer
7. Trzynastak
8. Gziety Rook
9. Azbest Mordowiciel
10. Noe
Najwięcej losów: Mr Fsza
Zwycięzcom gratulujemy! Odbiór nagród możliwy będzie od godzin południowych dnia dzisiejszego. Domki zostaną stworzone po konsultacji ze zwycięzcami!
Nice, pierwszy raz udało mi się coś wygrać :D Gratulacje Pany!
Dementor
10-10-2014, 01:35
Gratuluję wszystkim. ;) Fajnie, że udało mi się coś wygrać. :D
@Sokol
Nawet jakbym chciał to chyba nie mogę. :p :D
@Sasha
Ryc? ;O
Shit, a mialem nadzieje ze na zakonczenie mojej gry cos sie trafi, no trudno, gratuluje osobom ktore wygraly :) Kosa wygral premium na main, porazka po calosci :X
Juz widze placz Sashy o 4 miejsce XD! Sasha i Don Ja po czwartym miejscu, przypadek? :D
Czyli jak wydajecie te nagrody, np taki Don Ja dostanie nagrode za 4 miejsce premium, 2 miejsce normalnej oraz za najwiecej losow? nie jest to za duzo?
Ziomeros
10-10-2014, 06:56
@Joogi
Przelicz sobie ile wydał na te losy. Według mnie to ni grosza za dużo.
I zgadzam się. Kosa na 1. miejscu - porażka XD
#top
Gratuluje zwycięzcom. Ciekawe jaki teraz będzie płacz.
Sokol from West
10-10-2014, 06:59
kolejna smieszna loteria, ustawiona!!!
nic znowu nie wygralem, i raczej na kolejnych loteriach nie zagram, pozdrawiam
Beka z Ciebie xD
@t
Cieszy fakt, że się udało coś wygrać.
Dementor - oddawaj expa, bo i tak nie bd expil XD
hunterkula
10-10-2014, 07:31
Gratuluje laureatom. Moze nastepnym razem sie cos uda wygrac.
Pierwszy Boonek
10-10-2014, 08:17
7. Lord Boonek
waste jak od tamtej palmy w pizdu xd
Cry Cry Cry
House Price 75%
35 dni Premium Account
+2 poziomy doświadczenia
Perfect Amulet
Golden Bolt
1000 Dragon Egg's
Premium lottery ticket z informacją o zdobytym miejscu 15 tysięcy punktów eventowych
Egi sie przydadza
Gratulacje wszystkim ;)
Nie mam nic do dona ale uważam że nagroda za największą ilość losów powinna być losowana z osób które nic nie wygrały jako nagroda pocieszenia bez znaczenia jakie miejsce zdobył ;)
Sasha Rookslayer
10-10-2014, 10:55
Pisałeś Santano, że zmienisz nagrody - oczywiście tego nie zrobiłeś.
Pisałeś również, że nie będzie można wygrać dwóch miejsc w danej loterii (zwykłe miejsce oraz te za największą ilość losów) - znowu poleciałeś w chuja.
Tak czy siak sądzę, że dodawanie +1 skill oraz +1 mlvla na Rookgard to zbyt dużo, ale co ja tam wiem. :cool: - koniec płaczu.
#t
Fajne, że coś udało się wygrać.
Lottery Rook Premium:
4. Sasha Rookslayer
Dodanie 5x trainer shooterów do domku (mozliwosc odsprzedaży)
50 dni Premium Account
+3 poziomy doświadczenia
uh x200
Demon Armor
Rook Boots
Możliwość dowolnego nazwania przedmiotu
Premium lottery ticket z informacją o zdobytym miejscu
25 tysięcy punktów eventowych
Lottery Rook:
6. Sasha Rookslayer
House Price 50%
20 dni Premium Account
+1 poziom doświadczenia
Crystal Mace
Lottery ticket z informacją o zdobytym miejscu
10 tysięcy punktów eventowych
Lepszy ryc niż nic. Gratulacje dla zwycięzców.
5. Tru
Haha Azbest miał racje!|
Fajnie że wygrałem ale i tak sprzedam to xD
Ps kiedy następna loteria? Chętnie wywale wygrane kcc na nią :P
Gratuluje tym co cos wygrali ;] hehe szkoda ze nic nie wygralem ;D
A co z update ktore obiecaliscie koncem wrzesnia???
