View Full Version : Skarga na Squida.
Jakim prawem Squid daje mi kicka, gdy Madness miał czarne hp?
No pytam się, po co to robicie? Po co na loota siadacie, aby nikt nie brał?
Po chuj takie coś wyprawiacie?
Nawet mi nie wmawiajcie, że to debug albo coś. Perfidny kick..
Proszę o reakcje Mortiisa, aby sprawdził logi.
Sasha proszę nie płakać jak chcesz to nie będzie najazdów na rook. Jak chcesz to podaj mi swój adres, wyślę Ci opakowanie chusteczek.
Azbestowy Człowiek
31-10-2014, 21:14
tą akcją odzyskał mój szacunek
to jest nawet lepsze od deleta xD
niby masz chara, ale coś nie gra bo jednak jesteś gnojony aż miło
szacuneczek jeszcze raz i przepraszam, że zwątpiłem
Sir Shayza
31-10-2014, 21:16
mi tam podoba się najazd Squida nikt jakoś nie dostał kicka tylko jedyny ty zawsze pokrzywdzony ja tam sobie popiłem chwilkę ale 3 lvle wpadło :)
Squid twierdzi, że moją karą było również nie uczestnictwo w Rook Madnessie. Jest to absurd, po co tak bezczelnie kłamać?
Oto kara: degradujemy do 1240, zabieramy ************* i *********** - zgadzasz się?
Czekam na reakcje Rinsona, bądź Santano albo Mortiisa.
Proszę o przyznanie mi ponad 2 poziomów doświadczenia, bo tyle zapewne dostałbym.
Tak, dałem Ci kicka.
Było to na Twoje własne życzenie ponieważ sam pisałeś aby Twoją karą był Madness pod Twoją nieobecność. To, że ludziom już obiecałem Madnessa a Ty się zalogowałeś skomplikowało sytuację i aby wszystko się zgadzało tak musiałem poczynić.
Wybacz, Twoja decyzja więc ją zrealizowałem w najłatwiej możliwy sposób.
Kolejnym razem już tak nie będzie, bo miał być to 1 (słownie jeden) Madness.
#edit: Nikt Ci już lvli nie da XD
Tak, dałem Ci kicka.
Było to na Twoje własne życzenie ponieważ sam pisałeś aby Twoją karą był Madness pod Twoją nieobecność. To, że ludziom już obiecałem Madnessa a Ty się zalogowałeś skomplikowało sytuację i aby wszystko się zgadzało tak musiałem poczynić.
Wybacz, Twoja decyzja więc ją zrealizowałem w najłatwiej możliwy sposób.
Kolejnym razem już tak nie będzie, bo miał być to 1 (słownie jeden) Madness.
#edit: Nikt Ci już lvli nie da XD
Ty chyba sobie jaja robisz. Nie odwracaj kota ogonem.
Ja pisałem swoje propozycje odnośnie kary, jaką chciałbym ujrzeć - odrzuciliście ją, ponieważ stwierdziliście, że jest za słaba (owszem, napisałem tam o Mandnessie, ale napisaliście, że nie ma takiej opcji), więc o czym Ty piszesz?
Mam szczeście, że zalogowałem akurat na Madnessa, a to czy miałbym wiedzieć czy nie, że będzie to i tak nie zmienia rzeczy..
NIE BYŁO TAKIEJ KARY, WIĘC DALEJ NIE WIEM NA JAKIEJ PODSTAWIE MNIE KICKŁEŚ - ROZUMIEM JAKBYŚCIE ZAAKCEPTOWALI MOJĄ PROPOZYCJE TO WTEDY OWSZEM - MASZ DO TEGO PRAWDA, ALE ODRZUCILIŚCIE MOJĄ PROPOZYCJE, BO STWIERDZILIŚCIE, ŻE ONA JEST ŚMIESZNA, WIĘC JAKIM PRAWEM KICKŁEŚ MNIE?
Domagam się dalej ponad 200% do poziomu.
@down
Widzę, że podtrzymujesz moją rację. Poczekamy na Rinsona. :)
Takim nastawieniem naprawdę daleko zajedziesz, naprawde.
@down2
Chłopie, napiszę jeszcze raz, bo widzę, że nieuważnie czytasz.
Ja zaproponowałem Rinsonowi mój pomysł na karę, a w nim był właśnie brak uczestnictwa w najeździe, gdy będzie Rook Madness.
Nie zgodził się, więc napisał mi, że mnie degraduje do 1240, zabiera mi **** i ****. Nic nie wspomniał o Madnessie.
A Ty mi jakieś rozmowy na GG pokazujesz, no chłopie nie ośmieszaj się. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ty mi na GG pisałeś, że zdegradujesz mnie do 1248 albo zmienisz w silniku poziom do 1240 bez degradacji.
Pogrążasz się. XDD
Po trzecie, Ty nie masz nic do gadania w kwestii mojej kary. Zbanował mnie Rinson, więc on decyduje jaką karę ma mi dać ostatecznie.
@edit3
Jak tak rozmowy pokazujesz to łap.
http://i60.tinypic.com/2zfs7xz.jpg
Sam napisałeś, że nic stawiać nie będziesz. O_O
http://i59.tinypic.com/166jixg.jpg
Pisałes mi ta opcje, więc o co Ci chodzi? Dostałem gorszą karę..
Beka powiem Ci, bo Ty nie decydujesz o karze, a Rinson.. A nasze rozmowy na GG nic nie znaczą.
Ciekaw jestem dlaczego Rinsonowi o tym nie napisałeś tylko teraz się zgrywasz.
[Eklerq] Rozmowy na gadu-gadu nic nie znaczą? Przecież powoływałeś się w jednym odwołaniu na rozmowę ze mną, w której brutalnie dałem do zrozumienia, że nie będę dalej odpisywał.
Przypomnij sobie ową rozmowę albo temat i wtedy pisz. :)
Po drugie, karę ostateczną za popełniony czyn wystawia osoba, która mnie zbanowała (był to Rinson) i taka karę otrzymałem.
W niej nic nie było o żadnej nieobecności na Madnessie, więc chłopie nie pogrążaj się broniąc swojego ziomka z posady.
Dla Ciebie kary sumują się.
#edit: Nie powinienem udostępniać prywatnych wiadomości ale skoro lubisz publikę i sam tu założyłeś temat to masz screena:
http://i61.tinypic.com/1zwkfv5.png
http://i59.tinypic.com/166jixg.jpg
Pisałes mi ta opcje, więc o co Ci chodzi? Dostałem gorszą karę..
To było przed tym jak po raz kolejny próbowałeś oszukać Rinsona poprzez "Squid się za mną wstawia" -.^ Dlatego masz większy wymiar kary i to już tłumaczyłem Ci kilkukrotnie.
Shasha poniósł już kare wiec dlaczego karasz go nadal ? Czy to nie jest z twojej strony zawistne i żałosne jak sama twoja osoba na tym serwerze która tutaj nic nie wnosi oprócz kłopotów? Bo o tym żałosnym update nie wspomnę. Kickujesz go nie dając mu prawa bicia bosa dlatego, że popełniliście błąd za który poniósł kare, a dlaczego Barta Aziela i Rumuna nie kickowałeś jak były najazdy? Powinieneś być na tyle mądry na tej pozycji aby mu odpuścić i zostawic w spokoju. Twoje tłumaczenia squid są takie żałosne jak same bany które mi kiedyś dałeś. Próbujesz być mądrym od kogoś a jesteś taki sam dlatego ludzie nie grają na tym serwerze i mają beke z samej administracji i tylko pokazujesz, że ten serwer to jedno wielkie dno. Bez takich osób jak ty grałoby więcej osób
PS Dobrze, że tutaj nie gram + czekam aby się pośmiać, bo mortiis wziął takich znawców od c++ że nie potrafią zrobić update aby serwer sie rozwijał.
Shasha poniósł już kare wiec dlaczego karasz go nadal ? Czy to nie jest z twojej strony zawistne i żałosne jak sama twoja osoba na tym serwerze która tutaj nic nie wnosi oprócz kłopotów? Bo o tym żałosnym update nie wspomnę. Kickujesz go nie dając mu prawa bicia bosa dlatego, że popełniliście błąd za który poniósł kare, a dlaczego Barta Aziela i Rumuna nie kickowałeś jak były najazdy? Powinieneś być na tyle mądry na tej pozycji aby mu odpuścić i zostawic w spokoju. Twoje tłumaczenia squid są takie żałosne jak same bany które mi kiedyś dałeś. Próbujesz być mądrym od kogoś a jesteś taki sam dlatego ludzie nie grają na tym serwerze i mają beke z samej administracji i tylko pokazujesz, że ten serwer to jedno wielkie dno. Bez takich osób jak ty grałoby więcej osób
PS Dobrze, że tutaj nie gram + czekam aby się pośmiać, bo mortiis wziął takich znawców od c++ że nie potrafią zrobić update aby serwer sie rozwijał.
