View Full Version : Chada x RX - Kiedy jak nie dzi¶
tTxVKBIkU_o#t=165
pieknie to wyszlo
gwnstopro
30-11-2014, 19:38
Bo kiedy jak nie dzi¶? Piekny ***** no piękny jest
Dawno nie słuchałem ich piosenek, ciekawa nutka:)
nickolaus
11-12-2014, 15:09
Bardzo ładnie jako, że lubię życiówki i głęboki sens to tym bardziej mi się podoba, nie będę jednakże tego odnosił do jego samego i jego życia bo nie mi oceniać człowieka, mam nadzieję, że będzie żył tym co nagrał.
Zarexoholik?
12-12-2014, 03:25
Strasznie zamulony i monotonny kawałek. Można przy nim szybko usn±ć, dobry lek na bezsenno¶ć.
nickolaus
12-12-2014, 13:39
Może posłuchaj innych. Go¶cinnie na płycie pojawili się m.in. Rytmus z słowackiej ekipy Kontrafakt, ZBUKU, KaeN, Sobota, Bezczel, Sheller, AK-47, Hukos, Maskot, Mafatih, Diox, wokalistka Kinga Kielich czy dwie młode ekipy: zDolne Przedmie¶cie oraz Heavy Mental więc my¶lę, że dobra ekipa
Lagga v3
13-12-2014, 17:27
Za nagranie takiego gówna powinien być jaki¶ paragraf...
Może posłuchaj innych. Go¶cinnie na płycie pojawili się m.in. Rytmus z słowackiej ekipy Kontrafakt, ZBUKU, KaeN, Sobota, Bezczel, Sheller, AK-47, Hukos, Maskot, Mafatih, Diox, wokalistka Kinga Kielich czy dwie młode ekipy: zDolne Przedmie¶cie oraz Heavy Mental więc my¶lę, że dobra ekipa
a jak napisze, że wszyscy wyżej wymienieni według mojego osobistego nic nie znacz±cego zdania s± łakami to też będziesz mi wmawiał, że to dobry kawałek i płytka?
Za nagranie takiego gówna powinien być jaki¶ paragraf...
^
Tomek jak to Tomek, w swoim nudnym, ulicznym stylu
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.