View Full Version : Ban dla sashy
Chcialem osobiscie napisac i pogratulowac teamowi apo za "niepierdolenie sie" z takim walem jakim on wyrobil. mam nadzieje ze ten ban/del jest nieodwolalny i kazde oszustwo takiego typy bedzie karane w tej postaci. sam osobiscie dorzucilbym jakis ponus w postaci 3miechow perma na ip.
Brawo za decyje z tym banem mam nadzieje ze tak bedziecie banowac ludzi ktorzy znajda bugi badz oszukaja w podobny sposob bez kary bez litosci.
To powinno byc przestroga dla wszystkich graczy!
dziekuje pozdrawiam
Sasha Rookslayer
14-10-2014, 14:49
Zrobiłem takiego wała, że ja pierniczę! :D
Przyznałem się i w ogóle, ale spoko.
Delete nie był od razu, ponieważ chciał mnie Rinson rookować - ja się nie zgodziłem. Chciałem, aby Santano mi w systemie serwera odjął te poziomy, ponieważ szkoda było mi, bym stracił tyle % skilla.
Następnie po przemyśleniu, chciałem aby mnie kilka razy zabił, ale nic nie odpisał tylko dał tego baniszmenda. :D
Więc taki delete to nie delete, śmiechowa sprawa. :D
Pozdrawiam wszystkich, których przejęła bardziej niż mnie zaistniała sytuacja.
Ehh Sasha, a trza było napisać, że robisz pranki w tibii i to nagrywasz to może by ci to uszło płazem, a tak masz...
Delete nie był od razu, ponieważ chciał mnie Rinson rookować - ja się nie zgodziłem. Chciałem, aby Santano mi w systemie serwera odjął te poziomy, ponieważ szkoda było mi, bym stracił tyle % skilla.
Następnie po przemyśleniu, chciałem aby mnie kilka razy zabił, ale nic nie odpisał tylko dał tego baniszmenda. :D
Jeżeli Santano stworzył taki temat, to od dawna powinno to wejść w życie serwera. Więcej osób byłoby zalogowanych i byłoby mniej pajacowania.
Bartowi 22 poziomy cofnąłeś, ale dużo..
Na moje to są jakieś jaja. Niby zostali surowo ukarani.. Ale na moje to za przeproszeniem nie kara.
Ban powinien być na miesiąc co najmniej.
zabranie itemów (wiele bardziej wartościowych niż zyskali, mógłbym nawet rzec 10krotność) - wymień te przedmioty, jak już zrobiłeś taki temat.
pozbawienie speed'a przez najbliższy czas - wielka mi strata, śmiechu warte.
zmniejszony exp do określonego lvl'a - do 3450? W przypadku Barta? Śmiech.
Było można się spodziewać, że postacie nie zostaną usunięte za taki wybryk, bo mają duże poziomy. Nie mi tu wybierać o karze, ale stanowczo dla mnie to za małe kary. Pozdrawiam wszystkich cunpli grzeszników, którzy wypowiadają się w ich obronie i piszą w tym temacie, pjona.
Mam nadzieję, że twoja kara będzie na tyle surowa, że śmiać się nie będziesz.
Zarexoholik?
14-10-2014, 16:18
Ścieżkę człowieka prawego ze wszech stron otacza niesprawiedliwość samolubnych i tyrania złych ludzi. Błogosławiony kto w imię miłości bliźniego i dobrej wiary prowadzi słabych przez dolinę ciemności, bo prawdziwie strzeże on brata swego i odnajduje dzieci zaginione. I uderzę z wielką pomstą i zapalczywością na tych, którzy braci mych otruć i zniszczyć próbują. I poznacie, że imię me Pan, gdy uczynię moją pomstę nad wami!
Oczywiście mam nadzieję, że stracisz wszystko. Wszystko czyt. tibijski dorobek, ale dobrze wiem, że tibijski dorobek w twoim przypadku jest również tym realnym/życiowym. Sugeruję utylizację chara, elo.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I to chyba wystarczy ;))) sam chciał surowych kar XDDDD
Sam przyznałeś, że zrobiłeś to z premedytacją więc na co ty liczysz? Że odbanują ci chara i dalej będziesz pajacować na tym serwie? XD Mam nadzieję, że ten daremny char odejdzie w niepamięć.
Chwała Ci Rinson, za tak dobre posunięcie w stronę serwera!
Tak się ciesze, że od czwartku wracam na Apo.
Life Sashy zamknięty - link (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=1144158#post1144158)
Michał, tylko się nie potnij!