Jakoś mnie to nie zdziwiło, że nic nie wygrałem ta "passa" ciągnie się od 7 lat! :D
Gratulacje tym co wygrali nie licząc oczywiście Sashy, który płacze o 1 skill, a jakby wygrał było by to super posunięcie ze strony ekipy :rolleyes:
Ps. Balans miał być w styczniu, takie tam 10 miesięcy opóźnienia.
Ps2. Respy wyłącznie dla profesji magicznych maiły być w styczniu, tym razem też 10 miesięcy opóźnienia.
Jakoś mnie to nie zdziwiło, że nic nie wygrałem ta "passa" ciągnie się od 7 lat! :D
x2 =\
@topic
Gratuluje zwycięzcom ;)
Witam,
chcialem zapytac na jakiej zasadzie odbylo sie losowanie i w jakis sposob bylo rozwiazane.
wedlug mnie jest cos nie tak moze sie mysle ale chcialbym zeby to wyjasniono.
Totalizator sportowy lotto ma gre multi multi z ktorej bylo brane losowani liczb:
i tak wynik multi multi to 20liczb z 80.
nagrod w naszej loteri bylo 20 main i 20 rook.wiec lognicznie patrzac pierwsze 10 liczb wylosowanych
musialo zostac przyznane 20 nagrodom tak? no tak jak inaczej. a wiec jaki to mialo charakter
czy 10 liczb bylo podpisane np:
loteri premium main +premium rook
premium main+normal main
premium main+normal rook
rook premium+rook normal
rook premium +main normal
innych mozliwosci nie ma
a wiec daze do tego ze np: szczesliwe liczby z czwartkowego losowania to :
1,6,7,10,14,16,23,24,28,39,42,44,45,48,49,50,64,72 ,73,76
z czego 10 liczb trzeba wybrac do losowania 20 nagrod, wiec wezmy losowa liczbe np"24"
i teraz okreslmy algorytm zrobiony przez santano gdzie z wyslosowanej liczby "24" ktora zostala przerobiona przez
algorytm wyszedl nam los hmmm "777" wiec wg zasad wygrywa osoba z numerem algorytmu "777"(farciarz xD)
co dalej dalej trzeba okreslic do jakich loteri zostala przydzielona liczba "24" dla przykladu wezme "pierwsze 10 liczb"
"1,6,7,10,14,16,23,24,28,39" i przypiszmy to loteri np " Rook Normal + Main Normal .
z mojego punktu widzenia wygrywaja osoby z numerem algorytmu "777"
wg mnie tak powinno to dzialac lecz jak to dzialalo moze sie dowiemy moze nie czas pokaze.
Tak czy siak sądzę, że dodawanie +1 skill oraz +1 mlvla na Rookgard to zbyt dużo, ale co ja tam wiem. :cool: - koniec płaczu.
Skończ płakać że nagrody przyznawane na rooku są za duże bo jak pisałeś o +1 skilu i +1 mlvl to dostawałeś białej gorączki na samą myśl .
#t
Gratuluje wszystkim i mnie udało sie coś wygrać hehe :D
2 miejsce premium rook
+15% exp przez tydzień!
Nowo stworzony domek w uzgodnionym miejscu
75 dni Premium Account
+1 skill dowolnej umiejętności ataku/+1 poziom magiczny
+4 poziomy doświadczenia
Demon Helmet lub Demon Armor lub Demon Legs
Premium lottery ticket z informacją o zdobytym miejscu 35 tysięcy punktów eventowych
Za najwięcej wysłanych losów
Darmowe dorobienie dowolnego dodatku do domku
75 dni Premium Account
+1 skill dowolnej umiejętności ataku/+1 poziom magiczny
+3 poziomy doświadczenia
Namelock (możliwość odsprzedaży innej osobie)
Demon Armor lub Demon Legs
Premium lottery ticket z informacją o zdobytym miejscu
20 tysięcy punktów eventowych
Pozdrawiam wszystkich zwycięzców :rolleyes:
Gratulacje dla wszystkich zwycięzców, niestety nie udało mi się zająć ani jednego miejsca... Może innym razem, gratulacje!
Lepszy ryc niż nic. Gratulacje dla zwycięzców.
