Zaloguj się

View Full Version : [*] Colin McRae [*]

Piko
16-09-2007, 08:55
Colin McRae (ur. 5 sierpnia 1968 w Lanark, Szkocja - zm. 15 września 2007); szkocki kierowca rajdowy.15 września 2007 w katastrofie helikoptera w Szkocji tragicznie zgineli Colin McRae i jego syn. Radio RMF FM, powołując się na niedzielna brytyjska prasę, potwierdziło, że w sobotniej katastrofie helikoptera w Szkocji, zginął Colin McRae, były rajdowy mistrz świata.
Na pokładzie znajdowały się dwie osoby, ale wrak maszyny jest tak bardzo zniszczony, że trudno było początkowo stwierdzić, kto w niej przebywał. Druga ofiarą jest syn Colina McRae.

McRae miał 39 lat. W 1995 roku został rajdowym mistrzem świata, a w latach 1996, 1997 i 2001 był wicemistrzem świata. Swoją popularność zawdzięcza przede wszystkim grom komputerowym, który użyczył swojego imienia i nazwiska.

W styczniu tego roku miał wziąć udział w Rajdzie Dakar.

Arthur
16-09-2007, 09:01
Osobiście jestem zdruzgotany tą wiadomością. Do tego prawdopodobnie zginął jego 5-letni syn. Boże :|

Ake
16-09-2007, 09:14
Wpierw wszedłem na GG, przeczytałem opis kolegi, był taki jak temat tutaj. Wbiłem od razu na interię i.... Szok.... Wpierw chciałem walnąć głową w klawiaturę, ale się powstrzymałem.

PS: Do wszystkich co napiszą down
Jeśli macie zapalać te internetowe świeczki, to sobie podarujcie.

Akananto
16-09-2007, 10:05
Jeny.. Same tragedie! Jak wieżyłem w boga to teraz przestaje! Nie jest mi żal Colina bo on swoje przeżył, ale jego syn był młody.. Pozatym tam jeszcze ludzie byli!!!

Titix
16-09-2007, 10:27
OJ... pech pech i jeszcze raz pech ;/ :S szkoda bo fajnie sie grało w colina w all częscie grałem a chyba wiecej nie bedzie szkoda też tego syna 5 lat chyba? i juz ded ;/:eek: :(

Akananto
16-09-2007, 11:20
OJ... pech pech i jeszcze raz pech ;/ :S szkoda bo fajnie sie grało w colina w all częscie grałem a chyba wiecej nie bedzie szkoda też tego syna 5 lat chyba? i juz ded ;/:eek: :(

Ale ty jestes porąbany!!Dziecko tibi! Specialnie napisałem post pod postem abys zauwazyl! Grałes w gre? I Dlatego ci smutno tak? Pierdolnij się w łep! I jak ty sie wyrazasz? "5 lat i juz ded" ? Deda to ty w gierce zaliczasz przyjebie, to nie jest jakas gra w której umrzesz i znow wstaniesz, wpiszesz kod i masz niesmiertelnosc! Dziecko skończ z tibią puki czas, bo niedługo mamy będzie mowił Tutor a do taty Gejmaster!..A jak brat ci zabieże picie to odrazu Report!!! Weż idz pierdolnij się w głowe, bo nic ci innego nie zostało!!!

xD Lukki xD
16-09-2007, 13:13
BEZ ŚWIECZEK!
Szkoda takiego dobrego kierowcy przecież nie był w takim wieku żeby umierać :( niestety takie jest życie...