Zaloguj się

View Full Version : Styczniowe respy dla profesji magicznych - kolejne puste obietnice?

Qlers
01-12-2014, 18:48
Słowa ekipy "w styczniu 1.xx.2014 dziś mamy 1.12.2014! zrobimy respy TYLKO dla magicznych postaci i balans"

Czy wy sobie kpicie? Czy tak lubicie sobie dużo popier*** i na tym skonczyć temat? Bo tak to właśnie wygląda... Już nie czepiam się balansu, bo go i tak nigdy nie zrobicie bo to już dużo roboty... Ale ***** respy!? Przez ten pieprzony rok moglibyście zrobić przynajmniej 20 mobów dla magicznych profesji robiąc mapkę/skrypty po 10minut dziennie...

Dlaczego profesje magiczne musza na każdym kroku dostawać po dupie?

APO - na spam
Tiny - na spam
Wardy - na spam
Szkielety - na spam
Pathy - na spam
Nile - na spam

I mógłbym wymieniać tak jeszcze troche...

Może w koncu zrobicie coś w tym kierunku? Niż dodawać jakieś bezsensowne sale za pkt eventowe, które były nie przemyślane?

Po **** wy chcecie zbierać kase za sms'y za jakieś głupie losy na reklame? Co wam ta reklama da skoro macie wyjebane z gór na dół na ten serwer? Mortiis to już w ogóle przeszedł do historii, Tygrys, Santano tak samo... Zostało kilka baranów, którzy tylko banuja za byle co, nie robiąc nic wiecej. Bo nawet głupie najazdy raz w tygodniu zrobią z wielka łaską.

Aaaaaa! Uprzedzam przed odpisaniem. Podaj nick postaci, którą grasz i napisz od którego poziomu nią grasz. :)

Obecnie od 1 do 1600 i rośnie.
Od 2007r grałem wieloma postaciami więc praktykę naciskania 2 hotów już przeszedłem. Sama ekipa pisała, że zrobi takie respy. Czy ja napisałem gdzieś, żeby nie bili w ogóle? Po prostu każdy mob tutaj jest własnie robiony pod ek/rp.

Kiedyś 1600 sorkiem an wardach wbiłem 2 lvle bez deda;] trzeba umieć expic i jest ok.

Też wbije 1-2-3 lvl na wardach bez deda, co nie zmienia faktu że spadam od nich praktycznie na hita. A grając tu raczej wiesz jakie adhd ma ward

Masz 1600 poziom na serwerze, który stoi już od x lat i na którym jest exp x5 + ułatwiacze typu hota/speed. Także? Ty nie masz zielonego pojęcia o APO,

Widzę, że nie doczytałeś, że grałem wieloma postaciami a nie tak jak ty jedna od xxx lat :O
Mam więcej pojęcia niż może Ci się wydawać o APO

Rzeczywiście, jak ktoś przeskakuje z postaci na postać to tak na serio nie potrafi grać (chyba, że jest mną i potrafi grać każdą profesją na każdym poziome).

Ogarnij postać magiczną 1550 lvl i chętnie pójdziemy nawet 100x solo, chętnie zobaczę jaki jesteś zajebisty mastah każdą profesją.
Jako iż jesteś tak zajebisty, ogarnięcie takiego levela na pewno nie będzie dla Ciebie problemem, w koncu jesteś z JIHADU :O
Jeżeli będziesz miał tylko taka postać pisz PW to się zgadamy.

Dlatego napiszcie tutaj lokalizacje respów na których nikt nie expi i można na nie będzie wstawić nowe potwory.

Can
- Fulbery
- Giant serpenty
- Demony
Evul
- Kingi (trochę przerobić mapę)
- Demon Lordy (trochę przerobić mapę)
- Dragony/Dragon Lordy
- Behemoty
COD
- Wise Many (nikt tam nie expi(można pobawić się przy mapie trochę)
Cyc
- Kingi (nikt tam nie expi)

Jeżeli miejsc jest mało, mogę podać jeszcze kilkanaście takich respów, które są zapomniane.

