Zaloguj się

View Full Version : Konkurs po: "Kwadrans Maratonu XXII"

Tygrys
16-11-2014, 01:23
Konkurs, który odbędzie się zaraz po zakończeniu Maratonu, polegać będzie na wiedzy ogólnej o APO.
Konkretnie będzie to coś w rodzaju teleturnieju "1 z 10", który jest emitowany w TVP. Zasady będą bardzo podobne, jakie obowiązują w teleturnieju, z niewielkimi zmianami. A o to one:

1. Każdemu graczowi zostanie przyznany numer od 1 do 10.

2. Każdy z graczy będzie posiadał 3 szanse. Jeśli odpowie błędnie lub nie odpowie wcale na pytanie, straci 1 szanse. 3 błędne odpowiedzi = 3 straty = wykluczenie z gry.

3. Na odpowiedź na pytanie jest przeznaczony limit czasowy, który wynosi 10 sekund od momentu "wklejenia" pytania (czas potrzebny na przeczytanie, zastanowienie i napisanie odpowiedzi).

4. Konkurs/Teleturniej składać się będzie z 3 etapów:

a) W pierwszym etapie zadanych zostanie 20 pytań (po 2 dla każdego zawodnika).

b) W drugim pytań może, ale też nie musi być więcej. Pytamy tak długo, aż zostanie w grze tylko 3 zawodników. W drugim etapie również przy dobrej odpowiedzi, zawodnik wyznacza kogoś, kto będzie musiał odpowiadać na kolejne pytanie i jeśli odpowie dobrze, wtedy on wyznacza - natomiast jeśli odpowie źle, poprzedni wyznaczający wyznacza po raz kolejny inną osobę lub tą samą jeśli zechce.

c) W trzecim i zarazem finałowym etapie pytań będzie 40. Każde pytanie jest punktowane. Każda dobra odpowiedź punktowana jest sumą 10 pkt lub 20, jeśli zawodnik zechce sam odpowiadać (wyznaczy sam siebie do odpowiedzi) i odpowie dobrze. Finał wygrywa ta osoba, która zakończy grę z największą ilością pkt. Dodatkowo, każdy z zawodników w finale otrzymuje ponownie 3 szanse. Za złą odpowiedź traci oczywiście jedną z nich.

5. Odpowiadanie:

a) Pytania w większości sytuacji są kierowane do danego zawodnika. Jeśli zdarzy się, że odpowie inny zawodnik, który nie został wyznaczony do odpowiedzi, z automatu zostaje zdyskwalifikowany.

b) Jeśli zdarzy się sytuacja, że pytanie zostanie skierowane do wszystkich uczestników, wtedy zostanie brana pod uwagę pierwsza dobra odpowiedź udzielona przez jednego z zawodników.

c) Gdy kierowane jest pytanie do wszystkich zawodników, to każdy z zawodników jest zobowiązany do jednej odpowiedzi - po to aby nie było spamu.

d) Przy pytaniu do wszystkich, osoby, które odpowiedzą źle tracą szansę. Więc jeśli zawodnik nie jest pewny co do swej odpowiedzi, najlepiej będzie jeśli w ogóle się nie będzie odzywał.

Jeśli macie jakieś wątpliwości co do zasad lub też pytania, proszę pisać. Mogłem czasem o czymś zapomnieć...

Teraz najważniejsze, czyli nagrody jakie można zdobyć w konkursie:

Dla osób, które nie zdecydują się na udział lub po zakończeniu Maratonu (do 5 min) nie będzie ich w grze:
3 dni PACC

Dla osób, które odpadną w drugim etapie:
21 dni PACC

1 MIEJSCE W FINALE:
- 100 dni PACC
- [MAIN] X Scarab Coins - ilość odpowiada ilości zebranych pkt w finale
- [ROOK] X Crystal Coins - ilość odpowiada ilości zebranych pkt w finale
- Nazwanie dowolnego przedmiotu (możliwość odsprzedaży innej osobie)
- 15 poziomów doświadczenia
- Namelock (możliwość odsprzedaży innej osobie)
- [MAIN] 100x Dragon Eggs + 100x Magic Walls + Shaman Set (Mask, Armor, Skirt i Boots)
- [ROOK] 250x UH + 50x Explosion + 50x HMM + 50x GFB + Demon Set (Helmet. Armor, Legs i Shield)

