Zaloguj się

View Full Version : let's play: forum.tokrzywe.pl

Azbestowy Człowiek
12-10-2014, 18:19
Witam wszystkich bardzo serdecznie :]

Chciałbym zareklamować serwer.

"Hah, ciekawe w jaki sposób?"
-Stworzyć serie dla Nowych graczy na YouTube tzw. "Let's Play" troszkę się na tym znam i mam gadane.
Prowadzę swój kanał YouTube (nazwy na razie nie zdradzę) :]

"Hymm.. co byś pokazał na filmach?"
-Na pewno prowadził bym Let's Play od samego początku, załóżmy od 1 lvl jak wyjść na Main
(charakterystyka postaci itp. omówienie ciekawostki itd.). Po wyjściu na Main, pokazanie pierwszych respów
(prezentacja Santora, omówienie tasków itp.) Co lvl Upy nowe rzeczy :]
- Omówienie poszczególnych Questów oraz podanie ich trudności i nagrody.
- Misje na klikanie/rozmawianie
- Omówienie loterii.
- Co daje Pacc? i dlaczego warto go zakupić.
- a najważniejsze! to zaprosił bym wszystkich do wspólnej rozgrywki :]

Masz jakieś pytania dotyczącej mojej działalności? Pytania zadawaj niżej!

Witam wszystkich bardzo, bardzo gorąco na moim kanale. W prawym dolnym rogu macie tutaj subskrybcje, pamiętajcie - im więcej kliknięć, tym więcej dostanę hajsu a im więcej dostanę hajsu tym będę szczęśliwszy a im bardziej szczęśliwszy będę, tym mniej będzie moich filmów a im mniej moich filmów, tym mniej będziecie musieli mnie oglądać, tak więc do dzieła. Oj za bardzo się rozpędziłem ze wstępem. Zacznijmy więc

*tada tada, az***t debil's let's play's apo's serwer's & niespodzianki's*

Zaczynamy na stronie, widzimy bardzo przejrzysty widok tejże, prawda, strony. Tak przejrzystego startu jeszcze nigdy nie widziałem. Co zwraca moją uwagę to wiadomość o loterii. Pewnie ustawiona, hehe. Poczytam komentarze. I oto wylądowaliśmy na jakimś niebieskim forum.

Jako, że na forum są regulaminy, to następuje nagła zmiana planów. Otóż zasady są kluczowe, prawda, dla tej gry. Twarde prawo, ale prawo, jak mawiali starożytni mieszkańcy Łaciny. Tutaj, prawda, mamy regulaminy. Musimy być dla każdego mili bez względu kim ten każdy jest, prawda. Ponadto nie musisz być miły, jeśli nie jesteś miły, ale to indywidualna sprawa każdego użytkownika. Możesz być miły, jeśli nie musisz i musisz być miły, jeśli nie możesz. Tak w skrócie, drodzy widzowie, można to, prawda wam przekazać.

No, już założyliśmy konto na forum. Na forum też trzeba być miłym. Jednakże są odstępstwa od miłości. Możesz nie być miły, jeśli umiesz być niemiłym jednocześnie udając miłość, prawda. Ewentualnie możesz być po prostu miły.

Kochani, niestety czas na ten odcinek, prawda, już minął, prawda. Następny będzie, albo nie będzie - to zależy od praw zawartych w pierwszych minutach tego gameplay'a. Trzymajcie się ciepło, prawda.

Palldino
12-10-2014, 18:28
Dam subka lajka i zrobie reffa !!

Czekamy na kolejny odcinek!!!!

Ziomeros
12-10-2014, 18:38
lecz sie .

Bogs
12-10-2014, 18:40
lecz sie .

właśnie złapałeś się w sieć azbesta, gratuluję

czekam na kolejny odcinek!

pozdrawiam

Ziomeros
12-10-2014, 19:15
@Bogs
czemu kopiujesz styl pisania Azbesta? żal i ból się w mym sercu kraja jak mało kreatywności i jak wiele konformizmu jest wśród internetowej społeczności

Sanya
12-10-2014, 19:19
Azbest wypaliłeś się już dawno, od uj wie kiedy nie jesteś smieszny ani troche...

Azbestowy Człowiek
12-10-2014, 19:24
@Bogs
czemu kopiujesz styl pisania Azbesta?

też o tym pomyślałem

Azbest wypaliłeś się już dawno, od uj wie kiedy nie jesteś smieszny ani troche...

było

Witalik
12-10-2014, 19:30

podbijam, nic nowego coraz to gorsze gówno

Azbestowy Człowiek
12-10-2014, 19:39
http://i61.tinypic.com/15zmnpw.jpg

Miłujcie waszych nieprzyjaciół i módlcie się za tych, którzy was prześladują; tak będziecie synami Ojca waszego, który jest w niebie; ponieważ On sprawia, że słońce Jego wschodzi nad złymi i nad dobrymi, i On zsyła deszcz na sprawiedliwych i niesprawiedliwych.