Nie wiem co chciałeś tutaj pokazać, ale równie dobrze mogę się pośmiać.
Jesteś taki mądry, że ja nie jestem mądry od innych, lecz jestem mądrzejszy od Ciebie - i to wystarczy.
Bart, Aziel i Rumun sami nie prosili o taki wymiar kary więc wybacz, elo. Jedna sprawa nijak ma się do drugiej.
Inna sprawa, że widać jaki to jesteś obiegany w dziedzinie OT, że uważasz, że Mortiis zatrudnił znawców od C++. Wyprowadzę Cię z błędu - z Santano piszemy update'y głównie w skryptach lua gdyż dostęp do plików źródłowych silnika (C++) ma jedynie Mortiis :)
W ogóle ten temat nie powinien się tutaj znaleźć ale czekam na dalsze hejty i rozwój sytuacji :)
Beka trochę Squid, ale, że to Sasha to się nawet za nim nie wstawię :D Dobrze, że taki wymiar kary bo sobie zasłużył.. Potrafisz się śmiać tylko z kogoś, gdy ktoś zostanie ukarany.. Widzisz jak to fajnie? I bardzo dobrze, nie powinni Ciebie w ogóle odbanowywać.
Bardzo dobrze Ci tak Sasha, życie.
Nie oczekuj tego, że mortiis cokolwiek zrobi, bo ja już czekam 3tyg na niego i nic. Jeszcze bardziej mi to dało do zrozumienia, że ma on całkowicie wyrąbane na ten serwer, bo nie wierze, że w ciągu 3tyg nie znalazłby godziny.
Bart, Aziel i Rumun sami nie prosili o taki wymiar kary więc wybacz, elo. Jedna sprawa nijak ma się do drugiej.
Czy Ty dobrze się czujesz?
Ja nie prosiłem o wymiar kary, a wręcz przeciwnie. Zaproponowałem moją karę, w którą wchodziła jedna z wielu opcji, a mianowiscie:
Brak uczestnictwa w najeździe, gdy będzie Rook Madness (dokładnie chodziło o to, abyście postawili Madnessa w czasie mojej nieobecności (jeżeli miałbym dalej bana)).
Oto kara: degradujemy do 1240, zabieramy ************* i *********** - zgadzasz się?
Gdzie tu Rinson wspomniał o tym, abym nie miał prawa uczestniczyć w najeździe, gdy będzie Rook Madness, no gdzie? :confused::confused:
Nie Ty tutaj decydujesz za co bana mieć powinieneś a za co nie, bo jakbyś Ty decydował to nie miałbyś bana za nic. Ja wybór dawałem, a to, że wybrałeś dopiero po tym jak Cię zabiłem na sl raz (którego i tak nie oddamy) a po tym ja się wylogowałem to nie mój problem. Wybraliśmy za Ciebie.
Tutaj kolejny dowód na to.. Squid, pogrążasz się całkowicie.
Czekam nadal, aż przyznasz mi racje i przyznasz się do popełniania błędu oraz wręczysz mi osobiście (nie wiem jak) ponad 200% doświadczenia.
Rekrut 2
01-11-2014, 11:22
Wyżej/\
Tutaj kolejny dowód na to.. Squid, pogrążasz się całkowicie.
Czekam nadal, aż przyznasz mi racje i przyznasz się do popełniania błędu oraz wręczysz mi osobiście (nie wiem jak) ponad 200% doświadczenia.
Ty chyba sobie jaja robisz..
Czy Ty dobrze się czujesz?
Hahaha Ty się pogrążasz a nawet o tym nie wiesz i robisz z siebie ofiarę losu, wiesz o tym? Nikt w życiu nie przyzna ci racji bo jej nie masz i nigdy miał nie będziesz.
Rinson nie wspomniał o takim czymś ale Squid sobie to wymyślił i tak jest ;)
Jak można płakać i tak spinać o głupiego moba na jakimś rooku-.- Ciesz się, że masz unban i uzależnienie cie nie wykończy a nie płaczesz, że nie masz 2 lvli? Jak ja się z tego ciesze! Powinieneś za kare mieć zakaz na jakikolwiek najazd. Dostałeś kicka i już i nie płacz o tym na forum jak by to było nie wiadomo co. elo
Ten jak zwykle płacze XD Już mam całkowitą bekę z ciebie chłopaczku XDDDDDDD Idź dalej podbijaj swój wirtualny świat a nie zaśmiecasz te forum tak daremnym tematem. Widać jednak, że ta kara jest zbyt słaba dla ciebie. Z miłą chęcią wlepiłbym ci bana na co najmniej 6 miesięcy za oszustwo Administracji ;) Ale oni tego nie zrobią, nie chcą mieć cię na sumieniu ;/
Zarexoholik?
01-11-2014, 11:58
Napinka, bo jakiś noob dostał kicka i nie mógł wziąć loota? Czegoś takiego chyba jeszcze nie było. Niech się cieszy, że ma chara, a on jeszcze próbuje komuś rozkazywać CO MOŻE, a CZEGO NIE MOŻE.
*sugeruję utylizację tego gracza
Milczenie jest złotem, wszystko co powiesz zostanie wykorzystane przeciwko tobie etc. Masz nauczkę, żeby nie wypuszczać się za bardzo w negocjacjach, przyda Ci się w prawdziwym życiu.
I o co ty płaczesz ? ;)
Ja nie miałem mieć zabranego speeda ale miałem bo inaczej się nie dało zmniejszyć exp'a za moba trudno ;)
Nie miałem też mieć nic ruszane w skill a wyzerowali mi % m lvla z 20 do 16 az do 100 % bo coś im się pojebało.
Ciesz się że masz postać i skończ płakać o loot i exp ;)
Według mnie to i tak beka, że dostał tak niską karę za to co zrobił.
A ten [...] jeszcze się rzuca, że nie mógł wziąć loota z jakiegoś marnego potworka, beka z typa.
Najlepiej jakbyście go nie odbanowali, nie byłoby tego płaczu co On prezentuje.
PS, kiedy te update z balansem, ANHI III itd? Październik minął.
Ja myślę, że Sasha powinien w ogóle dostać kare zmniejszonego expa (coś typu Vojska). Przecież Sasha nie dość, że oszukał Game Mastera > Za co inny gracz z miejsca by dostał delete. Dlaczego go nie usuniecie? Byłby jeden wielki spokój, ale w sumie wtedy to by się dopiero zaczął płacz, ten gracz jest odcięty od rzeczywistości, gdy usuniecie-zbanujecie mu postać może jeszcze go uratujecie! Jestem za tym aby został zbanowany do czasu kiedy nie zrozumie jaki błąd popełnił.
Sokol from West
01-11-2014, 16:34
Nie wiem co chciałeś tutaj pokazać, ale równie dobrze mogę się pośmiać.
Każdy się śmieje właśnie z Ciebie :D
Jesteś taki mądry, że ja nie jestem mądry od innych, lecz jestem mądrzejszy od Ciebie - i to wystarczy.
W ogóle ten temat nie powinien się tutaj znaleźć ale czekam na dalsze hejty i rozwój sytuacji :)
Przecież tutaj taki Budzok ma większe IQ od Ciebie XD Myślisz, że jak masz posadę, to możesz robić co Ci się podoba. Wytłumacz tutaj wszystkim, od czego jest dział "Opinie i Krytyka", bo chyba sam nie wiesz do czego on służy :) Chyba od tego jest forum, żeby napisać taki temat/wyrazić swoją opinie. Na Twoim miejscu, nawet bym się nie dziwił, że każdy Cię hejtuje, skoro każdy ma Cię dość i ma beke z obietnic, które tutaj pisałeś(nie piszę o tym temacie, ale ogólnie).
Gdybyś pomyślał(pewnie tego nie zrobiłeś), to byś napisał do Rinsona, żeby wyjaśnić sprawę i żeby wypowiedział się w temacie.