Zarexoholik?
01-12-2014, 18:57
Więc oczekujesz mob dla profesji magicznych, który praktycznie nie będzie ich bił, a expa będzie dawał porównywalnego dla mobów, na których expią inne profesje? Jesteś nienormalny? Taka gra, chcesz zadawać większe hity wybierz sorca, chcesz leczyć innych to wybierz druida, chcesz expić samodzielnie na wszystkim wybierz knighta, chcesz mieć mniej więcej pół tego i pół tego to wybierz pala. Nie oczekuj czegoś co jest nierealne.

A jak nie potrafisz grać to nie graj. Najlepiej wbij samemu lvl od początku do 3k to może nauczysz się grać, a nie wiecznie kupujecie postacie z różnymi profesjami, a potem płaczecie, że coś jest źle. Także najpierw naucz się grać.

Aaaaaa! Uprzedzam przed odpisaniem. Podaj nick postaci, którą grasz i napisz od którego poziomu nią grasz. :)

Obecnie od 1 do 1600
Od 2007r grałem wieloma postaciami więc praktykę naciskania 2 hotów już przeszedłem. Sama ekipa pisała, że zrobi takie respy. Czy ja napisałem gdzieś, żeby nie bili w ogóle? Po prostu każdy mob tutaj jest własnie robiony pod ek/rp.

Też wbije 1-2-3 lvl na wardach bez deda, co nie zmienia faktu że spadam od nich praktycznie na hita. A grając tu raczej wiesz jakie adhd ma ward

Nie podałeś swojego nicku. Gra nie opiera się na naciskaniu 2 hotów - uwierz mi. To może zrób propozycję z twoja wizją moba dla ms/ed, co? Masz 1600 poziom na serwerze, który stoi już od x lat i na którym jest exp x5 + ułatwiacze typu hota/speed. Także? Ty nie masz zielonego pojęcia o APO, wardach, pathach i nilach. Kiedyś na APO chodziło się w grupie, ale obecnie każdy chodzi i biega z tym mobem - soluje go. Kiedyś nikt nawet o tym nie myślał (szczególnie, że 1600 lvl chodził na APO z sio/uherami). Na wardy porywasz się z 1600 poziomem? Pozdrawiam. Idź może queeny pobij albo fw/wise lub balle. Za wysokie progi gościu. Do 2,5k się siedziało na fw/wise i było dobrze, a ty płaczesz, bo padasz na wszystkim - masakra.

Widzę, że nie doczytałeś, że grałem wieloma postaciami a nie tak jak ty jedna od xxx lat :O
Mam więcej pojęcia niż może Ci się wydawać o APO

Doczytałem, ale jak to ma znaczenie? Może wymień w podpisie, że grałeś np. Sarumarem od 1802 do 1807, ale było 16% do 1808 poziomu! Rzeczywiście, jak ktoś przeskakuje z postaci na postać to tak na serio nie potrafi grać (chyba, że jest mną i potrafi grać każdą profesją na każdym poziome). Więc wymień swój nick i chary jakimi grałeś, śmiało.

Hokage
01-12-2014, 18:59
Kiedyś 1600 sorkiem an wardach wbiłem 2 lvle bez deda;] trzeba umieć expic i jest ok.
Na 1k+ lvlu nie musisz chodzić na tiny a możesz iść na queny lub flubbery jak dawniej a na 2k lvlu idź na wardy a nie musisz iść na nile jak za mocne ;]

Squid
01-12-2014, 20:04
Wyspa piratów jest miejscem z respami dla ms/ed. <śmiech>

Wybaczcie, ale zrobiłem potwory (wszystkie typy Piratów) dla ms/ed (w większości do expienia czarem z fire) jednak zostały "poprawione" przez pewną osobę gdyż nie wiedziała o istnieniu tego czaru (co mogliście zauważyć przy aktualizacji z wyspą - dopiero później kogoś olśniło, że taki czar dodałem).

Miałem dobre chęci, jednak pod moją nieobecność działy się różne rzeczy i wyszło jak wyszło...

Przepraszam, moja wina, że ktoś pod moją nieobecność zepsuł to co zrobiłem... Mój błąd, że nie dopilnowałem tego aby było to wprowadzone tak jak stworzyłem... Postaram się zrobić nowe potwory jednakże przydałyby się nieuczęszczane respy na które mógłbym je wstawić.

