Zaloguj się

View Full Version : Sony Xperia T3

Dzikusek
02-12-2014, 21:20
Co myślicie o tym telefoniku? Jakie wady hymhym? Może polecacie coś innego w tym przedziale cenowym ?

Sabziro
02-12-2014, 23:58
Nie znam za bardzo jego ceny ale bodajże na allegro jest teraz "promocja" T3+Smart Watch 2 za ok 1000zł

Telefon w porządku ale za niewiele więcej można mieć SG S4 który według mnie jest wystarczająco dobrym sprzętem.

Azielu$
03-12-2014, 00:01
http://sonymobile.strefamarek.allegro.pl/sony-xperia-t3-blacksmartwatch2.html

W tej cenie lepszego zestawu nie dostaniesz.

SWAGGAFOX
03-12-2014, 22:56
Kumpel z klasy ma tego Sonego i jest w Ch*** zadowolony ;d jak korzystałem z tego telefonu to ogólnie spoko nie zacina sie i nic jak dla mnie spoko można polecić ; )

edit
powiem ci Dominik że telefon warty uwagi ;) także jak masz okazje to bierz go w ciemno nie słyszałem żali kumpla na T3 ;)

Dzikusek
04-12-2014, 17:40
Spoko spoko Mateo ale chodzi o to że mi umowa się kończy w Orange i sobie bd przedłużał i tylko tak ogarniam czy jest dobry :D a ten smartwatch to fajna sprawa :D ciekawe czy mają taką opcje w salonie xD

Ralmo
06-12-2014, 19:35
Jeśli masz w orange polecam Ci wybrać opcje Samsunga Galaxy S4 albo S5 + do tego jest w promocja odnosnie pakietów. Możesz do tego wybrać ewentualnie tableta - Alcatel Pixi7 za darmo, bądź też Smart Watcha i 3GB internetu, gdzie do konca marca masz nielimitowany. Łączny kosz tego abnomentu wynosił będzie ciebie około 97zł netto, natomiast ja w czwartek wybieram sie do punktu wziać, Sony Xperie Z3 + tablet za 138zl netto miesiecznie, także Twój wybór :)

pozdrawiam Roman Dmowski