Ostatnio to tylko Squid się ośmieszasz, najbardziej swoimi obietnicami i tymi śmiesznymi misjami, które naprawiasz 3 miesiące(wakacje jeszcze?). Do tego jest jeszcze jeden ważny argument - między administracją nie ma porozumienia, Mortiis ma wyjebane na ten serwer, a Ty nawet z Rinsonem się nie możesz dogadać, skoro nawet nie wiesz jaką ten Sasza ma karę?! XD Po co tutaj takie osoby, które nie mogą dojść do porozumienia, nie chcą sobie wzajemnie pomagać i do tego jedynie obiecują, a efektów nie widać. Balans, Anni III, misje !quest i wiele innych, gdzie to wszystko? XD
Kasa za losy jest, to można sobie odpuścić? XDDDD
Zacznijcie współpracować ze sobą, bo aktualnie na serwerze jest stypa, a zostały tylko jakieś nieznane osoby. Takim podejściem(jak Sasza napisał o tej sprawie), to nikogo tutaj nie przyciągnięcie. Od września tutaj jest cyrk, a nie apo XD Każdy robi co chce :)
Rinson nie wspomniał o takim czymś ale Squid sobie to wymyślił i tak jest ;)
Jak można płakać i tak spinać o głupiego moba na jakimś rooku-.- Ciesz się, że masz unban i uzależnienie cie nie wykończy a nie płaczesz, że nie masz 2 lvli? Jak ja się z tego ciesze! Powinieneś za kare mieć zakaz na jakikolwiek najazd. Dostałeś kicka i już i nie płacz o tym na forum jak by to było nie wiadomo co. elo
O czym Ty chłopcze piszesz? Jak Squid sobie mógł coś takiego wymyślić skoro końcową karę dał mi Rinson i mi ją napisał? :confused::confused:
Chłopie, weź nie wypisuj tutaj nawet takich bzdur.
Ten jak zwykle płacze XD Już mam całkowitą bekę z ciebie chłopaczku XDDDDDDD Idź dalej podbijaj swój wirtualny świat a nie zaśmiecasz te forum tak daremnym tematem. Widać jednak, że ta kara jest zbyt słaba dla ciebie. Z miłą chęcią wlepiłbym ci bana na co najmniej 6 miesięcy za oszustwo Administracji ;) Ale oni tego nie zrobią, nie chcą mieć cię na sumieniu ;/
Bekę ja mam z Ciebie. Co Ty w ogóle piszesz? To nic nie ma związanego z tematem, więc warnik dla Ciebie jak i dla bekruta się należy.
Napinka, bo jakiś noob dostał kicka i nie mógł wziąć loota? Czegoś takiego chyba jeszcze nie było. Niech się cieszy, że ma chara, a on jeszcze próbuje komuś rozkazywać CO MOŻE, a CZEGO NIE MOŻE.
*sugeruję utylizację tego gracza
A ten to całkowicie się z choinki urwał. Nie zna sprawy, a pisze o niebieskich smerfach. :confused::confused:
Milczenie jest złotem, wszystko co powiesz zostanie wykorzystane przeciwko tobie etc. Masz nauczkę, żeby nie wypuszczać się za bardzo w negocjacjach, przyda Ci się w prawdziwym życiu.
:confused::confused::confused::confused:
I o co ty płaczesz ? ;)
Ja nie miałem mieć zabranego speeda ale miałem bo inaczej się nie dało zmniejszyć exp'a za moba trudno ;)
Nie miałem też mieć nic ruszane w skill a wyzerowali mi % m lvla z 20 do 16 az do 100 % bo coś im się pojebało.
Ciesz się że masz postać i skończ płakać o loot i exp ;)
Ale co Ty mnie obchodzisz chłopczyku? Twoja sprawa już dawno poszła w zapomnienie, więc nie pisz tutaj nawet tych wypocin.
A ten [...] jeszcze się rzuca, że nie mógł wziąć loota z jakiegoś marnego potworka, beka z typa.
Twoje zdanie w ogóle się tutaj nie liczy, zapamiętaj to raz na zawsze i idź dalej pajacuj na kanale publicznym w grze.
Ja myślę, że Sasha powinien w ogóle dostać kare zmniejszonego expa (coś typu Vojska). Przecież Sasha nie dość, że oszukał Game Mastera > Za co inny gracz z miejsca by dostał delete. Dlaczego go nie usuniecie? Byłby jeden wielki spokój, ale w sumie wtedy to by się dopiero zaczął płacz, ten gracz jest odcięty od rzeczywistości, gdy usuniecie-zbanujecie mu postać może jeszcze go uratujecie! Jestem za tym aby został zbanowany do czasu kiedy nie zrozumie jaki błąd popełnił.
Nie myśl, bo Ci to nie wychodzi.
#t
Powtórzę się, bo 90% wypowiadających się tutaj nie ma pojęcia o czym pisze.
Ja nie prosiłem o wymiar kary, a tylko zaproponowałem moją karę, w którą wchodziła jedna z wielu opcji, a mianowiscie:
Brak uczestnictwa w najeździe, gdy będzie Rook Madness (dokładnie chodziło o to, abyście postawili Madnessa w czasie mojej nieobecności (jeżeli miałbym dalej bana)). Nie zgodziliście się na moją propozycje, więc ustaliliście swoją:
Gdzie tu Rinson wspomniał o tym, abym nie miał prawa uczestniczyć w najeździe, gdy będzie Rook Madness, no gdzie? :confused::confused:
Nie Ty tutaj decydujesz za co bana mieć powinieneś a za co nie, bo jakbyś Ty decydował to nie miałbyś bana za nic. Ja wybór dawałem, a to, że wybrałeś dopiero po tym jak Cię zabiłem na sl raz (którego i tak nie oddamy) a po tym ja się wylogowałem to nie mój problem. Wybraliśmy za Ciebie.
Jest to w 100% dowód, że Squid nie ma racji.
Temat proszę zamknąć oraz nagrodzić wymienione osoby, które zasługują na warna. Czekam na odpowiedź Rinsona. :)
Ja pisałem swoje propozycje odnośnie kary, jaką chciałbym ujrzeć - odrzuciliście ją, ponieważ stwierdziliście, że jest za słaba (owszem, napisałem tam o Mandnessie, ale napisaliście, że nie ma takiej opcji), więc o czym Ty piszesz?
Jakim prawem mogles sobie wybrac kare.
Bo ty sie nie zgodziles an degradacje to nie bylo takiej opcjii, powinni jebac cie do 1240lvla bez wspomnieniu czy zdazysz czy nie zalozyc aola, i nikogo nie powinno to obchodzic czy ci sie to podoba czy nie sam sobie na to zapracowales jak nie to Usuniecie postaci i po temaci, domagasz sie 200% lvla oj biedaczek powinni jeszcze ci zabrac wszystko co wygrales na loterii.
on sie nie zgodzil na degradacje bo to tyle skilowania miales podac prawdziwe dane jakie dotycza dodania expa a nie sobie leciec w kulki z GM
Jaki Ty Sasha jesteś śmieszny XD W ogóle już nie powinno być tej postaci, a Ty płaczesz o marne 2 lvl'e, widzę że się niczego nie nauczyłeś i każdy kolejny Twój ban powinien równać się z deletem konta.
Każdy się śmieje właśnie z Ciebie :D
Przecież tutaj taki Budzok ma większe IQ od Ciebie XD Myślisz, że jak masz posadę, to możesz robić co Ci się podoba. Wytłumacz tutaj wszystkim, od czego jest dział "Opinie i Krytyka", bo chyba sam nie wiesz do czego on służy :) Chyba od tego jest forum, żeby napisać taki temat/wyrazić swoją opinie. Na Twoim miejscu, nawet bym się nie dziwił, że każdy Cię hejtuje, skoro każdy ma Cię dość i ma beke z obietnic, które tutaj pisałeś(nie piszę o tym temacie, ale ogólnie).
Gdybyś pomyślał(pewnie tego nie zrobiłeś), to byś napisał do Rinsona, żeby wyjaśnić sprawę i żeby wypowiedział się w temacie.
Ostatnio to tylko Squid się ośmieszasz, najbardziej swoimi obietnicami i tymi śmiesznymi misjami, które naprawiasz 3 miesiące(wakacje jeszcze?). Do tego jest jeszcze jeden ważny argument - między administracją nie ma porozumienia, Mortiis ma wyjebane na ten serwer, a Ty nawet z Rinsonem się nie możesz dogadać, skoro nawet nie wiesz jaką ten Sasza ma karę?! XD Po co tutaj takie osoby, które nie mogą dojść do porozumienia, nie chcą sobie wzajemnie pomagać i do tego jedynie obiecują, a efektów nie widać. Balans, Anni III, misje !quest i wiele innych, gdzie to wszystko? XD
Kasa za losy jest, to można sobie odpuścić? XDDDD
Zacznijcie współpracować ze sobą, bo aktualnie na serwerze jest stypa, a zostały tylko jakieś nieznane osoby. Takim podejściem(jak Sasza napisał o tej sprawie), to nikogo tutaj nie przyciągnięcie. Od września tutaj jest cyrk, a nie apo XD Każdy robi co chce :)
Co jak co ale możesz mi zarzucić tylko misje - balansem zajmuje się Santano, Anni III również tak samo jak i misje !quest. A co do moich misji to czekam na sposobność ich aktualizacji na głównym - myślę, że to nastąpi na dniach jak tylko Mortiis ochłonie i znajdzie chwilę.