Mam nadzieję, że sprostam Waszym wymaganiom...

Dlatego napiszcie tutaj lokalizacje respów na których nikt nie expi i można na nie będzie wstawić nowe potwory.

rumun
01-12-2014, 20:08

Pathy vol, płatne respy bally/msy ank, fw na cod(quest na bicz, troche zmodyfikowac mape i gotowe), różne części wyspy na magic? ktoś to jeszcze odwiedza?

#glers
akurat resp wise manow na can jest przydatny do robienia misji z !quest

Squid
01-12-2014, 20:18
Pathy vol, płatne respy bally/msy ank, fw na cod(quest na bicz, troche zmodyfikowac mape i gotowe), różne części wyspy na magic? ktoś to jeszcze odwiedza?
Z tym, że pathy na volcano są jedynym miejscem gdzie jako tako same występują.
Płatne respy zostaną płatnymi (czasem można złapać tam bota :D)
Questów też raczej nie chciałbym ruszać...

Co do magic to ciężka sprawa gdyż jest to teren na którym znajdują się różne misje itp (bieganie, kwiatki do zbierania farby itp) i byłoby to uciążliwe gdyż jak mniemam dla ms/ed potrzebne są potwory dla wyższych lvli niż 100 :>

Okey
01-12-2014, 20:48
choleeeeeeeera jak widzę, wy znajdziecie zawsze coś żeby popłakać, sprawa misji Squida została rozwiązania i jest w trakcie konsultacji z graczami, to musieliście znaleźć nowy powód żeby usprawiedliwić łzy? xDD chusteczkę chcesz? : D : D

jak dla mnie respy stricte dla ms/ed będą totalnym mindfuckiem, może niech zrobią osobny serwer dla magicznych? XD

dzięki, pośmiałem się trochę! u made my day!

Pandenius
01-12-2014, 22:40
A nie da sie zrobic tak zeby dane moby bily ed/ms slabiej niz ek/rp?
Moze to troche dziwne ale pytam tylko.

Squid
01-12-2014, 23:40
A nie da sie zrobic tak zeby dane moby bily ed/ms slabiej niz ek/rp?
Moze to troche dziwne ale pytam tylko.
Jest kilka sposobów na to:
- zmiany w silniku
- dodanie nowych przedmiotów tylko dla profesji magicznych (co wiąże się ze zmianami w silniku)...
itd.
Innymi słowy najprościej jest zrobić moba dla ms/ed niż kombinować w silniku (gdyż tam dostęp ma tylko Mortiis) :)

Nullo
02-12-2014, 00:27
Koleś grasz ed i placzesz, ze padasz na mobach dlatego chcesz moby na ktorych masz nie padac? Wiec ja chce bosy dla rp ktore moze spokojnie bic ek

Usunąć ten syf

Sabziro
02-12-2014, 01:08
ED/MS od zawsze najwięcej padają, najciężej mają zabić cokolwiek samemu ogólnie są najbardziej poszkodowanymi profesjami pod względem expa/solo/bicia bosow.

Respy powyżej 3k? ED/MS co chwile musi latać pół mapy na oq2, returnedy pod ek, więc zostają tylko wardy na cod <śmiech> bo repsy ewentowe to nawet ek tam nie siedzi, a co dopiero ms/ed..

Słowa ekipy są warte tyle co zeszłoroczny śnieg, prędzej śnieg znowu spadnie niż zrobią coś xD

Sasza
02-12-2014, 02:02

Może tak na Rookgard dodałbyś nowe moby? 80% respowisk jest opuszczonych. Czas na renowacje i wprowadzenie nowych mobów. Potwora robi się chwile.. Tak trudno podmienić potwory..?

Napisane: 18-09-2014:

Pracujemy też nad nowymi respami dla graczy z Wyspy Początkujących.

Gdzie są te respy?
Gdzie są nagrody za punkty eventowe?
Gdzie są automatyczne najazdy?
Gdzie jest Tropicano 2/2?
Gdzie jest Ramzes Helmet Quest?
Co z renowacjami Gildii?
Twój pomysł, który jak żaden inny ma tyle popracia. Dlaczego go nie wprowadzisz?
Gdzie poprawa wzoru na atak broni? Pisałeś w marcu, że to uda Wam się dokonać i wszystko przetestować.
Gdzie czar na łączenie run, który miał być już w styczniu?
Gdzie nowe bronie na Rookgard? Miałeś pomyśleć nad innymi..
Sprzedaż ihów na rooku. (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=78315) - pisałeś, że w kolejnych upach dodasz. Już chyba było z 10 upów i dalej nic.

