Zaloguj się

View Full Version : Dodatki do domków.

Pagon
11-10-2014, 15:59
Siema.
Kiedy znowu będą dorabiane dodatki do domków? Przerwa która trwa już coś koło 2 lat to lekka przesada. Ponad rok temu kupiłem specjalnie zniżki na dodatki aby je wykorzystać. Do dziś leżą w depo... Teraz była loteria i zostały porozdawane kolejne zniżki, darmowe shootery.. pytanie: po co? Czekam na odpowiedź od administracji.

Tygrys:
Ostatnio Aktywny: 09-11-2013 00:54

On umarł, czy jak?..

Week
11-10-2014, 16:15
#Topic

Podobno ten cały Rinson jest mapperem, więc pewnie do niego się będziecie zgłaszać, a jako że chodzi do szkoły to pewnie sporo czasu nie będzie tam poświęcał, bo wiadomo, że zadania domowe oraz nauka na sprawdzian z 'pszyry' trochę czasu zajmuje :)

PS, jeszcze jest niby Arad, który ma rangę mappera, ale czy On cokolwiek stworzył dla APO? xD

Demon
11-10-2014, 16:23
Tygrys jest hmm... nazwijmy to retired

Co do samych dodatków to pisałem o tym ostatnio z Santano i z tego co pisał to możliwe, że on sam się tym zajmie ;)

zamykam, bo jak ktoś z administracji będzie chciał dodać to sobie zwyczajnie go otworzy

Squid
11-10-2014, 16:23
@Week - Tak, cała wyspa Piratów, mrowisko na rooku, areny na Eventy PvP, nowy quest który ujrzycie niebawem... - większość nowości jest stworzona przez Arada ;)

Dodatki zostaną przywrócone niebawem, jak Mortiis ponownie da mi dostęp do mapy. :)