View Full Version : UWAGA! Event!
UWAGA! Już w tą niedzielę (7 grudnia 2014) mniej więcej od 12-14, odbędzie się OTS EVENT! Najpierw odbędzie się na Rook, a później na Main. Do zdobycia dni premium oraz dla zwycięzcy wspaniale nagrody rzeczowe na naszym OTS!
Do eventu zakwalifikować się może tylko 20 osob (10 main i 10 rook). Każdy może wziąć udział! Nie ważne czy masz niski lvl, czy wysoki - czy masz pacc czy facc! Zapraszamy do udziału! NIEDZIELA, 7 GRUDNIA, PO 12-14!!
Info odnośnie eventów - TUTAJ (http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=1149211&postcount=39)
Czyli jakie były zadania, na czym polegał event, jakie nagrody oraz przede wszystkim kto odpadł, a kto zwyciężył.
Pozdrawiamy!
Ekipa APO OTS
Tygrys robi rewolucje na tym serwerze!
Tak trzymać, powodzenia wszystkim! :)
@down
Wszystko dowiesz się w niedziele, przed rozpoczęciem eventu. :)
#Lordzik#
05-12-2014, 13:56
To taki event jak wcześniej co był z pytaniami o Tibie / APO czy coś trochę trudniejszego i pytania z dziedzin naukowych (czyt. chemia, matematyka itp.) ???
Dobrze, że się coś dzieje, ale ja czekam na jakieś nowe potwory, respy ;o
Anonimowy
05-12-2014, 14:00
To taki event jak wcześniej co był z pytaniami o Tibie / APO czy coś trochę trudniejszego i pytania z dziedzin naukowych (czyt. chemia, matematyka itp.) ???
Dobrze, że się coś dzieje, ale ja czekam na jakieś nowe potwory, respy ;o
Nie przesadzaj, dla większości jedyną szkołą jaką ukończyli to OTS Quest.
@Topic
Znając życie jak odbędzie się losowanie to wypadnie na Saszę :P
Znając życie jak odbędzie się losowanie to wypadnie na Saszę :P
Przytyj to też będziesz brany jako 50 osób :):)
Nie no głupie żarty, wpaść raczej wątpię że wpadnę, ale widać, że coś się tu dzieje, tylko gdzie obiecana reklama? :)
Na pewno wezmę udział :) Może w końcu coś wygram kto wie!
Będzie ten Mikołaj? "Bo kcem present od Mikouaja"
Sokol from West
05-12-2014, 14:37
Nie przesadzaj, dla większości jedyną szkołą jaką ukończyli to OTS Quest.
Popieram w 100% xD Większość może tylko tym się pochwalić.
@topic
Widać, że coś się dzieje! Fajnie, że więcej takich eventow się pojawia :) może uda się znów coś wygrać xd
Pandenius
05-12-2014, 14:40
Fajnie ze chociaz troche sie staracie ale moglibyscie tez napisac na czym bedzie polegal event bo nwm czy wbijac czy nie ?! :(
zii_twardziel
05-12-2014, 15:09
Straszne godziny, ale trudno propsy za inicjatywę i goń tam Mortiisa xD
@edit
Co z choinkami? Czy mógłbyś nas poinformować od kiedy będzie można je sadzić? :D
Mam nadzieje, że nagrody nie będą takie przesadzone jak ostatnio -.-
#t
Dobrze, że coś robicie ale wolał bym uptade i jakiś quest który może każdy wykonać i każdy ma nagrodę.
[Tygrys] Starałem się tym razem nie przesadzać z nagrodami, ale również warte udziału.
Czy tylko ja mam wrażenie, że te całe eventy są do dupy, ale robią to tylko po to, aby mydlić oczy updatem który się sporo opóźnia?
[Tygrys] Ja już up'ami się nie zajmuję i nie chcę nikomu mydlić oczu eventami i/lub konkursami... Gdyby event robiła osoba, która zajmuje się up'ami, to wtedy może i można byłoby nazwać to "mydleniem oczu". W tym wypadku jest to wykluczone - robię to z własnej inicjatywy, nikt mnie ani nie prosił o to, ani tym bardziej nie zmuszał do tego.
#Topic
Nawet jak mnie wylosują, to zrezygnuję. W dupie mam takie eventy.
[Tygrys[ A kto powiedział, że kwalifikacja będzie polegała na losowaniu?
Pozdrawiam, Week.
Pierwszy Boonek
06-12-2014, 08:22
fajnie ze cokolwiek robicie, mimo tego ze jest to w chuj naciagane...