I wiele, wile innych propozycji. Nie potrzebnie piszecie/ obiecujecie, a następnie się dziwicie, a raczej TY dziwisz, że każdy płacze..

Mogę wymieniać w kółko co powinno wejść na serwer, ale po co? Jak i tak pewnie nawet 2/10 tych rzeczy nie wejdzie w życie, bo po co.. Lepiej rzucać słowa na wiatr, a potem się dziwić, że taki Sasha wiecznie ma pretensje do biednego studenta Squida.

Jeżeli chcesz wprowadzić nowe moby na stare respowiska (opuszczone, na których już nikt nie przebywa, to napisz). Wymienię Ci je wszystkie.

Squid
02-12-2014, 10:10
Może tak na Rookgard dodałbyś nowe moby? 80% respowisk jest opuszczonych. Czas na renowacje i wprowadzenie nowych mobów. Potwora robi się chwile.. Tak trudno podmienić potwory..?

Napisane: 18-09-2014:

Gdzie są te respy?
Gdzie są nagrody za punkty eventowe?
Gdzie są automatyczne najazdy?
Gdzie jest Tropicano 2/2?
Gdzie jest Ramzes Helmet Quest?
Co z renowacjami Gildii?
Twój pomysł, który jak żaden inny ma tyle popracia. Dlaczego go nie wprowadzisz?
Gdzie poprawa wzoru na atak broni? Pisałeś w marcu, że to uda Wam się dokonać i wszystko przetestować.
Gdzie czar na łączenie run, który miał być już w styczniu?
Gdzie nowe bronie na Rookgard? Miałeś pomyśleć nad innymi..
Sprzedaż ihów na rooku. (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=78315) - pisałeś, że w kolejnych upach dodasz. Już chyba było z 10 upów i dalej nic.

I wiele, wile innych propozycji. Nie potrzebnie piszecie/ obiecujecie, a następnie się dziwicie, a raczej TY dziwisz, że każdy płacze..

Mogę wymieniać w kółko co powinno wejść na serwer, ale po co? Jak i tak pewnie nawet 2/10 tych rzeczy nie wejdzie w życie, bo po co.. Lepiej rzucać słowa na wiatr, a potem się dziwić, że taki Sasha wiecznie ma pretensje do biednego studenta Squida.

Jeżeli chcesz wprowadzić nowe moby na stare respowiska (opuszczone, na których już nikt nie przebywa, to napisz). Wymienię Ci je wszystkie.
Jak zwykle problem... Zrobiłeś misje u Ahmeda co mówisz, że nie ma łączenia run? ;) A może quest na Ramzes Helmet też już się rozpoczyna u Ahmeda? ;)
Co do respów - dlaczego pytasz się mnie o słowa Santano? Jak się robi coś z kimś to się na tym źle wychodzi (patrz respy dla ms/ed) i dlatego każdy robi swoją działkę. Ale mimo to powiem Ci, że mapper pracuje nad mapką dla mnie a na niej nowe respy. Do tego ostatnio dostaliście mrówki, jeszcze mało? ;o
Sprzedaż IHów nie będzie aż w takich ilościach, jednak będzie można zdobyć ich nieco więcej w plecaku :D

PS. U Ahmeda znajdziesz jeszcze coś czego nie wymieniłeś w tej swojej liście płaczów a co pewnie się przyda. I to już niebawem ktoś to zgarnie ;o

#Lordzik#
02-12-2014, 11:31
Od siebie dodam resp meshy i mad dogów na COD.

Jeżeli już takowe potwory mają powstać, to dla lvl'i z przedziału 2k+ widziałbym coś na styl nili z mniejszymi hitami, ale z większą ilością hp.

