PDA

View Full Version : Faworyzowanie Graczy = Hajs.

Sir Krystian
29-10-2014, 16:21
Witam..

Otóż dzisiaj wracam sobie spokojnie z szkoły, siadam na kompa, odpalam forum...

Pierwsze co widzę temat "ODBANOWANIE SASHY" i od razu przychodzi mi milion myśli do głowy, a mianowicie co on musiał dać/zapłacić Squid'owi, że po chwili temat został zamknięty i nikt nie dostał konkretnej odpowiedzi o co tutaj chodzi?
To jest już śmieszne co tutaj się dzieje... Jeden kradnie telefony gimbom i kupuje pacc runy, a drugi robi co chce na serwerze i po tygodniowym banie dostaje unbana? Kpina ;)
Otóż niech ktoś odpowie czy dostał chociaż w paru procentach podobną karę do ziomków z Jihadu (ZABRANIE EQ,ZMNIEJSZONY EXP,etc..)
Wychodzę tutaj z sondą do graczy, żeby było chociaż trochę sprawiedliwości ze strony administracji..
DELETE DLA MERRANUS ALBO DELETE DLA SASHY ;)
ODPOWIEDZ POZOSTAWIAM WAM ;)

POZDRO.

16:33 Sasha Rookslayer: [1240]: I tak sie nie dowiesz czy mialem jaka kare czy nie, gowno Cie to za przeproszeniem interesuje i graczy APO. Porownujesz moja sytuacje do tych downow z dzichadu - powodzenia.
16:33 Sasha Rookslayer: [1240]: To co ja zrobilem to jest pikus w przeciwienstwie do tych oslow. : <
17:06 Merranus: [3252]: wes 17:06 Merranus: [3252]: hah niewiesz nie wypowiadaj sie ok?
@Down
Płacz dalej złodzieju.

merranek
29-10-2014, 16:30
Zobacz oto wypowiedz Squid'a

http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=126369&page=2

ps. mam nadzieje ze nagrodzi cie za tworzenie takiego tematu :]

@Zarexoholik?
Tak Bart , Aziel , Rumun , tez wiedzieli co robia i powinni dostac delete

.Jak dla mnie powinni mieć delete i po sprawie. Żadnych odwołań, bo chyba wiedzieli co robią, tak? ELO

@Sokol from West

Gdybym kasy nie zapłacił postaci tez bym nie odzyskał
A co ty myslisz ze za kazdy wybryk , przejechanie na czerwonym swietle , zaparkowanie auta w niedozwolonym miejscu , za przekroczenie prędkosci itd itp , kazdy powinien ponosic kare w grze haha

@Kazek
Dyskusja dyskusją ale temat zamkniemy, to za co został odbanowany to nie nasza sprawa, widocznie Mortiis doszedł do takiego a nie innego wniosku i odbanował postać 'Merranus'. Wiem że zaraz założycie kolejny temat (#Pierwszy Boonek) i będziecie walczyć z tym bezczelnym odbanowaniem, proszę - odpuście. Nie jeden z Was pewnie został kiedyś słusznie zbanowany, a po kilku dniach/godzinach odbanowany na WARUNKU, może on też taki dostał? Daje sobie rękę uciąć że niejednemu z Was Administracja poszła na rękę i zrobiła coś, czego nie powinna, np. Tobie Boonek ile razy majstrowali z nickami postaci żebyś mógł dostać namelocka i mieć nazwę postaci First Boonek? Dwa, trzy razy? Zaraz wyskoczysz że to nie jest to samo, owszem, jest. Został odbanowany i musicie się z tym pogodzić.