#nadal czekam na perfa z loteri ktora byla 2 miechy temu _/
Może podajcie z góry wylosowaną listę osób, to oszczędzicie niektórym marnowanie czasu na czekanie z nadzieją na udział?
Vectralix
06-12-2014, 13:48
@up // wpisz juz sobie Sashe na pewno :D
I na chuj robicie event ZNOWU dla WYBRANYCH osob?._. zrobcie dla calej 50-tki (wiecej raczej nie gra) a nie, znowu 15 osob z topki i 5 osob ze srodka. A dla lov znow chuj w dupe:) Ale nie ma to jak motywowac, zamiast sciagac nowych graczy po prostu zostawiacie uzaleznionych graczy :P Powodzenia wszystkim, ja udzialu nie wezme jak dla 20 osob. ^^
@up // wpisz juz sobie Sashe na pewno :D
To akurat sprawa wiadoma :D
#t
Jak wstanę to może wejdę pośmiac się z tego eventu.
Zarexoholik?
07-12-2014, 02:23
W ramach sprzeciwu obecnej polityce APO nie zaloguję się do gry! Oszukaliście nas z update'ami.
Pan Zarexoholik jako pierwszy na serwie ukończył !quest - co dalej? (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=111199&highlight=%21quest)
*fajnie, że się staracie, nigdy nie jest za późno na przeprosiny
15:26 Skadi: [1488]: a potem mowia ze komputer znow sashe wybral
Event - wiadomo było kto wygra. Komputer wylosował go jak zwykle, a może gdyby squid robiłby event to Shasha nawet by sie zakwalifikował sie do 10?
#Nie obchodza mnie ustawione eventy
15:26 Skadi: [1488]: a potem mowia ze komputer znow sashe wybral
Event - wiadomo było kto wygra. Komputer wylosował go jak zwykle, a może gdyby squid robiłby event to Shasha nawet by sie zakwalifikował sie do 10?
#Nie obchodza mnie ustawione eventy
Chłopaczku, czy Ty dobrze się czujesz? Jaki komputer mnie wylosował? Jakie losowanie? O czym Ty pieprzysz gościu :confused::confused:
Dlaczego uważasz, że jakby Squid robił event to nie byłbym w pierwszej dziesiątce? Co to za spekulacje?
Nic nie wiesz to najlepiej się nie odzywaj, dziękuje za uwagę.
@down
A nie może? Kto pierwszy ten lepszy..
Możliwe, że taki low ma w depo potrzebne przedmioty, to chyba wiadomo, że szybciej zaniesie to w dane miejsce, niż np. Ja. :<
#Lordzik#
07-12-2014, 15:58
Mnie tylko śmieszy to, że niby każdy, nawet mały lvl może coś wygrać. Po co w ogóle coś takiego wypisywać? XD
Sokol from West
07-12-2014, 16:25
Możliwe, że taki low ma w depo potrzebne przedmioty, to chyba wiadomo, że szybciej zaniesie to w dane miejsce, niż np. Ja. :<
No sorry, ale to co napisałeś jest śmieszne(przynajmniej dla mnie). Nie oszukujmy się, nikt(chyba?) nie wiedział co będzie trzeba robić na tym evencie, a raczej wątpię, że taki mały lvl zbiera wszystkie przedmioty, jakie mu wypadną/znajdzie w czasie gry. Sorry, ale to nie jest wytłumaczenie. Szanse dla małych lvl'i? No raczej, a na pewno ich nie było...
@t
Miałem brać udział, ale nie biorę w tym dla maina. Czekam od 12 i nadal tego nie ma. Pozdrawiam Eklerq'a xD
Capitan von Rooker
07-12-2014, 17:39
Beka kolejny konkurus event i kto oczywiście go wygrywa? Sasha Rookslayer dlaczego dopuszczacie taki poziom w ogole do konkursów jak on ma już wszystko to jeszcze mu dajecie nagrody w postaci 120dni PACA!?!?! demon armor i jakieś tam inne rzeczy ?? to jakiś żart? jak tu gracze mają powrócić na serwer skoro rookgard powoli się robi wyspą sashy ? Śmiech na sali
Event dla mnie śmieszny nie była przemyślana lista nagród a tym bardziej ilość dni premium .
Beke mam z ludzi, którzy myślą, że event ustawiony hahaha
Oddał wszystkie itemy jako pierwszy, w końcowych misjach nie zbierał sam, o tym nie pomyśleliście?