2 MIEJSCE W FINALE:
- 70 dni PACC
- Nazwanie dowolnego przedmiotu (możliwość odsprzedaży innej osobie)
- 10 poziomów doświadczenia
- [MAIN] 50x Dragon Eggs + 50x Magic Walls + Ultimate Weapon
- [ROOK] 100x UH + 25x Explosion + 25x HMM + 25x GFB + Helmet of The Ancients (niepełny) + Rook Boots + Hunting Spear

3 MIEJSCE W FINALE:
- 40 dni PACC
- Nazwanie dowolnego przedmiotu (bez możliwości odsprzedaży innej osobie)
- 5 poziomów doświadczenia
- [MAIN] 25x Dragon Eggs + 25x Magic Walls + Cursed Cowl + Magic Bunny Slippers + Helmet of The Ancients
- [ROOK] 50x UH + 10x Explosion + 10x HMM + 10x GFB + Cape of Invisibility + Rabbit Present + Dragon Scale Mail

Nagrody nazwane [Main] lub [Rook] w zależności od tego, czy gracz będzie z Rooka czy z Maina.

Jak widać, chyba warto być na Maratonie ;)

Pamiętajcie! Kwadrans Maratonu XXII odbędzie się 16 listopada 2014r. między godziną 14, a 17!

Życzymy wszystkim powodzenia i miłej gry ;)
Ekipa APO OTS

Sasza
16-11-2014, 01:32
Konkurs zapowiada się naprawdę bardzo interesująco.

Pytania również są z dziedziny Rookgard? Mam nadzieje, że są one podzielone, 50% z wyspy Rookgard i 50% z wyspy Main.

Nagody również dopasowane idealnie, nie za dobre, nie za słabe.

Każdy kto wygra jakieś miejsce od 1 do 3, proszony jest o zgłoszenie do mnie. Chodzi o poziomy doświadczenia. :)

Tygrys wrócił i robi rewolucję, której nie było od około roku. Na plus!

Tygrys
16-11-2014, 02:51
#UP
Pytania są tak dopasowane, aby gracze zarówno Rook jak i Main mogli znać odpowiedzi na nie.

Nie muszą się zgłaszać do mnie, bo to ja będę przeprowadzał konkurs i zaraz po zakończeniu będę rozdawał nagrody, które mam już przygotowane ;)

Squid
16-11-2014, 09:46
Każdy kto wygra jakieś miejsce od 1 do 3, proszony jest o zgłoszenie do mnie. Chodzi o poziomy doświadczenia. :)
Raczej nie będzie możliwości odsprzedaży drugiej osobie jeśli dobrze zrozumiałem :)

[Tygrys] No nie, nie ma możliwości odsprzedaży lvli.

Showtek
16-11-2014, 09:59
Zapowiada sie ciekawie no trzeba być na maratonie :)

Sendox
16-11-2014, 10:45
Mam 2 pytania odnośnie zasad, które nie zostały przedstawione w regulaminie konkursu.

1. W teleturnieju 1 z 10 w pierwszym etapie jeżeli gracz nie odpowie na 2 pytania automatycznie odpada z teleturnieju.

Etap I
Prowadzący zadaje kolejno pytania graczom w dwóch rundach. Każdy zawodnik dostaje po dwa pytania. Wystarczy odpowiedzieć przynajmniej na jedno, aby grać w następnej rundzie. Błędna odpowiedź powoduje utratę jednej „szansy”, jednak jeśli gracz nie odpowie na żadne z dwóch pytań, odpada z gry.

W konkursie gracz który utraci dwie szanse w 1 etapie, przechodzi do 2 etapu z 1 szansą czy również odpada z konkursu jak to jest w prawdziwym teleturnieju ?

[Tygrys] Tak jak pisałem, regulamin nie będzie całkowicie taki sam jak w teleturnieju. Dlatego w I etapie, jeśli ktoś odpowie 2 razy źle na pytanie, to i tak przejdzie do drugiego etapu, ale tylko z 1 szansą.

2. W finale jest 3 graczy, A,B oraz C.
Jako pierwszy odpada gracz C z mala ilością punktów. Pozostaje 2 graczy, gracz A oraz B. Jeśli gracz A posiada większą ilość punktów od gracza B ale odpadnie jako pierwszy to kto zajmie pierwsze miejsce ?

