Zaloguj się

View Full Version : Rychu Peja w skrócie błazen i buc.

Mikiel SZN
03-12-2014, 11:29
http://www.cgm.pl/aktualnosci,38463,ale_kanal_czyli_jak_peja_zabloko wal_nam_yt,news.html

Jak można być takim głąbem, niedorozwojem i debilem.

udzielal sie, ale widocznie wkurwil sie na cgm i zablokowal sobie, ma do tego prawo

brak beki

@edit
?????????????

nie wiem czy jesteś tępy czy prowo, ale stawiam na prowo

Tykshta
03-12-2014, 18:07
udzielal sie, ale widocznie wkurwil sie na cgm i zablokowal sobie, ma do tego prawo

brak beki

?????????????

nie wiem czy jesteś tępy czy prowo, ale stawiam na prowo

@edit
jakbys zauwazyl, nie tylko rysiek ma takie nastawienie do cgmu, inni to ukrywaja, on tak zrobil i bardzo dobrze zrobil, wkoncu to uszate yeti i ekipa zrozumia moze cos

Nullo
03-12-2014, 19:56
I bardzo dobrze zrobił ;]

Demon
03-12-2014, 21:11
udziela im wywiadu, promuje ten wywiad na swoim fejsie itd, a nagle to wszystko wypierdala, bo ktoś o nim napisał pare słów prawdy =dD

Zarexoholik?
04-12-2014, 00:54
Ricardo ma sos, ma plecy, ma władzę. Zablokował im youtube kiedy tylko chciał. Ty co najwyżej możesz zablokować sobie zatoki.

Będzie robił, co będzie chciał, bo jest PANEM (w sumie wiekiem to mógłby być twoim ojcem), więc jak możesz obrażać osobę, która jest od ciebie 2x starsza?

Więc jak możesz

być takim głąbem, niedorozwojem i debilem.

SedaN*
04-12-2014, 02:25
Jak dla mnie w 100% żałosna akcja Rysia. Ogólnie nie szanuje ludzi bez dystansu do siebie...

zii_twardziel
04-12-2014, 12:34
Żenada, żenada i jeszcze raz żenada... No ale czego można się spodziewać po człowieku na poziomie penera? Przecież szklanka, z której sączę wodę lekko gazowaną z dodatkiem magnezu ma większe iq od tego patusa strojącego się jak gwiazda popu :(. Od zawsze go jebałem i nie rozumiałem jego fenomenu po ''przeskoku'' poziomu rapu w Polsce. Pragnę jeszcze tylko zaznaczyć iż Peja to jebany hipokryta i chuj mu w dupe.

Mikiel SZN
04-12-2014, 16:39
Ricardo ma sos, ma plecy, ma władzę. Zablokował im youtube kiedy tylko chciał. Ty co najwyżej możesz zablokować sobie zatoki.

Będzie robił, co będzie chciał, bo jest PANEM (w sumie wiekiem to mógłby być twoim ojcem), więc jak możesz obrażać osobę, która jest od ciebie 2x starsza?

Więc jak możesz

Oj dziecko dziecko, jaki ty jesteś głupiutki i zapatrzony w swojego guru. Dla ciebie gdyby zgwałcił kobiete to byłby bohaterem.

mikel ale ty smieci piszesz....

@top
w ogole nie widzialem slow peji na ten temat wiec sie nei wypowiadam, a jezeli rychu tak chcial to zrobil proste.

na 100% prowo

G_R_U_L_I_X
04-12-2014, 17:04
mikel ale ty smieci piszesz....

@top
w ogole nie widzialem slow peji na ten temat wiec sie nei wypowiadam, a jezeli rychu tak chcial to zrobil proste.

Τettmeier
04-12-2014, 17:18
Ale to jest smieszne.. Abstrahując od muzyki Rycha. Chodzi tylko o charakter. Przeciez to jest z gimnazjum zachowanie, ktos mnie denerwuje wiec ja tez go musze zdenerwowac XD niewazne jak i co, ważne że ja mu zrobię kłopoty. I przy okazji z siebie posmiewisko. Pozdrawiam

Huskar
05-12-2014, 16:05

Więc jak możesz

god dammnn , bardzo zabawne wytłumaczenie. prawda w oczy kole tego półmózga , niby dorosły facet ale rozum dziecka z przedszkola

Zarexoholik?
07-12-2014, 02:29
Ricardo jest jaki jest, nie zmieni go zdanie jakiegoś dziecka i to do tego napisane w necie, a w szczególności na forum OTibiaS'a. On i tak nie liczy się ze zdaniem jakichś internetowych wojowników, więc obrażanie go w necie to tak jakbyś kogoś obgadywał za jego plecami. :( Nikt z was nie miałby odwagi do nawet do niego podejść w realnym życiu, więc te obelgi są raczej nie na miejscu, cooooo.

