Zaloguj się

View Full Version : dao quest problem

Emiluwa .
04-11-2014, 23:13
witam,
nie wiem na czym stoje w dao quest... gdy ide do npc Dao pisze mi WIELKIMI LITERAMI: "NA CO CZEKASZ IDZ WALCZYC" czyli chodzi o arene... ide do areny nr 4 wraz z ziomem pisze, ze jestem za wysoki dla niego, ide z goscie na arene nr 5 pisze, ze jestem za niski... odlbokowane mam wejscie do fallen kingow i ubicie ich... o co moze chodzic? wstepu do queenow i magow nie mam

Rekrut 2
04-11-2014, 23:26
Kingi są po 3 arenie. Piszesz, że masz odblokowanie wejście do kingów i ubicie ich to chyba to musisz zrobić :)

Rób wszystko jak w poradniku i będzie Ci działało http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=98198

Emiluwa .
05-11-2014, 09:06
Kingi są po 3 arenie. Piszesz, że masz odblokowanie wejście do kingów i ubicie ich to chyba to musisz zrobić :)

Rób wszystko jak w poradniku i będzie Ci działało http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=98198

ale gdy zabijam te fallen kingi nie pisze mi ile zostało do końca... tylko jak wyjde "zabiłeś 15 potworów oto twoja nagroda" coś w ten deseń

kupiłem postac i nie wiem na ktorej ona jest misji:X

Sokol from West
05-11-2014, 10:00
ale gdy zabijam te fallen kingi nie pisze mi ile zostało do końca... tylko jak wyjde "zabiłeś 15 potworów oto twoja nagroda" coś w ten deseń

kupiłem postac i nie wiem na ktorej ona jest misji:X

Tam zawsze tak pisze, bo wchodząc, zabijając xxx fallen kingów po wyjściu dostajesz jakąś kasę.

W poradniku nawet widać, że po fallen kingach masz arenę nr 4, więc masz tą lub arenę nr 5. W sumie pomyślałem jeszcze, że może musisz paść od Mastera? Spróbuj, może o to chodzi.

Squid
05-11-2014, 11:28
Dao: Gratuluje! Widze teraz, ze jestes w stanie sie poswiecic dla Mistrza i dla mnie!!! Czeka cie nagroda!
Dao: Udaj sie teraz na arene! Jak zwykle, musisz miec ze soba towarzysza, ktory rowniez jest mi Bardzo Potrzebny!
Dao: Teraz jednak musisz miec miejsce w swoim plecaku podczas wychodzenia z areny. Dostaniesz ode mnie mala nagrode!

Pozdrawiam :)