Przyznałeś się typie dopiero jak Rinson się sam skapował. Ty to nazywasz przyznaniem się? Haushuahus
Śmiałeś się, że mam bana na forum a teraz ja się z ciebie smieje bo dostałeś delete i straciłeś więcej i tu ci splaxor nie pomoże jak w przypadku forum;]
Śmiałeś się z Barta, Flaca i rumuna i pisałeś im, że powinni dostać delete a sam dostałeś haha
Cieszy mnie twój ban i dobra decyzja ze strony Administracji
Τettmeier
14-10-2014, 17:34
Kompletny bezsens. Większość ludzi tutaj komentujących to zawistne cebulaki. I nie dlatego że "mam mu zazdrościć że spędził cały rok na marnym APO" (bo większość z Was spędziła tyle samo albo więcej, tylko że stojąc w temple podczas gdy Sasha expił). Dlatego, że gościu miał najbardziej ułożonego chara na tym serwie i cieszył się graniem. Trzymał się za nogę GMów, którzy udawali jego koleżków, rozmawiał z nimi na gg itd, więc myślał że jak puści śmiesznego wałka to mu wybaczą. Ale pomylił się, bo nie wiedział, że poziom cebuli jest tutaj tak wielki, że każdy tylko czeka na okazję, żeby wbić mu nóż w plecy. Żeby przestał się cieszyć tą grą. Właśnie tak! Większość graczy którzy mają IQ na poziomie mniejszym niż dziecko z podstawówki, bo im tibia wyżarła szare komórki, cieszy się z bana Sashy "bo grubas sobie nie pogra". Typowe Polaki, już nie będę się powtarzał.
Kary w przypadku wałów z Satnoxem były wystarczające i nikt delete nie dostał, a wał był DUŻO większy. Sashy na pewno usunięcie chara się NIE należy.
Kompletny bezsens. Większość ludzi tutaj komentujących to zawistne cebulaki. I nie dlatego że "mam mu zazdrościć że spędził cały rok na marnym APO" (bo większość z Was spędziła tyle samo albo więcej, tylko że stojąc w temple podczas gdy Sasha expił). Dlatego, że gościu miał najbardziej ułożonego chara na tym serwie i cieszył się graniem. Trzymał się za nogę GMów, którzy udawali jego koleżków, rozmawiał z nimi na gg itd, więc myślał że jak puści śmiesznego wałka to mu wybaczą. Ale pomylił się, bo nie wiedział, że poziom cebuli jest tutaj tak wielki, że każdy tylko czeka na okazję, żeby wbić mu nóż w plecy. Żeby przestał się cieszyć tą grą. Właśnie tak! Większość graczy którzy mają IQ na poziomie mniejszym niż dziecko z podstawówki, bo im tibia wyżarła szare komórki, cieszy się z bana Sashy "bo grubas sobie nie pogra". Typowe Polaki, już nie będę się powtarzał.
Kary w przypadku wałów z Satnoxem były wystarczające i nikt delete nie dostał, a wał był DUŻO większy. Sashy na pewno usunięcie chara się NIE należy.
Tetti, nie masz pojęcia o czym piszesz. :(
Sokol from West
14-10-2014, 17:53
Trzeba było czytać naszą rozmowę ze Squidem w sprawie Sashy.
14-10, 12:35 Squid
W planach mamy odbanowanie go i redukcję poziomów jednak jeszcze musi trochę poczekać
14-10, 12:38 Squid
Póki co przez bana stracił speed'a, straci kilka poziomów... Pomyślimy czy coś jeszcze
Więc nie macie co liczyć na to, że usuną mu postać. Wiadomo, kara jaką otrzyma, nauczy go, że nie wolno oszukiwać GM :[ Myślę, że to tyle w tym temacie :)
Obstawiam, że straci te lvl'e co wbił przez ten "żart" + jeszcze jakieś, kasę, eq i domek? Sądzę, że Twoja kara Sasha będzie bardzo surowa - coś podobnego do kary Flaca, Barta i Rumuna lub nawet większa.
@yoohi
beka nie osądzam tutaj administracji ale to jest za przeproszeniem pojepane, bo jak administracja stawia komuś prywatne najazdy to nie ma żadnych DELETE tylko skrócone bany i + kara w % i zabraniu itemków, a tutaj delete definitywny i to za to, że administracja sama sie pomyliła, bo mogła to sama sprawdzic w tabeli expa, albo obliczyc ile potrzebuje taki shasha kiełbasa milionów expa na lvl
Nie pomyliła się, nie rozumiesz? Oni się nigdy nie mylą:
14-10, 12:40 Squid
BAŁT - nie mamy tabeli expa by to sprawdzać.
14-10, 12:39 Squid
Po każdym dodaniu expa sprawdza się lvl
jeśli różni się jedną cyfrą?
No jak kopiujesz ciąg cyfr to zważasz na to, czy jest to przykładowo
14-10, 12:46 Squid
Sokol - powiedz ile to dla 1240 lvl'a jest 204394939 expa (podaj z dokładnością do ilości %) skoro jesteś taki mądry
14-10, 12:45 Squid
To powiedz mi mądralo, czy 29903203 expa da 1240 poziomowi level?
14-10, 12:44 Squid
Sokol - ciekawe czy jak Ty byś miał dać te lvl'e to byś liczył expa czy na pewno tyle dostanie -.-
14-10, 12:43 Squid
Ale on nie miał pisać tylko skopiować i wkleić
4-10, 12:49 Squid
No chyba tak? Dodał ostatni raz i było za dużo?
14-10, 12:47 Squid
Artis - no właśnie, a wszyscy mają o to pretensje do Rinsona, że nie wie ile to dałoby % Sashy.
14-10, 12:51 Squid
Wojowniczek - rozróżnisz "od tak" 7900113234 od 790011234
14-10, 12:52 Squid
Sokol - to gratuluje w czcionce tibijskiej spostrzec taki błąd podczas gdy ktoś Ci wcześniej podaje poprawnie.
