PDA

View Full Version : Punkty eventowe

Zdenio
21-11-2014, 12:32
Siemano .

Zauważyłem dzisiaj że zostało otwarte przejście do nagród za pkt eventowe na mainie .

http://i59.tinypic.com/k9uus6.jpg

Nie chce tutaj widzieć postów od Gm którzy nic nie wiedzą na ten temat i komentarzy tp. " wkrótce będzie też na rooku " . Chce przeczytać konkretną odpowiedź

A moje pytania brzmią

Kiedy powstanie na rooku wyspa taka jak na mainie ?
Czy można przenieść pkt eventowe na inną postać ??

#down

Na inną postać nie można to już ja Ci mogę napisać ;)

Bardziej Mnie interesuje pierwsze pytanie . Bo jeśli nie zrobią to wychodzę 170 lvl z roka na maina bo szkoda żeby na roku się marnowało 140k pkt.

Hokage
21-11-2014, 12:35
Na inną postać nie można to już ja Ci mogę napisać ;)

hunterkula
21-11-2014, 13:45
Skoro gracze na rooku dostawali epointsy to powinni miec mozliwosc ich wykorzystania. Najlepiej poprzez blizniacza wyspe do tej na mainie.

Sasza
21-11-2014, 15:21
Pytałem się niektórych członków z Ekipy co z punktami oraz nagrodami za nie na wsypie Rookgard, niestety nic nie wiedzieli.

Santano to zrobił, więc trzeba go jakoś dorwać i zapytać.. Bo sam jestem ciekaw, a mam 100k pkt : <

I w ogóle czy będzie można je jeszcze w jakiś sposób zdobyć?

Sabziro
21-11-2014, 16:17
I w ogóle czy będzie można je jeszcze w jakiś sposób zdobyć?
Na to pytanie ja CI moge odpowiedzieć, tak owszem, podobno ma być wiele dróg zdobywania epointsów według administracji ale kiedy i jak to pewnie nie prędko się dowiemy,a co dopiero zdobędziemy cokolwiek.

Epointsy na rooku się nie zmarnują w najgorszym wypadku będziecie mogli ich użyć na mainie ale też wszystko w bliżej nie określonym terminie xD

Sokol from West
21-11-2014, 16:57
W sumie dodam od siebie jeszcze jedno pytanie:

Czy macie zamiar aktualizować itemy, które tam można kupić? Póki co, została tam Shaman Maska i Kaptur(te itemy już długo tam są, a moglibyście dodać coś nowego w te wolne miejsca).

Week
21-11-2014, 22:12
W sumie dodam od siebie jeszcze jedno pytanie:

Czy macie zamiar aktualizować itemy, które tam można kupić? Póki co, została tam Shaman Maska i Kaptur(te itemy już długo tam są, a moglibyście dodać coś nowego w te wolne miejsca).

Może te droższe itemy z usuniętych postaci dawać właśnie tam? Byłoby mega :D

#Topic

Skoro na rookgardzie dostawali epointsy to pewnie na dniach taka wyspa zostanie dodana, bo po cholerę by one były, jakby nie można było ich wymienić?

Ktoś II
21-11-2014, 23:07
Zastanawia mnie błyskotliwy tok myślenia zarządzających serwerem. Jak można stworzyć coś czego nie można używać, ani nie ma to żadnych właściwości? Dopiero po jakimś czasie powstaje wyspa specjalnie stworzona do epoints.
Małe porównanie - stworzyć walutę, za która nie możesz nic kupić :confused::confused:

I znów pada pytanie o konkretną datę. Po co Ci ona? Po to, żebyś się wkurwiał jak nie zrobią tego w dniu w którym pisali? Oszczędź sobie nerwów i cierpliwie czekaj, jak to robiłeś do tej pory.