View Full Version : Powrót(?)
Witam.
Mam do was pytanie :D Czy jest jeszcze jakikolwiek sens wracania na APO i rozpoczęcia gry od 0?
Sasha Rookslayer
12-10-2014, 18:53
Tak, jest sens. Taki nowicjusz będzie miał dużo do robienia i na pewno się nudzić nie będzie. Zobacz w dział newsy i poradniki i bd wiedział co i jak. Ja ci powiem jedno, opłaca sie grać i nudzić się bbędziesz.
Sokol from West
12-10-2014, 18:57
Jest sens, ale wszystko zależy od Ciebie. Bardzo szybko można wbijać lvl, z eq też nie ma problemu, taski za które dostajesz kasę itd. Jeżeli będzie Ci się chciało grać, to zapraszamy:confused:. Poza mała bandą idiotów i prowokatorów, atmosfera jest całkiem spoko.
No oczywiście że tak, ja sam powróciłem po kilkuletniej przerwie i naprawdę jest co do robienia bo też gram od zera, od groma nowych questów, jakieś misje na klikanie itd.
Jest sens jeśli chcesz zabić wolny czas. W żadną grę nie ma sensu grać bo nic z tego się nie ma. Jak zagrasz od zera to masz tyle questów do robienie, że masakra. Jeden minus tej gry to administracja :( (oczywiście nie każdy)
#Niżej
oczywiście, że rp
Dobrze. Ale jak już mam wrócić to jaką postacią polecacie grać w tych czasach?
Aha. Mam jeszcze jedno pytanko :D Czy miałbym duży problem ze znalezieniem ekipy na questy które tego wymagają? (anni, anni2, klapki, bh, dao, uw, egipcjan amulet, magic axe itd.)
Paladyn najlepszy. :p
Sokol from West
13-10-2014, 21:29
Aha. Mam jeszcze jedno pytanko :D Czy miałbym duży problem ze znalezieniem ekipy na questy które tego wymagają? (anni, anni2, klapki, bh, dao, uw, egipcjan amulet, magic axe itd.)
Anni I i Anni II - nie opłaca się tego nawet robić,
Klapki - nie ma co szukać ekipy, lepiej zapłacić 3kcc osobie która nam to wyczyści,
Bh - masz solo room(Glacius),
Dao i UW - najlepiej(ba, nawet trzeba) znaleźć ekipę, która nam to wyczyści.
Egipcjan Amulet - Można poszukać jakiejś ekipy, ale chyba też lepiej zapłacić(jest osoba która wyczyści). Wszystko zależy, czy uda Ci się znaleźć dobrego i ogarniętego blokera.
Magic Axe - Jak znajdziesz ogarniętą drugą osobę, to lajtem zrobisz.
Co do reszty questów - poczytaj poradniki, zobaczysz czy robi się solo, czy ekipą :)
Tak, jest sens. Taki nowicjusz będzie miał dużo do robienia i na pewno się nudzić nie będzie. Zobacz w dział newsy i poradniki i bd wiedział co i jak. Ja ci powiem jedno, opłaca sie grać i nudzić się bbędziesz.
Jest sens wrócić jest dużo nowych questów misji. :) jak zaczniesz grac pisz na Szkarlatny leon dam ci coś na początek :)
co do wypowiedzi sashy to za przeproszeniem on chuja wie o mainie osiagnal 300lvl a wypowiada sie jak bym mial jakis h lvl :confused:
Pierwszy Boonek
14-10-2014, 08:19
Zawsze ED <3 Najslabiej stoi w balansowej hierarchii apo ale ma potencjal
Co do ani - beka
bh - solo sie robi
klapy - cleanerow nie brakuje co do reszty questow to samo
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.