@Hollow
Skoncz gadac glupoty spytaj sie adminow to sie wypowiedza w tym temacie. I ci powiedza co jak dlaczego po co .
Dla twej wiadomosci nie ukradłem telefonu :], a to ze zaplaciłem tej firmie to moja dobra wola , gdybym nie oplacil postaci nigdy unbana bym nie dostał :]. A gdybym zaplacil nawet dwa miesiace pozniej tez dostał bym un-bana lecz 2 miesiace pozniej

BAŁT
29-10-2014, 17:12
Jeśli jedyną karą jest cofnięcie do stanu z przed przekrętu to to jest śmiech ;)

Powinni napisać o karze jaką dostał bo w naszym przypadku tak zrobili by każdy znał prawdę i było wiadome jakie mieliśmy kary ;>

Zarexoholik?
29-10-2014, 17:13
16:33 Sasha Rookslayer: [1240]: I tak sie nie dowiesz czy mialem jaka kare czy nie, gowno Cie to za przeproszeniem interesuje i graczy APO. Porownujesz moja sytuacje do tych downow z dzichadu - powodzenia.

http://i57.tinypic.com/153rzfk.png

#topic

Myślałeś, że zostaną usunięte postacie graczy, którzy utrzymują ten serwer? Spójrz tylko ile czasu spędzają w grze. To dzięki takim ludziom, którzy mają jedynie wirtualne życie ten serwer jeszcze istnieje. Jak dla mnie powinni mieć delete i po sprawie. Żadnych odwołań, bo chyba wiedzieli co robią, tak? ELO

Citko7
29-10-2014, 17:20
Śmiechu warte to co tu się wyprawia, po cholerę te bany jak zaraz są unbany? Może najlepiej usunąć Gm'ów? XD To co zrobił Sasha jest większym wykroczeniem niż to co zrobił Flac, Bart i Rumun, taka jest prawda, tam prowokatorem tego oszustwa był GM, tutaj gracz. Tam gracze dostali kary, tutaj nic? Powodzenia w przyszłości. ;[

Sendox
29-10-2014, 18:15
Przecież to było oczywiste, że prędzej czy później dostanie unbana. Delate był do czasu aż nie zostanie ustalona adekwatna kara do przestępstwa jakie dokonał owy gracz. A co to za kara? Nie wiem, może się kiedyś dowiemy. (chociaż mnie osobiście nawet nie interesuje jaka kara została "nałożona" na tego gracza)

Azbestowy Człowiek
29-10-2014, 19:38
16:33 Sasha Rookslayer: [1240]: I tak sie nie dowiesz czy mialem jaka kare czy nie, [B]gowno Cie to za przeproszeniem interesuje i graczy APO. Porownujesz moja sytuacje do tych downow z dzichadu - powodzenia.

to jest dopiero połączenie tupetu i pychy

co do sondy zabrakło odpowiedzi brzmiącej tak: delate dla wszystkich

mam wrażenie, że gdyby licznik online regularnie wskazywał około 300, to to delate dla wszystkich by było

a że nie wskazuje, to jest tak jak się stało

nie pozdrawiam administracji

aaa jeszcze poważne post skryptum co do tego tytułowego hajsu

gdyby chodziło o pieniądze, to ta afera nie byłaby tak rozbuchana

przynajmniej ja bym działał w taki sposób

Sokol from West
29-10-2014, 20:20
ps. mam nadzieje ze nagrodzi cie za tworzenie takiego tematu :]

Za co go mają niby ukarać? XD Przecież temat jest normalny, jak każdy XD

Jeśli jedyną karą jest cofnięcie do stanu z przed przekrętu to to jest śmiech ;)

Powinni napisać o karze jaką dostał bo w naszym przypadku tak zrobili by każdy znał prawdę i było wiadome jakie mieliśmy kary ;>

W sumie masz rację, powinni napisać. Skoro o waszej karze napisali, to czemu nie napiszą o karach dla nich? :)

Śmiechu warte to co tu się wyprawia, po cholerę te bany jak zaraz są unbany? Może najlepiej usunąć Gm'ów? XD To co zrobił Sasha jest większym wykroczeniem niż to co zrobił Flac, Bart i Rumun, taka jest prawda, tam prowokatorem tego oszustwa był GM, tutaj gracz. Tam gracze dostali kary, tutaj nic? Powodzenia w przyszłości. ;[

x2!

Od dłuższego czasu na APO panują jakieś śmieszne zasady, każdy robi co chce :D

@t

Zapewne i tak się nie dowiemy, jakie kary dostali :) Administracja napisze, że nie ma takiego obowiązku :) Sasza widać, że dostał "karę", bo przecież zrookowali mu postać, a co do Merranusa - chyba poza banem na tydzień, żadnej większej kary nie było.