@up
Dlaczego ma nie być dopuszczany? Sporo jest rookstayerem...
możesz expic codziennie po 12h i wbić 3k lvl na rooku to będziesz miał łatwiej na najazdach.
Beka kolejny konkurus event i kto oczywiście go wygrywa? Sasha Rookslayer dlaczego dopuszczacie taki poziom w ogole do konkursów jak on ma już wszystko to jeszcze mu dajecie nagrody w postaci 120dni PACA!?!?! demon armor i jakieś tam inne rzeczy ?? to jakiś żart? jak tu gracze mają powrócić na serwer skoro rookgard powoli się robi wyspą sashy ? Śmiech na sali
Event dla mnie śmieszny nie była przemyślana lista nagród a tym bardziej ilość dni premium .
jest top1, gra tam najdłużej, wszystko o tej wyspie wie i każdy go zna, powiedz mi jak w takiej sytuacji Sasha ma np. przegrać konkurs wiedzy skoro wie wszystko!
dla przykładu na 8.42 jak grało już te 10 osób max też miałem z 70% rar itemów serwera + xx kcc, tak już jest jak rządzisz :cool:
dla mnie super, że cokolwiek się dzieje, a wy wszyscy macie zwyczajny ból, że on wygrywa :D
Ogolnie to beka bo faktycznie male lvle nie miały szans z wiekszymi bo wolniej biegają etc. Godziny były od 12 do 14 spoko, czekałem. Na rooku skończył sie pozno + na mainie miał byc za 1,5h wiec nie czekałem. Beka z deczka
21:28 Kolejne zadanie po 20 minutowej przerwie - pilnie musze cos zalatwic. Cierpliwosci :)
i wszystko na temat
@down
Ten hlvl też może mieć te itemy przygotowane i co?
Wtedy i tak wygrywa lvl i szybkość chodzenia.
#Topic
Event jak zawsze nieprzemyślany, bo nie każdy miał szanse, aby wziąć udział (a we wiadomości pisało, że każdy!).
Był konkurs wiedzy, gdzie lvl nie miał znaczenia, a jednak Sasha również wygrał.
Nie chcę nawet bronić Sashy, ale ci którzy uważają, że coś było niesprawiedliwe są po prostu idiotami.
Tylko że wtedy kwalifikacje były inne - losował je niby skrypt, a że On jest gruby to liczyło go za 10'ciu, gdzie tutaj sprawiedliwość?
Nie będę wpierdalał chuj wie ile tylko dlatego, żeby wygrać kwalifikacje w jakiejś grze, tym bardziej na OTS - upadającym OTS.
Event jak zawsze nieprzemyślany, bo nie każdy miał szanse, aby wziąć udział (a we wiadomości pisało, że każdy!).
Był konkurs wiedzy, gdzie lvl nie miał znaczenia, a jednak Sasha również wygrał.
Nie chcę nawet bronić Sashy, ale ci którzy uważają, że coś było niesprawiedliwe są po prostu idiotami.
Rzygać mi się chce i odechciewa cokolwiek robić, jak widzę co niektórzy piszą...
Takie cwaniaki, to zróbcie event, który będzie PRZEMYŚLANY (bo wg. was ten nie był) i SPRAWIEDLIWY (ten event oczywiście także był niesprawiedliwy/ustawiony itp.).
Po prostu jest mi was żal, serio...
To, że Sasha wygrywa, nie znaczy, że od razu jest coś ustawione!
Przysięgam, jeśli będzie kolejny raz miało miejsce losowanie osób, to nagram film jak kur. losuje swoją ręką losy z nickami ludzi! Pasi? Albo i nie... - i tak znajdą się osoby, które stwierdzą, że ustawione... Brak słów po prostu.
P.S / edit
Ten event nie polegał na losowaniu, tylko zależał od tego kto pierwszy coś przyniesie i się zakwalifikuje...
P.S / edit
Ten event nie polegał na losowaniu, tylko zależał od tego kto pierwszy coś przyniesie i się zakwalifikuje...
Tylko zauważ, że większy lvl szybciej Ci ową rzecz lootnie/zabije i też dostarczy, takim 10 lvlem co ja mogę?
Polecę na respa a 600 lvl już leci oddać, gdzie tutaj sprawiedliwość xD
@up (Week)
Taka sprawiedliwość, że niewiele graczy wie gdzie co się respi. Tutaj trzeba wykazać się sprytem i wiedzą a nie poziomem :)
Właśnie te 10 lvle raczej nie wiedzą co i gdzie (i do tego wolniej biegają, taka sprawiedliwość?), no chyba że kupuje się postacie z XXXX lvlem tak jak Ty, to jest pewne, że nic się o serwerze nie wie :(
Tygrys, po co taki nerw?
