PDA

View Full Version : Zmniejszenie ciosu krytycznego z uw.

Pierwszy Boonek
11-12-2014, 18:58
W tej chwili jak wiadomo uw ma 40% criticala, uzytkownicy spy reportu posiadaja az 60% jest to spora przesada poniewaz przy obrazeniach jakie zadaja 3k+ ek/rp critcal ma wyzsza wartosc niz sam max/erex (i zazwyczaj jest to konczacy cios w walce ed-ek rp ms-ek rp) dlatego proponuje zmniejszyc cios krytyczny do 10% wtedy przy uzyciu reportu uw mialoby 30% nie jest to ani malo, ani duzo i wg mnie poprawilo by to jakosc gry oraz balans miedzy profesjami magicznymi a reszta...

XDDDDDDDDD

starość nie radość nie chce mi sie męczyć więc głosuje na nie ;p ja to bym chciał podobnie jak ty z tym ze ja ek a ty na ed zabijać każdego na hita albo na spamm po co sie przemęczać XD

jako że gram ek i jest łatwo daje NIE ! XD

Ekowi tak czy siak bedzie latwo, ale przy takich zalozeniach "latwiej to na nie" na apo nigdy nie bedzie sprawnego balansu

Przez przypadek zaznaczyłem tak LOL da się rady to cofnąć?

#T

CO do tematu to zgodzę się ale jeśli wprowadzą jakąś blokadę na blackd.

Jestem na nie!

Moze i zrozumialbym twoj bełkot przez łzy gdybys sam nie uzywal ringa ekiem, ale robisz to przy kazdej okazji nie zaleznie od poziomu przeciwnika wiec ocb?

#Lordzik#
11-12-2014, 19:03
Ile to już razy było przerabiane :P
Tak czy siak ek'i i rp'ki będą na NIE, także nic z tego nie wyjdzie.

Jestem na TAK, chociaż to i tak nic nie da ^^.

BAŁT
11-12-2014, 19:03
XDDDDDDDDD

starość nie radość nie chce mi sie męczyć więc głosuje na nie ;p ja to bym chciał podobnie jak ty z tym ze ja ek a ty na ed zabijać każdego na hita albo na spamm po co sie przemęczać XD

jako że gram ek i jest łatwo daje NIE ! XD

Hokage
11-12-2014, 19:10

#T

Jestem na nie!

nie płacz już majkel

Yoohi
11-12-2014, 19:22

#T

Jestem na nie!

twoj musk za pozno zaczął myśleć dopiero jak dałeś jakąś odpowiedz, przypadek ? na przyszłość rozwiń swoje szare komórki

#Jestem na tak. Mimo że jestem EK

Demon
11-12-2014, 20:31
twoj musk za pozno zaczął myśleć dopiero jak dałeś jakąś odpowiedz, przypadek ? na przyszłość rozwiń swoje szare komórki

#Jestem na tak. Mimo że jestem EK
bardzo inteligentna wypowiedź jak na Twój 'musk'

_
kolejny temat dotyczący nieszczęsnego UW i knighta przez co oczywiście traci ms/ed. jak na moje można to przetestować, ale to raczej wiele nie zmieni (mogę się mylić)

Pandenius
11-12-2014, 20:59
Jestem na TAK! Sam gram ed i wiem jaki to bol jak ek konczy pvp critem z uw :(

@edit
Zarex ale tu nie chodzi tylko o niego, ale o wszystkich grajacych ed/ms.

Zarexoholik?
11-12-2014, 21:33
Oczywiście, że jestem na NIE. Grasz druidem, którego sobie kupiłeś za złotóweczki i szukasz ułatwiania na każdym kroku. Najpierw naucz się grać bez botów, a potem o coś proś.

[09/12/2014 15:49] Eklerq -> Lord Boonek was banished because of Uzywanie macro/botow itp.