Zresztą zrobił jak chciał, i tak ma więcej hajsu niż wy, zarabia na takich jak wy i będzie na takich zarabiał.

Oj dziecko dziecko, jaki ty jesteś głupiutki i zapatrzony w swojego guru. Dla ciebie gdyby zgwałcił kobiete to byłby bohaterem.

Jak mogłeś określić mnie jako DZIECKO skoro jestem od ciebie starszy? W sumie to retoryka, bo znam odpowiedź. W dodatku Peja nie jest moim guru, wybacz. I co ma zablokowanie konta na youtube do zgwałcenia kobiety? Czarne myśli atakują twoją głowę?

lol, wchodze na to forum bardzo rzadko, ale jak juz czytam twoje posty to zawsze wyzywasz wielki studencie wszystkich od dzieci, ktorzy nie maja innego zycia poza tibia a jestes tu chyba jednym z najbardziej uzaleznionych typów :d teraz napisz jakiś wywód ze twoje zycie poszlo do przodu a innych stoi w miejscu lol

A ja wchodzę na forum dosyć często, ale jak już wchodzę to czytam głupoty wypisywane przez takie dzieciaki jak ty. Jak można "wyzwać" kogoś 'od dzieci'? Najpierw może wyjaśnij sobie co to znaczy WYZYWAĆ, bo jak widać nie znasz znaczenia tego słowa, a go używasz. :) To raz, dwa, że nawet nie wiedziałem o twoim istnieniu, przez przypadek zobaczyłem, że mi jakiś newbie odpisał. Jak może oceniać mnie ktoś kto mnie w ogóle nie zna? Teraz napisz, że nie mam racji. :)

Led
09-12-2014, 16:51
Ricardo jest jaki jest, nie zmieni go zdanie jakiegoś dziecka i to do tego napisane w necie, a w szczególności na forum OTibiaS'a. On i tak nie liczy się ze zdaniem jakichś internetowych wojowników, więc obrażanie go w necie to tak jakbyś kogoś obgadywał za jego plecami. :( Nikt z was nie miałby odwagi do nawet do niego podejść w realnym życiu, więc te obelgi są raczej nie na miejscu, cooooo.

Zresztą zrobił jak chciał, i tak ma więcej hajsu niż wy, zarabia na takich jak wy i będzie na takich zarabiał.

Jak mogłeś określić mnie jako DZIECKO skoro jestem od ciebie starszy? W sumie to retoryka, bo znam odpowiedź. W dodatku Peja nie jest moim guru, wybacz. I co ma zablokowanie konta na youtube do zgwałcenia kobiety? Czarne myśli atakują twoją głowę?

lol, wchodze na to forum bardzo rzadko, ale jak juz czytam twoje posty to zawsze wyzywasz wielki studencie wszystkich od dzieci, ktorzy nie maja innego zycia poza tibia a jestes tu chyba jednym z najbardziej uzaleznionych typów :d teraz napisz jakiś wywód ze twoje zycie poszlo do przodu a innych stoi w miejscu lol

tpic

bardzo slabe zagranei ze strony rysia, nawet bonus nie zglaszal swojego wywiadu na ktorym robi z siebie kretyna gdy wymiotuje (props za wypicie takiej ilosci wódki, w takim czasie), ryszard prezentuje nie pierwszy raz niższy poziom niż kobra, bonzo i bonus :d

Mgr Janko Hydrant
09-12-2014, 23:30
Na początku miałem bekę z Rycha, ale ten wywiad mi wyjaśnił sprawę https://www.youtube.com/watch?v=h-NNsN1g71w&feature=youtu.be&t=50m56s.
Skopiuję tekst z innego forum, bo doskonale gość to opisał.

Cgm zarzucił Peji, że blokuje ich kanał, a on wyjebał swoje filmiki (miał prawo), przez co yt automatycznie blokuje kanał
inna sprawa to czy Peja miał powód się tak obrażać, widocznie krytyka od takiego portalu jak cgm musiała boleć, bo jednak jakąś tam renomę mają, Rychu może to podpiąć pod swój konflikt z nimi, i twierdzić, że każdy artykuł to nie obiektywna recenzja, a kolejny cios w konflikcie
obie strony siebie warte, Rychu obrażony, a cgm wielce pokrzywdzony