Zaloguj się

View Full Version : Squidowskie misje, ciąg dalszy..

Sasha Rookslayer
10-10-2014, 11:17
Witam.

Można się dowiedzieć co z tymi misjami? Wiadomo, że od 20+ misje są zbugowane.. Squid miał je poprawić jak wróci z "ryb". Wrócił już z tych rybek około miesiąc temu i ja się pytam dlaczego tych misji jeszcze nie ma poprawionych?

Nie dość, że dodali aktualizacje z półrocznym opóźnieniem to teraz jeszcze trzeba czekać kolejne kilka miesięcy na poprawienie takiego czegoś jak zmiana z 77777 mobów, załóżmy na te 777... Czy to tak trudno zmienić? :confused:

Czekam na jakiś odzew w tej sprawie, bo to już naprawdę jest śmieszne.

Sokol from West
10-10-2014, 11:24
Również chciałbym się dowiedzieć co dalej. Długi czas mamy ciszę, ja np. nie robię misji z bananami, bo jeszcze mnie nie poje... Zmienicie coś w tym? To pytanie chyba najbardziej do Squida. Chyba po to zostały dodane te misje, żeby je robić, a nie czekać, aż je naprawią(same się nie naprawią :/).

[Squid] Liczby nie zostaną zmieniane (ponieważ już kilka osób zrobiło te misje i byłoby to w stosunku do nich nie fair). Zawsze warto używać klejnutek aby się nie męczyć :)
Chciałbym również zapytać czy to prawda, że pisze on od nowa wszystkie misje? :)
[Squid] Nie :)

Squid
10-10-2014, 11:25
Napiszę to jeszcze raz:
Te misje które zgłosiliście zostały poprawione, jednakże testujemy jeszcze kolejne żeby nie było znowu jakiegoś niedociągnięcia.
Ci którzy mają misję zbugowaną dostaną rekompensatę w postaci zaliczenia zbugowanej misji. Co do ilości - od tego są klejnutki.

Temat zamykam by nie było zbędnego spamu.