Wypowiedzi Squida po tym, jak chcieliśmy udowodnić, że Rinson też popełnił błąd. Szkoda, że niektórzy mają problemy ze wzrokiem i nie potrafią zauważyć jednej cyferki :/. Nie bronię Sashy, bo sam sobie jest winien, ale pragnę zauważyć, że wina jest z jednej, jak i z drugiej strony. Kara i tak go nie ominie.
Miałem podobną sytuację z Rinsonem - dawał mi itemy z innego miejsca, o większej wartości, jednak zwróciłem mu uwagę, bo wiedziałem z czym to się wiąże(prawda i tak by wyszła na światło dzienne). Mogłeś Sasha też o tym pomyśleć ;)
Sasha sam chciał bardzo surowe kary, więc najlepiej jak straci 10krotność lvli tyle co zyskał, zmniejszony mnożnik expa i domek.
beka nie osądzam tutaj administracji ale to jest za przeproszeniem pojepane, bo jak administracja stawia komuś prywatne najazdy to nie ma żadnych DELETE tylko skrócone bany i + kara w % i zabraniu itemków, a tutaj delete definitywny i to za to, że administracja sama sie pomyliła, bo mogła to sama sprawdzic w tabeli expa, albo obliczyc ile potrzebuje taki shasha kiełbasa milionów expa na lvl
Sasha Rookslayer
14-10-2014, 19:10
Śmieszne teorie macie, naprawdę. Nie rozumiem dlaczego piszecie, że "prawda i tak by wyszła na światło dziennie" skoro od razu po otrzymaniu tego expa, przyznałem się, że żartowałem.
Nie wiem czy Rinson zorientowałby się czy też nie, ale ja sam się przyznałem - pierwszy.
Czekam na kolejne ciekawe opinie, co sądzicie o tym wszystkim, bo naprawdę robi się coraz ciekawiej.
Lizaczek
14-10-2014, 19:35
Śmieszne teorie macie, naprawdę. Nie rozumiem dlaczego piszecie, że "prawda i tak by wyszła na światło dziennie" skoro od razu po otrzymaniu tego expa, przyznałem się, że żartowałem.
Nie wiem czy Rinson zorientowałby się czy też nie, ale ja sam się przyznałem - pierwszy.
Czekam na kolejne ciekawe opinie, co sądzicie o tym wszystkim, bo naprawdę robi się coraz ciekawiej.
Powiem tak, sam zrobiłem wałek.
Gdyby nie rinson to by sie on nie udal, nabrali watpliwosci. Przyznalem sie choc nie mieli na mnie zadnego dowodu i acc juz 8 miesiecy nie mam i nie moge go odzyskac. Dlatego tez jak ty odzyskasz chara to ja tez chce
@yoohi , masz racje taki bart rumun i inni , dostawali prywatne najazdy , za takie cos powinni miec delete , a jednak go nie dostali , ps. no ale coz tak jihad ma fory zero deletow ani nic
@Sasha szkoda postaci .... mam nadzieje ze ci ja przywrocą .Aby tylko wnerwic ten zalosny Jihad
Shashy nie jest szkoda, bo dostał dzieciak nauczkę ale nie rozumiem toku myślenia tej administracji. Ktoś jedzie na Cave dostanie delete, a i tak mu odbanują postać ale zabiorą coś tam + dodadzą, że do któregoś levela będą musieli wbijać więcej expa. Tak samo jest w przypadku Barta Rumuna i Flaca. Dostali za prywatne najazdy delete na dwa dni czy tak o dwa dni więcej a wiedzieli jaka będzie konsekwencja tego wybryku a i tak dalej to robili aż się skończyło rumakowanie a administracja "DAŁA IM SZANSE" Beka, wiadomo, że dla shashy dadzą tak samo szanse tylko powiedzcie po jakiego H.. jest ten regulamin jeżeli się go nie trzymacie? Wprowadzcie w ogole na serwerze, zero zasad i tyle, nie bedzie nie potrzebnych wątków. Bo to co administracja robi jest tak żałosne że ludzie przez was przestają grac
PS Gdybyś dostał na realu delete to byś przestał grac na tej postaci byś jej nie odzyskał i grałbyś albo nowa postacią albo odechciałoby ci się i nie grałbyś wcale
widze ze jednak an tym servie mozna leciec sobie w kulki jak tylko sie komu zywni podoba i napisac ze zartowalem poczekasz z tydzien z banem i mozesz grac dalej, jesli tak bedzie ze sasha ktory leje sobie z gmow dostanie unbana to jestem tego pewien ze proba powrotu sobie na apo pograc byla wielkim bledem ktorego juz nie popelnie napewno.
Dinnedhel
14-10-2014, 20:05
Popieram. Sam chciał to będzie miał :) Jeśli już go chcą tak strasznie odbanować to cofnąć mu lvl za premium tickety, zabrać speeda całkowicie, do 1500 lvl zmniejszyć exp o 50% a nawet o 70%. Zabrać all items. I niech się nauczy. Pewnie płacze cały czas rrv/ priv 4um o ub. Sam zrobił to z premedytacją i niech tera gra od 1lvl -.-
z teog co pamietam nie chcial powiedziec dla Squida o bledzie na mapie badz jakims bugu to dostal bana na 20 czy 30 lat to wtedy pod wplywem presji powiedzial cos gdzie i jak teraz to i co dalej dacie mu kolejna szanse gdzie gosciu nie ma zadnego szacunku ani respektu do gma? bez jaj bez konkretnej kary i przestrogi dla innych jestem pewien ze do mikolaja to server nie postoi zarabiajac na siebie tylko mortis bedzie wkladal w niego ze swoich albo zamknie
Przytoczmy jeszcze akcję z czerwca, kiedy to nie chciał po dobroci opowiedzieć Squidowi o błędzie który odkrył a zrobił to dopiero wtedy, jak Squid go zbanował. Także jaki jest sens po raz kolejny go odbanowywać jeśli dalej będzie strugał pajaca bo myśli, że jest bezbronny...