Bogs
12-10-2014, 19:54
też o tym pomyślałem

nie pomyślałeś XDDDD

Azbestowy Człowiek
12-10-2014, 19:59
pomyślałem, bo jestem człowiekiem orkierstrą

jestem videoblogerem, wróżką, ankieterem, reporterem, historykiem, prowokatorem, poetą

a przede wszystkim marnym prowokatorem

ps. jednak nie pomyślałem xD

ps2. kolejny odcinek będzie jak się napisze

obiecuję jeszcze więcej głupoty i nielogiczności

Azbestowy Człowiek
12-10-2014, 20:56
uwaga: zanim zaczniesz czytać, proszę, włącz to: https://www.youtube.com/watch?v=RGQxI0G6mKk myślę, że to idealny soundtrack

Witajcie, witajcie, moi kochani. W poprzednim odcinku wyjaśniłem wam o co chodzi z tym regulaminem. Jak go interpretować, jak go nie interpretować, oraz co on za sobą niesie. Albo i nie niesie, prawda. W tym jeszcze nie wiem czym się zajmę. Będzie to czysty spotnan, jednak nie do końca, bo wiem o czym będzie ten vlog, podkreślam, vlog. Ale nie wiem dokładnie, więc jednak spontan. Taka niespodzianka, tylko, że bez kokardki i bez opakowania. A może tu właśnie chodzi o opakowanie?

Adres naszego forum to forum.tokrzywe.pl należy ono do serwera apo i jest ciekawe. Jest ciekawe bo ma dużo regulaminów, prawda. Teraz spróbuję napisać temat, stworzyć swój własny regulamin. A co to? Nie mam uprawnienia? Co to jest? Ja mam uprawnienia, mam kolorowe buty i spodnie, mogę wszystko. Nie będą mi mówić, że nie mogę ustalać regulaminów, co to za ludzie, boże. Od dzisiaj zostanę krytykiem forów. Dzisiaj skrytykowałem forum.tokrzywe.pl. Nie wiem, czy ta kropka powinna tu, prawda, być. Ale to nie mój problem, bo przecież ja mówię, a nie piszę.

Wyszedłem z regulaminów, bo to studnia bez dna i bez wody. Studnia bez niczego, po co komu taka. Więc udajemy się w inne czeluści tej strony. To założę temat w nowościach. Jestem tutaj nowy, więc nowości będą adekwatne, prawda. Znowu to samo? Znowu nie mogę? A co ja mogę? Przecież to wstyd. Jestem nowy, chcę być nowością. Mam beżowe spodnie i herbatniki, prawda, więc mogę mówić, a oni mi mówią, że nie mogę pisać, o co tu chodzi. To tak jak wąż zjadałby swój ogon a przyszłaby krowa i powiedziała, że też jest wężem, chociaż nim nie jest, bo jest krową. Z rogami.

Daruję sobie zakładanie nowych tematów, bo jak sami widzicie, jest to iście. Iście. W tym ujęciu zaprezentuję wam mechanizm czytania postów. Otóż klikamy na temat, prawda i wyświetla nam się główna, prawda, wiadomość. Nie od dziś istnieją spory, czy pierwszy post jest faktycznie postem, czy jest tematem. Ja skłaniam się ku drugiej opinii, chociaż pierwsza też nie jest bez sensu, bo w pierwszym poście są informacje a w postach z reguły są informacje. No już sam nie wiem, to przerasta mnie, nie mi o tym decydować, co jest postem a co tematem, bo to ciężka sprawa jest. Wracając: wchodzimy, klikamy i czytamy. Potem komentujemy w zależności od tego ile mamy warnów, i czy w ogóle mamy konto.

Teraz pora zająć się opcjami to tam mamy w nich. Co nam oferuje interface forum.tokrzywe, prawda. Klikam w ustawienia a tam widzimy, że otrzymałem jakieś punkty z dopiskiem jakichś dziwnych liter, prawda. Nie wiem o co w tym chodzi. I że mam kilka tysięcy tych punktów. To chyba dużo. Nie wiem sam po co one są. Nie wiem, czy nie wie nikt, ale wiem, że ja nie wiem, więc nie wiem i wiem to. Podpisy umiecie sami ustawić, jednak awatary to cięzka sprawa. Trzeba odpowiednio wycelować z rozmiarem. Awatar nie może być za mały, bo nikt go nie odczyta. Awatar nie może być za dużo, bo nie przejdzie przez bramy forum - twarde bezlitosne skrypty ściskające naszą wolność jak w imadle.

Kochani, znowu się rozpędziłem. Jeszcze nie wiem co będzie w następnym odcinku, jednak wiem, że on, prawda, się pojawi. Albo i nie.

Witalik
13-10-2014, 01:15
http://iv.pl/images/88795624121339434654.png (http://iv.pl/)

In nomine Dei nostri Satanas Luciferi excelsi!
W imię Szatana, Władcy ziemi, Króla świata, nakazuję siłom Ciemności obdarzyć mnie swoją Piekielną mocą!
Otwórzcie szeroko bramy Piekła i wyjdźcie z otchłani, aby przywitać mnie jako swego brata i przyjaciela!

Ziomeros
13-10-2014, 20:56
@UP
Przypomniałeś mi o www.youtube.com/watch?v=WQDDIH30ahA
https://www.youtube.com/watch?v=N8WXym0y1nw
polski zespół, fajowski