View Full Version : śnieżna noc po przemyśleniach
Azbestowy Człowiek
11-10-2014, 18:03
witam
mało kogo będzie to obchodziło
ale wymyśliłem parafrazę nazwy ktosiowego tematu
oddaje ona (w moim mniemnaniu) bardzo trafnie skutki, które się pojawią
otóż:
noc = ciemność = bezradność = brak działań
+ śnieg
chodzi o to, że nic się nie zmieni
brawo azbest, odkryłeś amerykę
y o co chodzi bo mi nic po glowie nie chodzi??
Pierwszy Boonek
11-10-2014, 18:27
omg tu chodzi o to ze koty moglyby rownie dobrze jesc pedigri ktore jest dla psow.... zero ogaru
a tak serio to skumaj faze, jak masz noc to jest ciemno panuje mrok i nic nie widac... prawda? ta ciemnota ilustruje naszych tutejszych graczy i rzeczy w ich glowach, natomiast snieg rozjasnia ciemnosc tak samo jak ja i blask mej zajebistosci, tera rozumiesz? jest tez cos takiego jak zolty snieg, to sa wlasnie tacy jak ty imitacja zajebistosci ktora tak na prawde jest tylko osikanym sniegiem xd hehehehhehe dobrejsze od twojejszego ;]];];];];];
#up
Nic nie kumasz :D
Przemyślenia po śnieżnej nocy znaczą co innego niż, śnieżna noc po przemyśleniach :D Najpierw trzeba przeżyć śnieżną noc, żeby pojawiły się przemyślenia, inaczej nie da rady. Chyba, że się postarasz, ale nic szczególnego z tego nie wyjdzie
Azbestowy Człowiek
11-10-2014, 18:31
najpierw były przemyślenia po śnieżnej nocy
a potem przyszła kolejna śnieżna noc
Azbest, wiesz, że jesteś geniuszem? Zacytuje mojego zajebistego kumpla: "Rozjebałeś system totalnie". Ten post jest genialny, trafiłeś w sedno.
najpierw były przemyślenia po śnieżnej nocy
a potem przyszła kolejna śnieżna noc
Właśnie trwa :D Dostałem zjebe od kumpla, że w jego urodziny pisze jakiś post na forum xD Jak zobaczyli temat który napisałem stwierdzili, że jestem pojebany :D O moich ziomeczkach mówię :D
Ciekawe jakie rozkminy będą dziś nad ranem. I mam nadzieję, że będzie wena.
Azbest, nie wiem czy myślisz o tym samym co ja, ale jeżeli tak, to masz u mnie szacun wchuj.
Wielki szczur dla Ciebie na mój koszt.
Azbestowy Człowiek
11-10-2014, 22:57
czy ty chcesz mi powiedzieć, że przedstawiłeś moją teorię komuś spoza apo?
Pikej v69
11-10-2014, 23:18
czy ty chcesz mi powiedzieć, że przedstawiłeś moją teorię komuś spoza apo?
tak było qwertyu122323233
Azbest, wiesz, że jesteś geniuszem? Zacytuje mojego zajebistego kumpla: "Rozjebałeś system totalnie". Ten post jest genialny, trafiłeś w sedno.
Właśnie trwa :D Dostałem zjebe od kumpla, że w jego urodziny pisze jakiś post na forum xD Jak zobaczyli temat który napisałem stwierdzili, że jestem pojebany :D O moich ziomeczkach mówię :D
Ciekawe jakie rozkminy będą dziś nad ranem. I mam nadzieję, że będzie wena.
Azbest, nie wiem czy myślisz o tym samym co ja, ale jeżeli tak, to masz u mnie szacun wchuj.
Wielki szczur dla Ciebie na mój koszt.
Nie wiem czemu, ale nie chciałbym dostać od kogoś wielkiego szczura, już bardziej królika, z którego mógłbym zrobić pasztet :)
#Topic
Nie wiem w sumie o co chodzi, więc wklejam zdjęcie grubego grubasa http://i1.ryjbuk.pl/6d67679465e0a07019df4650c447a17b3338f8ce/grubas1-jpg
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.