PDA

View Full Version : Powrót(?)

Malff
12-10-2014, 18:33
Witam.
Mam do was pytanie :D Czy jest jeszcze jakikolwiek sens wracania na APO i rozpoczęcia gry od 0?

Sasha Rookslayer
12-10-2014, 18:53
Tak, jest sens. Taki nowicjusz będzie miał dużo do robienia i na pewno się nudzić nie będzie. Zobacz w dział newsy i poradniki i bd wiedział co i jak. Ja ci powiem jedno, opłaca sie grać i nudzić się bbędziesz.

Sokol from West
12-10-2014, 18:57
Jest sens, ale wszystko zależy od Ciebie. Bardzo szybko można wbijać lvl, z eq też nie ma problemu, taski za które dostajesz kasę itd. Jeżeli będzie Ci się chciało grać, to zapraszamy:confused:. Poza mała bandą idiotów i prowokatorów, atmosfera jest całkiem spoko.

Witalik
12-10-2014, 19:13
No oczywiście że tak, ja sam powróciłem po kilkuletniej przerwie i naprawdę jest co do robienia bo też gram od zera, od groma nowych questów, jakieś misje na klikanie itd.

Hokage
13-10-2014, 11:28
Jest sens jeśli chcesz zabić wolny czas. W żadną grę nie ma sensu grać bo nic z tego się nie ma. Jak zagrasz od zera to masz tyle questów do robienie, że masakra. Jeden minus tej gry to administracja :( (oczywiście nie każdy)

#Niżej

oczywiście, że rp

Malff
13-10-2014, 20:36
Dobrze. Ale jak już mam wrócić to jaką postacią polecacie grać w tych czasach?

Aha. Mam jeszcze jedno pytanko :D Czy miałbym duży problem ze znalezieniem ekipy na questy które tego wymagają? (anni, anni2, klapki, bh, dao, uw, egipcjan amulet, magic axe itd.)

Azielu$
13-10-2014, 20:44

Paladyn najlepszy. :p

Sokol from West
13-10-2014, 21:29
Aha. Mam jeszcze jedno pytanko :D Czy miałbym duży problem ze znalezieniem ekipy na questy które tego wymagają? (anni, anni2, klapki, bh, dao, uw, egipcjan amulet, magic axe itd.)

Anni I i Anni II - nie opłaca się tego nawet robić,

Klapki - nie ma co szukać ekipy, lepiej zapłacić 3kcc osobie która nam to wyczyści,

Bh - masz solo room(Glacius),

Dao i UW - najlepiej(ba, nawet trzeba) znaleźć ekipę, która nam to wyczyści.

Egipcjan Amulet - Można poszukać jakiejś ekipy, ale chyba też lepiej zapłacić(jest osoba która wyczyści). Wszystko zależy, czy uda Ci się znaleźć dobrego i ogarniętego blokera.

Magic Axe - Jak znajdziesz ogarniętą drugą osobę, to lajtem zrobisz.

Co do reszty questów - poczytaj poradniki, zobaczysz czy robi się solo, czy ekipą :)

Showtek
14-10-2014, 08:00
Tak, jest sens. Taki nowicjusz będzie miał dużo do robienia i na pewno się nudzić nie będzie. Zobacz w dział newsy i poradniki i bd wiedział co i jak. Ja ci powiem jedno, opłaca sie grać i nudzić się bbędziesz.

Jest sens wrócić jest dużo nowych questów misji. :) jak zaczniesz grac pisz na Szkarlatny leon dam ci coś na początek :)

co do wypowiedzi sashy to za przeproszeniem on chuja wie o mainie osiagnal 300lvl a wypowiada sie jak bym mial jakis h lvl :confused:

Pierwszy Boonek
14-10-2014, 08:19

Zawsze ED <3 Najslabiej stoi w balansowej hierarchii apo ale ma potencjal

Co do ani - beka
bh - solo sie robi
klapy - cleanerow nie brakuje co do reszty questow to samo