[Tygrys] Masz rację, nie napisałem tego dokładnie. Wybacz, ale zasady pisałem po 2 w nocy. Jeśli taka sytuacja będzie miała miejsce, to i tak gracz B zostanie zwycięzcą. Liczy się to, kto pozostanie w grze jako ostatnia osoba. No i jeśli zostanie pytań, to będzie mógł nadal zdobywać pkt tak długo, aż nie straci 3 szans. Takie pytania zadawane mu, liczone są wtedy za 20pkt za dobrą odpowiedź.

Osobiście uważam, że do konkursu powinny być jakieś małe kwalifikacje a nie wybór losowych osób online podczas maratonu.
Mimo wszystko fajnie, że coś się dzieje.

[Tygrys] Też o tym myślałem, ale prawdę mówiąc 1z10 wymyśliłem dopiero po tym, jak napisałem newsa o Maratonie i o konkursie :D

Hokage
16-11-2014, 10:55

Jebłem hahahaha XDDDDDDDDDD Może znów dostaniesz delete
#T

Moim zdaniem za pierwsze miejsce jak i za inne nagrody lekko przesadzone ale róbcie jak chcecie ;]

[Tygrys] Która z nagród przesadzona? Chciałbym jednak zaznaczyć, że pytania w finale nie będą łatwe, a nawet dosyć trudne, dlatego takie nagrody.

Tygrys
16-11-2014, 11:29
Chciałbym jeszcze dodać, że losowanie odbędzie się poprzez skrypt, który przygotuje Santano, aby nie było wątpliwości o jakiekolwiek wybieranie sobie osób przez ekipę.

P.S
Uprzedzam, żeby później nie było - Ja, Mortiis, Santano i Rinson wiemy jakie będą pytania i tylko my. Nikt z pozostałej ekipy (Squid, Yagami, Crayon i Eklerq [chyba nie pominąłem nikogo?]) pytań nie zna i na pewno nie pozna. Dlatego pozostała część ekipy (ta z forum także) może brać udział w konkursie (na swojej postaci), jeśli oczywiście zostałaby wylosowana.

#down
Nie zamierzam słuchać takiego głupiego pierd*a... Może poprzez swoją wypowiedź jakimiś argumentami? Dlaczego uważasz, że te nagrody są przesadzone? Moim zdaniem nie są, a wiesz dlaczego? Bo osoba, która wygra będzie musiała naprawdę dobrze znać APO. Pytania w finale nie będą łatwe, będą trudne i szczerze 'pisząc', większość graczy zapewne nie znała by odpowiedzi na większość pytań.

Tsu
16-11-2014, 11:29
Tak nagrody, jeszcze dajcie po 1000 poziomów i będzie dobrze.
Te nagrody są przesadzone i to bardzo, przecież to tylko PEWIEN konkurs nie loteria.

@tygrys
Serio? Zadasz mu pytanie gdzie jest resp slimów?
Czy może, co wypada z potworka?

[Tygrys] Dobre :D Wyobraź sobie, że nie. Pytania są całkiem inne :) Po zakończeniu konkursu udostępnie je, aby nie było wątpliwości czy czasem nie były zbyt łatwe. Napiszę jeszcze, że w I etapie są dosyć proste, w II są i łatwe i trudniejsze, a w finale są trudne i bardzo trudne ;)

Dlaczego uważasz, że te nagrody są przesadzone?
Nagrody z loterii a te nagrody, zobacz sobie i odpowiedz sam na swoje pytanie.

[Tygrys] Widziałem. Ale co ma wspólnego losowość, a co wiedza o APO? W 1z10 to od Ciebie zależy czy wygrasz, a nie od tego czy będziesz miał szczęście i Cię wylosują :D Dlatego nagrody w konkursie 1z10 jak najbardziej nie są przesadzone ;) Pomyśl o tym w taki sposób.

1 z 10 program inteligentny nie dla graczy apo :/

Tak bardzo jestem ciekaw o co spytasz graczy :)!

Fire Ziut
16-11-2014, 11:50
[Tygrys] Która z nagród przesadzona? Chciałbym jednak zaznaczyć, że pytania w finale nie będą łatwe, a nawet dosyć trudne, dlatego takie nagrody.

- 15 poziomów doświadczenia
- [MAIN] 100x Dragon Eggs + 100x Magic Walls + Shaman Set (Mask, Armor, Skirt i Boots)
- [ROOK] 250x UH + 50x Explosion + 50x HMM + 50x GFB + Demon Set (Helmet. Armor, Legs i Shield)

Zdecydowanie przesadzone nagrody, wartość wszystkiego na mainie ponad 2kk!! I do tego jeszcze 15 lvli, usuń ten exp a będzie wyglądało trochę lepiej.