Ja bym miał wyj3bane na to co "kozaki internetowe" piszą. Twierdzą, że event był ustawiony bo nic nie wygrali. Skończcie płakać bo to się robi monotonne i nudne.
Ps: Dzięki za 3 dni pacc :)
@up (Week)
Taka sprawiedliwość, że niewiele graczy wie gdzie co się respi. Tutaj trzeba wykazać się sprytem i wiedzą a nie poziomem :)
@Week
Sorry, ale ja się załapałem :) A nie ciągły płacz, że to, że tamto.
Dla mnie event byl spoko. Dawno nie widzialem Tygrysa ktory byl tyle h w grze :D Duzy + bo nareszcie sie cos dzieje
Czekam na nastepne eventy/maratony/losowania!
PS. Mozna juz powoli choinki stawiac ;]
Rzygać mi się chce i odechciewa cokolwiek robić, jak widzę co niektórzy piszą...
Takie cwaniaki, to zróbcie event, który będzie PRZEMYŚLANY (bo wg. was ten nie był) i SPRAWIEDLIWY (ten event oczywiście także był niesprawiedliwy/ustawiony itp.).
Przysięgam, jeśli będzie kolejny raz miało miejsce losowanie osób, to nagram film jak kur. losuje swoją ręką losy z nickami ludzi! Pasi? Albo i nie... - i tak znajdą się osoby, które stwierdzą, że ustawione... Brak słów po prostu.
P.S / edit
Ale nie wkurzaj sie! Bardzo dobrze, że zrobiłeś event bo było aż 150+ online. Wszyscy byli by zadowolenie (chyba) jak by 1 event był do większych lvli 2 do mniejszych. Wtedy byli by wszyscy zadowoleni??
[Tygrys] Następny event zrobię odpowiednio dla różnych przedziałów lvl'owych.
P.S / edit
Nie ma co się tłumaczyć Robert.
Nie ma nic - źle. Zrobisz coś - również źle. Tutaj im nie dogodzisz.
Nawet nie docenią tego, że siedziałeś cały dzień..
Ehh, normalnie brak słów na tych ludzi.
#t
Event bardzo dobrze zorganizowany, nie da się niczego przyczepić.
Ciekawe co następnym razem wymyślisz. Wracaj powoli do składu, bo jesteś tak krótko, a takie efekty widać w liczbie online!
Ja to powiem Wygrałem 1 raz tu cokolwiek tyle! udało sie dzieki ludziskom za to serdeczne bóg zapłać :) liczyło sie to kto ma wiecej Funfli i czy maja pełne dp XDDDDD
Trwało ile trwało ale i tak dobrze ze to tygrys nie squid bo pewnie jeszcze bysmy zbierali z 10 k jagód by sie załapac do pierwszej 10 ! tak więc może być :)
ps. może jeszcze dlatego ze Flac też nie miał neta jak ja tylko sknera kupiła mniejszy pakiet na telefon i brakło ! ! ! ! i nie dał rady xDDD
Moon Red
08-12-2014, 00:35
Nie ma co się tłumaczyć Robert.
Nie ma nic - źle. Zrobisz coś - również źle. Tutaj im nie dogodzisz.
Nawet nie docenią tego, że siedziałeś cały dzień..
Ehh, normalnie brak słów na tych ludzi.
#t
Event bardzo dobrze zorganizowany, nie da się niczego przyczepić.
Ciekawe co następnym razem wymyślisz. Wracaj powoli do składu, bo jesteś tak krótko, a takie efekty widać w liczbie online!
Jaki ty jesteś ograniczony umysłowo chłopie, za tydzień pewnie będziesz płakał i wyzywał adminów bo coś Ci nie będzie pasować albo nie dadzą upa, ciekawe czy w realnym życiu też tak każdemu liżesz dupę.
~Fajnie że się coś dzieje i oby częściej.
Co do saszki itp nie wnikam, chociaz to i tak jest Skorumpowana Rzeczpospolita Aposka.
Ale co do czasu to wam wali na dekiel.
Ile można było czekać, przekladac, myslicie ze nie mamy co robic.
Wali was, że gracze wyczekują konkretnej godziny to potem jeszcze rozciagacie to w czasie. Pytam o której zakończył sie event na main....? Kurna ludzie, o ktorej on w ogole sie zaczął ja pitole, połapać sie nie idzie w tym burdelu.
Jesteście jak nasz rząd z tuskiem na czele, obiecujecie i gówno robicie.
aPO to przypadek?
