View Full Version : Yagami
witam
pragne skrytykowac poczynania pana Yagamiego
sytuacja jaka dzis miala miejsce jest smieszna i kompromitujace nie dla mnie lecz dla ekipy tego servera.
zalogowalem sie na mojego chara jeff changa i zobaczylem ze mam bana za ''obrazliwe wyrazanie sie''. Nie mialem pojecia kiedy dostalem tego bana i tak naprawde za co , wiec wszedlem na postac o nicku Everard zeby napisac na rrv taka oto wiadomosc '' prosze o wyjasnienie mi dlaczego postac jeff chang zostala zbanowana '' napisalem to x2 razy i 0 odzewu, ale gdy tylko na game chacie zaczelem sie smiac z poczynan tego pana i uzylem slow ''ja pierdole'' postac everard zostala zbanowana natychmiastowo na 24h.
Moje pytanie brzmi, czy to jest normalne zeby takim ludzia powiezac stanowiska na servie? pomijajac nawet fakt ze ktos kto ma tutaj swoja prywatna postac NIE POWINIEN MIEC TUTORA, to jeszcze jak wszyscy doskonale wiemy pan yagami banuje wszystkich praktycznie tylko i wylacznie za slowa, lecz nie banuje swoim '' kolezkow'', ani razu nie widzialem jeszcze tego pana aby gdzies na trainerach , expowiskach itp sprawdzal czy nikt nie boci... a jak wiemy wiele osob leci na cave i wiele osob boci na trainach.
Jesli rola tego pana ma sie ograniczac do banowania ludzi za slowo ''*****'' to nie dziwcie sie ze na tym otsie gra 50 osob i ze ich liczba bedzie spadac.
DZIEKUJE pozdrawiam
Mogłeś się domyślić za co masz bana chyba? Przecież ciągle pod temple pokazujesz jaką masz nie wyparzoną gębę? Oni za darmo nie banują chodź też kiedyś tak myślałem ;c
Co do sprawdzania przez Yagamiego tom powiem Ci, że sparwdzał mnie w trajnerze około 10 razy;]
Nawyzywałeś kogos filmik zostal nagrany i dostales bana... Ale co do odpisywania na RRV przez Yagamiego to masz zupelna racje, bardzo rzadko kiedy odpisuje, a jak odpisze to od razu zamyka report, nie raz juz pokazal to jak potrafi kogos zbanowac a potem olewa i nie odpisuje. Co do banowania jego kolezkow to tez masz racje, slyszalem ze nawet jak jest filmik na ktorym gracz ubliza drugiemu dosyc mocno i jest znajomym Yagamiego to maxymalnie dostaje muted...
Dinnedhel
15-10-2014, 15:13
Dokładnie tak jak napisał @up ktoś nagrał filmik wysłał do administracji ta sprawdziła i dostałeś bana to jest logiczne i nie masz co płakać a jeśli już chcesz to nad samym sobą :)
I nie ma tłumaczenia. Ban jak najbardziej słuszny.
Zarexoholik?
15-10-2014, 15:26
Skoro nie potrafisz się kontrolować ze słownictwem i nawet na game chat'cie wypisujesz jakieś głupoty to do kogo ty masz pretensje? Weź może zacznij od przeczytania regulaminu APO, a dopiero potem zacznij się żalić, dlaczego masz bana.
Ja jakoś sie nie spotkałem, zeby Yagami mnie olał, zawsze gdy mialem jakiś problem to mi pomógł, jeśli nie wychowano Cie kultury i spinasz dupe jak typowy gimbus ban jak najbardziej zasłużony ;)
Sir Krystian
15-10-2014, 15:38
pomijajac nawet fakt ze ktos kto ma tutaj swoja prywatna postac NIE POWINIEN MIEC TUTORA,
Każda osoba z pozycją ma prywatną postać i to nie jest zakazane w żadnym regulaminie ;)
Dostałeś bana? Widocznie zasłużyłeś.. Nie ma co płakać a jedyne co mogę napisać to słowa władcy rooka "żegnaj zazdrośniku" ;)
Też często gęsto dostaje bana od Yagamiego i raczej banuje gdy ma powód ;)
Mniej płaczu, a każdy będzie zadowolony ;)
Sasha Rookslayer
15-10-2014, 15:38
Ja nieraz kląłem przy owej osobie i nigdy nie zostałem ukarany, dziwne.