Sasha Rookslayer
14-10-2014, 21:07
Przytoczmy jeszcze akcję z czerwca, kiedy to nie chciał po dobroci opowiedzieć Squidowi o błędzie który odkrył a zrobił to dopiero wtedy, jak Squid go zbanował. Także jaki jest sens po raz kolejny go odbanowywać jeśli dalej będzie strugał pajaca bo myśli, że jest bezbronny...
Nie znasz sprawy, a piszesz - świetnie! :D
Lubie komentarze ludzi, którzy nie mają pojęcia o danej sprawie, a zawsze najwięcej mają do powodzenia.
@edit
Czekam, aż ktoś wypomni mi bana z 2008 oraz przewinienie, za które zostałem ukarany, beka. XD
Rodowity Destero
14-10-2014, 22:57
Sasha to chyba mój najlepszy dzień w tym roku ! :) dobrze ci tak pierd***sz za plecami Gmów a teraz płaczesz bo banik zleciał mam nadzieje ze już go nie odzyskasz za to jakim jesteś typem ;)
w sumie widzę tego plusy odpoczniesz sobie trochę zajmiesz się sobą kobiete znajdziesz i moze jeszcze wyjdziesz na ludzi ;)
Można to interpretować jako niedopatrzenie gm, można też jako pazerność Sashy, w tym przypadku na głupi lvl. Punt widzenia zależy od punktu siedzenia. Ja osobiście życzę nie delete, ale ukarania w postaci zmniejszenia expa zabrania lvli ze strony administracji no i w jakiegos domku przepisanego na chara, tak o, dla zasady.
a ja proponuje zabrania mu all kasy :)
Można to interpretować jako niedopatrzenie gm, można też jako pazerność Sashy, w tym przypadku na głupi lvl. Punt widzenia zależy od punktu siedzenia. Ja osobiście życzę nie delete, ale ukarania w postaci zmniejszenia expa zabrania lvli ze strony administracji no i w jakiegos domku przepisanego na chara, tak o, dla zasady.
PokerowyKoc
14-10-2014, 23:58
Shashy nie jest szkoda, bo dostał dzieciak nauczkę
O co ci chodzi dzieciak dostał nauczkę, typie ile ty masz lat żeby kogoś dzieckiem nazywać ? Tak więc do rzeczy nie wiem z czego takie wielkie halo robicie ? to sprawa administracji serwera i sashy i niech to załatwią między sobą i będzie po sprawie.
Moon Red
15-10-2014, 00:19
Mądry człowiek uczy się na cudzych błędach, idiota nie uczy się nawet na swoich. Mam nadzieje że nie odzyska swojego chara lub dostanie za niego czekoladę bo wiadomo że "lepszy ryc niż nic".
Według mnie najlepszą dla niego, jak i dla administracji karą, będzie delete :)
Pozwolę sobie zabrać głos w tej sprawie odnosząc się do Waszych wypowiedzi.
mam nadzieje ze ten ban/del jest nieodwolalny i kazde oszustwo takiego typy bedzie karane w tej postaci.Co do kary to myślę, że cały zespół zadecyduje wspólnie. Ja wybór Sashy dałem taki, jaki zalecił mi Santano - nie chciał wybrać, to wybrałem za Niego, ale, że się wycwanił i zalogował na inną postać to wstępnie dostał delete bo bezsensem byłoby przedłużać bana co np. 72h. Na pewno nie wyjdzie na tym korzystniej niż jakby wybrał jedną z propozycji.
Więc nie macie co liczyć na to, że usuną mu postać. Wiadomo, kara jaką otrzyma, nauczy go, że nie wolno oszukiwać GM :[ Myślę, że to tyle w tym temacie :)
Zobaczymy co zaproponuje Ekipa. Jeśli zdecydują, że kasujemy postać to kasujemy i po sprawie.
Obstawiam, że straci te lvl'e co wbił przez ten "żart" + jeszcze jakieś, kasę, eq i domek? Sądzę, że Twoja kara Sasha będzie bardzo surowa - coś podobnego do kary Flaca, Barta i Rumuna lub nawet większa.
Mam już jedną propozycję kary, jednak na chwilę obecną uważam, że byłaby ona dla Sashy zbyt łagodna. Na chwilę obecną nic oficjalnie nie będę pisał.
Wypowiedzi Squida po tym, jak chcieliśmy udowodnić, że Rinson też popełnił błąd. Szkoda, że niektórzy mają problemy ze wzrokiem i nie potrafią zauważyć jednej cyferki :/. Nie bronię Sashy, bo sam sobie jest winien, ale pragnę zauważyć, że wina jest z jednej, jak i z drugiej strony. Kara i tak go nie ominie.
