PDA

View Full Version : Konkurs wiedzy

Azbestowy Człowiek
20-11-2014, 22:28
Ogłaszam konkurs na forum.
Sprawdź swoją wiedzę.
Wygraj nic nie wygraj.

Konkurs będzie składał się z pytań dotyczących wiedzy. Wiedza będzie zakresem materiału o które będą pytać pytania. Pytania będą pytać o wiedzę, co sprawi, że wiedza będzie sprawdzona przez pytania a pytania będą odpowiadały wiedzy. A ty będziesz odpowiadać na pytania, które dotyczą wiedzy, którą posiadasz. Nie posiadasz nagród i nie będziesz ich posiadał, bo posiadam je ja. Ty posiadasz wiedzę, a ja posiadam pytania. MOJE pytania.

Odpowiedzi będziecie pisali w tym temacie, bo JA tak mówię.
Zaczniemy wtedy kiedy JA powiem.
Zaczniemy 25.11.2014 a skończymy 23.11.2015

Punktacji nie ma, bo to JA ustalam reguły tego konkursu i ten konkurs nie będzie na punkty. W tym konkursie chodzi o MOJE pytania i MOJE nagrody a nie o jakieś punkty.

Nagrody będą moje, bo to mój konkurs.

Mam nadzieję, że moje nagrody w moim konkursie się podobają. A jak się nie podobają, to i tak są dobre, bo są MOJE.

Zapraszam do konkursu wiedzy, który będzie trwał 363 dni i będzie on polegał na odpowiadaniu.

Pan Scimex
20-11-2014, 22:36
Najgorsza organizacja niż rząd Polski :c

Azbestowy Człowiek
20-11-2014, 22:38
W moim konkursie nie chodzi o organizację. W moim konkursie chodzi o to, że ten konkurs jest mój. Tak samo jak pytania i nagrody. Wszystko jest moje. Ja tutaj rządzę.

gwnstopro
21-11-2014, 15:47
Nagrody są zajebiste, mam nadzieje że coś wygram, oczywiście biorę udział.

Anonimowy
21-11-2014, 16:19
Skoro:
-Konkurs jest Twój
-Pytania są Twoje
-Nagrody są Twoje,
to niech i odpowiedzi będą Twoje! Niech to będzie Twoje 363dni, które zapewne skończy się wczoraj. Bo już dzisiaj nim założyłeś ten temat to już nie miałeś ochoty.

Azbestowy Człowiek
21-11-2014, 18:55
Skoro:
-Konkurs jest Twój
-Pytania są Twoje
-Nagrody są Twoje,
to niech i odpowiedzi będą Twoje! Niech to będzie Twoje 363dni, które zapewne skończy się wczoraj. Bo już dzisiaj nim założyłeś ten temat to już nie miałeś ochoty.

Z jednej strony masz rację w każdym aspekcie. Z drugiej jednak strony to JA wiem lepiej, JA jestem najważniejszy. Jeśli ciebie posłucham, to zaprzeczę samemu sobie. Nie wiem co robić.