W twoim przypadku i tak nie powinieneś odczuwać crita, przecież i tak energy ringa zakładasz wciskając odpowiedni hotkey. :)

Pierwszy Boonek
11-12-2014, 21:42
Oczywiście, że jestem na NIE. Grasz druidem, którego sobie kupiłeś za złotóweczki i szukasz ułatwiania na każdym kroku. Najpierw naucz się grać bez botów, a potem o coś proś.

[09/12/2014 15:49] Eklerq -> Lord Boonek was banished because of Uzywanie macro/botow itp.

W twoim przypadku i tak nie powinieneś odczuwać crita, przecież i tak energy ringa zakładasz wciskając odpowiedni hotkey. :)

Ja mam jednego bana, a ty 6 + 4 za dzielenie konta wiec ocb hipokryto? Stac mnie to sobie kupilem, zacytowalbym posty w ktorych sam pisales o tym, ze krytyk jest za wysoki, ale po co skoro zaraz i tak cos wymyslisz, pewnie kolega pisal z twojego konta albo cos, no nie? Rp najlepszy to jestem na nie, beka z ciebie XD

#edit a jednak pokaze conieco

http://i60.tinypic.com/x2pcvc.png

Rozdwojenie jazni panie zarex?

#down(doslownie)

jemu chodził tylko o knighta nobie jeśli nie wiesz. W sumie też nie wiem dlaczego ty założyłeś ten temat skoro grasz z botem na e ringa-.- a zapomniałeś jak grałeś akuzinem którego kupiłeś na allegro za złotówki i padałeś po czym pisałeś, że knight jest chujowy tak naprawde i nie wiesz czemu ludzie nim grają? Później kupiłeś Darkrose za złotówki na allegro i pisałeś to samo jak padałeś ciągle a teraz zakładasz taki temat bo rp i ek za mocny, pierw się zastanów a później pisz takie posty bo beka z ciebie

Nie chce nic mowic ale tym Akuzinem za zlotoweczki skladalem ci kicaja z 3.2klv XD A tak btw. gdyby zmniejszyc krytyka z uw to chyba logiczne jest ze oslabieniu ulegaja wszystkie profesje a nie tylko ek, wiec pomysl czasem nim cos nastukasz na tej swojej brudnej od resztek jedzenia klawiaturze

Hokage
11-12-2014, 21:53
Ja mam jednego bana, a ty 6 + 4 za dzielenie konta wiec ocb hipokryto? Stac mnie to sobie kupilem, zacytowalbym posty w ktorych sam pisales o tym, ze krytyk jest za wysoki, ale po co skoro zaraz i tak cos wymyslisz, pewnie kolega pisal z twojego konta albo cos, no nie? Rp najlepszy to jestem na nie, beka z ciebie XD

#edit a jednak pokaze conieco

jemu chodził tylko o knighta nobie jeśli nie wiesz. W sumie też nie wiem dlaczego ty założyłeś ten temat skoro grasz z botem na e ringa-.- a zapomniałeś jak grałeś akuzinem którego kupiłeś na allegro za złotówki i padałeś po czym pisałeś, że knight jest chujowy tak naprawde i nie wiesz czemu ludzie nim grają? Później kupiłeś Darkrose za złotówki na allegro i pisałeś to samo jak padałeś ciągle a teraz zakładasz taki temat bo rp i ek za mocny, pierw się zastanów a później pisz takie posty bo beka z ciebie

#edit!

To pewnie dlatego ostatnio pytałeś sie mojego ziomka co gra Leo czy sprzedaje huehuehue

KePuczasta
11-12-2014, 22:04
Nie, każda postać jest tak zbalansowana żeby przeciwnej profesji wydawała sie dużo lepsza, a z wypowiedzi zakladajacego temat wnioskuje że najlepszym rozwiązaniem według niego byłoby zlikwidowanie ue z uw dla postaci nie magicznych...

Takie moje skromne zdanie...

Arab
11-12-2014, 22:17
Tak jak napisał Rekrut, Boonek zastanów się, czego Ty chcesz?
Grasz Elite Knightem - " Jak można grać ek, wcale nie jest taki dobry jak mi się wydawało"
Grasz rp - " Rp jest Dobry, ale pada od magicznych"
Grasz Ed i nagle zmiana poglądów? może z Toba jest coś nie tak, a nie z profesjami?