Owszem, ale jakbyś miał za zadanie jak najszybciej rozdać 44 nagrody, i czytać spiny graczy "ej k#$%a daj mi tą j%##@%ą nagrodę bo k&$@a już 6h raport piszę a ty mi nagrody dać nie chcesz" to nie liczyłbyś na pewno, czy jest tam 10 cyferek czy może 12. Pomijam fakt, że nawet nie została zrobiona komenda, aby dawać punkty eventowe, więc nawet dla graczy Rookgardu przyznać 5k punktów eventowych jak nie mają możliwości użycia GFB to ok. 5 minut.
beka nie osądzam tutaj administracji ale to jest za przeproszeniem pojepane, bo jak administracja stawia komuś prywatne najazdy to nie ma żadnych DELETE tylko skrócone bany i + kara w % i zabraniu itemkówChyba mało wiesz, bo osoba, która zajmowała się organizowaniem tego została ukarana w postaci zabrania pozycji + skasowania postaci, więc... ?
a tutaj delete definitywny i to za to, że administracja sama sie pomyliłaGdzie napisał ktoś z administracji, że jest to decyzja nieodwołalna? Jakoś nigdzie czegoś takiego nie widziałem. Oczywiście jest to moja wina, bo to ja napisałem, że tyle expa mam dać Sashy a nie On sam.
bo mogła to sama sprawdzic w tabeli expa, albo obliczyc ile potrzebuje taki shasha kiełbasa milionów expa na lvlMożesz zrobić dla nas taką tabelę expa, nie widzę problemu. Znacznie ułatwi to rozdawanie nagród przy następnych tego typu eventach :) Pamiętaj też, że na ponad 2.5k lvlu na APO potrzeba więcej doświadczenia na level niż na innych serwerach. To samo ze wzorem.
Powiem tak, sam zrobiłem wałek.
Gdyby nie rinson to by sie on nie udal, nabrali watpliwosci. Przyznalem sie choc nie mieli na mnie zadnego dowodu i acc juz 8 miesiecy nie mam i nie moge go odzyskac. Dlatego tez jak ty odzyskasz chara to ja tez chceNie porównuj tutaj tych sytuacji do siebie, bo to tak, jakbyś Ty kogoś zabił a Sasha okradł i dostałby On wyrok w zawieszeniu a Ty byś powiedział "panie sędzio proszę też mi dać zawiasy bo to było też przestępstwo".
Ktoś jedzie na Cave dostanie delete, a i tak mu odbanują postać ale zabiorą coś tam + dodadzą, że do któregoś levela będą musieli wbijać więcej expa.Pokaż mi takie przypadki. Był jedynie przypadek Vojski, ale to było za zgodą większości osób. Po tym czasie nikt za cave unbana nie dostał.
widze ze jednak an tym servie mozna leciec sobie w kulki jak tylko sie komu zywni podoba i napisac ze zartowalem poczekasz z tydzien z banem i mozesz grac dalej, jesli tak bedzie ze sasha ktory leje sobie z gmow dostanie unbana to jestem tego pewien ze proba powrotu sobie na apo pograc byla wielkim bledem ktorego juz nie popelnie napewno.Spróbuj, to przekonasz się na własnej skórze czy na pewno było warto :) Konsekwencje przemyśl dwa razy.
Paul Dirack
15-10-2014, 09:48
per. pierd. pierdz. pierdzi. pierdzie. pierdziel. pierdzieli. pierdzielic. pierdzielici. ..........
Jeśli dostanie ubana to sorry Rinson zrobiłeś z siebie po prostu Debiana. To już mogłeś powiedzieć Santano, że się pomyliłeś sam i tyle. :D. A tak to wyjdzie, że ........... jesteś bo jakiś sasha ciebie wyśmiał, oszukał i ma wyjeban.
Pozwolisz, żeby ciebie tak traktowano?
Dałeś deleta i koniec dyskusji. Ja nie wiem po co te kółka wspólnej adoracji.
Czy wy się liczycie ze zdaniem graczy?
Widać, że sashy tu prawie nikt nie chce :D.
Chociaż raz na tym serwie niech gracze podejmą decyzję!- jeśli 80% będzie za powrotem to sasha wraca z karą, jeśli nie to bye.
Zrobicie jak uważacie, ale takie otwarte dyskusje raczej mnie pohamowały aby wbić i dobić 6 lvl moim charem :D. Może to okrutne ale w obecnej chwili (co do moich odczuć) tylko delete sashy mnie zachęca do dalszej gry :D.
Teraz Sasza gra na nicku Belu namelocka sobie zrobił... nie wiem czy on jest chory umysłowo czy co ale PROSIŁBYM ekipę żeby dostał bana na ip czy coś w tym stylu, moim skromnym zdaniem nie chciałbym takiego mieć gracza na swoim serwerze bo to tylko świadczy o braku profesjonalności ekipy. Nawet gracz fsza pisał że jak ten człowiek nie będzie grać na apo to wróci i nie tylko on bo dużo osób zadeklarowało, ekipa jak dobrze i SUROWO go ukarzą po prostu zyska więcej.
