Zaloguj się

View Full Version : Skarga na Squida. x2

Sasza
05-11-2014, 17:58
Wracając jednak do sprawy kicka na Madnessie - sam pisałeś mi, że:

No sorry, ale Squid nawet przyznaje mi rację, że Twój błąd i wielu innych Twoich kolegów z gry.

Zgodzę się, źle to napisałem. Raczej to źle zabrzmiało.
Squid mi napisał:

"ja bym nie pytał gracza tylko jebnął z wzoru na exp.",
"bym sobie dodał komendę "add lvl.."
Zrozumiałem tę wypowiedź jako taką, że Rinson popełnił błąd, dlatego napisałem, że "popiera moje zdanie".

Noo tak, to był powód, aby mi zwiększać karę..

GDYBYM TEGO NIE NAPISAŁ, KARA BYŁABY NORMALNA I MIAŁBYM TO WYBORU:

1) Zmiana w silniku z 1274 poziomu do 1240 poziomu.
2) Rookowanie z 1274 poziomu do 1248 poziomu.

A to, że wasz "oszukałem" dojebaliście mi taką dodatkową karę, że klękajcie nagrody, a mianowicie:

rokowanie do 1240
zabranie ******
zabranie kilkuset ****

Za to, że was "okłamałem, a raczej Ciebie Rinson" dostałem już nagrodę w postaci zabraniu kilku przedmiotów i rookwoania.

Ja się pytam, dlaczego drugą karę Squid mi dał jako kick na Madnessie? :)

@edit
Jak już mnie ukaraliście za ten incydent można powiedzieć, że dodatkową karą (zabraniu kilku itemów)?

a że dodałem coś od siebie za próbę oszustwa Rinsona w rzekomym moim imieniu to już inna sprawa. Podpadłeś więc wybacz, kara się należy.

Dał mi drugą karę.. Bo gdyby nie oszustwo te smieszne, nie straciłym itemów, a straciłem, więc pytam po co i na co ten kick? :)

@edit2

mozna zamknac.

dobranoc

Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Już dostałem ukarany za to, więc po co ten kick? 3 kara? XD

@aziel
Nie pw rin nie odpisuje xd

Zarexoholik?
05-11-2014, 18:08
Załatwiaj swoje brudy w Zgłoszeniach - od tego masz ten dział. Nie zaśmiecaj forum swoimi tibijskimi problemami, bo nikogo to w sumie nie interesuje. A potem piszesz do innych żeby ich to nie obchodziło, a sam wałkujesz tematy publicznie. Co za krejzolka z ciebie.

Palldino
05-11-2014, 18:09
I właśnie postanowił Cię ukarać za to, że oszukałeś mnie pisząc to na PW, przypisując Squidowi słowa, których nie powiedział. To tak jakbyś Ty był GM'em a ja graczem i napisałbym Ci, że Squid mi obiecał unbana dziś więc daj mi unbana (chociaż by tego nie obiecał). Karę (kick na Madnessie) otrzymałeś za to oszustwo a nie za wpisanie błędnej ilości expa w grze.

mozna zamknac.

dobranoc

Azielu$
05-11-2014, 18:09
Jesteś na tyle głupi, że nie potrafisz wysłać pw? Tworzysz publiczne tematy, a później płaczesz, że ktoś kto nie zna do końca sprawy, się wypowiada. Fuck logic. Widać, że apo jest całym twoim życiem, skoro od kilku dni nie możesz się pogodzić z tym, że nie dostałeś 2 czy tam ilu za bicie potwora na najeździe...

Rinson
05-11-2014, 18:14
Następnym razem przedstaw autorowi słów swój tok rozumowania, żeby upewnić się, czy na pewno dobrze go zrozumiałeś. No chyba nie będziesz tutaj mi zarzucał lub Squidowi winy, że Ty źle zrozumiałeś bo to już Twój problem.
Nie wiąż kicka z Madnessem jako bonusu do kary za dopisanie sobie większej ilości expa. Po części jest to powiązane, ale kick dotyczył jedynie tego, że podałeś mi nieprawidłowo zrozumiane przez Ciebie słowa Squida wprowadzając mnie po raz kolejny w błąd.

1) Zmiana w silniku z 1274 poziomu do 1240 poziomu.
2) Rookowanie z 1274 poziomu do 1248 poziomu.
Taką karę miałeś do wyboru tylko w momencie gdy z Tobą rozmawiałem na GM Island. Później już Ci sam obiecałem, że pogorszyłeś tylko swoją sytuację i o karze zadecyduje cała Ekipa - taką karę otrzymałeś.

Zrozum: rookowanie i zabranie czegoś tam było za oszustwo mnie z podaniem fałszywej ilości expa.
Kick na Madnessie był za podanie mi przez Ciebie nieprawidłowej interpretacji słów Squida, która również wprowadziła mnie po raz kolejny w błąd.

Teraz już chyba jasność masz, więc zamykam temat.