Nie ma co mydlic oczu, lepiej zabrać się za coś co naprawde potrzeba np. respy, lag etc.
Taka macie zryta polityke, dymać wszystkich umiecie, podatki dajcie wyzej na pacc.
Akcyze na uw wprowadzcie czy cos bo widze, że wam sie nudzi.
Na co nam taki gówniany event jak więcej nerwów z tego niż fanu.
Zryć komuś niedziele potraficie i tyle.
Odszkodowanie w expie/uc powinny isc za strate czasu.
Bez odpowiedzialności nie ma poprawności. Polityk odpowiada za swoje działanie poprawne lub lipne, czemu wy nie ponosicie żadnych skutków za swoje lipne dzialania.
100 razy nie będzie ktoś zapitalał na vol lub oq2 lub cholera wie gdzie bo wy sobie zmieniacie godziny raz po raz.
Mydlicicie eventami, potem bedzie choineczka, lepiej ogarnijcie coś co trzeba zmienić a nie dodatkowy syf.
Może i da się docenić staranie, ale przy brakach jakie ma ten serw, ten event był zbędny pod wieloma względami.
Korwina dajcie tu niech rozwali ten stary aposki komunistyczny system myślenia i wartościowania.
POzdrawiam.
P.S Bałt daruj sobie religjne zwroty " bóg zapłać " skoro nie umiesz ich napisać, lub jeśli jesteś nie wierzący to ich nie używaj, bo mają korzenie chrześcijańskie lewaku.
Przeciez to jest logiczne ze Sasha ma wielkie szanse sorry widziales jak 1.3k lata po mapie, oraz prawei wie gdzie wszystko lezy skoro gra xx lat juz tu, to logiczne ze 90 % konkursow on bedzie wygrywać....
a co do eventu nawet fajny ale wiecej robcie takich akcji bo gracze sa stanowczko na TAK.
Ile można było czekać, przekladac, myslicie ze nie mamy co robic.
Wali was, że gracze wyczekują konkretnej godziny to potem jeszcze rozciagacie to w czasie. Pytam o której zakończył sie event na main....? Kurna ludzie, o ktorej on w ogole sie zaczął ja pitole, połapać sie nie idzie w tym burdelu.
Event na Rook zaczął się przed 14 (godziny 12-14 czyli tak jak miało być, nieprawdaż?), a zakończył chyba gdzieś o 16. Event Main rozpoczął się o 18, a zakończył po 23 (tak wyszło). A teraz wyobraź sobie, że przez cały czas trwania eventu musiałem siedzieć przy komputerze, a chyba zapomniałeś, że też jestem człowiekiem i muszę np. coś zjeść, pójść do kibla czy też umyć się? Myślisz, że jestem jakimś robotem czy jak?:D Przerwa 2 godzinna (owszem, miała być 1h-1,5h, ale wyszło te pół godzinki dłużej - o jej) była spowodowana właśnie tymi rzeczami ww. Kolejna 20 minutowa przerwa - cóż, musiałem gdzieś szybko autem wyskoczyć. Choć szczerze mówiąc nie wiem po jaką cholerę ja się tłumaczę komukolwiek. Po prostu miałem powody, których zapewne niektóre osoby tak jak Ty nie zrozumieją, bo w końcu GM'i to maszyny lub też wasi niewolnicy...
Nie ma co mydlic oczu, lepiej zabrać się za coś co naprawde potrzeba np. respy, lag etc.
Gdyby to zależało wyłącznie ode mnie, to wierz mi - zająłbym się tym już dawno i nie tylko tym.
Na co nam taki gówniany event jak więcej nerwów z tego niż fanu.
Zryć komuś niedziele potraficie i tyle.
Odszkodowanie w expie/uc powinny isc za strate czasu.
Biedactwo... - nie udało Ci się nic wygrać? :(
Bez odpowiedzialności nie ma poprawności. Polityk odpowiada za swoje działanie poprawne lub lipne, czemu wy nie ponosicie żadnych skutków za swoje lipne dzialania.
HAHAHAHAHA! :D :D :D Best żart ever! Nie pomyliłeś czasem Polski z jakimś innym krajem? :D
100 razy nie będzie ktoś zapitalał na vol lub oq2 lub cholera wie gdzie bo wy sobie zmieniacie godziny raz po raz.