Ja tam słyszałem, że rydz, ale kto co woli ;)
Dziwię się w sumie tymi wynikami. Powinienem wygrać, dałem nawet 1 los ;l
Dzięki uprzejmości Yagamiego odpaliłem sobie skrypt, nie wiem w który miejscu trzeba dodać tą pustą linijkę. Wynik losowania, które przeprowadziłem ja:
http://i62.tinypic.com/24l3f9e.png
http://i57.tinypic.com/2cyjrzq.png
Być może jest takie losowanie, bo nie dodałem tej linijki pustej. Nie wiem.
Pikej v69
10-10-2014, 14:50
Kosa pierwsze miejsce hah. Idę spisać testament XD
#top
Gratuluję reszcie.
Zarexoholik?
10-10-2014, 15:20
W sumie moje typy po części się sprawdziły na niektóre top10, także zero zaskoczenia. Gratuluję jeśli jest czego.
Kosa pierwszy raz doceniony na APO?
GZ wszystkim :)
#kazek
to na pewno któryś los który ode mnie kupiłes dał Ci wygraną
Domcio Old
10-10-2014, 16:44
Gratulacje dla zwycięzców:) Jak zawsze od 2009 roku nic nie mogę wygrać. To moja ostatnia loteria bo na następne nawet nie będę miał kcc:D
Fairy Tail
10-10-2014, 17:00
Wszystkie postacie to postacie bliskie topki xD dziwne ;d dodatkowo jedni wygrali 2x (wtf) dla mnie to chore ;d niemniej gratuluję
Wszystkie postacie to postacie bliskie topki
bez przesady, wyolbrzymiłeś to bardzo mocno. za topke przykładowo z PREMIUM LOTERY MAIN wziąłbym Boonka, Don Ja i Szymka
gratulacje dla zwycięzców. najbardziej dziwi mnie 1 miejsce Kosy, który za swoje wszystkie przekręty powinien stracić te nagrody :cool: po cichu liczyłem na jakieś mini miejsce :D
hahah i prawidłowo, że niektórzy gracze nie znalazły się w pierwszej trójce zdobytych nagród! ( Chociaż w tej liście były nawet po 3 razy pod rząd ta sama osoba! Ale na całe szczęście zadecydowały liczby multimulti.
Kasa z banku na dzisiejszy bal wypłacona ;000 ?
Swoją drogą nie chce mi się wierzyć,że wydacie tą kasę na jakąś reklamę, która nic nie pomoże a powodów jest wiele ( min, że coraz mniej osób grywa w tibie )
Lepiej zróbcie teraz za to konkurs w takim typie, że do wygrania będą jakieś gadżety za dobry pomysł na reklamę, prezentacje i wgl [ A nie jakieś bezsensowne reklamy ]
Każdy koneser tibii 7.6 zna APO więc reklama tu niewiele pomoże, jedynym sposobem na większą ilość graczy to częstsze adpejty
Sorc Aka Siochacz
10-10-2014, 19:54
Don Ja i Sasha Rookslayer powinni mieć po 1 nagrodzie.
Nie powinno być przyznane więcej niż 1 nagroda za wygraną.
Tak samo tyczy się gracza Zdenislaw.
beka ze 1 osoba mogla wygrac kilka razy -.-
gratuuje tym ktorzy wygrali.
Lepszy ryc niż nic.
Jebłem. Ryce są dobre :)
@up
Po ośmiu (?) latach udało się coś wygrać. Wielkie gratulacje dla tych, którzy zajęli jakiekolwiek miejsca. Jednak z tym, że jedna osoba wygrywała miejsca od 1-10, a do tego największą ilość losów to przesada.
Hokage gratuluję wygranej.
Don Ja i Sasha Rookslayer powinni mieć po 1 nagrodzie.
Nie powinno być przyznane więcej niż 1 nagroda za wygraną.
Tak samo tyczy się gracza Zdenislaw.
Sasha np nie powinien mieć żadnej. ( Ale jak już pisałem nawet nie umieją loterii sfałszować )
Porsche panamera Santano śmiga widziałem go ( potwierdzone info )
Santano za tą kasę się zajebie na śmierć i macie te wasze updejt ;)
Mnie wcale nie dziwi to, ze osoba ktora miala najwieksza ilosc losow zajela wysokie miejsce w loterii. To proste, ze im wiecej wyslesz tym masz wieksze szanse na wygrana. Ale na APO zawsze byl ścisk dupy, jest i bedzie... taka prawda.
