View Full Version : Domek main oraz domek rook na jednym acc
Siemanko.
Moja propozycja odnosi się do tego aby można było posiadać dwa domki na jednym acc , czyli na mainie jeden i na rook jeden . Nie rozumiem administracji czemu owej propozycji nie wprowadzili już wcześniej w ' życie '. Takich pytań od graczy widzę mnóstwo na GC w grze i GC forum . Dołączam ankietę liczę na wasze poparcie .
Stanowczo na NIE! masz jeden ACC jeden ROOK a drugi MAIN czyż nie tak? I gdzieś będziesz spędzał więcej czasu a gdzieś mniej po prostu.
WTF domki tak całkiem to powinny być płatne by skurczać pieniądze i nie blokować domków.
Płatne w stosunku do poziomu.
1 osoba może posiadać tylko 1 domek to też dlatego tak jest;/
#T
Jestem na nie
Dla mnie tam może być, w sumie to dobra sprawa mieć domek rook i zarówno na main.
Zarexoholik?
26-11-2014, 21:57
Jedna osoba może mieć jeden domek. Zdecyduj się, czy chcesz go posiadać na mainie, czy na rooku, a nie blokujesz komuś możliwość posiadania danego domku. ELO
NIE
#nadwaga
Domki - Zasady
Jedna osoba (człowiek) może posiadać tylko jeden domek!
Jedna osoba może mieć jeden domek. Zdecyduj się, czy chcesz go posiadać na mainie, czy na rooku, a nie blokujesz komuś możliwość posiadania danego domku. ELO
NIE
Mylisz się. Jedna osoba może mieć 2 domki. 1 na Main oraz 1 na Rook. Nie wiesz - nie nabijaj postów bydlaku.
Sam chciałbym, aby można było mieć na 1 acc to i to, więc zaznaczam tak.
jedno acc jeden domek albo wybierasz rook albo main tak jak jest w regulaminie "Jedna osoba (człowiek) może posiadać tylko jeden domek! zawsze tak było i jakoś nikomu to nie przeszkadzało jestem na nie!
zii_twardziel
27-11-2014, 09:45
Zasady odnośnie posiadania domków zostały ostatnio zmienione, a teraz mają je zmieniać ponownie? Stanowcze nie choć sam chciałbym mieć więcej niż jeden domek, ale co poradzić trzeba obejść się smakiem.
przy takiej ilości osób online nie ma sensu ograniczenie posiadania domków
niby czemu ktoś kto jest bogaty nie może posiadać więcej niż jednego domku? :p
Nie możemy tego wprowadzić, ponieważ zdejmując ograniczenie 1 domek na 1 konto, system nie będzie w stanie zweryfikować czy masz dwa domki na mainie, dwa na rooku lub jeden na rooku lub mainie. Tak na prawdę wtedy będzie można posiadać i 5 domków...
Propozycja odrzucona.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.