[Tygrys] 16 lvli to dużo? Bez przesady. W końcu nie proponuję ich o jedno zero więcej. No i nie jest powiedziane, że akurat zostanie wylosowany jakiś hlvl rook czy też main. Jeśli np wylosowany zostanie 30lvl, to co? 15lvli to dużo dla niego?:)
A i mam nadzieję, że zrozumiałeś, że osoba nie dostanie nagród i na rooku i na mainie? To tylko tak poglądowo, bo nie miemy czy osoba z rooka czy z maina wygra.

To oczywiste, iż nie otrzyma się tu i tu, co do expa. To dla 3k lvl main/1k rook powinny być max 3 lvl za zwycięstwo, 2 za 2 miejsce i 1 za trzecie. Im niższe lvl tym więcej poziomów możecie dać.

[Tygrys]Na mainie nie w uc, a w sc, a na rooku nie w sc, a w cc.
Reszty nie zmieniam.
Może być?

Nie podałeś ilości (początkowo) UC-SC jakie otrzymałyby najlepsze osoby więc można tylko zgadywać.

Jak napisał Bart niżej zdecydowanie wystarczyłby PACC i poziomy (w ilości zależnej od poziomu zwyciężcy) do tego dołożyłbym namelocka i nazywanie przedmiotu, bo one często pojawiały się w tego typu konkursach.

Azbestowy Człowiek
16-11-2014, 12:01
witam

mam ogromną nadzieję, że w puli pytań jest jakieś, które zawiera słowo 'azbest'

jeśli zobaczę coś takiego, to autentycznie będę spełniony i będę mógł umrzeć

natomiast jeśli nie, to będę się cieszył, że miało miejsce coś tak dziwnego i niepasującego do tibii

w dobrym tego słowa znaczeniu

bo jak coś nie pasuje, to jest to dobre

sqlterpa
16-11-2014, 12:12
O kurde, bardzo ciekawy pomysł z tym końkursem! Szanuję.

BAŁT
16-11-2014, 12:18
Co jak co ale mają racje jak dla mnie wystarczającą nagrodą były by te dni pacc oraz poziomy doświadczenia naprawde kolejne rozdawanie kk w takich ilościach jest mocno przesadzone.

Niebawem by zachęcić kogoś do gry codziennie bedzie losowana jakaś osoba co otrzyma 3 k lvl a co na bank liczba graczy wzrośnie ;)

#\/
ta kasa to akurat nie najgorsze bo każdy dostanie tyle na ile będzie znał odp , ale s sety to juz norma za prawie wszystko ;o

Tygrys
16-11-2014, 12:21
Dobrze więc, skoro uważacie, że przesadziłem z nagrodami - OK. Ale zmienię jedynie ilość kasy za pkt.

Na mainie nie w uc, a w sc, a na rooku nie w sc, a w cc.
Reszty nie zmieniam.
Może być?

Hokage
16-11-2014, 12:26
Dobrze więc, skoro uważacie, że przesadziłem z nagrodami - OK. Ale zmienię jedynie ilości kasy za pkt.

Na mainie nie w uc, a w sc, a na rooku nie w sc, a w cc.
Reszty nie zmieniam.
Może być?

Nie. za 1 miejsce cały shaman set to jest ok 1600 kcc. NIe za dużo?

[Tygrys] Nope.

zennek123
16-11-2014, 13:04
Dobrze jest widać że Tygrys powrócił ;) Powodzenia

#edit
Haha Beka widze zmienili juz nagrody pieniężne..

..:KoMBoj:..
16-11-2014, 13:08
nagrody przesadzone jak zawsze..

Funiek
16-11-2014, 17:00
Co ty chcesz jak bys ty zajal 1 miejsce to bys pewnie zmienil zdanie ...

Tykshta
16-11-2014, 18:01
nie rozumiem jednego

sasha dostal delete, zabrano mu itemy i lvl

teraz co? wygrywa sobie konkurs i to odrabia

jaki tutaj jest sens?

#down
#poptarz ile razy sasha wygrywa, ostatnio tez wygral

jakos za czesto te skrypty do losowania jego nick bierze

BAŁT
16-11-2014, 18:04
nie rozumiem jednego

sasha dostal delete, zabrano mu itemy i lvl

teraz co? wygrywa sobie konkurs i to odrabia

jaki tutaj jest sens?

