View Full Version : Rook-Chat.
Cześć.
Grając już pewien czas na Rookgardzie, zdążyłem zauważać, że gracze nie mają się gdzie jednoczyć. Gdzie zadawać pytania, ściśle związane z Rookgardem, gdzie udzielać odpowiedzi i tak dalej..
Chodzi dokładnie o:
Wprowadzenie do gry nowego kanału "Rook-Chat", na którym gracze z wyspy Początkujących pytaliby się o różne rzeczy, pomagali oraz organizowali np. konkursy takie jakie robię aktualnie.
Myślę, że stworzenie kanału specjalnie i wyłącznie dla graczy z naszej wyspy, byłoby bardzo pomocnym udogodnieniem. Zapobiegłoby to niepotrzebnemu spamowaniu Trade-Rook, bądz Game-Chat. Gracze wysoko poziomowi z pewnością pomagaliby swoim doświadczeniem początkującym graczom.
Po drugie, gracze z Main'a mieliby spokój nie widząc "wypocin" graczy z Rookgardu.
Mortiis zrobiłby taki kanał w jeden dzień zapewne, więc nie jest to problem, a pomogłoby tu wielu osobom.
Pozdrawiam i czekam na waszą opinię!
Proszę podać sondę, bo zapomniałem, thx.
Mnie to jakoś nie denerwuje jak ktoś pisze na gc o rooku. Gc wystarczy, jestem na nie. Juz lepiej zająć się update'm
Mti Rookstayer
23-11-2014, 13:56
Jakby to nie było wielkim problemem to fajnie gdyby coś takiego zrobili, jednak pewnie myślisz tu pod kątem konkursów, a one niby nie powinny być robione przez graczy, więc tego kanału nie zrobią xd
Ogólnie na Game-chat można się spokojnie dogadać, więc może nie jest to aż tak potrzebne, ale niech ci będzie, będę na TAK ;d
Mgr Janko Hydrant
23-11-2014, 13:57
Mnie też to nie wkurza i uważam to za zbędne, ponieważ i tak już jest dużo kanałow, które przeszkadzają w grze, pzdr.
Edit. Co do konkursu Sasho możesz stworzyć sam kanał i zrekrutować uczestników, ale będzie się to odbywać na mniejszą skalę, pzdr.
sam kanał jest zbędny, ale dlaczego np. na game-chacie nie możesz sobie ogłaszać konkursu to nie mam zielonego pojęcia :p powinni na to poprostu zezwolić
Z tego co mi wiadomo, a jestem już dość doświadczonym graczem to na game-chacie mógłby ogłosić konkurs bez narażenia się na bana, który zreszta brzmiał cytuję Eklerqa ,,Pisanie na złych kanałach'', pzdr.
sasha jak chcesz pomagac gracza na rooku to jest taki kanal help i tam mozesz sie wypowiadac jestem na nie !!!
Zarexoholik?
23-11-2014, 17:45
Grają tam dwie może trzy osoby i chcesz żeby powstał specjalny chat? Daruj sobie takie propozycje, no chyba, że chciałeś mnie rozśmieszyć - udało ci się. :)
Za mało ludzi tam gra żeby specjalnie dla nich robić coś takiego ;)
Jestem na nie
Dla tej garstki osób tam grających nie warto poświęcać czasu na tworzenie kanału który jest zbędny ;]
Ero Senin
24-11-2014, 18:12
Jestem na nie. To tylko podzieli graczy używających chatów
sam kanał jest zbędny, ale dlaczego np. na game-chacie nie możesz sobie ogłaszać konkursu to nie mam zielonego pojęcia :p powinni na to poprostu zezwolić
zii_twardziel
24-11-2014, 20:32
Skoro tak ciężko idzie Ci myślenie pomogę, stwórz gildię konkursową i po prostu dodawaj członków, którzy chcą w nim brać udział. Bardzo proste rozwiązanie, być może czasochłonne, ale przynajmniej bana nie dostaniesz i prosić o chat się nie musisz.
Przydał by się taki kanał :P
No ale cóż mainowcy wiedzą lepiej co rookerom jest przydatne.... ;/
Jest jeden powód dlaczego tak jest - my, ludzie z mainlandu jesteśmy doświadczonymi graczami, a Wy? Gracze wyspy początkujących? hehe
proszę to tylko ironia, ale zależy jak na to patrzeć
Mopsu_Lechista
24-11-2014, 21:01
Przydał by się taki kanał :P
No ale cóż mainowcy wiedzą lepiej co rookerom jest przydatne.... ;/
Dlatego, że to konkurs dla graczy z rooka a na game chacie pisali by wszyscy i zapewne złośliwie robili by spam także lipa.
#t
Może lepiej ogłosić to, że odbędzie się w depo i żeby pisali Ci odpowiedzi na pw i po sprawie ;) a kto da dobrą odpowiedź to napiszesz to na default ;]
Przydało by się coś takiego bo ludzie na rooku pisza w trade rook jak chcą się czegoś zapytać ...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.