Nagrody byly ustalone juz dawno temu to trza bylo wyslac "losow w ch*j" i by byla nagroda za najwieksza ilosc ;o a przy tym szansa dupna w chuj na wygranie czegos w klasyfikacji 1-10...
Gratulacje osobom, ktorym udalo sie wygrac cokolwiek :D
Pisałeś również, że nie będzie można wygrać dwóch miejsc w danej loterii (zwykłe miejsce oraz te za największą ilość losów) - znowu poleciałeś w chuja.
Nie poleciał w chuja. W loterii jest 10 miejsc, których wygrana zależała od wyników losowania Multi Lotka. Jedenasta nagroda, to BONUS poza loterią dla osoby z największą liczbą oddanych losów, a przyznanie jej nie jest losowe. Gdyby Santano zrobił tak jak piszesz, nikt, kto wysłałby największą ilość ticketów/pieniędzy nie mógłby wygrać jednej z dziesięciu podstawowych nagród, bo największa ilość losów automatycznie wykluczałaby go z wzięcia udziału w loterii, bo można mieć tylko jedną nagrodę.
#topic
Tak jak przypuszczałem, Don Ja zgarnął 4 nagrody :D
GRATULACJE KOSA ! MISTRZ NAD MISTRZAMi, a i tak jest beka z tych co płacza.
Gratuluje wywalenia kasy w błoto XD
Code Black
11-10-2014, 09:37
Graty dla wygrany i dla kobiernic !!
hahaha jedyne co mnie smieszy, to KOSA na pierwszym miejscu, ktory 5 pazdziernika plakal, ze poda administracje do sadu, bo zostal oszukany. XD Widocznie Santano sie przestraszyl ;d.
Wydalem jakies 250kcc i jednego esa, nie udalo sie wygrac. ^^ Powodzenia w przyszlych loteriach i do zobaczenia na nastepnej;d
Nie poleciał w chuja. W loterii jest 10 miejsc, których wygrana zależała od wyników losowania Multi Lotka. Jedenasta nagroda, to BONUS poza loterią dla osoby z największą liczbą oddanych losów, a przyznanie jej nie jest losowe. Gdyby Santano zrobił tak jak piszesz, nikt, kto wysłałby największą ilość ticketów/pieniędzy nie mógłby wygrać jednej z dziesięciu podstawowych nagród, bo największa ilość losów automatycznie wykluczałaby go z wzięcia udziału w loterii, bo można mieć tylko jedną nagrodę.
Coś ciężko u Ciebie z myśleniem. Jest losowanych 10 miejsc, jak gracz A zajął 5 miejsce a wysłał 500 losów to ma nagrodę. Nagroda za największą ilość losów przyznawana jest graczowi B który nie zajął miejsca w pierwszej dziesiątce nawet wtedy, gdy wysłał 400 losów. Rozumiesz?
#
Gratulacje dla wszystkich który wygrali. Mnie jednak szczęście opuściło ;(
Rodowity Destero
11-10-2014, 15:33
ohohho ale beczunia wygrałem w chuj ! wygrałem zycie ! miły prezent na odejscie z apo ; D Wszystkie przedmioty sprzedam :D wiec pisać jakby co ;)
kornikowy
12-10-2014, 14:39
Tykshta, dobrze zrobiłeś i takie powinny być WYNIKI, a nie inne. kto jest za tym żeby wyniki były takie jak on napisał????
Kto jest za tym żeby powtórzyć losowanie?? Bo coś jest nie tak, Don Ja powinien dostać jedną nagrodę, a nie x4. TO NIE JEST FER XD. :)
Santano proszę się odezwać w grze do mnie.
Zobaczymy co na to Santano odpisze. :)
Tykshta, dobrze zrobiłeś i takie powinny być WYNIKI, a nie inne. kto jest za tym żeby wyniki były takie jak on napisał????
Kto jest za tym żeby powtórzyć losowanie?? Bo coś jest nie tak, Don Ja powinien dostać jedną nagrodę, a nie x4. TO NIE JEST FER XD. :)
Santano proszę się odezwać w grze do mnie.
Zobaczymy co na to Santano odpisze. :)
Trepq ośle, nagrody już zostały rozdane, losowanie nie będzie powtórzone, dlaczego ma być powtórzone? Bo nie udało Ci się wygrać, jesteś śmieszny...