Może i nie ma sensu ale to że wygrał to jego zasługa a raczej tego że nie miał konkurencji ;S tak czy siak karę odbył wiec jest na zero teraz ma takie same prawo do wygranej w każdym konkursie ;o

Mr Fsza
16-11-2014, 18:11
po prostu wiedziałem, że dostanie się ten dzieciak do finału a byłem pewny na 100%, że zajmie miejsce w czołówce ale nie spodziewałem się, że wygra.
To musiało być ustawione bo to po prostu jest niemożliwe. :)

Całe szczęście nie gram i to tym bardziej zniechęca mnie to gry na tym starym już otsie :d

Pieniądze są inaczej podzielone ale czemu ? Powinien dostać 100uc bo poziomów jest tyle samo ;d hehe

BEKA, BEKA I JESZCZE RAZ BEKA

Dziwna sprawa 3k wbija 1lvl ponad 3godziny a taki 10lvl ponad 1min i taki 10 dostał by tak samo te 15 poziomów ;D NO, NO nie beka ?

Ale spoczko sami niszczycie ten server :)

[Tygrys] Nic nie było ustawione i nie denerwuj mnie! Jak nie wierzysz, to Santano udostępni skrypt, którym losował ludzi... Zapytaj również zawodników, którzy uczestniczyli w konkursie jak było. Tak samo kogokolwiek z ekipy (oprócz Rinsona, Mortiisa i Crayona bo ich nie było).

Tygrys
16-11-2014, 18:15
#UP
Zgadzam się z Tobą.

Co do Sashy, to fakt - często coś wygrywa w konkursach/loteriach. Też nie wiem czemu akurat skrypt wybiera go, widać Sasha w czepku urodzony :D
Ale nie moglibyśmy go nie wybrać, w końcu byłoby to niesprawiedliwe, że jak skrypt kogoś wylosował kto nam nie pasuje, to losujemy inną osobę. Jak ma być fair, to fair będzie.

P.S
Pytania jakie były zamieszczę trochę później. Tak samo listę zwycięzców.

Mr Fsza
16-11-2014, 18:21
#UP
Zgadzam się z Tobą.

Co do Sashy, to fakt - często coś wygrywa w konkursach/loteriach. Też nie wiem czemu akurat skrypt wybiera go, widać Sasha w czepku urodzony :D
Ale nie moglibyśmy go nie wybrać, w końcu byłoby to niesprawiedliwe, że jak skrypt kogoś wylosował kto nam nie pasuje, to losujemy inną osobę. Jak ma być fair, to fair będzie.

P.S
Pytania jakie były zamieszczę trochę później. Tak samo listę zwycięzców.

Na przyszłość by nie było tych wszystkich dziwnych faktów bo wiele osób uważa, że to po prostu dziwnie wygląda to trudno wam stawiać filmiki jak to losujecie ? Przecież macie swojego fanpage..
( Mówisz skrypt no ale przecież skrypt można napisać by aktualnie go wylosował, proste. )

Shabus.
16-11-2014, 19:12
Gdzie są pytania i wyniki?

KaZeK
16-11-2014, 19:48
Wam to nigdy człowiek nie dogodzi.. Tygrys wrócił, robi Wam maraton + konkurs a Wy jeszcze macie czelność narzekać? Zachowujecie się jak szczeniaki które dostały miskę mleka zamiast suchej karmy. Co z tego że Sasha wygrywa? Ma wiedzę na temat gry na APO, bardzo dobrze zna ten serwer więc wygrywa. Gdyby ktoś z ludzi którzy plują kwasem zdobył pierwsze miejsce to nie byłoby tematu.

#t
Fajnie Tygrys że wróciłeś, miło Cię widzieć ponownie na straży, chociaż nie do końca w swojej roli. Liczy się sam fakt że po tak długim czasie starasz się coś robić dla tego serwera :)

Zarexoholik?
16-11-2014, 20:10
Na APO nigdy się nie dogodzi, to chyba normalne. Teraz przez miesiąc będzie wałkowany temat o ustawieniu losowania.

Spoko, że się obudziliście z tym maratonem (oczywiście gdyby nie temat z żalem, że nie odbywają się maratony to by go jeszcze długo nie było).