O czym Ty chłopcze piszesz? Jak Squid sobie mógł coś takiego wymyślić skoro końcową karę dał mi Rinson i mi ją napisał? :confused::confused:
Chłopie, weź nie wypisuj tutaj nawet takich bzdur.
Bekę ja mam z Ciebie. Co Ty w ogóle piszesz? To nic nie ma związanego z tematem, więc warnik dla Ciebie jak i dla bekruta się należy.
A ten to całkowicie się z choinki urwał. Nie zna sprawy, a pisze o niebieskich smerfach. :confused::confused:
:confused::confused::confused::confused:
Ale co Ty mnie obchodzisz chłopczyku? Twoja sprawa już dawno poszła w zapomnienie, więc nie pisz tutaj nawet tych wypocin.
Twoje zdanie w ogóle się tutaj nie liczy, zapamiętaj to raz na zawsze i idź dalej pajacuj na kanale publicznym w grze.
Nie myśl, bo Ci to nie wychodzi.
#t
Powtórzę się, bo 90% wypowiadających się tutaj nie ma pojęcia o czym pisze.
Ja nie prosiłem o wymiar kary, a tylko zaproponowałem moją karę, w którą wchodziła jedna z wielu opcji, a mianowiscie:
Brak uczestnictwa w najeździe, gdy będzie Rook Madness (dokładnie chodziło o to, abyście postawili Madnessa w czasie mojej nieobecności (jeżeli miałbym dalej bana)). Nie zgodziliście się na moją propozycje, więc ustaliliście swoją:
Jest to w 100% dowód, że Squid nie ma racji.
Temat proszę zamknąć oraz nagrodzić wymienione osoby, które zasługują na warna. Czekam na odpowiedź Rinsona. :)Tak samo jak i Twoje gdyż to nie Ty wybierasz karę. Karę ustalaliśmy wspólnie z ekipą, a że dodałem coś od siebie za próbę oszustwa Rinsona w rzekomym moim imieniu to już inna sprawa. Podpadłeś więc wybacz, kara się należy.
Dlaczego ta cała dyskusja toczy się oficjalnie na tle całym forum? Czy moderatorzy już serio mają chuja do roboty? Radzę przenieść do Skargi - Odwołania - Zgłoszenia (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=49). A autora tematu sowicie nagrodzić, dziękuję.
Bo chcę żeby mógł się Sasha wypłakać wyżalić, w końcu to całe jego życie. A, że publika się dowie dodatkowo różnych ciekawych rzeczy to już inna sprawa...
Tak samo jak i Twoje gdyż to nie Ty wybierasz karę. Karę ustalaliśmy wspólnie z ekipą, a że dodałem coś od siebie za próbę oszustwa Rinsona w rzekomym moim imieniu to już inna sprawa. Podpadłeś więc wybacz, kara się należy.
Chłopie, pierw piszesz, że to ja wybrałem karę odnośnie tego Madnessa:
Było to na Twoje własne życzenie ponieważ sam pisałeś aby Twoją karą był Madness pod Twoją nieobecność.
Teraz piszesz, że nie ja wybieram karę.. Że Ty od siebie dałeś coś.. Zastanów się raz, a porządnie, a następnie napisz końcowe zdanie.
Owszem, wybieraliście karę wspólnie z całą Ekipą. Wybieraliście:
Teraz nagle piszesz, że od siebie karę mi dałeś? Już nie piszesz, że ja taką wybrałem? XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Gubisz się w swoich kłamstwach. Po drugie, jesteś bynajmniej śmieszny pisząc takie coś.
A może jeszcze od siebie delete mi dasz? Huehueuehuehue, dowcipniś.
Bo chcę żeby mógł się Sasha wypłakać wyżalić, w końcu to całe jego życie. A, że publika się dowie dodatkowo różnych ciekawych rzeczy to już inna sprawa...
Nie tak powinien pisać i zachowywać się prawie główny Administrator serwera APO, naprawdę. Pokazujesz coraz bardziej swój prawdziwy poziom.
Czekam na reakcje Rinsona, o ile już go nie "przekabaciłeś" na swoją stronę. :)
A ten jak zwykle płacze XD Weź się zajmij czymś pożytecznym, a nie tworzysz durne tematy, bo cie zły gm kicknął i nie dostałeś 2 lvl'i :( Bardzo dobrze zrobił, może to też było dla żartu? Na ich miejscu zrookowałbym ci chara do top2, żebyś znowu musiał kupić fsze (belu czy jak mu tam), bekso. :D
#sasha
Tak się składa, że sobie zasłużyłeś na takie traktowanie. Tyle w tym temacie.
Delorian17
02-11-2014, 00:07
A ten jak zwykle płacze XD Weź się zajmij czymś pożytecznym, a nie tworzysz durne tematy, bo cie zły gm kicknął i nie dostałeś 2 lvl'i :( Bardzo dobrze zrobił, może to też było dla żartu? Na ich miejscu zrookowałbym ci chara do top2, żebyś znowu musiał kupić fsze (belu czy jak mu tam), bekso. :D
podbijam wypowiedź Aziela, płaczesz cały czas nie wiadomo o co -.-
squid zrobił tak, jak uważał za słuszne :)
Ero Senin
02-11-2014, 00:08
http://i60.tinypic.com/2zfs7xz.jpg
Ludzie z ekipy robią jakiś cyrk pod wpływem paru zawistnych osób względem sashy. Parodia xD
Dodatkowo nie przypominam sobie, żeby przed 2012 rokiem było jakieś przerzucanie się odpowiedzialnością za update'y między członkami ekipy
podbijam wypowiedź Aziela, płaczesz cały czas nie wiadomo o co -.-
squid zrobił tak, jak uważał za słuszne :)
Czyli jak uzna za słuszne, że nie warto wprowadzać aktualizacji to ma tego nie robić? To samo się tyczy jak uzna za słuszne dać komuś Rook Madnessa prywatnie to również ma to uczynić, bo uznał to za słuszne? XD
A ten Karmazyn ma za duży poziom, trzeba dać mu bana, bo tak uważam. XDDDD
Naprawdę, dobijacie mnie tymi komentarzami. Co drugi to jeszcze lepszy.
@down
Dobrze opisane, nic dodać nic ująć. :)
Jesli jest tak jak pisze sasza (a z komentarzy Squida i Rinsona wynika, że mniej więcej tak), to sposób administrowania tym serwerem jest genialny. Idealnie odzwierciedla system w którym działa Państwo polskie. Ręka rękę myje, wszystkiemu winny gracz, a to że ktoś się pomylił z wyższego "stanowiska" to już drobnostka, a cierpi gracz. Sasza nie jest dla mnie żadnym przyjacielem/wrogiem i mam do niego neutralny stosunek (jak w sumie do każdego na tym serwerze) i uważam, że sprawa powinna być załatwiona do końca (najlepiej w sposób jawny, chyba, że strona poszkodowana będzie miała coś przeciwko). Pomijam ogromny obiektywizm na tym serwerze i prawo, że wszyscy są "równi" (czyt. "są równi i równiejsi), bo to odrębna sprawa. APO na dzień dzisiejszy jest w takiej sytuacji, że ma dwa wyjścia, albo zostanie ogarnięte (mam na mysli w głównej mierze administracje), albo poprostu bedzie powoli podupadać. Nowi gracze jak wejdą na forum i poczytają troche, myślę, że dlugo nie pograją tutaj (pomijam fakt, że początkujący ma troche przesrane i ma marne szanse, żeby wejść chociaż w top 100) bo zobaczą panujący tutaj komizm.
Ale, dość mojego wywodu bo odchodzę od tematu. Weźcie sie zgadajcie we 3(?) (Sasza, Squid, Rinson) i uzgodnijcie jakieś rozwiązanie. A przede wszystkim, Squid, zanim wciągniesz się w rozmowę z Saszą, zastanów się nad tym co piszesz bo wygląda to tak jak byś sam do końca nie wiedział jak to było (takie jest moje odczucie). Nie wiem jak to było, ale Sasza przynajmniej trzyma się w miarę swojej wersji, a każdy Twój post wygląda jak by dotyczył odrębnej sytuacji.
Tyle ode mnie. Hejtujcie ile chcecie, propsujcie też jak macie ochote. I tak w dużej mierze leje na to.