Proste, że na NIE, chciałbyś zgnoić każdą profesję, aby Tobie było lepiej :|

zii_twardziel
11-12-2014, 23:29
Jestem rp i w Twoim mniemaniu dlatego zaznaczyłem nie. Otóż grałem każdą profesja i wnioskując musi powstać nowa broń dla profesji magicznych, zadająca większe obrażenia, a nie zmniejszanie ich u rp czy ek to tyle, dziękuję.

Zarexoholik?
11-12-2014, 23:39

Tylko, że ja gram jednym charem, ty kupiłeś ich ile? :) Kryt jest za wysoki jeśli chodzi o knighta, który jest przesadzony. Więc jeśli chodzi o zmniejszenie kryta u knighta to jestem na tak - u innych profesji niech zostanie.

Zarex ale tu nie chodzi tylko o niego, ale o wszystkich grajacych ed/ms.

Wyexpiłem Sarumara, Torusa [obecnego First Boonka], Edzio firsta [obecnego Lord Boonka] i nie miałem żadnych problemów odnośnie critical hita. Teraz takie nooby jak boonek mają energy ringa na hotkeyu i nadal płaczą.

Także może: Najpierw naucz się grać.

Kolejna wymowka, a jak!

Edzio firsta wyexpil jeden no lifer aka dark monster, potem wy jihadowcy wbiliscie nim zaledwie pare lvli i podjara, potem dostal go kolejny no name ktory takze wbil chyba z 600lvli? to samo bylo z torusem, ten bro sarumara go wyexpil a nie ty ;[ (ofc tyczy sie to tez sarumara) swojego chara takze nie wyexpiles, tylko dziesiatki innych ownerow.. Ek nigdy nie byl przesadzony wzgledem rp poniewaz ekiem mozna ruszac, a do tego rp bije z daleka.. tu caly czas chodzilo o profesje magiczne, ek oslabili a rp zamiast oslabic jeszcze ulepszyli i to byl wlasnie blad :] teraz 1.1 rpkiem tluke 1.4 ed/ms tylko dlatego ze mam uw...

zapominasz typie ze oslabienie uw tyczy sie wszystkich profesji a nie tylko rp czy ek, jesli oslabic uw to dla wszystkich, no ale tobie na reke przesadzony krytyk bo przeciez gdybys gral najgorsza profesja tak jak ja bylbys zwyklym lepem do bicia

ps. darkrosem 300 lvli slabszym poskladalem cie 3:0, a potem plakales ze wcale tak nie bylo chociaz kazdy widzial :/ przykre ale prawdziwe

Czyli wszystkie ssy, które wrzucałem do tematu Jihad & Przyjaciele z awansów z Edzio firsta, Torusa, Sarumara to były fake? Tak samo z Zarexoholika? Widać nie najlepiej się czujesz. :D Nikt ci nie kazał kupować druida. Skoro nie potrafisz grać tą profesją to może nią nie graj? :) Połamałem ci tego first boonka, teraz łamię lord boonka, coś dodać? Darkrosem mnie zabiłeś 3x, a ile x ja ciebie zabiłem? Szkoda, że o tym już nie wspomniałeś. :( Nie dodałeś nic na temat energy ringa, którego masz na hotkeyu, zapomniałeś o tym wspomnieć? :)

Pierwszy Boonek
12-12-2014, 00:50
Tylko, że ja gram jednym charem, ty kupiłeś ich ile? :) Kryt jest za wysoki jeśli chodzi o knighta, który jest przesadzony. Więc jeśli chodzi o zmniejszenie kryta u knighta to jestem na tak - u innych profesji niech zostanie.

Wyexpiłem Sarumara, Torusa [obecnego First Boonka], Edzio firsta [obecnego Lord Boonka] i nie miałem żadnych problemów odnośnie critical hita. Teraz takie nooby jak boonek mają energy ringa na hotkeyu i nadal płaczą.