Teraz Sasza gra na nicku Belu namelocka sobie zrobił... nie wiem czy on jest chory umysłowo czy co ale PROSIŁBYM ekipę żeby dostał bana na ip czy coś w tym stylu, moim skromnym zdaniem nie chciałbym takiego mieć gracza na swoim serwerze bo to tylko świadczy o braku profesjonalności ekipy. Nawet gracz fsza pisał że jak ten człowiek nie będzie grać na apo to wróci i nie tylko on bo dużo osób zadeklarowało, ekipa jak dobrze i SUROWO go ukarzą po prostu zyska więcej.
Belu to całkiem inny ziomek więc luz :D Sasza wczoraj pisał z postaci Shabus Rookslayer jak coś ;)
Beka bo nie powinno być unbana Rinson :| Cała administracja robi beke na tym serwerze niestety a później się dziwi, że tu jest taka lipa;/
Belu to postać Mr Fsza po namelocku z tego co wiem, a Sasha tej postaci nie posiada :p
#Topic
Proponuję dać bana na postać Shabus Rookslayer, gra nią Sasha, a jak pisał ktoś ostatnio z ekipy - nie może być go w grze.
Co do delete - myślę, że powinien go dostać. Wiele osób deklaruje się, że wróciłoby po zostawieniu mu tego delete na postaci, a chyba dobro gracza liczy się bardziej, niż administracji, która i tak nie gra na tym serwerze, a tylko siedzi na tym gm island :)
Nikogo zazdroac nie zjada, zasady to zasady jak bylo z bartem i vojska, mam nadzieje ze kara nie ominie tego chudego i bedzie odczuwal ja na psychice
Nie zapominaj też o Flacu aka Yagami, Demonie, Azielu, mnie itd :D Też dostaliśmy karę, a jakiś chudy ma nie dostać? :D
Sokol from West
15-10-2014, 10:45
[11/10/2014 22:48] Rinson -> Mr Fsza was banished because of Niewlasciwy format imienia.
[11/10/2014 23:29] Mr Fsza -> change nick to: Belu
Kupił znów Fsze:confused::confused:?
Dirack fajny pomysł, tylko bym go zmienił - Może niech administracja zrobi propozycję dotyczącą jego kary? Sonda z opcjami kary, bądź nawet opcją usunięcia postaci(raczej i tak tego nie będzie).
@down
hahahahahahahahaahah XDDDDD
Może najlepiej skoro tak mu zależało na nagrodzie za loterię niech odda to co było w niej do wygrania ;)
-lvl cofnąć wiadomo że nie o te 5 ale jak to pisał kara musi być surowa wiec może wyrównać z top 2 ? albo 1200 ? XD
-exp zamiast + dać - te % wiem też że to odrazu oznacza blokadę speed bo -inaczej nie da sie tego zrobić
-skill to samo
-dni pacc przeliczyć na p runy
-a resztę przeliczyć na kcc i juz ;)
A może jak już tak chcecie by mniej grał to zrobić mu "ojcowską karę" na apo ?
2h na dzien ? i niech się pilnuje przekroczy czas =ban i tak przez miesiąc ? XDDDD
#\/
A uc to znalazłeś na ulicy XDDDDD
Sasha życzymy powrotu do gry bo jak widac z komentarzy to nieźle im sciska Du** zazdrość ich tak zżera ze to jest smieszne.....
Nikogo zazdroac nie zjada, zasady to zasady jak bylo z bartem i vojska, mam nadzieje ze kara nie ominie tego chudego i bedzie odczuwal ja na psychice
SWAGGAFOX
15-10-2014, 13:39
według mnie jest to błąd administracji bo powinni to przeliczyć ile mu expa dają .. a to że sie nie zgodził zeby go rookowali bo rozchodziło mu sie o skill'e to sie wcale się nie dziwie ( chociaż te skille nic nie daja tutaj ) bądź co bądź powinni mu dać inną kare
według mnie jest to błąd administracji bo powinni to przeliczyć ile mu expa dają .. a to że sie nie zgodził zeby go rookowali bo rozchodziło mu sie o skill'e to sie wcale się nie dziwie ( chociaż te skille nic nie daja tutaj ) bądź co bądź powinni mu dać inną kare
, Przeliczyć, Przeliczyć, Przeliczyć!!!
Tobie by się chciało liczyć? Czy lepiej było by zapytać gracza żeby wpisał komendę !exp i skopiował to i Ci wysłał? Weź się już ogarnij i nie pisz więcej tych śmiesznych postów. Większość pisze, że ban to ban i nie powinno być odwołania to też tak powinni zrobić. Bo to śmieszne z deczka! Niedługo będzie się bociło na cave bocie i bana będą może zdejmowali za hota?
#Sasza
Fejmu? Wszyscy którym liżesz dupsko mają z ciebie beke a ty tego nie widzisz chyba i nie wiesz co o tobie mysli administracja i inni użytkownicy XDDDDDDDDDDDDD
#SWAGGAFOX
Ty chyba nie zdajesz sobie sprawy jakie kary oni dostali. Zapewne Twój brat Merranus nie chciał by takiej kary jaką miał Bart
SWAGGAFOX
15-10-2014, 14:11
, Przeliczyć, Przeliczyć, Przeliczyć!!!