Ale jeżeli nie panujesz nad owym słownictwem i używasz go często, nawet na kanale publicznym to się nie dziw, że dostałeś bana.
Po drugie, dostałeś bana więc się odwołaj w odpowiednim dziale, KLIK (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=49).
1. Zostałeś zbanowany bo dostaliśmy zgłoszenie z nagraniem. Chyba można się domyśleć bez problemu o co chodzi skoro to nie jest Twój pierwszy wybryk?
2. To, że nie widzisz, że kogoś sprawdza to bardzo dobrze. Do tego właśnie służy funkcja invisible żeby nie było widać GM/tutora. Bardzo nas cieszy, że potwierdzasz skuteczność działania tej funkcji :)
Szkarłatny-SNK
15-10-2014, 16:46
Ban zapewne słuszny nie raz widziałem jak obrażałeś Arka aka Rekruta. w końcu ktoś zrobił filmik i masz to na co zasłużyłeś :)
Domcio Old
15-10-2014, 17:14
Pamiętam jak expiłem na brave( czy jakos tak) to nie dość, że mi wbiłeś, to jeszcze mnie obrażałeś. Nazbierało Ci się, więc cieszy mnie fakt, że dostałeś bana :) W bana za free w twoim przypadku nie wierze.
Sokol from West
15-10-2014, 17:26
Bardzo się cieszę, że dostałeś tego bana. Jesteś marnym prowokatorem, pierwsze co robisz jak zalogujesz, to każdego obrażasz(m.in. mnie, rekruta). Uważasz się za chuj wie kogo, a zapewne jesteś biednym gimbusem. Fajnie, że ktoś Cię nagrał, a następnie zostałeś odpowiednio ukarany. Szkoda, że nie mam nagrań, jak mnie obrażasz - dostałbyś pewnie o wiele dłuższego bana.
Może wreszcie się ogarnij, zacznij myśleć(zapewne nawet to Ci nie wyjdzie), poczytaj regulamin i wróć do gry. Mam nadzieję, że Twój ban jest długi. Chyba się w końcu nauczysz szacunku do innych. Zapewne jak pisałeś rrv, to też używałeś nie tego języka co trzeba, więc czemu Cię to dziwi, że nikt nie chciał odpisać na Twoje raporty. Yagami tutaj nie jest nic winny, a co do kolejnego bana, to pewnie bluzgałeś na lewo i prawo, to dostałeś kolejnego, proste.
1. Zostałeś zbanowany bo dostaliśmy zgłoszenie z nagraniem. Chyba można się domyśleć bez problemu o co chodzi skoro to nie jest Twój pierwszy wybryk?
Tych wybryków, to można naliczyć bardzo dużo. Dziwiłem się, czemu nikt nic z tym nie robi, ale w końcu ktoś go odpowiednio ukarał :)
2. To, że nie widzisz, że kogoś sprawdza to bardzo dobrze. Do tego właśnie służy funkcja invisible żeby nie było widać GM/tutora. Bardzo nas cieszy, że potwierdzasz skuteczność działania tej funkcji :)
HAHAHAHAHAHA XD Jak widzisz, na niektórych graczy można liczyć :) xD
huehue podać chusteczki? XD
A co do tematu - bardzo dobrze, że dał Tobie bana, może w końcu przestaniesz pajacować i się zgrywać, ile razy widziałem jak piszesz do niektórych graczy "Ty k%&#" " Twoja stara" etc. zbyt dużo by tutaj wymieniać w końcu doigrałeś się :)
huehue podać chusteczki? XD
A co do tematu - bardzo dobrze, że dał Tobie bana, może w końcu przestaniesz pajacować i się zgrywać, ile razy widziałem jak piszesz do niektórych graczy "Ty k%&#" " Twoja stara" etc. zbyt dużo by tutaj wymieniać w końcu doigrałeś się :)
jesli widziales jak pisalem do kogos ''twoja stara'' to ci wpolczuje przezywanych projekcji :(
gwnstopro
15-10-2014, 18:19
Widzę niezły masz ból dupy, że speed'a musisz od nowa nabić i ten płacz że niby darmowy ban XD Cieszę się z Twojego nieszczęścia. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na game chat'cie ;]
neguje, Yagami nawet mnie sprawdzał jak expiłem Demonem na OTS Kingach ;)
btw. Squid wyjaśnił, zamykam
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.