Także może: Najpierw naucz się grać.

Kolejna wymowka, a jak!

Edzio firsta wyexpil jeden no lifer aka dark monster, potem wy jihadowcy wbiliscie nim zaledwie pare lvli i podjara, potem dostal go kolejny no name ktory takze wbil chyba z 600lvli? to samo bylo z torusem, ten bro sarumara go wyexpil a nie ty ;[ (ofc tyczy sie to tez sarumara) swojego chara takze nie wyexpiles, tylko dziesiatki innych ownerow.. Ek nigdy nie byl przesadzony wzgledem rp poniewaz ekiem mozna ruszac, a do tego rp bije z daleka.. tu caly czas chodzilo o profesje magiczne, ek oslabili a rp zamiast oslabic jeszcze ulepszyli i to byl wlasnie blad :] teraz 1.1 rpkiem tluke 1.4 ed/ms tylko dlatego ze mam uw...

zapominasz typie ze oslabienie uw tyczy sie wszystkich profesji a nie tylko rp czy ek, jesli oslabic uw to dla wszystkich, no ale tobie na reke przesadzony krytyk bo przeciez gdybys gral najgorsza profesja tak jak ja bylbys zwyklym lepem do bicia

ps. darkrosem 300 lvli slabszym poskladalem cie 3:0, a potem plakales ze wcale tak nie bylo chociaz kazdy widzial :/ przykre ale prawdziwe

#down

Jebłem hahaha typie, Zazdrość boli, że ktoś potrafi expić.

Chyba nie zrozumialas o co chodzi :/

Jeśli chodzi o rp to jeszcze nie jest przesadzony bo za mało się leczy względem knighta gdzie ma 3x wiekszy magic lvl

Idac twoja logika, ja na swoim ed majac czterokrotnie wiekszy poziom magiczny od rpkow na podobnym lv powinienem leczyc sie lekko 80 tysiecy ? XD ogarnij .. uh < vita

Ale wyłącz blackd i go zabij XD Aż chyba kupię coś w tych granicach i zobaczymy czy zabijesz ;]

kicaii 2k14
39 07/11/2014 22:41 Yagami Uzywanie macro/botow itp
37 26/08/2014 09:41 Rinson Uzywanie macro/botow itp
35 13/07/2014 12:09 Rinson Uzywanie macro/botow itp

Leonidas 2k14
26 26/08/2014 13:04 Rinson Uzywanie macro/botow itp

natomiast ja dostalem zaledwie jednego bana za jakiegos smiesznego auto manasa, moze sam powinienes popracowac nad gra bez botow? chociaz akurat twoje pvp pozostawia wiele do zyczenia czy z botami czy bez zawsze byles miazdzony i to nie tylko przezemnie, kazdy cie tlucze

Hokage
12-12-2014, 01:02
Edzio firsta wyexpil jeden no lifer aka dark monster

Jebłem hahaha typie, Zazdrość boli, że ktoś potrafi expić.

#t

Dobra mam dla Ciebie rozwiązanie XD Kup sobie teraz palladyna (tylko jaki teraz nick wymyślisz bonku?) i graj nim a druida sprzedaj albo komuś go oddaj. Jeśli chodzi o rp to jeszcze nie jest przesadzony bo za mało się leczy względem knighta gdzie ma 3x wiekszy magic lvl

teraz 1.1 rpkiem tluke 1.4 ed/ms tylko dlatego ze mam uw...

[12/12/2014 13:18] Eklerq -> Sanya was banished because of Uzywanie macro/botow itp.

Ale wyłącz blackd i go zabij XD Aż chyba kupię coś w tych granicach i zobaczymy czy zabijesz ;]

NIe udawaj, że tego nie widziałeś.

#Wyżej

a myślisz ze ja za cave bota co? tez za auto manasa. każdy wie, że masz ring z hote więc nie kompromituj się już marny pionie i nie wklejaj mi moich banów