View Full Version : Upc vs mobilny shit play
Siema, którego neta wybrać mieszkam na takim jak by "zadupiu" Nie wiem który internet wybrać UPC 250mb/sek za 90zł bez limitowy czy Play 15gb za 70zł. Sam nie wiem, w UPC jest zajedwabista prędkość i wifi, a poza tym bez limitu :D
Nie rozumiem. Chcesz zgarnąć tytuł 'Najgłupszy Użytkownik 2014' czy co?
#topic
upc, to chyba oczywiste
Anonimowy
04-12-2014, 13:20
Siema, którego neta wybrać mieszkam na takim jak by "zadupiu" Nie wiem który internet wybrać UPC 250mb/sek za 90zł bez limitowy czy Play 15gb za 70zł. Sam nie wiem, w UPC jest zajedwabista prędkość i wifi, a poza tym bez limitu :D
Wolałbyś mieć za 90zł dowolną ilość kanapek, którą będziesz mógł żreć jak prosie kiedy chcesz i ile chcesz, czy za 70zł 15 kanapek, które będziesz musiał sobie dzielić na różne pory dnia bo jak Ci braknie, będą Cię karmili ryżem z procy z częstotliwością 1 ziarenka na godzinę?
Myślę że UPC. Kolega chciał się po prostu pochwalić, że u niego 250 MB/s jest dostępne. :p
Bez chwili zastanowienia wybralbym Play z limitem danych.
Ero Senin
26-12-2014, 21:13
Zdecydowanie play. inna opcja nie wchodzi w grę
Orson_Pall
26-12-2014, 21:29
bez watpienia play, a Ci co pisza inaczej, są w błędzie. pozdrawiam
Norbix95
26-12-2014, 21:40
Taaaaaak...... Bierz play, a na pewno będziesz zadowolony.
Weź 60 Mb/6mb upload za 60 zł, po co Tobie 250 Mbps ? tylko rozpieszczeni ludzie maja taki net
Pierwszy Boonek
27-12-2014, 14:35
Nigdy w zyciu nie bierz play, ja mialem play to nawet z antena przedluzajaca zasieg podlaczana po tego debilnego palucha potrafil mi w szczecinie sie gubic... masakra kick za kickiem w godzinach "szczytu" mozesz zapomniec o czymkolwiek zwiazanym z internetem
#co do limitu tez pamietam mialem za 7 dych chyba? to zazwyczaj mi potem brakowalo, bo czesto zostawialem kompa wlaczonego itd .. ogolnie shit opcja nie polecam
/upc
Oczywiście że play i nie słuchaj innych guptasów które piszą inaczej.
KePuczasta
03-01-2015, 16:27
Nigdy w zyciu nie bierz play, ja mialem play to nawet z antena przedluzajaca zasieg podlaczana po tego debilnego palucha potrafil mi w szczecinie sie gubic... masakra kick za kickiem w godzinach "szczytu" mozesz zapomniec o czymkolwiek zwiazanym z internetem
#co do limitu tez pamietam mialem za 7 dych chyba? to zazwyczaj mi potem brakowalo, bo czesto zostawialem kompa wlaczonego itd .. ogolnie shit opcja nie polecam
/upc
x2
Potwierdzam, play to %+/&! traci zasięg w miescie a co dopiero na jakimś zadupiu, do tego wywalasz kasę na antenę przedłużająca zasięg która praktycznie dodaje ci może z 10% więcej prędkości itd.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.