Sasza
05-11-2014, 17:58
Wracając jednak do sprawy kicka na Madnessie - sam pisałeś mi, że:
No sorry, ale Squid nawet przyznaje mi rację, że Twój błąd i wielu innych Twoich kolegów z gry.
Zgodzę się, źle to napisałem. Raczej to źle zabrzmiało.
Squid mi napisał:
"ja bym nie pytał gracza tylko jebnął z wzoru na exp.",
"bym sobie dodał komendę "add lvl.."
Zrozumiałem tę wypowiedź jako taką, że Rinson popełnił błąd, dlatego napisałem, że "popiera moje zdanie".
Noo tak, to był powód, aby mi zwiększać karę..
GDYBYM TEGO NIE NAPISAŁ, KARA BYŁABY NORMALNA I MIAŁBYM TO WYBORU:
1) Zmiana w silniku z 1274 poziomu do 1240 poziomu.
2) Rookowanie z 1274 poziomu do 1248 poziomu.
A to, że wasz "oszukałem" dojebaliście mi taką dodatkową karę, że klękajcie nagrody, a mianowicie:
rokowanie do 1240
zabranie ******
zabranie kilkuset ****
Za to, że was "okłamałem, a raczej Ciebie Rinson" dostałem już nagrodę w postaci zabraniu kilku przedmiotów i rookwoania.
Ja się pytam, dlaczego drugą karę Squid mi dał jako kick na Madnessie? :)
@edit
Jak już mnie ukaraliście za ten incydent można powiedzieć, że dodatkową karą (zabraniu kilku itemów)?
a że dodałem coś od siebie za próbę oszustwa Rinsona w rzekomym moim imieniu to już inna sprawa. Podpadłeś więc wybacz, kara się należy.
Dał mi drugą karę.. Bo gdyby nie oszustwo te smieszne, nie straciłym itemów, a straciłem, więc pytam po co i na co ten kick? :)
@edit2
mozna zamknac.
dobranoc
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Już dostałem ukarany za to, więc po co ten kick? 3 kara? XD
@aziel
Nie pw rin nie odpisuje xd
No sorry, ale Squid nawet przyznaje mi rację, że Twój błąd i wielu innych Twoich kolegów z gry.
Zgodzę się, źle to napisałem. Raczej to źle zabrzmiało.
Squid mi napisał:
"ja bym nie pytał gracza tylko jebnął z wzoru na exp.",
"bym sobie dodał komendę "add lvl.."
Zrozumiałem tę wypowiedź jako taką, że Rinson popełnił błąd, dlatego napisałem, że "popiera moje zdanie".
Noo tak, to był powód, aby mi zwiększać karę..
GDYBYM TEGO NIE NAPISAŁ, KARA BYŁABY NORMALNA I MIAŁBYM TO WYBORU:
1) Zmiana w silniku z 1274 poziomu do 1240 poziomu.
2) Rookowanie z 1274 poziomu do 1248 poziomu.
A to, że wasz "oszukałem" dojebaliście mi taką dodatkową karę, że klękajcie nagrody, a mianowicie:
rokowanie do 1240
zabranie ******
zabranie kilkuset ****
Za to, że was "okłamałem, a raczej Ciebie Rinson" dostałem już nagrodę w postaci zabraniu kilku przedmiotów i rookwoania.
Ja się pytam, dlaczego drugą karę Squid mi dał jako kick na Madnessie? :)
@edit
Jak już mnie ukaraliście za ten incydent można powiedzieć, że dodatkową karą (zabraniu kilku itemów)?
a że dodałem coś od siebie za próbę oszustwa Rinsona w rzekomym moim imieniu to już inna sprawa. Podpadłeś więc wybacz, kara się należy.
Dał mi drugą karę.. Bo gdyby nie oszustwo te smieszne, nie straciłym itemów, a straciłem, więc pytam po co i na co ten kick? :)
@edit2
mozna zamknac.
dobranoc
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Już dostałem ukarany za to, więc po co ten kick? 3 kara? XD
@aziel
Nie pw rin nie odpisuje xd