Pozdrawiam,
miffek
PS, kiedy te update z balansem, ANHI III itd? Październik minął.
Tak serio to wg mnie on nic nie zrobił xd Podał złego expa? Przecież to ten kto daje expa powinien wiedzieć ile ma dać. Beka kolejna z tego serwera. Jeszcze większa beka, że usunęli postać, ale potem jednak odbanowali no tak brawo
Paul Dirack
02-11-2014, 12:33
Wy kidy jednej kwestii nie czaicie - to nie jest wasz świat, jak się komuś nie podoba to OUT. A sasha zawsze miał piane w buzi jak coś nie jest po jego myśli. Jak ja bym był w administracji sasha by sie tak nie pluł, za te wypowiedzi w tym temacie już mu się należy z miech bana i kolejna degradacja lvl.
Dostał szanse powrotu do gry, to zamiast zamilknąć i karmić te swoje uzależnienie to padaczki dostaje bo kilka lvl nie wbił.
Ty mogłeś zażartować i oszukać, to teraz "mam nadzieję", że admini będą tobie robić podobne psikusy. A należy ci se, bo za bardzo spinasz.
Sasha zamilknij wreszcie.
Sir Krystian
02-11-2014, 14:26
Moim zdaniem to administracja sama wychowała takiego demona jakim jest Sasha.. Moim zdaniem powinni już dawno go unicestwić przy początkowych jego odpałach.Wychowali szatana i szatan teraz przeciwstawia się swoim ojcom..Michał źródło wszelakiego zła na tym otsie nadal żyje, nadal oddycha tibijskim powietrzem, egzorcysta Rinson nie pomógł zbanowaniem postaci, egzorcysta Squid stara się go unicestwiać ale Szatan mimo wszystko dalej się przeciwstawia.Trudna sytuacja ale tylko Mortiis może go osądzić ale nie zrobi tego gdyż jest on źródłem dochodów Kamila.. Pozostaje nam tylko podziękować dla Squid'a za starania i niszczenie życia Michała Ł.
Squid jest w tym przypadku niewinny, dziękuje za uwagę, pozdrawiam!
TyruS aka Tyr'ek XD
02-11-2014, 16:21
@up, piękna przemowa, piękna! Pozdrawiam :)
@topic
Osobiście uważam, że Squid nic Ci takiego nie zrobił i tak naprawdę, zamiast sobie odpuścić Ty, największy rookslayerze Sasha zachowujesz się chłopczyk który nie dostał cukierka bekso... Wszyscy dobrze wiemy, że jesteś kawał Chu*a a twoim największym życiowym osiągnięciem jest Tibia, no ale już pomińmy to. Przejdzmy do sedna sprawy, mianowicie powiedz na czym Ci tak naprawdę zależy? Administracja poszła Ci na rękę, mogli tego nie robić później Squid złośliwie dał Ci kicka, bo nawywijałeś... Uważam że sprawa nie jest warta świeczki, schowaj swoje dąsy do kieszeni i wypierdal*j expić tibijski gamoniu.
Kanibaal
02-11-2014, 18:48
Jeżeli mogę wtrącić swoje trzy grosze...
Po pierwsze. Kara powinna być JEDNORAZOWA.
Tak jak to wygląda w normalnym majestacie prawa.
Raz dostajesz i spokój.
Z drugiej strony, po Twoich odpałach cieszyłbym się, że nadal mam postać.
Squid powinien się zdeklarować czy Sasha został ukarany czy nie.
Sasha powinien przestać narzekać, a wręcz zacząć dziękować, że nadal może grać tą postacią.
Starałem się nie wnikać w sytuację ale zaczęła tak śmierdzieć, że aż mnie zwabiła.
@Do Pana co pisze, że Squid nic mi nie zrobił.
Masz racje, praktycznie nic nie stracilem, poza expem i lootem, ale takie zachowanie ze strony administracji nie powinno mieć miejsca i tu bardziej o to mi chodzi.
@topic
Wytłumacz mi Squid, dlaczego zablokowałeś mi mozliowść wzięcia loota i otrzymania doświadczenia z Bossa? Bo pisanie, że
Było to na Twoje własne życzenie ponieważ sam pisałeś aby Twoją karą był Madness pod Twoją nieobecność.” czy też
Tak samo jak i Twoje gdyż to nie Ty wybierasz karę. Karę ustalaliśmy wspólnie z ekipą, a że dodałem coś od siebie za próbę oszustwa Rinsona w rzekomym moim imieniu to już inna sprawa. (to jak to Squidzie w końcu było? Bo zmienny jesteś jak kobieta) jest mało przekonywujące. W mojej ocenie, wygląda to tak, że chciałeś podnieść swoje ego i zyskać troche w oczach graczy (bo wiadomo, sporo osób na tym serwerze za mną nie przepada i cieszy się z każdego nie udogodnienia, które mnie spotyka), bo raczej zdajesz sobie sprawę, że bardzo lubiany na tym serwerze nie jesteś, chyba, że jest inaczej i raczysz mnie oświecić.
Ponadto, skoro Rinson mi dał bana, Rinson dawał mi nagrodę, to czemu Ty wymierzasz mi karę i to jeszcze „dodaną od siebie”?
… próbowałeś oszukać Rinsona poprzez "Squid się za mną wstawia"
Oszustwa żadnego nie było prosze Pana. Jedyne co to źle się zrozumieliśmy. Pisząc „Squid się za mną wstawia” miałem na myśli jedynie to, że uznajesz błąd Rinsona. Bo jak by nie patrzeć od razu się przyznałem do tego żartu, ale tez nie spodziewałem się, że Rinson się nie zorientuje, żartowałem i podałem sporo za dużą wartość (w końcu jeśli jest w administracji i myślę, że jest osobą dorosłą, to powinien zobaczyć różnice między wcześniejszymi informacjami podawanymi przeze mnie odnośnie brakującego expa do levela). Tym zachowaniem, jak by nie patrzeć, nie złamałem żadnego punktu regulaminu, więc nie powinienem być ukarany w jakikolwiek sposób, a jednak zostałem.
Jeżeli Waszym (administracji) zdaniem takie zachowanie jest karalne to uwzględnijcie je w regulaminie i przy okazji dopracujcie go.
Chyba, że w ten sposób leczysz swoje kompleksy, to nie ma tematu, proszę bardzo. W końcu musisz być w formie, żeby zrobić w końcu jakiś skrypt który będzie działał, a nie co drugie zadanie z bugowane.
Tak. Leczę swój kompleks tym, że nie umiesz prostej logiki.
Zacytowałeś 2 wypowiedzi i użyj prostej operacji logicznej AND (suma logiczna). Wyjdzie Ci to co powinno być. Ja nie widzę tam żadnej sprzeczności... Dla ułatwienia podam Ci wynik do porównania (czy wyszedł Ci taki sam):
Karę ustalaliśmy wspólnie z ekipą, a że dodałem coś od siebie za próbę oszustwa Rinsona w rzekomym moim imieniu to już inna sprawa. Wcześniej zaproponowałeś karę więc skorzystałem później z Twojej propozycji (życzenia).
A co do regulaminu:
Jakakolwiek działalność na niekorzyść serwera jest karana
Tak, dopisanie sobie expa jest działaniem na niekorzyść serwera.
Sory, że się wtrącam.
Squid, mieszasz troche 2 różne sprawy. Sasza w miare dokładnie napisał jak to było, ma screeny z jakichś rozmów i z nich wynika tylko tyle, że podał złą ilość brakującego doświadczenia dla żartu, bo myślał że Rinson sie skapnie, że coś nie tak. Rinson sie nie skapnął i dodał mu dużo za dużo. Sprawa była wyjaśniana i dostał kare, że straci level i coś tam jeszcze. Napisał, że Rinson go źle zrozumiał z tym ze sie powoływał na Ciebie. A Ty już widzisz sPISek i powoływanie się na coś zmyślonego, a nic takiego nie miało miejsca.
Ponad to, Sasza nie działał na szkodę sewera, szczególnie patrząc na przykłady tego podpunktu (powodowanie 'crashy', reklamowanie innych serwerów itp.), tak jest tam itp. i na upartego można tam wcisnac chodzenie w tęczowym outficie jako propagowanie LGTB, czy bieganie po temple (wkońcu to świątynia). Poza tym jeżeli już mamy sie czepiac tak tego podpunktu i odnosząc sie do Twojej wypowiedzi
Tak, dopisanie sobie expa jest działaniem na niekorzyść serwera
to sam sobie chyba nie dopisał tego expa, nie? Prędzej czepiał bym sie Rinsona, że to on zly exp dodał. Jedyne co sasza tutaj zawinił to wprowadził w błąd administratora (w ramach żartu) i nic by się nie stało gdyby Rinson nie przekopiował podanej przez Saszę wartości, tylko przyjrzał się jej i zastanowił czy aby napewno jest ona poprawna, bo przecież nawet nie umyślnie mógł sie pomylić i wpisać przypadkiem dwa zera więcej.
