View Full Version : BBQ - tBA [201?]
Mentalnie i ziomkowo to ja zawsze byłem SB Można nawet powiedzieć, że zakładalem to z nimi. Początkowo rozwinięcie było Smutny Bonson ale odpuściłem im bo marudzili, że chce być liderem itd więc postanowilem być incognito! Później siedzialem cicho bo się bałem, że mnie zaraz wyrzuca jak się czystki zaczynały. skąd to zaskoczenie teraz? Zawsze współpracowaliśmy i... Piliśmy nawet częściej. Aaaaa i mówiłem, że nagram płytę z dwoma raperami, więc mamy podpowiedź... Oboję są w SB a połaczenie ksyw to BBQ Nooo i Matek też jest! A tak poza tym to bez zmian, bo zaraz ktoś ferment zasieje że ze Stopro odeszliśmy:) Jesteśmy, byliśmy, będziemy i wszystko jest w porządku! Essa!
Bonson, Białas, Quebonafide + Matek - co sądzicie o takim combo? czekam moocno, chociaż fanem Bonsona nie jestem :cool:
bonson, quebo, matek tak
bialas to lak
Mgr Janko Hydrant
04-12-2014, 20:04
Ja czekam mocno na to, Białasa nigdy nie lubiłem, ale muszę przyznać, że ostatnio typ jest w formie. Ciekawe też w jakiej wytwórni to wypuszczą. Liczę na bangery i przewózkę.
Chociaż jeszcze za mocno się nie napalam, bo projekt z Planetem był zapowiadany, ale nigdy nie ujrzał światła dziennego, pzdr.
Tumanbuga
04-12-2014, 21:03
Ja z kolei bardziej czekam na bb niż q :v.
zii_twardziel
05-12-2014, 00:43
rozumiem, ze białas to ten obleśny grubas? XD ten co zrobił pośmiewisko z całej Polski robiąc remix do jbmnt? do tego projektu wzięli go chyba z litości (: nie wypadało nie zaprosić Tomba, ale pewnie na feacie i tak będzie
czekam i dzisiaj na nocnej zmianie będę myślami przy tym projekcie :D:D
Zarexoholik?
12-12-2014, 03:37
Bonson, Białas + Matek - to rozumiem, ale to Que coś tam? Przecież to jest całkowicie asłuchalny typ, pewnie ze względu na niego będę musiał przewijać kawałki, a jak któryś mi się spodoba to pewnie będę musiał wycinać jego zwrotki.
nickolaus
12-12-2014, 13:29
Jestem za Bonsonem. Jak na swój wiek wymiata zabójczo i współpracował ponadto m.in. z takimi wykonawcami jak: Buczer, Rena, Chada, Gruby Mielzky, Sobota, Hukos, Cira oraz 2sty. Najbardziej ujął mnie singlem "Mówią, że mam problem".
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.