Zaloguj się

View Full Version : Domek main oraz domek rook na jednym acc

Zdenio
23-11-2014, 15:16
Siemanko.

Moja propozycja odnosi się do tego aby można było posiadać dwa domki na jednym acc , czyli na mainie jeden i na rook jeden . Nie rozumiem administracji czemu owej propozycji nie wprowadzili już wcześniej w ' życie '. Takich pytań od graczy widzę mnóstwo na GC w grze i GC forum . Dołączam ankietę liczę na wasze poparcie .

Mr Fsza
26-11-2014, 16:17
Stanowczo na NIE! masz jeden ACC jeden ROOK a drugi MAIN czyż nie tak? I gdzieś będziesz spędzał więcej czasu a gdzieś mniej po prostu.

WTF domki tak całkiem to powinny być płatne by skurczać pieniądze i nie blokować domków.

Płatne w stosunku do poziomu.

Hokage
26-11-2014, 17:50
1 osoba może posiadać tylko 1 domek to też dlatego tak jest;/

#T

Jestem na nie

Tsu
26-11-2014, 19:31
Dla mnie tam może być, w sumie to dobra sprawa mieć domek rook i zarówno na main.

Zarexoholik?
26-11-2014, 21:57
Jedna osoba może mieć jeden domek. Zdecyduj się, czy chcesz go posiadać na mainie, czy na rooku, a nie blokujesz komuś możliwość posiadania danego domku. ELO

NIE

#nadwaga

Domki - Zasady
Jedna osoba (człowiek) może posiadać tylko jeden domek!

Sasza
27-11-2014, 00:02
Jedna osoba może mieć jeden domek. Zdecyduj się, czy chcesz go posiadać na mainie, czy na rooku, a nie blokujesz komuś możliwość posiadania danego domku. ELO

NIE

Mylisz się. Jedna osoba może mieć 2 domki. 1 na Main oraz 1 na Rook. Nie wiesz - nie nabijaj postów bydlaku.

Sam chciałbym, aby można było mieć na 1 acc to i to, więc zaznaczam tak.

Samuraj
27-11-2014, 08:28
jedno acc jeden domek albo wybierasz rook albo main tak jak jest w regulaminie "Jedna osoba (człowiek) może posiadać tylko jeden domek! zawsze tak było i jakoś nikomu to nie przeszkadzało jestem na nie!

zii_twardziel
27-11-2014, 09:45
Zasady odnośnie posiadania domków zostały ostatnio zmienione, a teraz mają je zmieniać ponownie? Stanowcze nie choć sam chciałbym mieć więcej niż jeden domek, ale co poradzić trzeba obejść się smakiem.

Demon
27-11-2014, 10:01
przy takiej ilości osób online nie ma sensu ograniczenie posiadania domków

niby czemu ktoś kto jest bogaty nie może posiadać więcej niż jednego domku? :p

Rinson
27-11-2014, 11:31
Nie możemy tego wprowadzić, ponieważ zdejmując ograniczenie 1 domek na 1 konto, system nie będzie w stanie zweryfikować czy masz dwa domki na mainie, dwa na rooku lub jeden na rooku lub mainie. Tak na prawdę wtedy będzie można posiadać i 5 domków...
Propozycja odrzucona.