Sory, że się wtrącam.
Squid, mieszasz troche 2 różne sprawy. Sasza w miare dokładnie napisał jak to było, ma screeny z jakichś rozmów i z nich wynika tylko tyle, że podał złą ilość brakującego doświadczenia dla żartu, bo myślał że Rinson sie skapnie, że coś nie tak. Rinson sie nie skapnął i dodał mu dużo za dużo. Sprawa była wyjaśniana i dostał kare, że straci level i coś tam jeszcze. Napisał, że Rinson go źle zrozumiał z tym ze sie powoływał na Ciebie. A Ty już widzisz sPISek i powoływanie się na coś zmyślonego, a nic takiego nie miało miejsca.
Ponad to, Sasza nie działał na szkodę sewera, szczególnie patrząc na przykłady tego podpunktu (powodowanie 'crashy', reklamowanie innych serwerów itp.), tak jest tam itp. i na upartego można tam wcisnac chodzenie w tęczowym outficie jako propagowanie LGTB, czy bieganie po temple (wkońcu to świątynia). Poza tym jeżeli już mamy sie czepiac tak tego podpunktu i odnosząc sie do Twojej wypowiedzi
to sam sobie chyba nie dopisał tego expa, nie? Prędzej czepiał bym sie Rinsona, że to on zly exp dodał. Jedyne co sasza tutaj zawinił to wprowadził w błąd administratora (w ramach żartu) i nic by się nie stało gdyby Rinson nie przekopiował podanej przez Saszę wartości, tylko przyjrzał się jej i zastanowił czy aby napewno jest ona poprawna, bo przecież nawet nie umyślnie mógł sie pomylić i wpisać przypadkiem dwa zera więcej.
to sam sobie przecież levela nie dodał..
No właśnie. Ufaj temu co pisze Sasha a daleko zajdziesz! Nie wiem jak można się pomylić o 2 zera wykonując tak proste operacje jak kopiuj i wklej... Tym bardziej czemu miałby Rinson coś podejrzewać skoro 2x było wszystko w porządku i nic nie wskazywało na oszustwo?
I tak, jasne, jestem złym GMem i sobie wymyślam, że ktoś pisze "Ej bo Squid popiera mojego unbana" -.^ Do tego tłumaczenie Sashy
miałem na myśli jedynie to, że uznajesz błąd Rinsona.również jest błędne co mu już udowadniałem - nie pisałem nic o tym, jednak on dalej rozpowszechniał takie informacje.
Najlepszy ubaw jest z tych co bronią zawzięcie Sashy nie znając sytuacji i dają argumenty z czapy :)
@Squid
No widzisz, tylko problem jest taki, że Sasza przynajmniej daje jakieś informacje, a Wy tak nie bardzo. Ja patrze na to pod względem tego co zostało napisane.
"Tym bardziej czemu miałby Rinson coś podejrzewać skoro 2x było wszystko w porządku i nic nie wskazywało na oszustwo?"
hmm..
http://www.tibia.com/library/?subtopic=experiencetable
Pod tym adresem znajdziesz tabele expa który jest wymagany na uzyskanie poszczególnych poziomów (do 800). I zwróć uwagę na różnicę między levelami.
Aby awansować z 780 na 781 potrzeba 30303200 expa.
Aby awansować z 780 na 800 potrzeba 620979000 expa.
Sory, ale jak można nie zauważyc że podany exp jest aż 20x większy?
Co do "Nie wiem jak można się pomylić o 2 zera wykonując tak proste operacje jak kopiuj i wklej...". Nie wiesz czy on czasem nie przepisywał z default brakującego expa, w końcu to Sasza.
Mała poprawka co do Twojej wypowiedzi. Najlepszy ubaw jest z tych którzy twierdzą, że zrobią update za miesiąc, a wprowadzają o wiele poźniej, albo z masą błędów :>
@edit.
Jeszcze wracając do logiki to w Twojej wypowiedzi znalazłem sporo sprzeczności.
Ufaj temu co pisze Sasha a daleko zajdziesz!
AND
Tym bardziej czemu miałby Rinson coś podejrzewać skoro 2x było wszystko w porządku i nic nie wskazywało na oszustwo?
=> Rinson zaszedł daleko i dodał mu 20 leveli.
Sokol from West
02-11-2014, 22:12
No właśnie. Ufaj temu co pisze Sasha a daleko zajdziesz!
To tak jak ufać temu co piszesz Ty i reszta administracji. Taka jest prawda, że lecicie już n-ty raz w kulki, bo dodaliście jakąś śmieszną wyspę piratów, pvp eventy i coś tam chyba jeszcze. Pamiętam jeszcze, jak coś obiecywałeś na game-chat, a ktoś Ci zwrócił uwagę, że nie obiecuj, bo i tak nie dotrzymasz/cie obietnic. Wypisujecie głupoty, że to będzie, tamto będzie, a dalej nie ma tego. Długo tak jeszcze macie zamiar postępować? Aktualnie ten serwer spadł już całkowicie na psy, zrobił się totalny syf. Twoje zdanie w ostatnim poście z moją cytowaną odpowiedzią, że ten jest odpowiedzialny za tamto, ten za to jest bardzo zabawne :) Po co tutaj w ogóle jest administracja, która nie potrafi sobie wzajemnie pomagać, zgrać się i każdy zwala winę na innego? Prawda jest taka, że jakbyście się zgrali, to ten serwer zapewne by stanął na nogi, a wy wszystko obiecujecie(terminy), a i tak jest opóźnienie 2,3,4 czy nawet 6 miesięcy(jak te Twoje misje). Może pora to przemyśleć i się ogarnąć?
Nie wiem jak można się pomylić o 2 zera wykonując tak proste operacje jak kopiuj i wklej... Tym bardziej czemu miałby Rinson coś podejrzewać skoro 2x było wszystko w porządku i nic nie wskazywało na oszustwo?
Śmiech, śmiech i jeszcze raz śmiech. Chyba za każdym razem powinien sprawdzać czy mu się to zgadza, czy nie. Wiadomo, wina jest po jednej i po drugiej stronie. Róbcie dalej wszystko na odpierdol(tak jak te Twoje śmieszne misje), a daleko zajdziecie :)
I tak, jasne, jestem złym GMem i sobie wymyślam, że ktoś pisze "Ej bo Squid popiera mojego unbana" -.^ Do tego tłumaczenie Sashy również jest błędne co mu już udowadniałem - nie pisałem nic o tym, jednak on dalej rozpowszechniał takie informacje.
Najlepszy ubaw jest z tych co bronią zawzięcie Sashy nie znając sytuacji i dają argumenty z czapy :)
Jesteś jak dla mnie najgorszym GMem w dziejach tego serwera? Przecież czasem rozmowa z Tobą, to wygląda jak rozmowa z pustakiem czy z drzewem. Uważasz, że zawsze to Ty masz tutaj rację, a prawda jest taka, że w 90% sytuacji nie masz tej racji. Upieraj się dalej za każdym razem, że TY MASZ RACJĘ(Beka XD). Dlaczego czasem nie posłuchasz kogoś innego i nie przyznasz mu racji(którą ma)? Nie jesteś tutaj najmądrzejszy, przykro. Gdybyś był ten mądrzejszy, to już dawno byś zamknął ten temat, ale widzę, że chcesz bronić się na forum publicznym :) Ogólnie, to dziwie się, że jak dawałeś bany Saszy dla zabawy, to nikt z tym nic nie robił.
@Ubaw mam z Ciebie dobry, jak czytam Twoje marne argumenty, żeby tylko się jakoś wybronić i mieć znów rację :)
@Miffek
@Squid
No widzisz, tylko problem jest taki, że Sasza przynajmniej daje jakieś informacje, a Wy tak nie bardzo. Ja patrze na to pod względem tego co zostało napisane.
"Tym bardziej czemu miałby Rinson coś podejrzewać skoro 2x było wszystko w porządku i nic nie wskazywało na oszustwo?"
hmm..
http://www.tibia.com/library/?subtopic=experiencetable
Pod tym adresem znajdziesz tabele expa który jest wymagany na uzyskanie poszczególnych poziomów (do 800). I zwróć uwagę na różnicę między levelami.
Aby awansować z 790 na 791 potrzeba 30303200 expa.
Aby awansować z 790 na 800 potrzeba 620979000 expa.
Sory, ale jak można nie zauważyc że podany exp jest aż 20x większy?