14:47 Romik drut: [331]: Santano
14:47 Romik drut: [331]: sie chyba dupnol w wynikach
kornikowy
12-10-2014, 14:52
No i co z tego, że rozdane??? Może Santano je odebrać i powtórzyć co za problem. A po drugie chyba nie można dostawać nagrody x4 jak Don ja, coś tu jest nie tak. :O
To jest moje zdanie na temat tego. Teraz czekam na odpowiedz Santano!!!!!!!!!!..
Palldino
12-10-2014, 14:54
No i co z tego, że rozdane??? Może Santano je odebrać i powtórzyć co za problem. A po drugie chyba nie można dostawać nagrody x4 jak Don ja, coś tu jest nie tak. :O
To jest moje zdanie na temat tego. Teraz czekam na odpowiedz Santano!!!!!!!!!!..
chcesz tamte losowanie bo jestes na liscie - pszypadek??????/
napisz do dona to moze ci cus odpali xDDDDDD
Pikej v69
12-10-2014, 14:55
To sobie poczekasz.
#top
Protip - poczekaj na następną loterie, może co wygrasz.
kornikowy
12-10-2014, 14:57
AHAHAH ja Drugiej LOTERII NIE DOŻYJE :O.
A po trzecie jak chcą mieć graczy żeby powrócili jak oni dla mniejszych lvli nie robią żadnej Loterii. :O
Gościu, skąd możesz wiedzieć że Santano się pomylił w wynikach? To on ogarniał loterie i to on zrobił losowanie, nie wydaje mi się że jest jakakolwiek pomyłka, a loterie chcesz powtórzyć ze względu na to że jesteś na liście wygranych w losowaniu jakiegoś tam no-name xd
Na odpowiedź Santano poczekasz, oraz się nie doczekasz bo jesteś intelektualnym dzieckiem nic tutaj nie znaczącym :|
Losowanie nie zostanie powtórzone, możesz wyjść.
kornikowy
12-10-2014, 15:01
hahaha Witalik ale Ty jesteś GŁUPI. Co z tego, że Santano to robił ALL, mam to gdzieś wiesz o tym? Bo chyba nie, a po drugie to jeszcze może coś dostane od Santano za te Wyniki bo coś jest nie tak.
Trepq. Wszystko jest w porządku, liczby były wzięte z kolejnosci losowania, a nie posortowane od najmniejszej do największej. Kilka osób sprawdziło skrypt i wyniki były takie same jak te od Santano.
Domcio Old
12-10-2014, 16:50
@@@kornikowy aka trepq aka tutor
"coś tu jest nie tak, coś tu jest nie tak"- piszesz to w każdym poście, a nie masz pojęcia o losowaniu;/ Nic nie wygrałeś, trudno, żyje się dalej.
@topic
Gratulacje dla zwycięzców:)
Paul Dirack
12-10-2014, 22:20
12,7% osób z listy nawet nie miało szans wygrać jakieś nagrody :).
Kto wygrał to miał po prostu szczęście, w sumie jeśli uwzględnić, że santano ustalał listę przypadkowo to można powiedzieć że losowanie była naprawdę pseudo-real losowe.
Ziomeros
12-10-2014, 22:34
Trepq
Drogi Trepq!
Pozdrawiam Cię serdecznie, twe serce walczy z tym faktem walecznie!
Niestety muszę Cię wyprowadzić z błędu, prze pana, gdyż zgadza się cała wygrana!
Wyniki dnia poprzedniego sprawdziłem, z błędu się i wiele osób wyprowadziłem.
Myślałem, że coś się tu nie potwierdza, że to wszystko szatana twierdza!
Że wścibskie zło przybrało tu postać - przecież tak by nie mogło pozostać!
Stworzyłem więc temat, aprobowałem złe myśli, czułem spełnienie, żem prawdę uściślił.
Jednak mentorzy, odważni i dzielni, zarazem w swej odpowiedzi subtelni -
Rzekli mi prawdę, a prawda jest taka - żadna loteria nie okłamała Polaka!
Wyniki tutejsze są prawidłowe - dałbym uciąć sobie za to głowę!
Więc proszę serdecznie, nie róbmy zadymy, gdyż do niczego dobrego przez to nie dążymy!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.