PDA

View Full Version : Odbanowanie Sashy

Capitan von Rooker
29-10-2014, 11:48
Mam takie pytanie do Administracji na jakiej podstawie Sashy od banowaliście postać złamał już nie raz punkt regulaminu oraz korzystał z błędów serwera i oszukał GM ? co to ma znaczyć ?? myślę że moje zdanie popiera 80% serwera i chcemy żeby ten gracz już nigdy nie wrócił do gry pozdrawiam.

Gratulacje dla administracji która nie respektuje własnego regulaminu ? co był cichy przelew ze strony Sashy czekamy na wyjaśnienia.

Osobiście rezygnuje z gry jak nic z tym nie zrobi Administracja jestem pewien że pójdzie za mną 4-5 osoby również tak więc życzę powodzenia takim systemem ja też dostane bana i co odbanujecie mnie ?? nie raz chciałem sobie noob chara odbanować z eq i mi nie odbanowaliście co to ma znaczyć!?!!?!?!?!

Pedzel
29-10-2014, 11:55
Ja sie udziele bo udziele. Sasha jest jaki jest, kazdy ma swoje zycie. Czasami potrafi wkurzyć typ no ale to tylko gra? Wiec jebac. No ale niektore akcje sa niesprawiedliwe.
Co do "korzystania z bledow serwera" - nic nie slyszalem od kilku lat? :o

Dla mnie to obojetne, szczerze? Mysle, ze pomogl dla wiekszosci graczy z tymi poradnikami itd. No ale tym walkiem dla Gm'a? Sam pewnie bym to wykorzystal ale az tak nie pomyslal? Z reszta nie znam sytuacji wiec sie nie udzielam.

Sasha - Obojetny dla mnie typ. Nie szkodzi. Z reszta...

Seyhado
29-10-2014, 12:47
Osobiście rezygnuje z gry jak nic z tym nie zrobi Administracja jestem pewien że pójdzie za mną 4-5 osoby również tak więc życzę powodzenia takim systemem ja też dostane bana i co odbanujecie mnie ?? nie raz chciałem sobie noob chara odbanować z eq i mi nie odbanowaliście co to ma znaczyć!?!!?!?!?!
OO NIE tylko nie to, zostan...
a tak serio to znajdz sobie dziewczyne czy cos, moze wtedy przestana cie interesowac sprawy innych ludzi :)
To ze dostal ub wyplynelo jakos na twoje zycie? czy o co ci chodzi.

Squid
29-10-2014, 12:50
A kto pisał, że go nie dostanie? Od razu było wiadome, że postać została zabezpieczona w konkretnym celu.

Poniósł karę za swój czyn i tyle.
Temat zamykam bo jest bez sensu.