Zaloguj się

View Full Version : Zegar słoneczny - Capital City - zmiana miejsca.

#Lordzik#
10-12-2014, 18:12
Szybki temat.

Wychodzę z propozycją przeniesienia tegoż zegara (pomnika) do temple, gdyż, ponieważ, iż:

Po pierwsze primo:
Troche beka z tego miejsca wystarczy miss i tracimy dotychczasowy pomnik ;s a w tej pozycji co jest teraz wcale nie tak trudno o to ;)

Po drugie primo: Noobsy często zarzucają ten pomnik tak, że nie da się go w ogóle użyć.

Przykładowym miejscem przeniesienia może być to, gdzie stoi akurat "KRUL SAJANÓW I LUBLINA - DANIELEG".

http://i59.tinypic.com/35d4y6w.jpg

Sasza
10-12-2014, 18:14
Jestem na nie. Marny powód podaliście..
Czy te 10sqm zrobi różnicę? Nie sądzę..

Niech zostanie tak jak jest..

BAŁT
10-12-2014, 18:14
Jak najbardziej na tak ! Miejsce to jest co najmniej śmieszne ;)

Okey
10-12-2014, 18:16
Oh dziękuje, dziękuje!

Jestem na tak, zawsze właśnie tam stał ten pomnik, ewentualnie w okolicach tego miejsca, obecnie znajduje się on w dość dziwnym miejscu i naprawdę tam nie pasuje XD Polecam go przenieść do temple!

rumun
10-12-2014, 18:16
Wiadome, że tak! Już wczoraj w sposób wulgarny wyraziłem swoją opinię na ten temat w temple.

Mamed first
10-12-2014, 18:39

Przecież Ty całe życie na rooku, to i gówno odczujesz z tym pomnikiem.

W moim odczuciu prawdziwej legendy serwera, pomnik ten może jedynie przeszkadzać w swobodnym wyjściu ze świątyni oraz przejściu do pomieszczenia obok. Jest on postawiony na wolnej przestrzeni, przy krawędzi ławki - zatem jeżeli ktoś z niewiadomych przyczyn spadnie z ławki to może rozbić sobie głowę o kant skały. Ułatwi to również swobodniejsze poruszanie się w okolicach tego miejsca.

W rzeczy samej zgadzam się z opcją przeniesienia w zaznaczone miejsce w temple. Jest to miejsce pozbawione częstego użytku, znajduje się w rogu, nikt nie potknie się podczas nonszalanckiej próby wyjścia ze świątyni.

Bardzo dziękuje autorowi, iż mogłem dojrzeć promowany przez niego temat na ogólnym czacie rozmów w grze - Game-Chat.

Chciałbym z tego miejsca pozdrowić Barta, który nazwał mnie cFElem.

Pozdrawiam, legenda APO

Pandenius
10-12-2014, 18:47
Jestem na TAK. Nooby tylko blokuja wejscie to zegara ;/

gwnstopro
10-12-2014, 18:49
Warto to przenieść, co chwila ktoś coś rzuca na to, zresztą kiedyś jak pamiętam to było w właśnie tam gdzie stoi Goku a nie przed temple, więc po co te zmiany ? Jestem na tak

Tykshta
10-12-2014, 20:32

nie wiesz to nie pisz, ok?

jestem za, uciazliwe to jest ,postawili i kazdy traci tp XD

Goatee
10-12-2014, 21:02
Nie ma takiej potrzeby...

Nie gram na mainie ale zagłosowałem na nie tak samo jak main klika na nie w propozycjach na rooku... pzdr

Powinieneś dostać warna za tą debilną wypowiedz XD

#
Jestem na tak. Przez przypadek można stracić tp na minosa a żeby tam znowu dojść trzeba poświęcić trochę czasu ;s

Hokage
10-12-2014, 21:52

Chodzi np o to, że w pvp jak biegasz ppm możesz kliknąć i siema a jak masz tp na minosa to idź znów taki kawał drogi?

Propozycja jak najbardziej na TAK

Demon
10-12-2014, 23:51
"KRUL SAJANÓW I LUBLINA - DANIELEG".

a co do tematu to oczywiście jestem za! wpadłem tam miss clickiem i się zdziwiłem, ponieważ nie mogłem wrócić z powodu darmowego konta :D

White Nygas
11-12-2014, 03:09
Jestem na nie, to tak samo jak z debugami nie biegaj na PPM i nie bedzie problemu.

Yoohi
11-12-2014, 11:02
Nie lataj na PPM to nie bedziesz wchodził i miał debugów proste

#Nie!

Szkarłatny-SNK
11-12-2014, 14:07
Jak najbardziej na tak. Jest to nie przemyślane troszkę, można łatwo stracić tp np na minosa :)

Sokol from West
11-12-2014, 15:06
Jestem jak najbardziej na tak. Można to dać w innym miejscu, np. gdzieś w temple, żeby nikt nie stracił przez przypadek tp. Miejsce gdzie często stoi Goku jest jak najbardziej dobre!

Zarexoholik?
11-12-2014, 21:30
Jeśli zmieni to twoje życie na lepsze to jestem na TAK. Osobiście nie mam z tym żadnego problemu, ponieważ nie mam padaki i nie trzęsą mi się dłonie podczas grania, więc miss clicka na map clicku + ppmie nie zaliczę. ELO

kornikowy
20-12-2014, 08:41

Sasha czy ty musisz zawsze się wtrącić???? Grasz na ROOK'U, więc tam komentuj różne sprawy, a nie na MAIN'IE komentuj gdzie co ma być ok?

Jestem na TAK!!! Fajny pomysł z tym. Tam gdzie kiedyś stał, to było spoko. Więc czemu nie może być tam znowu { PYTANIE DO ADMINISTRATORÓW }???

Także, to pomoże mniejszym LVL'OM się dostać na resp'y.

Admini pomyślcie trochę xd { BEZ OBRAZY }.

Monedr
22-12-2014, 11:57
i po co? jeżeli jestes chory i nie panujesz nad rękoma to nie graj :)

KePuczasta
22-12-2014, 14:38
Serio powinni go przenieść do temple, najlepsze miejsce na ten zegar jest tam gdzie teraz stoi choinka, ale skoro oba przedmioty nie mogą stac na jednym sqm to powinno się znaleść takie miejsce na dany przedmiot gdzie nie będzie on nikomu przeszkadzal...

Squid
22-12-2014, 15:54
Pomnik zostanie przeniesiony przy najbliższej okazji (mini aktualizacji czy coś w ten deseń ;)).