Gdzie niby była mowa o zmianach godzin eventu? Event rozpoczął się wtedy, kiedy miał się rozpocząć. Nie było możliwe przewidzieć kiedy się zakończy...
co kupe mu sie zachcialo???
nieprzemyslany ewent
Wyobraź sobie, że nie :) Chyba jednak miałem prawo zrobić krótką przerwę? Zwłaszcza, że oba eventy (main i rook) trwały łącznie ponad 7h ...
Kolejny event zrobię dla różnych przedziałów lvl'owych. Choć pewnie i wtedy znajdą się ludzie, którzy będą pisać, że był on ustawiony, nieprzemyślany i ogólnie be i fee... Cóż, nikt nikogo do udziału nie zmusza.
Jeśli kogoś by interesowało jakie były zadania i kto kiedy odpadł itp. - proszę \/ :)
Event Rook rozpoczął się ok godziny 14 i trwał do godziny 16.
[EVENT ZADANIOWY ROOK "Kto pierwszy ten LEPSZY!"] Z poczatku kazdy moze wziac udzial. Aby zakwalifikowac sie do kolejnego etapu, musi wykonac "Zadanie kwalifikujace". Pierwsze 10 osob kwalifikuje sie dalej. Tam na nich czekac bedzie 10 zadan.
Po kazdym zadaniu odpada jedna osoba! Nagrode glowna wygrac moze tylko jedna osoba! Osoby odpadajace, w ramach pocieszenia otrzymaja dni premium odpowiednio:
1,3,7,14,21,30,40,55,70 i w finale 90, jesli finalista nie wykona ostatniego zadania. Nagrody glowne to: 120 dni PACC, Helmet of The Ancients (niepelny), Demon Armor, Crown Legs, Rook Boots, Demon Shield, Hunting Spear i 5lvli! Powodzenia! (Tygrys)
ZADANIA ROOK:
[ZADANIE KWALIFIKUJACE (dla wszystkich!) ROOK]: Przydaloby mi sie cialo martwej SWIEZEJ osy (wasp), w pelni wypchanej kwiatkami "moonflower"! Czekam w depozycie miasta Tropicano.
cialo swiezej osy: ID 2899
Mamy juz 10 zakwalifikowanych osob! Za chwile pierwsze zadanie! Zakwalifikowana dziesiatka to: Mti, Shabus Rookslayer, Ruberg, Flac Rookman, Sasha Rookslayer, Nilas, Kriskip, Frotto Rooker, Cycu Atticus, Naziol.
[ZADANIE nr1 ROOK]: Chetnie posililbym sie jagodami, najlepiej po 5 sztuk. A i nie zapomnijcie wlozyc jagody do plecaka, najlepiej zielonego i ma byc pelny! Siedze w depozycie w miescie Rookgard na terenie facc!
[ODPADA]: Frotto Rooker . Dziekujemy! Nagroda pocieszenia 1 dzien PACC. Za chwile kolejne zadanie!
[ZADANIE nr2 ROOK]: Halloween juz co prawda bylo, ale chcialbym dostac 66 czaszek (skulls) i jedna duza kosc (big bone) w zwyklym worku. Czekam w depozycie w miescie Tropicano!
[ODPADA]: Ruberg . Dziekujemy! Nagroda pocieszenia 3 dni PACC. Za chwile kolejne zadanie!
[ZADANIE nr3 ROOK]: Czy ma ktos moze line, lopate i kilof? Jesli tak, to poprosze w obojetnie jakim plecaku :) Znajduje sie w depozycie w miescie Tropicano!
[ODPADA]: Nilas . Dziekujemy! Nagroda pocieszenia 7 dni PACC. Za chwile kolejne zadanie!
[ZADANIE nr4 ROOK]: Kurde, skonczyly mi sie spear'y. Moglby mi ktos podrzucic 25 spear'ów na Trainery w miescie Tropicano?
[ODPADA]: Kriskip . Dziekujemy! Nagroda pocieszenia 14 dni PACC. Za chwile kolejne zadanie!
[ZADANIE nr5 ROOK]: Ale chce mi sie pic! Prosze, przyniescie mi troche wody. Mysle, ze caly worek (jakikolwiek) wystarczy. A i niech woda bedzie w vialach! Szybko! Strasznie mnie suszy od widoku tego piasku, na dodatek jakies krokodyle tu biegaja!
[ODPADA]: Naziol . Dziekujemy! Nagroda pocieszenia 21 dni PACC. Za chwile kolejne zadanie!
[ZADANIE nr6 ROOK]: Potrzebna krew! Krew! Caly zloty plecak krwi w vialach! Predko, nie ma czasu! Hunter Urlich traci duzo krwi! (Jesli ktos da life fluidy zamiast krwi, to dyskwalifikacja!)