Tobie by się chciało liczyć? Czy lepiej było by zapytać gracza żeby wpisał komendę !exp i skopiował to i Ci wysłał? Weź się już ogarnij i nie pisz więcej tych śmiesznych postów. Większość pisze, że ban to ban i nie powinno być odwołania to też tak powinni zrobić. Bo to śmieszne z deczka! Niedługo będzie się bociło na cave bocie i bana będą może zdejmowali za hota?
a to Bart,Flacu itp mogli mieć prywatne najazdy i nie mieli DELETE !?!? tylko cofniecie itp, więc nie gadaj że pisze " śmieszne posty " bo w sumie ban za CAVE TO SIE LICZY JAKO DELETE ! a nie to był błąd Administracji ..
Sasha Rookslayer
15-10-2014, 14:18
Śmieszą mnie te wszystkie posty, które piszecie. Nie lubicie mnie i życzycie mi wszystkiego co najgorsze, spoko. :D
Druga sprawa, to dlaczego porównujecie mnie do jakiegoś Barta, któremu GM tworzył moby albo do Vojski, który wbił ponad 400 poziomów na bocie, który sam mu grał :confused::confused:
Kompletnie tego nie rozumiem.
Wy albo macie takiego dużego bzika na moim punkcie albo naprawdę nie widzicie różnicy między tymi dwoma wykroczeniami, a moim..
To co ja zrobiłem, jest błahostką do wymienionych wyżej "zbrodni".
Zapewne, gdybym nie miał takiego wielkiego "fejmu" w tej grze, nie miałbym kary, a poziomy usunąłby Mortiis z gównego systemu i nie było by takiego zamieszania.
Tak czy siak o karze, żaden z Was użytkownik się nie dowie, więc możecie spekulować co Wy byście tam chcieli, a czego nie chcieli. :D
Dinnedhel
15-10-2014, 14:35
Tak czy siak o karze, żaden z Was użytkownik się nie dowie, więc możecie spekulować co Wy byście tam chcieli, a czego nie chcieli. :D
hahahah rzeczywiście dodanie sobie 25 lvl jest błahostką ?? Weź nie rób z siebie większego błazna niż już jesteś :)
Widzę byku, że masz nieprzeciętne info co do MOJEJ postaci " BELU " nic tylko powinieneś robić za kapusia w KWP KRAKÓW. Byś został wylany po 1 powrocie z donosami :]
[11/10/2014 22:48] Rinson -> Mr Fsza was banished because of Niewlasciwy format imienia.
[11/10/2014 23:29] Mr Fsza -> change nick to: Belu
Kupił znów Fsze:confused::confused:?
Dirack fajny pomysł, tylko bym go zmienił - Może niech administracja zrobi propozycję dotyczącą jego kary? Sonda z opcjami kary, bądź nawet opcją usunięcia postaci(raczej i tak tego nie będzie).
@down
hahahahahahahahaahah XDDDDD
Dla Ciebie również gratulacje :)
Śmieszą mnie te wszystkie posty, które piszecie. Nie lubicie mnie i życzycie mi wszystkiego co najgorsze, spoko. :D
Druga sprawa, to dlaczego porównujecie mnie do jakiegoś Barta, któremu GM tworzył moby albo do Vojski, który wbił ponad 400 poziomów na bocie, który sam mu grał :confused::confused:
Wy albo macie takiego dużego bzika na moim punkcie albo naprawdę nie widzicie różnicy między tymi dwoma wykroczeniami, a moim..
Zapewne, gdybym nie miał takiego wielkiego "fejmu" w tej grze, nie miałbym kary, a poziomy usunąłby Mortiis z gównego systemu i nie było by takiego zamieszania.
O karze jaka Ci administracja narzuci dowie sie kazdy kto gra na tym serverze i mysle ze beda osoby ktore beda wiedzialy nawet szybciej niz ty, wiec nie pisz glupot, powinienes dostac kare bo chciales oszukac GM
Vojski, który wbił ponad 400 poziomów na bocie, który sam mu grał :confused::confused:
Vojska (Wiceps) faktycznie bocił, ale tylko do 500 lvl'a. Później (przez chwilę) postać była w moim posiadaniu. Bana dostał typ, który odkupił Vojskę ode mnie albo i późniejszy owner, więc o czym ty piszesz?
Lizaczek
15-10-2014, 15:56
Nie porównuj tutaj tych sytuacji do siebie, bo to tak, jakbyś Ty kogoś zabił a Sasha okradł i dostałby On wyrok w zawieszeniu a Ty byś powiedział "panie sędzio proszę też mi dać zawiasy bo to było też przestępstwo".
No fakt, zakochałeś się w "Kasi" i podałeś passy do 2.5k msa, gdzie nie miałem ani loginu, ani hasła, ani emaila zupełnie nic XD, nie wiedziałem jakie są chary na koncie, jakie eq, jakie questy zrobione.
Tak to zabójstwo, tak baaaaardzo
Prędzej samobójstwo (Twoje)
I w moim i w sashy przypadku zaufałeś na słowo bez sprawdzenia czegokolwiek także odbij.
Jak Sasha dostanie unbana to ja oczekuje tego samego.
Szkoda, że Mortiis ma wyjebane i mianował Ciebie osobą decydującą w mojej sprawie tym bardziej, że "Jeśli łamanie regulaminu było skierowane w stronę postaci Gamemastera, ten nie powinien kierować się emocjami i subiektywnymi odczuciami przy ustalaniu kary."