Week
02-12-2014, 11:55
Jest kilka sposobów na to:
- zmiany w silniku
- dodanie nowych przedmiotów tylko dla profesji magicznych (co wiąże się ze zmianami w silniku)...
itd.
Innymi słowy najprościej jest zrobić moba dla ms/ed niż kombinować w silniku (gdyż tam dostęp ma tylko Mortiis) :)

Zrobić bramkę jak na trainy (przejście z vocation, oczywiście dla ed/ms), później przejście ze zwykłą bramką lvlową i tam piękny oh ah, aż zatykający odbyt resp dla magicznych profesji, tak sobie to wyobrażam, rly.
Najlepiej jakiś respik dla 2k+ tak jak to napisał Kompot.
Po co robić jakieś zmiany w silniku, później masa błędów wysypie.

Squid
02-12-2014, 13:04
Zrobić bramkę jak na trainy (przejście z vocation, oczywiście dla ed/ms), później przejście ze zwykłą bramką lvlową i tam piękny oh ah, aż zatykający odbyt resp dla magicznych profesji, tak sobie to wyobrażam, rly.
Najlepiej jakiś respik dla 2k+ tak jak to napisał Kompot.
Po co robić jakieś zmiany w silniku, później masa błędów wysypie.
Ty chyba nie czytałeś tego do czego się odnosiłem - żeby moby biły słabiej ms/ed niż ek.

Respy będą ogólnodostępne jednakże expienie ekiem będzie tam nieopłacalne :D

Yagami
02-12-2014, 13:05
Od siebie dodam resp meshy i mad dogów na COD.

Jeżeli już takowe potwory mają powstać, to dla lvl'i z przedziału 2k+ widziałbym coś na styl nili z mniejszymi hitami, ale z większą ilością hp.

Te potwory są potrzebne do misji u Ahmeda, a w innych miejscach niż te nie występują nie licząc dziur exp.

Ktoś II
02-12-2014, 14:19
Co Ty w ogóle mowisz czlowieku... Jakie Ty chcesz moby dla magicznych profesji? Pojebalo do konca? Od kiedy APO istnieje nie bylo czego takiego, bo kazdy wiedzial na co sie pisze grajac magiczna postacia.
Magiczne profesje maja malo hp ale za to hity bardzo duze wiec cos za coś. Najt ma male hity i duzo hp.

Potwory dla magicznych profesji hahahahahaha!

@up
Duże hity? Różnica nie jest taka dużo a w pvp to już wogóle..
3k me bije ok 27-31k, ek 22-25k na 10 hitów sprawa wygląda tak:
ed 270-310k, ek 220k-250k różica przy największej skrajności wynosi 90k co daje niecałe 4hity maxy knighta które bez problemu walnie gdyż iż ma o wiele więcej hp i nie musi się siohać co hita żeby nie paść xD, więc co po hitach skoro: po 1 trzeba się co chwile siohać, po 2 można paść na 2 hity od Pirate Skeletona (przy dobrych wiatrach jak wejdą 2 prawie w tym samym czasie to od razu temple ;) )

To na jaki chuj brałeś postać magiczną skoro dobrze wiedziałeś ile ma hp i jak wygląda sprawa w walce z potworami? Co Ty za hity jeszcze porównujesz... Druid/sorc bije o wiele wiecej niż knight w porównaniu do leczenia się. Teraz ja Ci dam małe porównanie jak wygląda sprawa pvp:
1500 knight vs 2000 knight = knight z większym lvlem nie zabije 1600 knighta, bo mu ucieknie i sie wyuha.
1500 knight vs 2000 sorc/druid = knight nie ma szans sie wyuhać, bo hity magicznych przewyższają leczenie się rycerza, przez co sorc/druid wygrywa bez większego problemu
Chodzi o to, że magiczna profesja z minimalnie większym lvlem od knighta ma większe szanse na zwycięstwo w pvp, niż knight z większym lvlem. I tutaj jest różnica.

Nie ma sensu więcej dyskutować na ten temat, bo knight jest dobry na swój sposób ale druid i sorc też są koksami. Jak ogarniasz magicznych to niszczysz system totalnie. Żeby dobrze sobie radzić musisz mieć lepszy refleks i być sprytny dlatego nie każdy może grać druidem i sorcem, bo są to profesje wymagające większej uwagi od gracza. Weź 800 lvl sorca i 800 lvl knight i daj im do zabicie 20 bally, daje sobie rece i nogi uciac ze sorc zrobi to o wiele szybciej, tym samym szybciej zdobędzie lvl.