[Tygrys] Tak się składa, że nawet nie widziałem żadnych tematów z "żalem". Po prostu uznałem, że warto by było zrobić, skoro dawno nie było. A, że nie było dość dawno, to dorzuciłem taki konkursik ;)

Handlarzyna
16-11-2014, 20:16
a ja jak dlugo tu gram nic nie wygralem i wisi mi maraton czy jaki kolwiek konkurs

TyruS aka Tyr'ek XD
16-11-2014, 20:26
Śmiech na sali, że Tygrys chce wam coś urozmaicić a Wy dalej płaczecie, i jak tu ma być dobrze pieprzeni idioci? Pozdrawiam środkowym palcem, banda gimbów.

Ero Senin
16-11-2014, 20:27
a ja jak dlugo tu gram nic nie wygralem i wisi mi maraton czy jaki kolwiek konkurs
Jestem Ci niezmiernie wdzięczny, że zdecydowałeś się podzielić z całym forumkiem swoją niezwykle interesującą i pouczającą opinią. Jeszcze raz dziękuje w imieniu całego forum.

@top
Gratulacje dla osób którym udało się coś wygrać! : )

zii_twardziel
16-11-2014, 20:44
Najpierw płacz, że nagrody za dobre, a teraz o ustawiony konkurs... Boże nie dość, że dostaliście w pizdę nagród pocieszenia i tak nie dobrze. Najlepiej gdyby wygrał każdy, co nie? A mało tego dostał nagrodę za pierwsze miejsce :). Biedne dzieci, tak mi Was szkoda ;).

Perlaż
16-11-2014, 22:09
Wam to nigdy człowiek nie dogodzi.. Tygrys wrócił, robi Wam maraton + konkurs a Wy jeszcze macie czelność narzekać?

Jako obserwator bo już nie gram nasuwa mi sie jedno. Administracja ciagle leci w kulki z upami a gracze ciągle płaczą :D każdy ma coś na "sumieniu" wiec mamy remis :D poza tym czesto jest tak ze wystarczy aby JEDNA osoba napisała jakiś płacz a już jest to odbierane jak by co najmniej kilka osób płakało ;d wystarczy że jakiś troll napisze bezpodstawną krytyke i to już jest uznawane za płacz graczy w liczbie mnogiej :D

Pierwszy Boonek
16-11-2014, 23:51
No fakt, toche szkoda ze grub... sasha wygral, no ale watpie aby to bylo ustawione, dla mnie spoko lv wbilem jest git

dzieki za maraton

Nevari
19-11-2014, 15:26
Dodatkowo, podczas trwania Maratonu, z listy osób online, zostanie wylosowanych 10 osób, które będą mogły wziąć udział w konkursie, który dla Was przygotowaliśmy :)

Ja pierdole... Czemu znowu SASHA zostal do czegos wylosowany? Jest *%(najczęściej do 5% MAKS) szans i co widzę, zawsze AKURAT SASHA znajduje się w tych pięciu procentach...

Dla mnie jest bezsens. Zrobic KONKURS dla 10 osob z MOZLIWOSCIA wygrania Shaman Seta. :D To 'rownie sprawiedliwie' byloby rzucic Shaman seta w depo i ktorys BLACKD zbierze z ziemi.

Ja pierdole, cebulandia. Jak zaczynalem tu grac, to bylem w // wiekszosci // wieku. To moze mnie to bawilo, bedac troche starszym patrząc na to gówno - żałuję straconego czasu szczerze. ^^

Kiedy następny set/uw dla Don Ja?

hahahahaha. :)

Nullo
15-02-2015, 16:05
Jakis maraton by sie przydal panowie. Obudzcie sie i robcie cos bo na serwerze pustki

Wojowniczek
15-02-2015, 16:57
Jakis maraton by sie przydal panowie. Obudzcie sie i robcie cos bo na serwerze pustki

Dołączam się do odpowiedzi. Na serverze nic się nie dzieje. Są co jakiś tam czas najazdy , ale liczba osób nie powala. Maraton i exp troszke wiekszy co jakis tam czas by się przydał.

Harakiri II
15-02-2015, 17:27

Rowniez sie dolaczam do propozycji :D

Bombarder
15-02-2015, 18:48
Możecie zapomniec że tutaj będzie się działo coś innego niż najazdy i banowanie xd

#też bym chciał maraton, kilka lvl by wpadło po roku nie expienia :x

Emdogz
15-02-2015, 19:04
Przecież up w takiej tibii nie robi się długo,bo to prosta gra.
Brak czasu w ogóle nie przyjmuje do wiadomości,zawsze czas się znajdzie.

z chęciami gorzej.

Najazdy czy maratony to chwila pracy.