[ODPADA]: Shabus Rookslayer . Dziekujemy! Nagroda pocieszenia 30 dni PACC. Za chwile kolejne zadanie!
[ZADANIE nr7 ROOK]: Moje zapasy ryb maleja... I co ja teraz zrobie? Moze poratujecie? 100 zwyklych ryb (fish) i 10 duzych (big fish) powinno wystarczyc. General Grab tez lubi rybki :)
[ODPADA]: Mti . Dziekujemy! Nagroda pocieszenia 40 dni PACC. Za chwile kolejne zadanie!
[ZADANIE nr8 ROOK]: Zaprosilem dziewczyne na kolacje i obiecalem jej, ze beda krewetki (shrimp) z chlebkiem (bread) i z melonem. Jesli macie, to przyniescie mi 3 krewtki, 5 bochenkow chleba i 1 melona.
A i nie zapomnijcie zapakowac to w ladnym niebieskim worku. Dziekuje! Sally na pewno sie ucieszy :)
[ODPADA]: Cycu Atticus . Dziekujemy! Nagroda pocieszenia 55 dni PACC. Za chwile kolejne zadanie!
[ZADANIE nr9 ROOK]: Ahh ten Ward Robe, zazyczyl sobie 20 grobowych kwiatow (grave flower). Czy ma ktos z was moze? Tylko zapakujcie je do szarego plecaka...
[ODPADA]: Flac Rookman . Dziekujemy! Nagroda pocieszenia 70 dni PACC. Za chwile ostatnie zadanie dla finalisty!
[ZADANIE nr10, final ROOK]: No i zostales sam moj przyjacielu... Udowodnij mi, ze jestes godzien pierwszej nagrody i przynies mi swoje martwe cialo! Masz na to 5 minut! Czekam w swiatyni na Ciebie i na Twe martwe cialo... :)
Gratulacje! Sasha Rookslayer wygrywa (znowu:<) glowna nagrode! Dziekujemy wszystkim za udzial i juz niedlugo event dla graczy Main! Zapraszamy!
Event Main rozpoczął się o godzinie 18 i trwał do godziny 23.
[EVENT ZADANIOWY MAIN "Kto pierwszy ten LEPSZY!"] Z poczatku kazdy moze wziac udzial. Aby zakwalifikowac sie do kolejnego etapu, musi wykonac "Zadanie kwalifikujace". Pierwsze 10 osob kwalifikuje sie dalej. Tam na nich czekac bedzie 10 zadan.
Po kazdym zadaniu odpada jedna osoba! Nagrode glowna wygrac moze tylko jedna osoba! Osoby odpadajace, w ramach pocieszenia otrzymaja dni premium odpowiednio:
1,3,7,14,21,30,40,55,70 i w finale 90, jesli finalista nie wykona ostatniego zadania.Nagrody glowne to: 120 dni PACC,Helmet of The Ancients,Shaman Armor,Sapphire Legs,Magic Bunny Slippers,Burning Heart,Ultimate Weapon i 10lvli! Powodzenia! (Tygrys)
ZADANIA MAIN:
[ZADANIE KWALIFIKUJACE (dla wszystkich!) MAIN]: Cholerne robactwo! Wszedzie sie panoszy! Zabijcie to! A na dowod waszej odwagi, przyniescie mi 3 ciala Bug'ów i wypchajcie je do pelna kwiatkami 'moonflower'! Tylko ciala maja byc swieze! Depo City :)
Mamy juz 10 zakwalifikowanych osob! Za chwile pierwsze zadanie! Zakwalifikowana dziesiatka to: Tasted Paladin, Magic Elite, Nizahe, Sasha, Qira, Bart, Exael, Fido, Raynnox Bloodhawk, Mateusyk Pall.
[ZADANIE nr1 MAIN]: Wiecie co by mi sie spodobalo i chcialbym to miec? Wszystkie przedmioty z wystawki u Helnin'a. Z tego co wiem, to siedzi on gdzies w miescie City of Dreams. Bede czekal na te przedmioty w jednym z depozytow tego miasta ;)
crown armor, mms, dragon hammer, dragon lance, boh, dsm, demon shield, gs, fs, royal helmet
[ODPADA]: Sasha . Dziekujemy! Nagroda pocieszenia 1 dzien PACC. Za chwile kolejne zadanie!
[ZADANIE nr2 MAIN]: Ale mi sie nic nie chce... Mialem pojsc na ryby, ale to wyczekiwanie, zanim ryba zlapie... A brzuszek pusty... Ma ktos moze 800 ryb? Zapakujcie je do niebieskiego wora i przyniescie je do depo w Evul. Dzieki!