Sabziro
02-12-2014, 16:55
@up
Duże hity? Różnica nie jest taka dużo a w pvp to już wogóle..
3k me bije ok 27-31k, ek 22-25k na 10 hitów sprawa wygląda tak:
ed 270-310k, ek 220k-250k różica przy największej skrajności wynosi 90k co daje niecałe 4hity maxy knighta które bez problemu walnie gdyż iż ma o wiele więcej hp i nie musi się siohać co hita żeby nie paść xD, więc co po hitach skoro: po 1 trzeba się co chwile siohać, po 2 można paść na 2 hity od Pirate Skeletona (przy dobrych wiatrach jak wejdą 2 prawie w tym samym czasie to od razu temple ;) )

#Lordzik#
02-12-2014, 18:51
1500 knight vs 2000 knight = knight z większym lvlem nie zabije 1600 knighta, bo mu ucieknie i sie wyuha.
1500 knight vs 2000 sorc/druid = knight nie ma szans sie wyuhać, bo hity magicznych przewyższają leczenie się rycerza, przez co sorc/druid wygrywa bez większego problemu
Chodzi o to, że magiczna profesja z minimalnie większym lvlem od knighta ma większe szanse na zwycięstwo w pvp, niż knight z większym lvlem. I tutaj jest różnica.

Nie ma sensu więcej dyskutować na ten temat, bo knight jest dobry na swój sposób ale druid i sorc też są koksami. Jak ogarniasz magicznych to niszczysz system totalnie. Żeby dobrze sobie radzić musisz mieć lepszy refleks i być sprytny dlatego nie każdy może grać druidem i sorcem, bo są to profesje wymagające większej uwagi od gracza. Weź 800 lvl sorca i 800 lvl knight i daj im do zabicie 20 bally, daje sobie rece i nogi uciac ze sorc zrobi to o wiele szybciej, tym samym szybciej zdobędzie lvl.

Nawet byś się nie ośmieszał z tym, że taki ek się nie wyuha.
Jakim charem grasz aktualnie, że takie rzeczy wypisujesz? ^^

@topic
Ja to bym widział tak, żeby powstały ogólnie nowe potwory, tak aby była jakaś odskocznia od nili, tinów i wardów, bo przecież nie można już patrzeć na nie...

rumun
02-12-2014, 19:31
Ja to bym widział tak, żeby powstały ogólnie nowe potwory, tak aby była jakaś odskocznia od nili, tinów i wardów, bo przecież nie można już patrzeć na nie...

W sumie dobry pomysł i najchetniej chciałbym zobaczyć takie potwory, na które trzeba byłoby chodzić z sioherem/uherem/blokerem(coś jak pathy kiedyś) oczywiście na pewno moby te nie przebiłyby nilów itp bo exp za tego moba to jakieś nieporozumienie ogólnie, ale przyciągnąć jakimś dość fajnym lootem(np klejnutki 8-10% czy coś w tym stylu) i w miare dobrym expem.

Ktoś II
02-12-2014, 20:34
Nawet byś się nie ośmieszał z tym, że taki ek się nie wyuha.
Jakim charem grasz aktualnie, że takie rzeczy wypisujesz? ^^

@topic

Gram prawie 1600 knightem i jak walcze np. z 1900 druidem to nie daje rady sie wyleczyć jak bije morty i dochodzi różdżka...

Co do Twojej propozycji to popieram w 100%.

[Squid] Widać Twój poziom PvP :D

#edit
Tu nie chodzi o poziom pvp, bo z 1800 druidem jeszcze sobie radzę i nie rzadko udaje mi się zabić, za to jak 1900 bije spam, a ja trzymam tylko uh, to nie ma szans sie wyleczyć, hity przewyższają moje leczenie...

Pierwszy Boonek
03-12-2014, 00:00
(...bla bla pierdolenie)

To na jaki chuj brałeś postać magiczną (... dalejsze pierdolenie...)

To na chuj magiczna profesja wgl istnieje?

