PDA

View Full Version : Netbook Acer Aspire One

Tsu
25-11-2014, 17:51
Witam, mam taki problem ze sprzętem, robiłem format a on dalej muli, pobrałem parę sterowników itp. Nie wiem co jest problemem, sam w sobie ma 1gb ram, Procek Intel Atom CPU 450 dysk 232gb a karta nie wiem jaka, Windows XP. Proszę o pomoc!

@eklerq
Ale on muli przy podstawowych funkcjach xD więc jest coś nie tak i w ogóle był na nim jakiś WinDT to wpierdzieliłem mu xp'eka.

Eklerq
25-11-2014, 18:09
Jest moc! Raczej masz zintegrowaną grafikę, która ciągnie pamięć z twojego 1 GB, przez co ten komputer cały czas muli, bo jest mało wolnej pamięci na inne operacje. W dzisiejszych czasach powinno się mieć 4 GB pamięci ram.

Ferrum
29-11-2014, 11:13
Tyle ramu na ten sprzęt to wystarczająca ilość, nie ma co pchać więcej. Jeżeli nie wiesz jaka jest to karta wejdź w menedżer urządzeń i znajdź ją, pobierz sterowniki i sytuacja powinna się poprawić. Możliwe też, że do komputera została dołączona płyta z sterownikami, zainstaluj je. W razie czego zawsze możesz pobrać aktualizacje i sprzęt powinien śmigać. :)

Tsu
29-11-2014, 19:26
DO NETBOOKA płyta? Jak to nawet nie ma wejścia na cdki XD Wszystkie stery ma pobrane..