[ODPADA]: Exael . Dziekujemy! Nagroda pocieszenia 3 dni PACC. Za chwile kolejne zadanie!
[ZADANIE nr3 MAIN]: Ale mnie suszy! Bylo wczoraj grubo! Ale ten kac... Bardzo bym prosil o troche wody, plecak viali wystarczy :) Cierpie w samotnosci w bardzo zimnym miasteczku, w depozycie...
[ODPADA]: Qira . Dziekujemy! Nagroda pocieszenia 7 dni PACC. Za chwile kolejne zadanie!
[ZADANIE nr4 MAIN]: Pomocy! Wampiry! Otoczyly mnie! Jestem mniej wiecej pod miastem Capital City. Szybko! Czosnek! Tak, czosnek! Prosze, przynies mi ktos naszyjnik wykonany z czosnku (Garlic Necklace)! AAAaaaa...!!
[ODPADA]: Raynnox Bloodhawk . Dziekujemy! Nagroda pocieszenia 14 dni PACC. Za chwile kolejne zadanie!
[ZADANIE nr5 MAIN]: Zima sie zbliza, a u mnie jak nie bylo sniegu, tak dalej nie ma... A tak chetnie porzucalbym sie sniezkami ze znajomymi... Moglby ktos mi dostarczyc 100 sniezek (snowball)? Bede czekal w depo Capital City.
[ODPADA]: Magic Elite . Dziekujemy! Nagroda pocieszenia 21 dni PACC. Za chwile kolejne zadanie!
[ZADANIE nr6 MAIN]: Jestem glodny! Bardzo glodny! Chce jesc! Dawac mi tu szybko 100 duzych ryb, 100 jagód i 100 kokosow w zielonym bagu! Nie bede dlugo czekal na Kanionie w tym obskurnym depozycie! :<
[ODPADA]: Mateusyk Pall . Dziekujemy! Nagroda pocieszenia 30 dni PACC. Za chwile kolejne zadanie!
[ZADANIE nr7 MAIN]: Moja kobieta zazyczyla sobie nowa sukienke! Pewnie bedzie jak zwykle, kupie jej jakas, a tej i tak sie nie spodoba! Dlatego zdam sie na was.
Przyniescie mi 3 rozne sukienki (simple dress,dress i ball gown), moze ktoras jej sie spodoba... Zapakujcie je do zoltego worka! Tylko pospieszcie sie! Oczekuje sukienek w domu weselnym w stolicy!
[ODPADA]: Fido . Dziekujemy! Nagroda pocieszenia 40 dni PACC. Za chwile kolejne zadanie!
[ZADANIE nr8 MAIN]: Mam zlecenie na jagody... Oj, jak nie chce mi sie ich zbierac... Prosze, pomozcie mi! Potrzebuje jeszcze 800 jagód, najlepiej w zielonym albo zoltym worku - dziekuje! Czekam na jednym ze statkow Capital City.
[ODPADA]: Nizahe . Dziekujemy! Nagroda pocieszenia 55 dni PACC. Za chwile kolejne zadanie!
[ZADANIE nr9 MAIN]: Koniec amunicji! Potrzebuje natychmiastowo 300 plonacych strzal (burst arrow) i 300 zatrutych (poison arrow)! Plonace strzaly wsadzcie sobie w... - yyy :x - wsadzcie do czerwonego plecaka, a zatrute do zielonego worka! Depo CoD!
[ODPADA]: Tasted Paladin . Dziekujemy! Nagroda pocieszenia 70 dni PACC. Za chwile ostatnie zadanie dla finalisty!
[ZADANIE nr10, final MAIN]: Zostales sam... Gratuluje! :> Ale wiesz co? Chcialbym abys umarl! I chcialbym tez znalezc w Twoim martwym ciele 50 ciastek (cookies). Muahahaha! Bede na to czekal obok swiatyni City of Dreams :) Masz na to 10 minut!
Gratulacje! Bart wygrywa glowna nagrode! Dziekujemy wszystkim za udzial i zapraszamy na kolejne eventy, ktore byc moze odbeda sie juz niebawem ;)!
po co się Tygrys tłumaczysz? równie dobrze mógłbyś zrobić streama z losowania, a i tak by pierdolili, że Sasha ma u Was chody
tu zawsze była zawiść i zawsze będzie, bo ten protokół tibii ma to do siebie, że o idiote czy dzieciaka nie trudno
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.