Co do reszty bzdur

1. to z tym 1500 i 2k - gówno prawda, zawsze mozna spokojnie odbiec.. jest jeszcze taki myk, ze taki ek zazwyczaj tylko ucieka i nie mozna go zabic ani ek ani ms, on natomiast moze zabic ms/ed podczas chocby jednej sekundy nie uwagi.. jedno sio za malo, jeden mort za duzo i chuj nie ma cie.. z ekiem jest inaczej wiadomo

2. Do expienia druida czy sorca dodaj jeszcze wracanie na resp co 10 minut :>

Gram prawie 1600 knightem i jak walcze np. z 1900 druidem to nie daje rady sie wyleczyć jak bije morty i dochodzi różdżka...

Co do Twojej propozycji to popieram w 100%.

[Squid] Widać Twój poziom PvP :D

Bez kitu 1.5 ekiem spokojnie mozesz zabic 1.8

#t jeszcze dodam, ze nadal druid jest najlszabsza profesja, dodaliscie maxa, a co dla ed? mam prawie 3.4k a 2.7 ek czy rp` bez wiekszych problemow moze sie wyleczyc z mojego spamu.. pomijajac, ze po 3 mortach juz musze sie leczyc bo caly czas dostaje z uw (w przypadku rp, u ek rzadziej)

A co do respow to spoko pomysl, tyle ze zapewne chuj bedzie z tego leciec, albo wgl beda niewypalem albo (najprawdopodobniej) wcale nie powstana i i tak bedziemy siedziec na tym na czym siedzimy

Hokage
03-12-2014, 00:09
#t jeszcze dodam, ze nadal druid jest najlszabsza profesja, dodaliscie maxa, a co dla ed? mam prawie 3.4k a 2.7 ek czy rp` bez wiekszych problemow moze sie wyleczyc z mojego spamu.. pomijajac, ze po 3 mortach juz musze sie leczyc bo caly czas dostaje z uw (w przypadku rp, u ek rzadziej)

A co do respow to spoko pomysl, tyle ze zapewne chuj bedzie z tego leciec, albo wgl beda niewypalem albo (najprawdopodobniej) wcale nie powstana i i tak bedziemy siedziec na tym na czym siedzimy

@2700 ek wyleczyć z twojego spamu? chyba nie potrafisz spamować. A zapomniałeś co pisałeś grając Akuzinem? Ze knight jest słaby w chuj

#T

Jeśli już to dodać respy dla 3k na szybszy resp ale potwory te nie powinny mieć lota i bić z łapy jak ward? Mogli by też powiększyć resp wardów na cod lub powiększyć przejścia między skałami.

Pandenius
03-12-2014, 09:42
Najlepiej byloby gdyby stworzyli 2 moby na ktorych fajnie expiloby sie ed/ms na lvlach 1-1,5k i 2-2,5k.

BAŁT
03-12-2014, 11:16
Dobrym expem dla ms/ed były by returnedy gdyby tylko nie biły na dystans i żeby było ich więcej ;) od 3 k lvl był by tam dobry exp dla magicznych bo jest miejscie i są wolne więc z łatwością można biegać i bić bez leczenia tylko zmienić by biły w zwarciu a nie na dystans ;]
To samo wardy cod zmienić tam te tunele na większe przestrzenie i dodać troche mobów

Nie trzeba odrazu robić tego błędu co z nilami że w miesiąc narobi sie 4 k lvli i bedzie kolejny płacz :) Nie potrzeba nam mobów z większą ilością expa tylko urozmaicenia mogą powstać nowe moby na bazie tych co są tylko z inną nazwą i wyglądem i juz bedzie sie milej dla oka expiło .

Jest wiele fajnych respów i potworów tylko trzeba je dopasować do obecnych czasów i pomyśleć że teraz juz nie ma h lvl <1000> tylko prawie 4k więc wystarczy poprawić to co jest zamiast dodawać kolejne przesadzone pomysły <jak np nile> :)

TyruS aka Tyr'ek XD
03-12-2014, 13:18
@Bałt
Muszę Ci przyznać rację, bo chociażby Nile jako biegające zające czy tam króliki jak na moje - obrzydzają, nawet tam nie expie bo nie chce na nie patrzeć to raz, a dwa ich damage jest dość duży więc o dentke nie trudno.

