View Full Version : Kiedy update? ;]
TyruS aka Tyr'ek XD
13-12-2014, 19:49
Elos, czy ktoś z administracji mógłby cokolwiek napisać o zbliżającym się wrześniowym update zamiast milczeć i uciekać w kąt? Jestem bardzo ciekawy, bo nie wiem co robić - aktywować pacc i zdobywać cenne poziomy doświadczenia, by być potężniejszym, bardziej przygotowanym na aktualizacje, czy mam sobie darować? ;]
@Sasha
dzięki za informacje, już poprawiam na wrzesień :D
@edit2
Wierzę w moc świąt Bożego Narodzenia!
20:05 Awansowales z 2778 poziomu na 2779 poziom.
Mopsu_Lechista
13-12-2014, 19:58
Pamiętaj zawsze gdy administracja podaje datę to jest to jakiś wybrany miesiąc ale nigdy nie podaje którego roku hue hue hue XD
Listopadowy update? Ja słyszałem, że ma być już update we wrześniu..
Najgorsze jest to, że Administracja ukrywa tą prawdę, najgorszą.. I tylko szkodzą tym faktem sami sobie..
#
Sam czekam ciągle na Aktualizacje.
To już się śmieszne robi.
ja mysle ze aktualizacja bedzie wtedy gdy liczba osob na serwerze utrzyma sie przy 130 XDDDDD
Jak na razie o update mozemy zapomnieć bo w tym roku jest to nierealne ;]
Sorc Aka Siochacz
13-12-2014, 21:11
Tibia już nie jest taka popularna tak jak kiedyś, to administracja ma już gdzieś robić aktualizacje, bo po co?
Jak średnio gra 60 osób, a nie jak kiedyś po 500.
Pozdrawiam i współczuje
"niebawem" tyle w temacie hehe.
Każdy czeka na uptade i to ani 3 które miało wejść już dawno ale czy się doczekamy? Żeby przynajmniej ktoś coś napisał a tu nic bo po co -.-
gwnstopro
13-12-2014, 22:26
Ja już jestem przyzwyczajony do tego, więc nie ma co płakać tylko czekać. Na tym serwerze potrzeba czasu XDD
"niebawem" tyle w temacie hehe.
Każdy czeka na uptade i to ani 3 które miało wejść już dawno ale czy się doczekamy? Żeby przynajmniej ktoś coś napisał a tu nic bo po co -.-
Przecież to miał przygotować Santano, a widziałeś go w ostatnim czasie jakoś? Bo ja nie, więc znasz odpowiedź na te ani 3, ale mogę Ci napisać ją osobiście jakbyś nie wiedział jak ona brzmi, a więc:
Santano jest przeziębiony i prawdopodobnie update zostanie przesunięty o 9 miesięcy.
#Topic
To zaczyna być już śmieszne x D
Obiecujecie chuj wie co w krótkim terminie, wielkie powroty Santanów, Gromów, Sromów, piszą jakieś zapowiedzi z dupy wzięte, a nawet 5% tej zapowiedzi nie zostaje wprowadzona do gry po upływie pół roku.
Zauważcie, że Mortiisowi było szkoda 5 minut aby napisać nowy temat o możliwości zasadzeniu choinek, to też już świadczy, że ma jak najbardziej wydupcone w rozwój tego serwera.
Santano wrócił sobie dorobić kilka zł na allegrosach którzy wysłali smsy na premium losy w zamian za itemy, które zrobił w minutę :p
Handlarzyna
13-12-2014, 23:20
tutaj jesli mowia ze update jest np 15 listopada to wiadome ze update bedzie 5 miesiecy pozniej. Albo zapewne nie bedzie na czas bo nigdy ich tutaj nie bylo na czas
postaram się Wam przybliżyć tok myślenia Squida
18:42:56 Demon: da rade zrobic na forum takie cos, ze w podpisie bedzie mi sie aktualizowala ilosc reputacji? :D
18:51:10 Squid: na upartego pewnie dałoby radę ale nie powiem Ci jak :D
widzicie podobieństwo? :P
Balans, update niedociągniecią związane z questami tyle jest spraw nie dokończonych a oni mają to gdzieś :D. Tylko biorą takich squid do opierdalania się i wymyślania misji 10000 zbierania i zabijania
Nie wiem kiedy będzie update bo zajmuje się nim Santano. Mogę tylko powiedzieć, że zbyt dużo chciałby Wam dodać w jednym czasie i jest wszystko rozgrzebane [w większości na ukończeniu] ;)
Jeśli Santano będzie w stanie określić kiedy będzie update to napisze Wam w tym temacie :cool:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.