A tutaj mamy 18 letniego chłopca, który podjarał się dziewczyną przez kabel i go zabolało jak się okazało, że ona nie istnieje. Teraz będzie mi robić na złość. Beka
Zawiedziona miłość, niespełniona net love, kk
Już nawet chciałem, żeby mi usunął chara, ale acc oddał i też nie. APO TAKIE PIĘKNE
Rinson, jak chcesz to możemy zrobić tak, że oddajesz acc, a ja będę Kasię w grze udawał i będziemy sobie klikać jak dawniej. XD XD XD ;d
Oczekiwać to możesz wpie**olu od kiboli biegnąc z szalikiem Avii po Lublinie ;o
Nie pajacuj.
Pozdrawiam Santano
XDDDDDDDDDDD
No fakt, zakochałeś się w "Kasi" i podałeś passy do 2.5k msa, gdzie nie miałem ani loginu, ani hasła, ani emaila zupełnie nic XD, nie wiedziałem jakie są chary na koncie, jakie eq, jakie questy zrobione.
I w moim i w sashy przypadku zaufałeś na słowo bez sprawdzenia czegokolwiek także odbij.
LogestOczekiwać to możesz wpie**olu od kiboli biegnąc z szalikiem Avii po Lublinie ;o
Brawo dla Rinsona.
Najlepsza decyzja ekipy APO :) Ahh aż pogram trochę na apo kiedy wiem, że nie spotkam tego śmiecia. Grywam troszku od wtorku :) POzderki.
On był, jest i będzie największym gó**m kiedyś takimi debilami byli Kosa,Wiesel ale oni zmądrzeli a ten typ nic się nie zmienia a wręcz przeciwnie jeszcze gorszy.
Chociaż jeśli nie macie wiele powodów tym oszustem dawać mu tego delete to dorzućcie jeszcze opinie graczy w postaci fotek jak zawsze ten typ spina do każdego, wbija na respy, kradnie wszystko ( Wiele osób to potwierdzi oraz wiele fotek jest na "Teksty Graczy Apo, Fanpage" I pewnie było by więcej gdyby wszystkie fotki nie były by kasowane z forum. )
Zresztą wiele moderatorów ci co kasują posty w tematach w postaci spin wiedzą ile spin jest przez tego typa ( Czy to on spina czy ktoś inny całkiem . Bo po prostu ten typ tak doprowadza do szału...
( nie chce mi się czytać każdego posta )
Szkoda, że Mortiis ma wyjebane i mianował Ciebie osobą decydującą w mojej sprawie tym bardziej, że "Jeśli łamanie regulaminu było skierowane w stronę postaci Gamemastera, ten nie powinien kierować się emocjami i subiektywnymi odczuciami przy ustalaniu kary."
A tutaj mamy 18 letniego chłopca, który podjarał się dziewczyną przez kabel i go zabolało jak się okazało, że ona nie istnieje. Teraz będzie mi robić na złość. Beka
Zawiedziona miłość, niespełniona net love, kk
Już nawet chciałem, żeby mi usunął chara, ale acc oddał i też nie. APO TAKIE PIĘKNE
Rinson, jak chcesz to możemy zrobić tak, że oddajesz acc, a ja będę Kasię w grze udawał i będziemy sobie klikać jak dawniej. XD XD XD ;d
Pozdrawiam Santano
Zapomniałeś chyba dodać, że Twoją sprawą zajmowały się dwie osoby, zapomniałeś też dodać, że były to tak na prawdę moje pierwsze dni na mailu.
Nadal też nie widzisz, że przekręt jaki zrobił Sasha w porównaniu z Twoim to nie to samo bo On nie wyłudził żadnej postaci. Co nie zmienia faktu, że Sasha jednak oszukał nas.
Co do Twojej Kasi to nie wiem o jakiej miłości piszesz. Niespełniony to możesz być co najwyżej Ty udając kogoś kim nie jesteś. Nie kieruję się własnymi odczuciami nie chcąc oddać Ci konto. Mortiis jest jednak osobą najważniejszą w teamie, więc ja nie mam prawa podważać Jego decyzji więc muszę Ci 50 razy powtarzać "nie oddamy Ci konta bo Mortiis się na to nie zgadza" a Ty i tak dalej będziesz spamował.
W ogole to wszystko jest smieszne moim zdaniem, zazartowal sobie, Rinson dal sie wkrecic. Fakt faktem, oszukal, wiec dostal deleted, bekowa sprawa ogolnie.
Paul Dirack
15-10-2014, 21:23
Temat powstał o sashy a piszą jakieś prehistoryczne opowieści wigilijne etc.
Ależ wy robicie zamieszanie : Rinson i przyjaciele (who?). Czy to po prostu chodzi o pokazanie: "Ja tu mam gm więc uważaj?"
Sasha zrobił żarcik to teraz mortis zrobi mu żart i zapomni o jego postaci :D.
Sashe się nie da wyplenić, a koleś gdyby odpoczął z rok od apo może inaczej by się zaczął zachowywać. Sam wiem jak pozytywnie przerwa "wpływa" na zachowanie w odniesieniu do innych użytkowników:D.
wszyscy niby tak pogardzacie i macie beke z Sashy, ale najlepszym dowodem na to ze kieruje wami zazdrosc jest tworzenie takich tematow i pisanie bzdur jakie mialem przyjemnosc czytac powyzej :)
beka z was ludzie
SASHA NA PREZYDENTA
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.