Co do "Nie wiem jak można się pomylić o 2 zera wykonując tak proste operacje jak kopiuj i wklej...". Nie wiesz czy on czasem nie przepisywał z default brakującego expa, w końcu to Sasza.
Świetnie to opisałeś. Przecież jak była awantura o to na Chatboxie, to Squid wysyłał mi coś takiego i żebym mu napisał, czy ja widzę różnicę. Oczywiście różnica była widoczna, że jedna cyfra jest więcej. Potem była wina nasza, bo męczyliśmy o nagrody, które chyba nam się należały, a gdyby ktoś sprawdzał czy ktoś dobrze podał expa, to nic by się nie stało.
Mała poprawka co do Twojej wypowiedzi. Najlepszy ubaw jest z tych którzy twierdzą, że zrobią update za miesiąc, a wprowadzają o wiele poźniej, albo z masą błędów :>
Świetnie to ująłeś :)
Moim zdaniem za sam fakt, że próbowałeś oszukać Rinsona na zasadzie "Squid się zgadza", mógł ci się odwdzięczyć za próbę oszukania game mastera. ; )
No właśnie. Ufaj temu co pisze Sasha a daleko zajdziesz!
Może czas najwyższy zaufać właśnie mi? Ludzie widzą co Ty tutaj wypisujesz i która wersja bardziej trzyma się kupy. ;)
Nie wiem jak można się pomylić o 2 zera wykonując tak proste operacje jak kopiuj i wklej... Tym bardziej czemu miałby Rinson coś podejrzewać skoro 2x było wszystko w porządku i nic nie wskazywało na oszustwo?
Wszystko było w porządku 3x albo 4x. Dawałem 76 mln, 77 mln, 78 mln, a następnie dla żartu podałem chyba 1600 mln (chyba, nie pamiętam/ nie jestem pewien ile dopisałem). Wszystko było dla żartu - tak, dla żartu!
Sorry, może się nie znam, ale ja jako "nowicjusz" sam zorientowałbym się odnośnie tego expa, ile gracz mi podaje. Przecież widać to gołym okiem. ^^
Do tego tłumaczenie Sashy również jest błędne co mu już udowadniałem - nie pisałem nic o tym, jednak on dalej rozpowszechniał takie informacje.
Chłopie, zgodzę się z Tobą. No może trochę namieszałem i źle mnie zrozumieliście albo inaczej. Ja Ciebie źle zrozumiałem. Napisałeś mi, że Ty na Rinsona miejscu zrobiłbyś specjalny skrypt.
"ja bym nie pytał gracza tylko jebnął z wzoru na exp.",
"bym sobie dodał komendę "add lvl."
Zrozumiałem tę wypowiedź jako taką, że Rinson popełnił błąd, dlatego napisałem, że "popierasz moje zdanie". Tak.. Straszne, uraziło to Ciebie i Rinsona, że musieliście mi karę dowalić jeszcze większą..
W końcu Twoje słowa:
Gdyby nie ten incydent z napisaniem:
"Sasha: Squid mnie popiera", to nic byście mi nie zabierali, a miałbym dwie opcje:
1) Zmiana w silniku z 1274 poziomu do 1240 poziomu.
2) Rookowanie z 1274 poziomu do 1248 poziomu.
Twoje słowa. :)
Dlaczego nie napiszesz, że ubaw jest z tych, którzy nie są po mojej stronie? Dobrze wiedziałeś na wstępie, gdy założyłem ten temat, że 90% ludzi z APO będzie po stronie każdej tylko nie mojej, ponieważ bardzo dobrze znasz opinie ludzi odnośnie mojej osoby. Dlaczego tego nie napiszesz, że ubaw jest z tych ludzi, którzy piszą w tym temacie, a nie mają zielonego pojęcia co piszą, tylko chcą za przeproszeniem upierdolić Sashę jeszcze bardziej. :)
To mnie ciekawi, dlaczego o tym nie wspomnisz. :)
Śmiech, śmiech i jeszcze raz śmiech. Chyba za każdym razem powinien sprawdzać czy mu się to zgadza, czy nie. Wiadomo, wina jest po jednej i po drugiej stronie. Róbcie dalej wszystko na odpierdol(tak jak te Twoje śmieszne misje), a daleko zajdziecie :)
Nie chcę pogrążać Rinsona, ale zgodzę się z tym. Powinien sprawdzać każdy poziom dokładnie. Wina przede wszystkim jest moja, ale również Rinson nie jest bez winy. Owszem, był to żart, ale...
Przecież czasem rozmowa z Tobą, to wygląda jak rozmowa z pustakiem czy z drzewem. Uważasz, że zawsze to Ty masz tutaj rację, a prawda jest taka, że w 90% sytuacji nie masz tej racji. Upieraj się dalej za każdym razem, że TY MASZ RACJĘ(Beka XD). Dlaczego czasem nie posłuchasz kogoś innego i nie przyznasz mu racji(którą ma)? Nie jesteś tutaj najmądrzejszy, przykro. Gdybyś był ten mądrzejszy, to już dawno byś zamknął ten temat, ale widzę, że chcesz bronić się na forum publicznym :) Ogólnie, to dziwie się, że jak dawałeś bany Saszy dla zabawy, to nikt z tym nic nie robił.
Zgodzę się. Ja jestem takim typem osobnika, że walę prosto z mostu co myślę i sądzę. Może źle, może nie.. Taki już mam charakter, ale z tym co napisałeś Sokol zgodzę się. Squid nic sobie nie da przetłumaczyć, bo on myśli, że to on ciągle ma racje, a tak nie jest, naprawdę tak nie jest i chciałbym, aby w końcu to pojął.
Nawet nie chce ze mną wytłumaczyć sprawy na RRV, tylko coraz bardziej siebie pogrąża.
Świetnie to opisałeś. Przecież jak była awantura o to na Chatboxie, to Squid wysyłał mi coś takiego i żebym mu napisał, czy ja widzę różnicę. Oczywiście różnica była widoczna, że jedna cyfra jest więcej. Potem była wina nasza, bo męczyliśmy o nagrody, które chyba nam się należały, a gdyby ktoś sprawdzał czy ktoś dobrze podał expa, to nic by się nie stało.
Haha, widziałem ową rozmowę. Strasznie Squid się wtedy pogrążył, ale standardowo nie przyznał się do błędu.
Ciekawe czy w ogóle przyzna się, że taka rozmowa była. Znając jego tok myślenia - napiszę, że Sokol zmyślasz i o takim czymś nie gadaliście. Będzie chciał dowód, a niestety go nie ma, bo nie ma archiwum, aż takiego, aby było można wrócić do owej konwersacji.
Trochę się rozpisałem i myślę, że mądrzy ludzie (którzy są nie są stronniczy w tej sprawie zauważą wszystko) i dojdą do tego kto ma rację, a kto zmyśla.
Napiszę ostatnią rzecz, która pisałem w tym temacie wielokrotnie, a mianowicie:
Dostałem już karę, więc jakim prawem Squid dał mi kolejną karę? Bo co? Ma taki kaprys? No może jeszcze bardziej go wkurwię owym postem to może zachce mu się delete mi dać, bo ma taki kaprys i wszystko będzie okej?
No śmiechu warte co ten Squid wyczynia!
Druga sprawa.. Pierw Squid pisał, że to ja wymyśliłem taką karę. Owszem, zaproponowałem ową karę, lecz ona została odrzucona..
Następnie mi pisze, że to kara za to, że próbowałem oszukać Rinsona w rzekomym jego imieniu. No chłopię, przecież za to ukaraliście mnie zabierając mi **** oraz *****. A teraz piszesz, że to kolejna kara za ową rzecz? XDDD
Gdybym nie napisał tego: "Squid podtrzymuje moje słowa (czy jakoś tak)" to nic byście mi nie zabierali, ani nie rokowali chara, no chłopie.
Pogrążasz się we własnych słowach.
Czekam, aż Rinson coś to odpisze i zastanowi się dwa razy. :)
Chciałbym również wejść na skype ze Squidem oraz Rinsonem, aby rozwiązać ową sytuacje, bo Squid coś tu nie ogarnia. : /
Pozdro.
TyruS aka Tyr'ek XD
03-11-2014, 09:09
Sasha tu trzeba Ci przyznać rację, wina nie jest tylko twoja, bo moim skromnym zdaniem obowiązkiem administracji jest wiedzieć takie rzeczy ile dać expa itd, administracja musi byc czujna, wtedy egzekucja odbyła by się za drobne oszustwo a tak doszła do tego degradacja, jednak ja na twoim miejscu odpuściłbym. Odnośnie kicka sam powinieneś rozumieć, zawiść ludzka... Jak to się mówi, "Co wolno wojewodzie to nie Tobie smrodzie"
Dostałem już karę, więc jakim prawem Squid dał mi kolejną karę? Bo co? Ma taki kaprys? No może jeszcze bardziej go wkurwię owym postem to może zachce mu się delete mi dać, bo ma taki kaprys i wszystko będzie okej?