Paul Dirack
29-10-2014, 20:21
Jeśli właściciele serwa podjęli decyzje o przywróceniu postaci no cóż, sasha ma szczęście w swojej głupocie :(. A Jeśli komuś nie pasuje to może zaprzestać gry :D.

Ja myślałem, że za 3 miechy oddadzą mu chara a jednak płacz sashy skruszył serca adminów i żeby mieć święty spokój z nim oddali mu chara :(.

Perlaż
29-10-2014, 21:36
Banowanie, unbanowanie, ciągłe przekładanie updatów, nietrzymanie sie regulaminu, brak naprawiania bugów bądź robienie tego po bardzo długim czasie, kolesiostwo, absurdalne questy(squid czy jak on ma) itp. itd. Serwer już bardzo dawno sie rozjechał. Do tego wersja 7.6. Z tym mi sie kojarzy apo. serwer umrze smiercia naturalna. Retried od ponad roku :)

Bleyn
29-10-2014, 21:45
Jak dla mnie zabrakło czwartek opcji "Delate dla Wszystkich!". Dokładnie nie wiem, co się stało i za co Sasha został ukarany banem, ale, jeśli Sasha otrzymał unbana przez Squida, czy też inna osobę, która jest w Ekipie musiał być powód przez, który postać została odblokowana. Perlaż, jeżeli masz jakieś fajne pomysły na kolejne misje, które mogą powstać w najbliższej aktualizacji zaproponuj w dziale propozycje.

Hollow
29-10-2014, 22:05
Skoro Bart, Flac i Rumun dostali kary, taki przydupas jak sasha z beznadziejnego rooku powinien dostac kare w podobnym wymiarze co wyzej wymienieni, to samo tyczy sie zlodzieja telefonow.

Eklerq
29-10-2014, 23:00
Nie mogłem obojętnie przejść obok tego tematu. Rzadko wypowiadam się w takich tematach, ponieważ nie mają one żadnego sensu, dlaczego? - Zadajecie sobie takie pytanie :p Odpowiadam, to wszystko przez was, przez waszą zawiść, przez wasz brak wzajemnego poszanowania. Ktoś popełnił błąd, przez który surowo ucierpiał, ale została mu dana jeszcze jedna szansa, co robicie? Próbujecie go zgnoić oraz wyśmiewacie postawę osób, które dały tej osobie możliwość poprawy. Tutaj nie Ekipa APO jest problemem, problemem są wasze jazdy, w których nie możecie dojść do porozumienia z tym, że ktoś został odbanowany. Przecież nie mogliśmy im usunąć postaci za ten czyn, ponieważ kara byłaby nieadekwatna do przewinienia. Uwierzcie, że Sasha Rooskalyer i Merranus zostali naprawdę surowo ukarani.

Zamykam.

Squid
29-10-2014, 23:54
Ja powiem tak. Wasza nagonka jest chociażby śmieszna z tego powodu, że nic nie wiecie o sprawie a jak to mówi polskie przysłowie "najwięcej szczekacie".
Sasha po pierwsze nie dostał delete tylko zablokowaliśmy mu postać na pewien czas. A, że zazwyczaj najprościej jest dać na czas nieokreślony (bo nie wiadomo kiedy się złapie Mortiisa itp) to już inna sprawa.

Po drugie jakby ktoś był chociażby trochę rozsądniejszy niż "krzykacze" którzy nic nie wiedzą a najwięcej mają do gadania to by PRZYNAJMNIEJ sprawdził "co się zmieniło na postaci" - wszedł w wyszukiwarkę i wpisał "Sasha Rookslayer".
Na pewno rzuciłoby się Wam w oczy kilka deadów od Rinsona (przy których spadł lvl) przez które to między innymi spadły skille (myślę, że kilkadziesiąt a może nawet ponad 100 godzin w trainer roomie). Nie jest to jedyna kara, gdyż zabraliśmy mu jeszcze kilkaset mniej lub bardziej (a może nawet niespotykanie) cennych przedmiotów.

Ale jak wiadomo gdyby to zrobił Zarexoholik to byście zaraz się za nim wstawili by dostał unbana "bo to taki joke był..." -.^

Uwierzcie mi, ale poniósł wystarczającą karę :)
Pozdrawiam, Squid.