View Full Version : Wymiennicy, a raczej ich brak...
Pierwszy Boonek
18-11-2014, 20:36
Chcialbym poruszyc pewna kwestie dotyczaca wymiennikow.. Czekam 2 dni az łaskawie ktorys wejdzie na gg, ale ofc nikogo nie ma, nikt nie odpisuje i nikt nie ma czasu - to po co w rekrutacji byla rubryka dotyczaca czasu jaki mozna temu poswiecic, czy moze wybraliscie osoby z minimalna liczba dostepnych godzin aby nie zrobic sobie zbyt duzej konkurencji... Dajcie na to stanowisko jakichs normalnych ludzi ktorzy bez kitu siedza i chca to robic, a nie takich co ich nigdy nie ma a jak sa to i tak wielka łaska zeby cie wymienili...
Ja jestem codziennie rano (do jakiejś 12), a później od ok. 21 do 24. Zresztą, do mnie nawet nie pisałeś (czuję się pominięty)... :(
Akurat Aziel i Flac są prawie zawsze więc nie ma co narzekać na brak wymienników...
Ja jestem praktycznie zawsze na gg. Jak nie na PC to zawsze mam włączone gg w telefonie. To, że jestem niewidoczny nie znaczy, że mnie nie ma ;] Tylko wybacz, że nie zawsze jest czas na wymianę. I uwierz mi, że nikt z wielką łaską nie robi wymian. To, że ktoś do mnie napisze jak jestem w pracy i zmuszony jestem mu odmówić lub umówić się na godzinę 22+ nie znaczy, że wybrali osoby które nie chcą tego robić ;]
To samo tyczy się mojej osoby, ale pod nickiem Precision.
Zdarza się, jestem w pracy, wymienię po 22. Nikt nie pisał, ani widu, ani słychu, a gg mam włączone dość często, tyle że mobilnie.
W dni wolne dostępny na GG zawsze, czasem się ktoś odezwie, ale rzadko.
Pozdrawiam
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.