No śmiechu warte co ten Squid wyczynia!
Tylko to, że poprzednia kara była za oszustwo Rinsona które zrobiłeś z premedytacją a te jest gratisem do owej sytuacji ;). Jesteś na tyle głupi, że myślałeś, że Rinson tego nie zobaczy i ujdzie ci płazem 20 lvli a teraz strugasz pawiana, że to niby był żart. Jesteś serio żałosny chłopczyku. Ciesz się w ogóle, że Administracja dalej pozwala ci panować nad swoim wirtualnym (realnym) światem. Tym tematem i tak nic nie wskórasz, nikt nie da ci na tym serwerze już lvla. A na miejscu Squida, kickowałbym cie na każdym Madnessie albo w ogóle nie stawiał go na wyspie początkujących.
Tylko to, że poprzednia kara była za oszustwo Rinsona które zrobiłeś z premedytacją a te jest gratisem do owej sytuacji ;). Jesteś na tyle głupi, że myślałeś, że Rinson tego nie zobaczy i ujdzie ci płazem 20 lvli a teraz strugasz pawiana, że to niby był żart. Jesteś serio żałosny chłopczyku. Ciesz się w ogóle, że Administracja dalej pozwala ci panować nad swoim wirtualnym (realnym) światem. Tym tematem i tak nic nie wskórasz, nikt nie da ci na tym serwerze już lvla. A na miejscu Squida, kickowałbym cie na każdym Madnessie albo w ogóle nie stawiał go na wyspie początkujących.
Czas chyba najwyższy wrócić do szkoły podstawowej i nauczyć się czytania ze zrozumieniem. Napiszę po raz enty, że po przyznaniu mi tych 20+ poziomów od razu się przyznałem i napisałem, że to był żart, więc jak mogłem pomyśleć, że Rinson się nie zorientuje i będę dalej biegał z tym 1274 poziomem :confused::confused:
Chłopie, jak kara może być gratisem? XDDDD
Może od razu zrobimy takie coś, że dla każdego kto ma bana za jakiekolwiek wykroczenie nagrodzimy ich kolejną karą? Np. zgonem bez sla, zabraniem jakiegokolwiek ekwipunku albo przedłużeniem bana o kolejne załóżmy 10 dni? XDDD
Tok myślenia masz naprawdę zajebisty.
Czekam dalej na odpowiedź Rinsona, bo tutaj cyrk na kółkach się wyprawia.
Az sie zaloguje jak widze co sie odwala ;>
Tyle razy sasza co cie nie banowali za oszustwa/kradziez itemow innym graczom i inne twoje grzeszki, ze ja na twoim miejscu zamknal bym morde i cieszyl sie, ze mnie laskawie odbanowano a administracja tak leci na hajs, ze jeszcze nie usuneli ci tej postaci. ( I nie pisz, ze nic takiego nie mialo miejsca bo jestem na tym serwerze juz na tyle dlugo, ze to co mozesz wmawiac newfagom to ze mna nie przejdzie.)
A co do tej akcji to chociaz sashy nie lubilem i nie lubie to w tym przypadku akurat ma 1000% racji i nie wiem co Squid nadal robi na tym serwerze, ja bym go juz dawno wywalil, chociazby po tym "updacie" i wypuszczeniu pierwszych 15 misji, dojebaniu milionow rzeczy do zrobienia tak zeby miec pol roku na zrobienie kolejnych 15 misji ktore zajma kolejne pol roku.
Dorzucanie sobie kary "od siebie", gdy Sasza oszukal Rinsona, dostal bana od Rinsona, to kim ty czlowieku jestes zeby sie wpieprzac w kare ktora dostal od Rinsona?? Zwlaszcza, ze jestes w "administracji" nizej niz on, troche chyba ponioslo...
Zachowujesz sie jak policjant z wiochy ktory przyjechal do Warszawy, poczul troche wladzy i sie w dupie przewrocilo...
Jak dla mnie Squid przesadzil i powinien byc za to ukarany, przeprosic Sasze publicznie na forum i oddac mu nie 2 ale 4 lvle za to, ze naduzyl wladzy na serwerze i oddac calego loota.
A tego, ze gracz mowi gmowi ile ma mu expa dac zeby dostal odpowiedni lvl nawet nie bede komentowal, bo to kpina.
Paul Dirack
03-11-2014, 19:22
Żałosne sasha udowadnia, że to admini są winni, ze on oszukał.
Widzisz Squid trzeba było pogadać z mortisem o usunięciu sashy za oszustwo, podeprzeć się wypowiedziami graczy, a większość nie chcą go tutaj i tyle. A tak nie tylko gracze i admini mają tutaj problem z tym graczem. Dałeś się wciągnąć w dyskusje a sasha miesza ciebie z błotem tak ot i ma to w d.... . Ale co się dziwić, że nie macie szacunku tutaj gdzie możecie wszystko skoro nie trzymacie się ustalanych terminów upów, pozwalacie aby na waszym forum jakiś klocek was ciskał. Może czas na jakąś głęboką metamorfozę :D. Mogę dać wam błogosławieństwo :D.
Ciekawi mnie, czy rzeczywiście każdy z Was "wykuwałby" ile expa na dany level trzeba wbić, ile many spalić na dany mlvl, jaki jest wzór na exp, na każdy skill z osobna... Takie pisanie jest trochę moim zdaniem śmieszne, bo co niektórym ciężko nauczyć się podstawowych wzorów do szkoły...
Rozmawiałem na ten temat ze Squidem aby zasięgnąć wyjaśnień i jego opinii, gdyż sam uważam, że karanie kogoś dwa razy za jedno przewinienie jest niesprawiedliwe, bezsensowne itp. Sasha dopuścił się oszustwa mnie - miał w sumie dostać 8 poziomów. Zaufałem mu, 7 razy podał poprawną ilość expa - skąd miałem przypuszczać, że poda złą liczbę za ósmym razem, skoro 7 razy było ok? Wyszło na to, że graczom ufać zbytnio nie można, a później przy odzyskaniu konta gdy nie mamy pewnego zaufania będziecie płakali "bo gm mi nie uwierzył i nie oddał konta". Dodatkowo od któregoś poziomu wzór na exp się zmienia. Pomijam fakt, że musiałem rozdać 44 nagrody w dość szybkim czasie i śpieszyłem się a nie chciałem dawać części nagród. I dodatkowo właśnie przez pośpiech ciężko było zauważyć fałszywą ilość expa. Ktoś wspominał, że Sasha mógł przepisywać - nie wydaje mi się, żeby cały komunikat z komendy !exp przepisał w ciągu jednej sekundy.
Oczywiście kara za oszustwo mnie przy podaniu niewłaściwej ilości expa była, i cała Ekipa oraz Sasha wie jaka to kara - nie będę pisał jaka, gdyż Sasha mnie o to prosił więc jak będzie chciał to sam Wam o tym powie. Co do Waszych uwag, żeby nie obiecywać terminów, skoro można ich nie dotrzymać - zgadza się i pisałem jakiś czas temu o tym Squidowi. Sam też staram się nie obiecywać żadnych terminów.
Wracając jednak do sprawy kicka na Madnessie - sam pisałeś mi, że:
No sorry, ale Squid nawet przyznaje mi rację, że Twój błąd i wielu innych Twoich kolegów z gry.
Gdy odczytałem wiadomość to od razu napisałem do Squida, żeby napisał mi faktycznie czy tak uważa i zapewniłem go, że żadnych konsekwencji za wyrażenie swojego zdania nie poniesie. Odpowiedział mi, że nic takiego miejsca nie miało. I właśnie postanowił Cię ukarać za to, że oszukałeś mnie pisząc to na PW, przypisując Squidowi słowa, których nie powiedział. To tak jakbyś Ty był GM'em a ja graczem i napisałbym Ci, że Squid mi obiecał unbana dziś więc daj mi unbana (chociaż by tego nie obiecał). Karę (kick na Madnessie) otrzymałeś za to oszustwo a nie za wpisanie błędnej ilości expa w grze.
Co do Skype - ja nie używam :)
Czekałeś na moją odpowiedź i się doczekałeś, sorry, że dopiero teraz ale mam ostatnio trochę dużo obowiązków na głowie i mnie nie było widać.
Sprawa myślę, że wyjaśniona więc temat zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.