White Nygas
03-12-2014, 13:38
Robią w balona wszystkich jak sie tylko da. Z tego co wiem to nie rozdali jeszcze wszystkich nagrod za loterie bo Mortiis zabiegany (ale zeby nowe info o wplacaniu kasy dodac, czas sie znalazl). Serwer upadnie gdy tylko sie zrobi cieplo, to sa jego ostatnie miesiace!

first-misticuss
07-12-2014, 14:32
Zmniejszcie hity tinow, nilow, wardow albo wypierdolcie te combo co wala bo jest ostro i po sprawie, kazdy sobie poexpi ....

Lizaczek
25-12-2014, 20:32
Balans & respy dla profesji magicznych powinny być priorytetem, po co robić updaty skoro gameplay jest niedorozwinięty.

Xienus o.O
25-12-2014, 21:19
Can
- Fulbery - expie tam czesto.
- Giant serpenty - tu fakt nikt nie expi...
- Demony - expie!!!
Evul
- Kingi - no dobra...
- Demon Lordy - expie!
- Dragony/Dragon Lordy - expie!
- Behemoty - expie!
COD
- Wise Many - lol? expie i wbijam zadania na wise many!
Cyc
- Kingi - kpisz?

Jeżeli miejsc jest mało, mogę podać jeszcze kilkanaście takich respów, które są zapomniane.!
Serio? podaj.

Norbix95
25-12-2014, 22:23
Co do ms/ed to myślę, że łatwiej by było jakby mieli o 2/3 hp więcej za lvl i wtedy były by większe szansę, żeby zabic rp/ek na tym samym poziomie.

..:KoMBoj:..
26-12-2014, 09:37
wszyscy czekamy zarówno na balans jak i respy dla ms/ed. bez tego sie tymi profesjami nie da grać, od wszystkiego spada na spama. ile jeszcze będziemy czekać? może przed końcem apo się doczekamy :D

Hokage
26-12-2014, 11:38
wszyscy czekamy zarówno na balans jak i respy dla ms/ed. bez tego sie tymi profesjami nie da grać, od wszystkiego spada na spama. ile jeszcze będziemy czekać? może przed końcem apo się doczekamy :D

Ms i ed od 2k na wardach tak ciśnie że to masakra, Dawniej tylko tam się expiło na takim lvlu i jakoś ludzie grali i expili. Teraz są nile gdzie lvl idzie jak pojebany-.- discover 3k wbil w 3 miechy? no prosze ja was... co najwyżej to mogą powiększyć respy x2 bo resp na co jest bardzo mały i sam jak tam expie to wardy się nie respią. Ni trzeba nowych respów tylko renowacji starych xd

nizej\/

ziomek tylu ludzi wyexpiło h lvl ed i ms więc się z wami nigdy nie zgodzę ;/

Lizaczek
26-12-2014, 13:15
Ms i ed od 2k na wardach tak ciśnie że to masakra, Dawniej tylko tam się expiło na takim lvlu i jakoś ludzie grali i expili. Teraz są nile gdzie lvl idzie jak pojebany-.- discover 3k wbil w 3 miechy? no prosze ja was... co najwyżej to mogą powiększyć respy x2 bo resp na co jest bardzo mały i sam jak tam expie to wardy się nie respią. Ni trzeba nowych respów tylko renowacji starych xd

Co ty rekrut pier****sz??????
Respów potrzeba na lev 1500-2500, na 2.2k lev spadasz lajtem od wardów magiczną. Może i tam kiedyś expili ludzie, no ale ***** bez jaj.

tiny/wardy/returnedy/pathe/szkielety/double to są wszystko respy pod ek/rp

To ze kiedys msy i edy jebali sie po wardach od 1.8k to znaczy ze teraz te moby maja dalej bic, a inne profesje pojda sobie na nowe potwory?XD

Zreszta nie po chuj ty sie tu wgl wypowiadasz skoro nie expiles nigdy magiczna prifesja( i nie, nivelato na 3.4k sie nie liczy i rowniez nie, 1.8k ed ktorym padalea w city jak ostatnia szmata tez sie nie liczy, bo choc miales tego eda to na wardy ani razu smrodzie nie poszedles.